MODERATERNA SATSAR PÅ ARBETSKRAFTINVANDRING I LÅGKONJUNKTUREN


Arbetskraftinvandring till Sverige!

Tobias Billström var nyligen i Indien för att marknadsföra Sverige och att vi har behov av mer arbetskraftinvandring. Jag har inte sett några uppgifter om detta i rapporteringen från moderaternas framtidskonvent och antagligen fick detta förslag ingen framskjuten plats på konventet. Men det nämns ändå under det anförande om integration som hölls under konventet.Uttalade om integration på moderaternas framtidskonvent 28 november 2008.

Moderaterna kanske även kunde erbjuda "nycklar som gör livet framgångsrikt" till alla svenskar som har det kärvt och är arbetslösa eller har ett varsel hängande på sina axlar. Jag blir uppriktigt sagt riktigt förbannad när jag läser dessa uttalande från moderaternas framtidskonvent. I vilken värd lever dessa pk-moderater?

Den så kallade arbetslinjen tycks även innefatta att vi skall ge arbete åt människor från alla världens hörn. Moderaterna tycks heller inte ha uppmärksammat den varselvåg som sköljer fram över landet. Man undrar i sitt stilla sinne om inte Reinfeldt och Co fått storhetsvansinne.


Enligt min mening finns det tillräckligt med arbetskraft inom vårt lands gränser och det gäller bara att utbildningen är tillräckligt framsynt så att utbud och efterfrågan matchar varandra. Sedan kan det givetvis alltid finnas behov inom vissa specialkompetenser. Som t.ex. raketforskare ;-) eller fotbollsproffs. Brassarna i Kalmar FF har skött sig väldigt bra och det vill jag se fler av i framtiden. I dessa fall handlar det om personer som handplockas för sina specialistkunskaper och skicklighet och det jämställer jag inte med den arbetskraftsinvandring som moderaterna förespråkar.


I mitt arbete har jag kommit i kontakt med flera projekt de senaste månaderna där utländsk arbetskraft använts. I två av de fall jag känner till har företagen använt svetsare och mekaniker från Polen. Enligt flera samstämmiga uppgifter jobbar dessa polacker för en månadslön om 9 000 kronor/månad.
Är detta lönedumpning? Ja, självklart är det så. Denna typ av arbetskraftinvandring slår utan tvivel undan fötterna på svenska företag och svenska arbetare som förlorar sina arbeten men det tycks inte Reinfeldt & Co ha någon förståelse för. Istället åker Migrationsministern Tobias Billström till Indien och värvar mer billig arbetskraft.  Rena dårskapen! 


Moderaternas politik är absurd och allt annat än konsekvent.


Kommentarer
Postat av: Peter

"Moderaternas politik är absurd och allt annat än konsekvent."Visst är den det se bara på det här förslaget från Moderaterna:Ekonomiska frizoner föreslås av de båda Göteborgsriksdagsmännen Lars Hjälmered (m) och Hans Rothenberg (m).Inte nog med att våra skattepengar förslösas, nu skall vissa tydligen också få slippa betala skatt! Detta måste ju betyda att färre måste betala mer i skatt, alltså innebär det att moderaterna i framtiden kommer att höja skatterna! Vem får betala kalaset, som vanligt du & jag, vem annars?Se: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=122&a=460402

Postat av: Per Petersson

Kommer det flyttlasset ihåg att göra adressändring?

2008-12-03 @ 01:30:36
Postat av: schweinfeldt

Dom som inte röstar på SD ska enbart vara tysta,för då stödjer man vansinnet.Jag är inte den största SD anhängare,men deras agenda om att rädda sverige,sveriges kultur,sverige folk och att vara ett tryggt säkert och blomstrande land igen duger gott för mig,sen om dom klarar det eller inte återstår att se.,men ingen har vunnit något utan att ta chanser.och det är det enda valet sverige har kvar 2010.

2008-12-03 @ 04:05:57
Postat av: Jonas L

På sikt är det kanske den enda framgångsrika politiken för att Sverige skall behålla sina peronalintnsiva arbetsplatser!

Konkurrensen handlar om tillverkningskostnader och den dagen svenskar accepterar at jobba för 9000 i månaden så behövs inga polacker.

Bättre att ha jobb för den lönen än at firman läggs ner eller flyttar till Polen.

NÄSTAN så enkelt är det nog tyvärr.

2008-12-03 @ 04:50:51
Postat av: Putte

Det är konstigt. När man talar om löntagarlöner då ska det jämföras med u-länder och halv-u-länder. När det gäller direktörernas löner då ska man jämföra med USA.

2008-12-03 @ 06:48:36
Postat av: stefan

Den moderata nyckeln för framgång i sverige är att redan vara förmögen/högavlönad, det visar den famösa skattesänkningen som gav rika tusenlappar i månaden och den lågavlönade ett par hundra, i bästa fall, och att sen försöka framställa det som en sattsning på låg och medelinkomstagare, Borg är oss ingen väldig Borg,en teknokrat utan verklighetsförankring.

2008-12-03 @ 06:56:03
Postat av: Roberth Ström

Borg är ändå den bäst vi haft på den posten.

2008-12-03 @ 08:48:46
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: salasso

Jo, visst finns det tillräckligt med arbetskraft inom vårt lands gränser men varför skall jag betala nästan 600 kronor i timmen för en svensk fackföreningsansluten elektriker till min lilla sommarstuga i Skåne när en polsk d:o kan göra samma jobb för halva priset?

Om alla gör som jag så kan det förstås innebära att svenska arbetare förlorar sina arbeten men varför i h-e skall just jag betala för den vansinniga skattepolitik som socialdemokraterna med stöd av LO skapat i det här landet?

Visserligen är det enligt knullborgaren Sahlin häftigt att betala skatt men är "häftig" numera samma sak som "dum"?

2008-12-03 @ 10:16:29
Postat av: DDR2

stefan!Citat: "Den moderata nyckeln för framgång i sverige är att redan vara förmögen/högavlönad, det visar den famösa skattesänkningen som gav rika tusenlappar i månaden och den lågavlönade ett par hundra, i bästa fall, och att sen försöka framställa det som en sattsning på låg och medelinkomstagare, Borg är oss ingen väldig Borg,en teknokrat utan verklighetsförankring."Borgarna gjorde det bästa de kunde. Hur tror du SåÅåssarna hade hanterat det hela? Jo skattehöjning. Kom dessutom ihåg att sossarna har gjort de verkliga höginkomsttagarna i princip skattebefriade.I mina ögon är de borgeliga betydligt vänligare till oss arbetare än vänsterpacket. Vänsterns gullegrisar är de bidragsberoende, inte arbetarna.Jag har en lön på ca 23.000:- varje månad och jag har ca 1000:- mer i plånboken efter skatt, än innan borgarnas skattereform. Med en socialistisk (ryyyys) regering hade jag legat 1000:- minus.

2008-12-03 @ 12:35:35
URL: http://exilen.eu
Postat av: salasso

Ursäkta min upprördhet men ibland blir jag bara så förbannad på det här landet.

Av mina redan beskattade pengar betalar jag en elektriker som i sin tur måste betala skatt på det hon eller han tjänar på mina redan beskattade pengar och på den materiel som behövs (moms). Till det kommer sociala avgifter och skatt på det bränsle som går åt för att åka i en högbeskattad bil till min lilla beskattade hydda.

Det här landet måste vara alla politikers våta dröm. Tänk att genom ekonomiska tvångsmedel få styra undersåtarna från vaggan till graven!Jo, jag vet att vi får mycket för våra skattekronor. Vi får en vansinnig immigrationspolitik, ett icke existerande försvar och ett polisväsende som är rena skämtet. Den mångkulturella skolan, hemspråksundervisningen, genuspedagogiken och andra sociala experiment skall vi inte ens tala om.

Visst finns det idioter i andra europeiska länder men varför måste vi i Sverige ständigt ha ledartröjan?Tänk om EU kunde sätta ner foten och göra klart för de klåfingriga svenska politikerna att man inte tolererar vilka fånigheter som helst inom unionen.

Om Sverige vore en enskild person så var landet satt under förmyndare för länge sedan.

2008-12-03 @ 12:36:40
Postat av: DDR2

salasso: Därför att den svenske elektrikern kan sin sak, och glöm inte att du kan få det till halva priset här också - fast utan kvitto ;-)

2008-12-03 @ 12:38:28
URL: http://exilen.eu
Postat av: Martin Isaksson

Ja vad ska man säga galenskapen har nått episka proportioner nästan Tom Cruise nivå på resonemanget.Varför nu äntligen när de fått upp löndenivåerna i Polen och baltländerna

(har en vän som har byggfirma som hadde mkt letter innan men det är svårt numera då de tjänar så pass bra i lettland nu så att de är inte så intr att bo i husvagna i sverige för att tjäna nån tusenlapp mer i månaden)så det är inte så intr att lägga tillverkingen i baltländerna längre pgr av löne nivån, samt att löenrnan gått upp 20% i kina de senaste åren så att snart kanske de hellre har kvar tillverkningen än att skicka alt till Kina (är mkt insatt i denna bransch så jag vet att det äntligen håller på att vända sakta men säkert)vad gör man då jo dumpa lönerna i sverige genom att ta hit fler som vi inte har jobb till (jo om man vill jobba för 10kr i timmen) är det det vi vill ha vi har inget eget mexiko att ta hem slavar från så då importerar vi dem långväga.sen betalar jag gärna för svenska produkter kör ny volvo, har biluthyrning med ca 25 hyrbilar där samtlig är Volvo inte för att de är billigast men bäst enligt min erfarenhet. samt svensktillverkade vitvaror,dammsugare osv samt svenskt kött och mjölk ej lidl tysk mjölk.Man måste ju vara dum på riktigt om man köper mjölk som åkt lastbil 300mil när det finns mjölkbönder här bara att de är 1kr litern dyrare.Visst vill man bara köpa kina skit från ullared så gör det men jag sponsrar hellre svenska företag (ok volvo är inte svenskt men svensktillverkat stöder jag)Så att nån annan här kan få lön hellre än att sponsra kineser som aldrig kommer hyra bil från mig.visst kostar det att ha välfärd men jag är ÖVERTYGAD om att skatten skulle vara BETYDLIGT* lägre om man hadde lite bättre koll på vart pengarna går, de vägskatt pengar såm går till vägara är nog sällsynt samt alla bränsle skatter går ju sällan till miljön och utveckla kollektivtrafiken utan bara rätt in i budgeten.Samt alla invandrare som kostar enorma pengar vi har inte råd att ta hit alla världens arbetskygga folk, det är inte bara rasism som göra att invandrare inte jobbar. visst de flesta jobbar och sliter men vi har inga jobb längre och vill vi och de invandrare som finns sverige verkligen ha hit fler ?? så det blir ännu tuffare.om ni orkat läsa igenom min klagosång ända hit så tackar jag.hoppas ingen låter sig luras av regeringes patetiska försök de kommer med innan valdags att de ska SE ÖVER olika regler osv vad gäller invandringen, för de kommer att komma med nåt dumt för att locka väljare från SD för de börjar bli lite farliga nu.2008-12-03 @ 12:41:13
Postat av: salasso

DDR2, visst kan svenska elektriker sitt jobb men Polen är också, precis som vi, ett EU-land och måste följa EU:s grundläggande bestämmelser om elsäkerhet.

Polen är faktiskt inte Afrika även om LO:s byråkrater vill få oss att tro det.

2008-12-03 @ 13:00:58
Postat av: Martin Isaksson

salasso resten av EU följer inte reglerna så som i sverige det kan jag lova dig, vi är nog det enda land som när vi får en bunte förordningar från EU Följer alt. italienarna skickar hälften i soptunnan och säger att de ska följa det inbilla er inget annat.men de har fått upp kompetensen mkt i polen så även löner detta är mkt bra.

2008-12-03 @ 15:19:17
Postat av: Andersson

Kompetensen har alltid funnits i Polen! Glöm inte att levnadsstandarden var högre där på 1920- och 30-talen än i Sverige (i runda svängar hela kontinenten). Sedan kom ju kriget och kommunismen! Sjäva har vi ju blatteriet som sänker vårt eget land - dessutom helt sjävpåtaget i fredstid! Varken i Polen eller Baltikum finns det särskilt många blattar, eller Finland. Är dessa länder s.k. främlingsfientliga, eller tom rasister? Knappast, men krig och kommunism har tydligen skapat en verklighetsförankring, som saknas i Sverige. Här gråter jag blod över den svenska enfalden!

2008-12-03 @ 16:14:58
Postat av: Andersson

Grundtanken med EU (eller EG) är inte så tokig, men varför driver inte Sverige sina egna intressen där? Danskarna gjorde det och gör det, och när Danmark blev medlem 1973, så var de danske pålästa och drev politik! Därför fick de ett inflytande som vida översteg landets storlek till nytta för Danmark. Som vanligt skall Sverige vara bäst i klassen och enfaldigt fjanta runt - titta bara politiken i FN! Litet mer italiensk anda, alltså! Ta en strid i EG-domstolen! Det är ingen skam att förlora ett mål, några lär också vinnas. Ut med den svenska pk-ismen och blatteriet!!!!!!!!!!!! Nu är jag arg!! Stoppa invandringen nu!

2008-12-03 @ 16:23:30
Postat av: Martin Isaksson

Anderssonhåller med helt och fullt.2008-12-03 @ 16:32:14
Postat av: Nihilisten

Skit i invandringen ett tag, ägna er åt Fanerdun istället.Nu är glada julen slut, slut, slut

Fanerdun har dansats ut, ut, ut.

2008-12-03 @ 17:18:07
Postat av: Annelie Johansson

Arbetskraftinvadring, till vilket arbete?

2008-12-03 @ 18:01:52
Postat av: Martin Isaksson

????? Fanerdun.

2008-12-03 @ 18:02:28
Postat av: Martin Isaksson

Annelie JohanssonInga såna logiska fakta frågor nu.

logik och rim&reson är inte PK.klart det finns jobb till miljontals indier osv.

men det är inte svenskar som ska bo i sverige vi frå flytta till grönland där det finns plats.2008-12-03 @ 18:12:06
Postat av: D Puddingfjäll

Här importerar moderaterna arbetslöshet under en lågkonjunktur och höjer därmed de arbetslösa svenskarnas misär.Saknar moderaterna all medkänsla för vanligt folk som råkar illa ut?Och vad är syftet med detta cyniska och kostsamma expreiment med levande varelser?Sanningen är den att politikerna i alla partier tar sina väljares röster för givna, men för att erhålla makt och härlighet gäller det att få lite mer ( läs ”flyktinginvandrare”)

Den som är mest sanslös i invandrarfrågan får flyktinginvandrarnas röster. I Rosengård hade sossarna nära nog 90 % av rösterna.Men så hade även sossarna av allmänna medel skyfflat över pengar till en moské i Malmö.Det är dessa röster som de politiska partierna tävlar om. Den som får dessa röster kanske kan mygla åt sig en herrgård.Ja så cyniska är politikerna.

2008-12-03 @ 19:01:47
Postat av: Rune

Det stora behovet av arbetskraftsinvandring talade Lars Leijonborg om i en valrörelse under förra lågkonjunkturen. Man kunde i tidningen varje dag läsa om nedläggningar och varsel. Och där stod Leijonborg och talade om invandring av arbetskraft? Och nu moderaterna.

Vad är det för fel på de styrande politikerna? De tycks ju vara helt förvirrade utan fäste i verkligheten.

2008-12-03 @ 19:28:14
Postat av: Ruskprick

Så här långt har vansinnet gått. Är rädd att botten inte på långa vägar ännu är nådd;http://www.klaric.se/archives/4060

2008-12-03 @ 19:45:21
URL: http://www.klaric.se/archives/406
Postat av: Martin Isaksson

Sen en sak många säger att SD bara har en valfråga, Invandringen ? detta påstående verkar inte stämma ett jota. Samt att eftersom att alla andra partier är kronisk för vidöppna gränser så vore det ju rätt logiskt med ett som ialla fall är lite mer restrektivt och med sunt föruft.sen är det ju en fråga som de andra partier inte ens vill röra vid med tång, först nu när de ser att det finns några % att hämta gör det halvmesyrer till lockrop som ska få folk att rösta på M.

2008-12-03 @ 21:02:57
Postat av: D Puddingfjäll

Håller med Andersson till 100 % och tackar så hjärtligt för ett suveränt inlägg.

2008-12-03 @ 21:15:13
Postat av: Roberth Ström

Hej! Vet du vad som hänt med Merit Wagers blogg?

2008-12-03 @ 21:29:44
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: AWSvensson

http://meritwager.wordpress.com/2008/10/05/sverige-havererar/

2008-12-03 @ 22:06:25
Postat av: salasso

Martin, vi är inte värst i klassen. Nedanstående har jag saxat från norska exportrådets hemsida, visserligen från 2003 men ändå:

"Norge är näst bäst i EU-anpassning (Dagens Næringsliv, 5 maj 2003).

Norge är bland de bästa länderna på att implementera EU-direktiv. I Europa är endast Danmark bättre på att anpassa sig efter nya EU-direktiv. Sverige hamnar på tredjeplats i denna ranking. Norge, som inte är medlem av EU och därmed inte har möjlighet att påverka EUs direktiv, har en anmärkningsvärt hög acceptgrad av regelverket inom EU. 99 procent av alla EU-direktiv implementeras vilket kan jämföras med övriga länder inom EU där acceptgraden är 97%."

2008-12-03 @ 22:18:03
Postat av: salasso

Martin, vi är inte värst. Nedanstående har jag saxat från norska exportrådets hemsida. Det är visserligen från 2003 men säger ändå något om följsamheten:"Norge är näst bäst i EU-anpassning (Dagens Næringsliv, 5 maj 2003). Norge är bland de bästa länderna på att implementera EU-direktiv. I Europa är endast Danmark bättre på att anpassa sig efter nya EU-direktiv. Sverige hamnar på tredjeplats i denna ranking. Norge, som inte är medlem av EU och därmed inte har möjlighet att påverka EUs direktiv, har en anmärkningsvärt hög acceptgrad av regelverket inom EU. 99 procent av alla EU-direktiv implementeras vilket kan jämföras med övriga länder inom EU där acceptgraden är 97%."

2008-12-03 @ 22:21:57
Postat av: Hr Fökk

Denna veckan kan tillägnas Moderaterna! Deras många utspel är verkligen ett sätt att "skita i det blå skåpet.

Alltid kul när sk etablerade partier gör sig fullkomligt omöjliga och själva placerar sig som icke valbara inför 2010.

Tänker också på IPRED fadäsen

2008-12-03 @ 22:24:03
Postat av: Tore

Någon förändring avseende invandringen, kommer inte

att ske. Alliansen har hamnat i en "spiral" där de

aldrig kommer komma ur. Det sköter socialistera om.

Sen må man vara "heligt förbannad" fram till valet

2010. Först då man har rätt att "sätta ned sina fötter".

Någon förändring till dess, kommer aldrig de 7 syskonen att verkställa, förutom det vanliga "att

lova en sak, men menar något annat"!.

En fördel vore, att majoriteten röstar på Sd vid

valet till EU-parlamentet. Då talar man om för

Riksdagen, hur man tänkt sig...2008-12-03 @ 23:22:32
Postat av: Söder

Inte låter ett sjukhus mig operera deras patienter utan ett läkarlegitimation.

Men tydligen går det utmärkt att låta folk utan certifikat härja fritt ibland kablar och dosor.

Friskt kopplat hälften brunnit !

2008-12-04 @ 00:13:12
Postat av: Tore

Det är ju också grundtanken med EU, som gör livet

så svårt här i Sverige! Den som har andra tankar, att EU är bra, bör nog tänka om. När stormakten EU är klar, tillhör alla länderna runt Medelhavet EU. Jag behöver väl inte nämna alla muslimska länderna?

"Grundtanken med EU är inte så tokig"??? Lurad igen

eller hur! Nämn endast en fördel, som man inte kan

få även utanför EU!? Numera har EU över 200 fördelar, sedan Riksdagen beslutade om Lissabon-avtalet, helt i strid mot majoritetens (över 70 %) vilja!

Sverigedemokraterna har sedan beslut om EU inträ- det 1994, också kritiserat detta, med att en över-

statlighet kommer att ske. Och så rätt vi har, nu

när folket är totalt överkörda av de 7 gängen.

Att det finns gott om knäppgökar i detta riket!,

visar också en del kommentarer, och sosse-bloggar.

Att någon dessutom drar in 2003 års EU tänkande,

gör ju att detta år 2008 verkar obefintligt för

dessa. Det är ju nu verkligheten sker, och som skall bemötas, spridas, men verkar nu också obefintligt för dessa!...

2008-12-04 @ 00:15:55
Postat av: Martin Isaksson

Sen kolla vilka som är de enda nettobetalarna till eu (dvs de som betalar mer än de tar) jo Sverige somt tyskland och hur många länder är med och dränerar på pengarna jo de länder som tjänar mest på att vara med dvs öststatsländer samt vi ska ju inte prata om vad turkiet kommer göra när de kommer med.

2008-12-04 @ 09:01:22
Postat av: Andersson

Visst! man kan tycka vad tusan man vill om EG/EU, men nu är Sverige faktiskt medlem där, och då gäller det att driva politik till landets bästa och bara inte sitt på det stora svenska pk-arslet! varför kom vi in på EU? men analysen gäller fortfarande!

2008-12-04 @ 12:58:42
Postat av: Martin Isaksson

ja men varför ska vi bara få alt det negativa samt vara en av två Nettobetalare ANDERSSON???vi bestämmer ju inte ett jota det gör de hjärndöda icka folkvalda (en god väns bror sitter i Bryssel med nåt EU skit det han har berrättat är inte kul) byråkraterna som bestämmer över våra politiker (som bara vill ha högre lön och bli eu byråkrater) som bestämmer över oss. hadde alla fakta och risker presenterats 94 så tror jag knappast att det hadde blivit EU.Kommer ihåg när Göran.P lovade att om vi inte fick euro så skulle det bli omedelbara katastrof utan dess like direkt efter valet, vad hände? jo kronan stärkes i värde. så lita inte på ett skit om EU.visst vi är med men vi bara tar emot skit och har ut mkt lite av det. kan hålla med om att det är dags att göra det som är bra för sverige och inte EU, för det som är bra för de största länderna i EU som har flest röster är nog sällan in vårat intresse.2008-12-04 @ 15:43:17
Postat av: salasso

Sant, Andersson, gjort är gjort, vi är med och kan antingen inom EU jobba hårt för sveriges intressen eller vara passiva och eventuellt gnälla lite då och då.

Sd har profilerat sig som ett Nej-parti bl a i syfte att ta röster bland EU-motståndare men tyvärr finns de flesta EU-negativa på vänsterkanten i svensk politik och de fångas numera främst upp av Vänsterpartiet.

När sd kommer in i riksdagen så kommer också det partiet, likt Miljöpartiet, så småningom att tvingas tona ner sitt krav på utträde. Annars kommer man att inte att betraktas som en seriös part i EU-parlamentet och meningen är väl att sd skall ställa upp i det valet?

Det är också osannolikt att sd i riksdagen kan tacka nej till t ex utskottsarbete och annat som rör EU.Det här är frågor som kan vara obehagliga för många sd-anhängare som har nejet i ryggraden men jag tror att man måste inse att man i längden inte kan blunda och tänka bort EU.

Förresten, vågar man gissa att nätverket "Sverigedemokrater för EU" kommer att bildas runt 2011 av några riksdagsmän?

2008-12-04 @ 16:36:22
Postat av: Martin Isaksson

Visst vi är med i EU men man måste inte acceptera alla deras idiot påfund och med tanke på att det är grundtanken att det ska bli europas förenta stater i slutändan precis som NAU (North american Union kanada.USA,Mexico som ett land ej handelsunion utan land, som skrevs på 2005 av bush googla det är helt sant och finns ett inslag på CNN om det)Så är jag skeptisk men jag tror de problem vi har mest kommer att lösas om man börjar utnytja EUs system lite bättre än vad vi gör, alla andra länder var klausuler mot invandring osv varför inte vi ?? detta är för mig en gåta. men om nån ska hantera EU så är det SDFör det har ju verkligen gått åt H***ete som det är nu så sämre kan det ju inte bli vad gäller sveriges folkvalda som inte har sveriges intresse varmt om hjärtat utan bara vill ställa in sig hos EUs byråkrater,nä lite mera stake hadde varit önskvärt.

2008-12-04 @ 17:03:01
Postat av: salasso

Martin, instämmer men vi borde kunna slåss för att stoppa EU:s expansion, annars sitter vi snart med t ex Turkiet och Makedonien i knät.

Tyvärr tillhör Sverige utvidgningskramarna, i motsats till Frankrike, Österrike m fl.

2008-12-04 @ 17:55:33
Postat av: Tore

Att det skulle finnas "personer i Sd" som startar

"Sd för EU"!? är ett svammel utan dess like.

Vi hade något liknande tal om Folkpartiet, där en

del folkpartister ville rösta med sossarna, vid

valet 1994. Jag behöver väl inte tala om vem/vilka

som då var förrädare. Det talas idag om något lik-

nande, till valet 2010, men tipset till "herr Björklund" var visst att rensa ut dessa element!

Något för den "otrogne" att studera, eller hur!...

2008-12-04 @ 17:57:13
Postat av: Martin Isaksson

Nä synd att det inte var lite mera jävlar anama i politiken, blir så irriterad när man ser de pk politikerna som ej representerar folken (om folket ställdes inför fakta) min lillebrors pappa har nåt glidar jobb han är 3vice ordförande inom LO och socce, vill bara skalla han ibland när man hör hans svammel.

2008-12-04 @ 18:24:12
Postat av: Andersson

EU-frågan är inte så enkel att man kan vara 100% för eller 100% mot, ty okatat vad Sverige gör så finns EU kvar, och man måste förhålla sig till EU som till FN, ICAO, WHO, NATO, Ryssland, USA eller vad det nu kan vara. Då kan man bara inte hojta nej rakt ut i luften, utan det gäller att driva politik där, t.ex. för att minska invandringen. Visst vore det bra med ett sådant EU-direktiv för nästan hela Europa! Stoppa Turkiet och andra som Frankrike, Holland m. fl. vill och inte vara någon utvidgningkramare som Sverige!Just nu är Sverige medlem i EU och då gäller det att driva politik där till Sveriges bästa och då på alla fronter - action alltså och inga feta pk-arslen!

2008-12-04 @ 19:29:01
Postat av: Andersson

PS. SD kommer in när det gäller att driva ny politik! SD i riksdagen och i EU-parlamentet, då driver SD frågor, bl.a. de om invandringen, äktenskapet.

2008-12-04 @ 19:37:13
Postat av: Martin Isaksson

man kan ju altid hoppas, äktenskapet vem fan bryr sig om sånt, är det ens en fråga ?

2008-12-04 @ 19:42:05
Postat av: Hasse

Invandrarna gav Sverige arbetskraft och byggde Sverige som har gjort idag landet till framgångsrik land och växande ekonomier! Vem tror du tog hand om skitjobben i Sverige till exempel busschaufförer? lokalvårdare? etc. Befolkningstillväxten i Sverige är väldigt väldigt låg och mångkulturalismen har lyst Sverige och gjort det till ett intressant land. Fråga dig själv vad som hade hänt utan invandrarna?

2011-04-12 @ 17:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0