STENKASTARVÄNSTERN IN I REGERINGEN

Detta kan vara ett faktum vid en seger för oppositionen vid riksdagsvalet 2010.


Mona Sahlin har visat prov på sin bristande kompetens och sin svaghet under de senaste veckorna då vänsterpartiet har tvingat in sig i detta valsamarbetet. Vänsterblocket kan nu bättre sammanfattas med kommunistblocket. Tydligen är det den vänstra flygeln inom socialdemokraterna som har makten och det bådar inte gott inför framtiden.

Jag ställer mig bara frågan vilket departement som Lars Ohly i så fall skall ta över.


Peter Erikssons uttalande i Agenda "att det enda parti som miljöpartiet inte kan tänka sig något samarbete med är Sverigedemokraterna" är ganska anmärkningsvärt och visar på den enorma vänstervridning som pågår inom miljöpartiet. Att partiet inte har några problem att samarbeta med kommunister som gång på gång ger uttryck för sin brist på att respektera demokratin är mycket häpnadsväckande och borde stämma till eftertanke hos mittenväljarna inför valet.


De senaste dagarna har vi sett fina exempel på hur stenkastarvänstern uppfattar demokratin i Grekland. Dessa personer kallar sig för anarkister när de är maskerade men så fort de är demaskerade är de inget annat än kommunister. Jag finner det mycket egendomligt att inte media ägnar tid och utrymme åt att avslöja detta hyckleri.

I Sverige såg vi ju flera exempel på detta i Malmö så sent som för bara några veckor sedan då Sverigedemokraternas ungdomsförbund försökte hålla torgmöten men som stenkastarvänstern omsatte till kravaller.


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Vi får inte gå så hårt fram när det gäller Mona Sahlin, hon är en garant för SD framgång i valet 2010. Det vore en katastrof om sossarna fattade det och bytte ut henne.

2008-12-10 @ 09:56:38
Postat av: Anders Engdahl

Enligt gårdagens Östra Småland så är Lars Ohly tippad som socialminister och Mr. Johan Persson som infrastrukturminister.

2008-12-10 @ 10:18:48
Postat av: Hr Fökk

Ett sätt att få bort denna oheliga "Allians" med huckle Mona, kommunist-Ohly och det fullkomligt oberäkneliga miljöpartiet, vore att över nätet lägga upp en oberoende plattform för streamande TV. SD är väl de enda som har resurser för detta. Staten/EU får naturligtvis betala. Med mördande reklam skulle samtliga dessa "tomtar" snart vara ett minne blott.

PK media skulle med alla medel stoppa ett försök från SD utnyttja såväl mark som satellit tv2008-12-10 @ 11:38:17
Postat av: salasso

Angående gårdagens diskussion:

Tore, varför kan du inte diskutera som vanliga människor? T o m beröm möter du med misstro!

En trevlig ton och sakligt bemötande gynnar faktiskt sd eftersom inte bara sympatisörer utan också nyfikna och även motståndare läser den här bloggen.

Genom att aldrig erkänna att du har fel på en enda punkt utan ihärdigt framhärda att just du har rätt kan många få uppfattningen att sd bara är ett gäng ovanligt missnöjda rättshaverister utan förmåga att resonera och ta till sig andras åsikter.

Vill du verkligen det?

2008-12-10 @ 12:52:44
Postat av: j-å

Denna gång tappade du objektiviteten totalt, Thoralf. Att kalla blocket för vänsterblock går väl an, för motsvarigheten är ju alliansens högerblock, men att ena stunden kalla det vänsterblock och i nästa för kommunistblock eller stenkastarvänster är ett tangerat lågvattenmärke.

Du vill inte som Sverigedemokrat bli förknippad med forna stenkastarhögern. Du ägnar dej nu åt omvänd skitkastning och ser "röda" gubbar bakom varje buske.

Peter Erikssons uttalande uteslöt inte heller något parti ur alliansen. Hur du kan få det till vänstervridning fattar jag inte.

Till sist. Inget av partierna i riksdagen vill ha med SD att göra, oavsett höger eller vänster. Men någon "röd" gubbe har väl "skitit i ditt blå skåp" och därför tappar du i objektivitet.

2008-12-10 @ 14:42:53
Postat av: D Puddingfjäll

Ibland får jag ett mycket bestämt intryck av att partihögkvarteret på Sveavägen deltar i debatten på detta forum. För vilken annan har intresse av att ”ta debatten” på det sätt som vissa debattörer gör här?Vem kan missförstå begreppet stenkastarvänstern t ex? Finns det någon enda bland vanligt folk som tror att det är kristdemokraterna eller centern som avses?

Nej, jag tror inte det.

Däremot vet jag att LO skyfflar över en miljard varje valperiod till sossarna.

Nu kanske sossarna är rädda för att vanligt folk ska ta illa vid sig för att sossarna gått i allians med stenkastarvänstern och kanske börja att ifrågasätta tvångsbetalningen till Sveavägen.Dessutom är dessa insändare ytterligare ett kvitto på att den här bloggen läses av allt fler och därför ses som en växande motståndare till Sveavägen.Alltså grattis Thoralf.

2008-12-10 @ 15:09:23
Postat av: j-å

Så D Puddingfjäll menar att sympatiserar man med SD:s politiska åsikter så ska man bara "hålla käften" och låta Thoralf fortsätta med sin privata, lilla korståg mot, som någon uttryckte oheliga "Alliansen". En Allians är tydligen bara helig om den utformas och styrs av moderaterna.

Var får f.ö. högeralliansen sina extra valpengar ifrån. Jo, från bl.a. annat min arbetsgivarorganisation, och det utan att fråga mej. Tala om tvångsinbetalning.

Vidare är det nog inte många som förknippar "stenkastarvänstern" med vare sej socialdemokrater eller vänsterpartister, om inte Thoralfs påståenden får råda förståss, precis lika lite som man förknippar dagens SD med forna "stenkastarhögern".

2008-12-10 @ 15:59:21
Postat av: Martin Isaksson

Lustigt att alla andra partier aldrig skulle ha med SD att göra ? varför? om man verkligen sätter sig in i politiken så är det ett mkt vettigt alternativ till de totalt sinnesslöa andra partier som mest verkar bry sig om parti stöd och bli stylade inför valet.men när man lysnar på anhängare till andra partier

så är de rysligt överens om vem som är boven i sverige det är svenskarna och landet sverige som är boven i alt som är dåligt, och den ondaste av alla är SD, de är ju Nazister och främlingfientliga, rashatare, osv osv,Men vem har sagt detta nån i SD för 14år sedan? har de andra partierna inga skelett i skåpen? jag har arab kompisar samt svarta polare som röstar på SD då de ser att det är en politik emot tydliga orätvisor.Jag ser inte dem som främlingsfientliga eller Nazister bara realister som kan se mer än bara etnisk tillhörighet då även de kan se problemem med en sån invandrigspolitik som förs inte för att de hatar sig själva DVS araber och svarta utan för att de ser hur samhället har förändrats av detta till ett otryggare och fattigare samhälle.tex hur bra har den rättvisa invandringspolitik de har i Malmö (rosengård) påverkat samhället ? som de vanliga partierna tagit fram HMM som Dr phil säger hows that working fore ya?Inte så bra så varför skulle inte ett parti som hellre vill ha in folk som har anledning att bo i sverige samt ge jobbmöjligheter när dessa finnes istället för att skyffla in folk och utan någon som helst kontroll på sanningshalten eller trovärdigheten eller om de har ett kriminelt förflutet samt inte kollar upp ifall det land de skulle möta döden i inte är just det land de åker på semester till när de fått PUT?Är detta orimligt och Nazistiskt att vilja samhällets bästa att inte ta in folk bara för de har det sämmre än oss ska vi ta an 500miljoner från andra länder bara för att de har det sämre än oss ? detta faller ju på sin egen orimlighet, är det rasistiskt att vilja samhällets bästa som alla tjänar på tex ta in folk som verkligen behöver hjälp, ta in folk från andra kulturer och som tack är alt vi begär att de anpassar sig såsom vi hadde fått göra i deras land. visst ät inte svin eller ha ramadan vem bryr sig men respektera lagar och var lite tacksamma istället, är detta rasistisk och nazistiskt att begära ? kan inte förstå hur någon tjänar på en sån utveckling där man har noll koll på vem man släpper in det har ju inte de som är invandrare sen några år eller längre tillbaka något större problem att förstå då det är sunt förnuft.Samt kollar upp de verkliga kostnaderna med inv istället för att som i Halal TV välja bort vissa utgifter och få en helt omöjlig ekvation att gå + när detta inte ens är möjligt. tex om jag köper ett paket cigg så går jag väl inte + och tjänar på det men enligt halal Tv så gör man det ? mkt konstigt.jaja snart kommer väl Anarkisterna eller likn nick och knäcker med alla sina argument för det är ju inte som om de bara lägger ett inlägg sen inte svarar på detta när det är neg kritik eller =)

med svar menar jag ett som inte är på en 10årings nivå. typ som ovanstående Ingen vill sammarbeta med er hehehe.

2008-12-10 @ 16:12:25
Postat av: AWSvensson

Jå, från bl.a. annat min arbetsgivarorganisation, och det utan att fråga mej. Tala om tvångsinbetalning.

Det är frivilligt att vara med i en arbetsgivarorganisation, för du är väl företagare, annars begriper inte jag varför du tvingas betala till denna organisation.

2008-12-10 @ 16:21:19
Postat av: Andersson

Någon sade det! Thoralfs blogg läses av massor av människor (YES, Thoralf!). Somliga i högt uppsatta platser. Den tanken har slagit mig tidigare och styrt litet av vad jag har skrivit! Alltså - det gäller att attrahera nya väljare till SD och driva hem poängerna till etablissemanget! Skippa tramset!

2008-12-10 @ 16:44:47
Postat av: Martin Isaksson

jag har fått 2st att bli SD bara genom att ge länken till dem. =)

2008-12-10 @ 16:53:45
Postat av: Kalle

I Grekland härjar stenkastarvänstern fritt som ursäktar sig med att en ung pojke sköts tii döds av polisen.Enligt källor så var denne dödskjutne en invandrare i ett invandrartätt område.Min personliga reflektion är denna. Denne pojke nåste varit totalt blåst i roten. Kasta molotovcocktails mot polisen. Han var inte ensam utan ett helt ungdomsgäng på ungefär 30 mordlystna ungdommar.

Vad begär stenkastarvänstern att poliserna skall stå där som nickedockor och bara ta emot dessa projektiler utan att göra något motstånd???Tycker att den skjutande polisen gjorde alldeles RÄTT som sköt honom till döds.Har han inga föräldrar eller vuxna som förklarat för denne femtonåring att man inte skall kasta gatstenar och molotovcocktails mot polisen. Det kan vara farligt att UTMANA dem på bråk.Eller har femtonåringen blivit en muslimsk hjälte i föräldrarns ögon???Stenar, bränder m.m. påminner om hur sverige börjar bli. De svenska myndigheterna verkar ta det med ro.

Nu kanske de blir lite fundersamma och hörsammar SD.Nu är det generalstrejk i Grekland. Ett EU-land. Tendenserna sprider sig snabbt speciellt avarterna.Om det är någon som tvivlar så tycker jag att den grekiske polismannen gjorde alldeles rätt.Sug på det stenkastarvänstern så kanske ni blir försiktigare i framtiden och inte beter er som om er hjärna består av granitstenar. Stendöda hjärnor.Postat av: Martin Isaksson

det var föresten en studsande plast kula som igentligen ej är dödande enligt obduktionen,så det är ju inte som om polisen öppnade automat eld rätt in i en folkmassa,vad ska de göra då, har en gammal lumparpolare som slutat som polis i Malmö bara för att de är så maktlösa mot denna sortens odemkratiska mob

2008-12-10 @ 17:38:47
Postat av: Sune

Det kanske värsta med en ev. "rödgrön sörja" som regering är att Ung Vänster får tillgång till maktens korridorer.

I och med detta kommer AFA och andra suspekta sällskap att känna sig mera legitimerade. Tanken skrämmer....

2008-12-10 @ 17:41:34
Postat av: Martin Isaksson

sen vet du väl kalle att pojkarna altid bli muslimska hjältar när de gör brottsliga handlingar det är bara tjejerna som är horor och ska stenas om de gör nåt familjen inte gillar.

2008-12-10 @ 17:41:48
Postat av: Tore

"salasso", du är som en "gaggesjuk okunnig höna". Respektera verkligheten och inte en massa trams!

och för helvete, väx upp!...Ämnet var "stenkastarvänstern"! En regering som

handfallen beskådar hur våldet accellererar i sam-

hället, är inte en godkänd regering.

Att "media" dessutom håller samtliga bakom ryggen,

är mycket beklagligt. Utvecklingen i världen, visar samma symptom, där vänstern skördar stora

framgångar. Medias uppgifter normalt borde vara

neutrala och "undersökande"! Så sker icke. Sannolikt en infiltration, som varnades för under

60-talet. Först när dessa rensats bort, kan vi nog

skymta ljuset, förhoppningsvis...En grupp som "nära nog blivit utsatta" för både

fysisk och ekonomisk våld är pensionärsgrupperna.

Här gäller det att bearbeta dessa på rätt sätt, då

många är rädda för dessa "vänsteranhängare". De har

med svårigheter vågat uträtta de ärenden, som de

tvingas till, sjukhus, affärer, banker mm, och att riskera bli utsatta för detta slödder.

Läste att "Jimmie" tagit åt sig "om de ca 250 miljader" som stals ur ATP 1994, då Göran Persson som "finansminister" i (S)lödderpartiet, lånade dessa (sa han) för att återställa dessa, när finanserna återställts.

Detta var ett av de största bedrägerierna i Sveriges historia, då de stals istället för att återbetalas. Slutomdömet vet vi, och ATP försvann! Resultat: 800.000 fattigpensionärer!

Visar nu Jimmie pondus, kommer dessa fattigpensio- närer inte behöva riskera att utsättas för våld, då de har möjlighet att betala taxiresa till Sjukhus mm, utan att behöva "vända" på sina slantar, för att klara sig!. Dessutom har det sagts tidigare, att deras köpkraft skall åter- ställas. Här har vi en avgörande makt, för att

säkerställa att Sverigedemokraterna får den makt

som behövs, för att rätta till orättvisorna och

våldet i Sverige!...

2008-12-10 @ 19:20:06
Postat av: Martin Isaksson

Tore du är var mans fakta gud,

min ialla fall.varför är inte du i politiken och bara knäcker alla protester med din retorik och sak kunskapOBS ej ironi.

2008-12-10 @ 19:31:55
Postat av: Tore

"Martin", jag tackar dig, Sd broder!. Jag har några år på nacken, så fråga bara!

(Ordning och reda, löning på fredag)...

2008-12-10 @ 19:58:53
Postat av: Andersson

Tore är inte ta på allvar! Han är som en av de nyttiga idioterna, om vilka Stalin & Co talade. Se natasha! salasso har en väldigt bra poäng om Tores oförmåga att debattera. Det bara skiter sig! Tore! Ligg litet lågt och kom igen, när du tänkt över saken. salassos's replik är ett memento! Det finns ingen som i och för sig ogillar dig, men uppstramning i argumentation och språk.

2008-12-10 @ 20:08:49
Postat av: Martin Isaksson

asså vi måste ha ett riktigt forum.

2008-12-10 @ 20:15:43
Postat av: Mogge

Som gammal sosse så säger jag och många andra på min arbetsplats(mitt jobb). Vi kommer att rösta på SD.

2008-12-10 @ 21:00:01
Postat av: natasha

Mogge, HEJA!Du har din insikt kvar. Hos de flesta som stannar kvar spolades nog insikten under hjärntvätten.

2008-12-10 @ 21:18:13
Postat av: Andersson

Tore är ute och seglar som vanligt! Har karln ingen som helst återkoppling??? Thoralf bör inte censurera honom, men kanske en helt privat mail kunde göra susen???

2008-12-10 @ 21:42:04
Postat av: Andersson

Mogge! Kan du berätta litet mer om hur det är??!!! Det är viktigt med basfakta!!!!!!!! Ge oss dem plus dina slutsatser! Hur var det egentligen?

2008-12-10 @ 21:45:37
Postat av: Andersson

Denna vänster tycks finnas överallt! Själv drar jag på nyåret med pälsgrabbarna till Tyskland, Belgien och Frankrike. Min fru och bättre hälft kommer att befinna sig i ett luftigt tillstånd mellan Arlanda och Paris. Hela saken är ganska märklig! Grabbarna är undersökta i minsta detalj och utrustade med EU-pass för hundar. Hur noga undersöks alla invandrare, som kommer till Sverige. Noll alltså! Men hundar skall hudflängas. Bara skit! Det borde vara obligatoriskt för alla som vill invandra till Sverige att genomgå läkarundersökning, lämna fingeravtryck plus bli topsade på DNS!Inläggen från min sida kommer att bli sparsamma framöver. Jag har ett par saker som jag tänkt ut. Återkommer före Jul med dem.

2008-12-10 @ 22:54:51
Postat av: Tore

Stenkastarvänstern, var ämnet, men herr Andersson

verkar sitta i sitt "glashus" och babbla! Dessutom

har han "förkärlek" till att nämna "Stalin"!

Jag undrar jag?...

2008-12-10 @ 23:16:47
Postat av: nils.a

Läser på sr:s hemsida om en rapport från Boverket. Detta statliga verk hävdar i en undersökning att flyktingar integreras i samhället fortare om de som får välja bostadsort själva. Goddag yxskaft! Flyktingar vill ju bo i gettona! De flyr ju dit snabbare än blixten. Tror våra myndigheter och styrande att vi är totalt dumma i huvet? Som att flyktingar aktivt skulle söka jobb o bostad ute i landet!!! 90 % av de som anländer vill ju inte detta! Hela undersökningen blir ju därför rena snömoset och önskdrömmar från våra multikultiivrare. Hela politiken och attityden är så världsfrånvänd att man tar sig för pannan!

2008-12-11 @ 05:31:39
Postat av: Martin Isaksson

De sägar att det inte finns något nytt under solen men vår virriga pk media samt boverket verkar vara inne på en helt ny nivå av självbedrägeri

2008-12-11 @ 10:19:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0