HOTELSER PÅ BLOGGEN

Den som läst mitt föregående inlägg kanske också sett att någon kommer med hotelser om att döda mig.
När argumenten tryter så tar man till denna typ argumentation för att få tyst på sina meningsmotståndare. Det visar bara på deras eget oförstånd, brist på demokratisyn och yttrandefrihet men som alla vet är det ju demokrati och yttrandefrihet inte en tradition hos kommunister. Det blir än mer tragiskt när dessa personer och organisationer demonstrerar mot t.ex. rasism för att sedan slänga plakaten och sedan praktisera de metoder som det påstår sig känna sådan avsmak för. Det är verkligen hyckleri!


Jag skulle givetvis kunna radera kommentaren och glömma alltihop men jag anser att det är min skyldighet att anmäla dessa hotelser. Den kan även få synas som ett lysande exempel på stenkastarvänsterns arbetsmetoder.

Polisen lyckades ju tidigare spåra upp en person som ofredad mig och han blev också fälld vid Kalmar tingsrätt. Personer som ägnar sig åt denna typ av hotelser skall veta att det automatiskt också leder till en polisanmälan.


Denna hotelse ser jag som en följd av min kritik på bloggen mot vänsterpartiet (kommunisterna) och dess stenkastarsvans som härjar runt både här och där.


På nätet finns ju diverse möjligheter att spåra IP-nummer och vid en sådan spårning fick jag följande resultat på det aktuella IP-numret.

Hur rätt och riktigt det är kan jag inte svara på men om det är riktigt är det ändå anmärkningsvärt att det kommer från en dator ansluten till Mönsterås kommun.
Nu skall det bli intressant att se om de lokala tidningarna uppmärksammar denna hotelse. När socialdemokraten Martin Andersson fick någon form av hotelser och anklagade sverigedemokraterna för dessa hotelser blev det stora rubriker i media. Nu gissar jag att det inte är lika intressant att skriva om detta.


Kommentarer
Postat av: Sverigebesöket

Helt otroligt att hotelser av detta allvarliga slag inte åtgärdas och beivras. Hade det varit fråga om hotelser mot någon etablerad politiker så hade det för länge sedan drällt av reportage i media. Partiordföranden i Malmö arbetarkommun blev hotad - och tänk vilken media bevakning.När den här saken ä utredd är det troliga att den skyldige till och med arbetar för en organisation som åtnjuter statsanslag.För AFA, t ex finansieras ju till övervägade del med statsanslag

och licensmedel.

2008-12-11 @ 17:51:29
Postat av: Tore

En sjuk vänsterpartist, eller en vänsterdåre som

använder någon "fri dator" hos kommunen? Det vore

ju bra, om polisen kunde spärra in denne över jul-

helgen. Skall bli spännande det här. Det verkar ju

vara en "hemlighetsfull kommun", du har att göra med, Thoralf...

2008-12-11 @ 18:21:01
Postat av: Martin Isaksson

Till saken hör att alla dessa antifascister är lite motsägelsefulla, då en fascist är en som anser att våld är en legitim väg att gå mot makten,

så är antifascist tvärt om ?Konstigt att det då är dessa som slåss och bråkar samt samlas i horder på gatan i hundratal och ska slå skiten ur 30-40 st som inte tycker som dom.

Eller så hotar de med fysisk våld mot politiska motståndare samt stör demokratiska möten genom att ha visselpipor samt skrika,Enligt antifascistiska org så är detta helt spontan och folket runt omkring som gör, konstigt då att det är ungeför samma personer som är på möte och möte hela tiden?Men som Thoralf verkar vara funtad så tar han nog det med ro, då detta är ett tecken att det är snart är klimax och slut för dessa ljusskygga org när folket har sagt sitt.

2008-12-11 @ 18:35:54
Postat av: natasha

Tore, jag tror faktiskt inte att det är en vänsterdåre från gatan som har skrivit detta. Däremot är jag ganska övertygad om att den "nyblivne poeten" är en man.Om det är verkligen en kommunanställd som demonsterade för världen sin lysande poetiska kapacitet, så vet nu i alla fall mönsteråsborna vad vissa på kommunhuset sysslar med på sin arbetstid.Så länge man inte vet vem den personen är, ligger ju misstanken på alla.

2008-12-11 @ 18:42:42
Postat av: Martin Isaksson

Ja det är väl klart att det är en man det skulle ju t.o.m låta som en fotbolls hejarramsa haha.intrigen tätnar,nä men helt ärligt lägg inte ner mer tid än vad som gjorts för detta tar tid från annat som är viktigare än att lyssna på denne tönt dvs precis alt ni kan tänka er.

2008-12-11 @ 18:55:05
Postat av: Micael Foghagen

Om long och lat i IP-spårningen är korrekt bör det vara kring Dämman - en fyrplats i Kalmarsund. Dess position är N 57 03 O 16 41. Uppgifter dock från nätet men det bör stämma ganska bra...Så vem var vid Dämman vid tidpunkten i fråga med koppling till Mönsterås Kommun?

2008-12-11 @ 21:18:04
Postat av: Sune

Ett tydligt tecken på intelligensen hos stenkastarvänstern....

2008-12-11 @ 21:19:48
Postat av: natasha

Jag förstod från nätet att Dämman nuförtiden är ett slags mindre hotell som anordnar konferenser och liknande. Polisen kan väl kontrollera vem som har vistats där under dagen.

2008-12-11 @ 22:08:15
Postat av: LArs

Jag kände mig tvungen att tipsa Östran om denna nyhet. Men troligen lär vår vänstermedia bekänna färg genom att inte tillskriva denna nyhet om hot mot våra folkvalda någon vikt. Vad dom inte själva förstår är att det är ytterligare en spik i fulmedias kista, något vi såklart välkomnar, vi som är för en fri media.

2008-12-11 @ 22:39:50
Postat av: hunter

http://www.waterhotel.com/"Fyrmästaren" omkom i en trafikolycka i Italien tidigare i år. Om anläggningen numera är i drift är ytterst tveksamt?

2008-12-11 @ 23:01:41
Postat av: Hr Føkk

Det ligger i generna hos dessa bolsjeviker att på detta sätt tysta folket.

De som kan historien vet att bolsjevikerna senare bytte namn till kommunist partiet. Enligt Lenin gjordes detta för att man inte ville förknippas med såssarna.

Stalin näste kommunistslaktare tog nästan livet av halva ryssland. Han var duktigare på detta än en viss tysk på 1930 - 40 talet.

Med dessa stenkastande butchers har såssarna gått i allians, imponerande!! Stackars Sverige!

2008-12-12 @ 00:28:49
Postat av: Fredrik

Hej Thoralf, åt helvete med dessa vänsterslödder et consortes! Du gör ett grymt jobb och vi är många där ute som sympatiserar med dig och SD!!! Go go go, ni är hjältar!

2008-12-12 @ 12:53:29
Postat av: Tore

"natasha", du har säkert rätt i denna fråga, även

om det finns "galna fruntimmer också"! Den som lever får se...

2008-12-12 @ 13:41:34
Postat av: Martin Isaksson

är det någon som ser det sjuka i andra bloggar som pratar om att det är en skyldighet att protestera mot nazisterna i salem ??

än en gång VAD ÄR DET SOM GÖR SD NAZISTISKT?????finns det någon vänster anhängare som har kulor nog att skriva detta ? sakligt tack inga idiot hot eller barnramsor.konstigt de ser det som en självklarhet att protestera mot det rasistiska våldet ??????om vi säger såhär om ett gäng skinnhuven dödar en svart kille eller en arab, och de sk antirasisterna ordnar en demonstration mot detta får då Nazisterna kasta flaskor och störa denna demonstation?? nä skulle inte tro detta era ägg.

2008-12-12 @ 16:18:38
Postat av: Rättskunnig

Jag ger dig ett råd som utsatts för dödshot.

Ta det på allvar!Skriv till TT direkt, de kablar ut det till samtliga tidningar.Bifoga polisanmälan tillsammans med namn och allt som styrker detta hot.Gör det redan ikväll.VänligenEn vanlig Sverigedemokrat

2008-12-12 @ 22:40:30
Postat av: elena

Vad fan tror du då? Sån jävla skit som du skriver här! Jävla idiot! anmäl mig gärna! hahah tönt :D

2008-12-15 @ 19:36:55
Postat av: hunter

@ elena"Vad fan tror du då? Sån jävla skit som du skriver här! Jävla idiot! anmäl mig gärna! hahah tönt :D"Du kan inte försöka att precisera lite bättre vad du egentligen menar? Hade då varit lättare att förstå vad som är "jävla skit" enligt din uppfattning. Din svenska är för övrigt så erbarmligt dålig, att några terminer till på SFI hade nog inte skadat!

2008-12-15 @ 22:11:42
Postat av: Martin Isaksson

Med skit menar hon nog fakta.

2008-12-16 @ 19:40:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0