HENRIK RYDSTRÖM TILL SAUDIARABIEN?

Det skulle säkert vara en nyttig erfarenhet för Henrik Rydström och kanske skulle ge honom en och annan tankeställare.


På sin blogg går Henrik Rydström till ett sanslöst angrepp på Kalmarförfattaren Anders Johansson och hans kritiska åsikter om massinvandringen. Nu hör det också till saken att Anders Johansson inte deltagit i denna debatt under flera år men ändå tycks Henrik Rydström ha ett ont öga mot Anders Johansson. Senast Anders Johansson var aktuell i invandrardebatten var när han talade valborgsmässoafton för kanske 3 år sedan. Han tog då upp fattigpensionärerna och undrade om det var rätt att det äldreförsörjningsstöd som utbetalas till invandrare var högre än till svenska fattigpensionärer. Henrik Rydström kanske förfasades över detta "rasistiska" ifrågasättande och har fortfarande inte glömt bort det.

Ett riktigt lågvattenmärke av Kalmar FF:s fotbollsspelare Henrik Rydström!

  

Läs Rydströms blogginlägg.
Henrik Rydström i mig vänder det sig tamefan i magen när jag läser om hedersmord, självmordsbombare och stening av kvinnor som blivit våldtagna och sedan till på köpet döms till stening genom de islamska sharialagarna men du kanske inte ser det som något PROBLEM, Henrik Rydström.

För du tycker ju att det är häftigt med mångkultur i alla dess former! Vad jag vet har alla tillgång till Kalmar som stad och dess kulturella begivenheter och vem som helst inom Norden kan flyyta till Kalmar utan byråkrati. Kalmar FF har väl inga regler som stoppar någon annan än möjligtvis huliganer från att besöka hemmamatcherna på Fredriksskans även om Nanne Bergstrand anser att det är en "djävla plats."

Är man så pk-indoktrinerad som tydligen socialdemokraten Henrik Rydström är har man tydligen svårt att hålla isär begreppen. Alla människors lika värde tycks enligt Rydström innebära att alla som vill skall, inte bara kunna bosätta sig i Kalmar utan kommunen och samhället skall försörja dem med bidrag när inga arbeten finns att tillgå.  Eller känner Rydström till tusentals arbetstillfällen som ingen annan känner till?
Har det gått Rydström förbi att det kinesiska företaget Fanerdun som lovade tusentals arbetstillfällen mer eller mindre är utkastade av Kalmar kommun.


"Det mångkulturella är ALLTID rätt. Ingen människa ska stängas ute på grund av sitt kön, sin sexualitet, sin bakgrund eller sin tro. Det är min grundsyn."

  

Så skriver Henrik Rydström på sin blogg men har han funderat på vad han i verkligheten menar med det han skriver. Han menar säkert gott med sin grundsyn men i den realitet som vi lever i är det fruktansvärt naivt att inte se vad religionen innebär och då speciellt vad islam innebär för freden på jorden. Har han aldrig hört talas om terrorattentaten i New York, Madrid, London, Bali och nu senaste i Bombay. Nej, du Henrik Rydström det mångkulturella är inte alltid rätt. Vill du skapa ett samhälle som är tryggt och säkert skall alla dela liknande värderingar och religion för annars uppstår motsättningar på ena eller andra sättet. Historian talar sitt tydliga språk.
Ett så homogent samhälle som möjligt är nog det som är den största garantin för ett tryggt och lugn samhälle. Och ett sådant samhälle fick du växa upp i, nere i Blekinge, där fanns inga Rosengård, Tensta, Ronna o.s.v. Idag ser det helt annorlunda ut och det kommer inte bli bättre, var så säker.


"Det mångkulturella i sig kan aldrig vara ett problem. Det är bara vår inställning till det som kan vara ett problem."

  

Maken till blåögdhet får man leta efter. Jag tror helt säkert att Henrik Rydström genom detta blogginlägg kvalificerat sig till en topplats på socialdemokraternas valsedel i kommunvalet i Kalmar 2010. I förra valet var ju Lasse Johansson ett stort dragplåster för socialdemokraterna han blev till och med personvald på sina meriter som fotbollsspelare, inte politiker och det kommer säkert även Henrik Rydström att klara av också.


"Jag tar ställning. Så in i helvete. Mot Anders Johansson mänskliga inskränkthet. "

  

Jag undrar om Henrik Rydström överhuvudtaget har träffat Anders Johansson eller om han dömer honom helt ohörd?

I vilket fall som helst är det verkligen ett riktigt lågvattenmärke från denne duktige fotbollsspelare och tyvärr har hans anseende dalat betänkligt i mina ögon.


Jag fick för några dagar sedan detta klipp från en hotellmapp i Saudiarabien som borde få Henrik Rydström att fundera över hur islam praktiseras i verkligheten. Missa inte nedersta raden!Ladies are not allowed!

Är det den kvinnosynen som du finner attraktiv i det islamistiska samhället Henrik Rydström? Eftersom du häcklar Anders Johanssons för hans kritik av islam.

Hur många muslimska länder brukar delta i mästerskap i damfotboll?
Det vet säkert besserwissern Henrik Rydström.

Just nu känns det väldigt bra att trycka på publicera knappen!


Kommentarer
Postat av: Martin Isaksson

Vilken dåre han verkar vara helt främmande för verkligheten."Det mångkulturella är ALLTID rätt. Ingen människa ska stängas ute på grund av sitt kön, sin sexualitet, sin bakgrund eller sin tro. Det är min grundsynhmm vad tycker muslimer om homosexuella Henrik??

vad tycker de om alla andra religioner Henrik??

vad tycker de om kvinnor i praktiken Henrik??Svarar han på detta och kommer fram till att islam är en kul, fräsch religion så är det bara att beklaga sorgen för då har hjärnan tackat för sitt.

kanske nickat för mkt bollar på sistone.

2008-12-17 @ 20:03:42
Postat av: AWSvensson

Det är inte bara boxning som ger hjärnskador, att nicka en hård boll är inte helt ofarligt.

2008-12-17 @ 20:28:23
Postat av: j-å

Henrik Rydström ska enbart ägna sej åt fotboll. Det är han duktig på.

F.ö. hann Martin Isaksson före med mina frågor.

Tror inte denne Henrik ö.h.t. kommer i kontakt med muslimer och om så vore lär han inte ställa de rätta frågorna.

Att han som barn lekt tillsammans med ett muslimskt barn, är inte något som helst bevis för att han vet vad han skriver om.

Att vara naiv angående muslimer kan visa sej vara långt mycket farligare, än att vara inskränkt.

2008-12-17 @ 20:35:49
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Bästa Henrik,Jag har själv arbetat och bott i Saudi - Arabien och blivit varse "saudisk jämlikhet och broderskap"!!!!

Lycka till Henrik!!!!

Du kommer att "nyktra till" väsentligt efter Din vistelse i det "muslimska paradiset"!!!!

2008-12-17 @ 20:55:33
Postat av: Martin Isaksson

Die Dumme Schwede.Har en bekant som är läkare han jobbade 3mån i saudi sen tackade han för sig och åkte hem, han är en av de mest fördomsfria människor jag vet men sen han komm hem ifrån den resan (var 10år sedan men ändå) så har han en väldigt skeptisk inställning till muslimer.Har frågat han om den tiden men han svarar bara att det var helt galet och att han inte kan förstå hur folk kan leva så,Samt trotts han fick en ½miljon för 3mån jobb så sätter han aldrig sin fot där igen.han skulle hellre jobba som kattmatsprovsmakare sa han en gång.

2008-12-17 @ 21:04:07
Postat av: j-å

Är det möjligt att Barometern censurera kommentarerna? Är det därför som Henrik bara får lovord? Inget kritiskt släpps igenom.

Eller har jag fel?

2008-12-17 @ 21:18:53
Postat av: j-å

Är det möjligt att Barometern censurera kommentarerna? Är det därför som Henrik bara får lovord? Inget kritiskt släpps igenom.

Eller har jag fel?

2008-12-17 @ 21:20:24
Postat av: s-e karlsson

Jodå ,jag vet att man kan bli skadad av att nicka tunga fotbollar , men att man kan få såna hjärnskador som Henrik Rydström tycks ha fått det visste jag inte !Mbh S-E Karlsson

2008-12-17 @ 21:28:04
Postat av: s-e karlsson

Jodå ,jag vet att man kan bli skadad av att nicka tunga fotbollar , men att man kan få såna hjärnskador som Henrik Rydström tycks ha fått det visste jag inte !Mbh S-E Karlsson

2008-12-17 @ 21:30:40
Postat av: Anonym

Jodå ,jag vet att man kan bli skadad av att nicka tunga fotbollar , men att man kan få såna hjärnskador som Henrik Rydström tycks ha fått det visste jag inte !Mbh S-E Karlsson

2008-12-17 @ 21:32:26
Postat av: hunter

@ j-åDu har nog rätt beträffande censuren. Även jag har försökt utan att lyckas.

2008-12-17 @ 21:47:20
Postat av: Martin Isaksson

jag försökte även säga han en saningens ord utan personliga påhopp och svordomar men min kommentar är borta med vinden.

2008-12-17 @ 23:12:13
Postat av: Tobias

...."We would like to advide you that ladies are not allowed to use any of the above facilities except Golf"Detta måste väl ändå vara ett av de tydligaste bevis på att golf är en jäkla kärringsport. :-)

2008-12-17 @ 23:31:20
Postat av: brody

Vilken idiot,han ska nog hålla sig till fotboll,alltid skoj att se folk gapa och skrika över saker dom inte vet ett skit om,bara för att köpa sig uppmärksamhet,och via den - tjäna pengar.Rydberg är en sån som säljer röven för pengar,inte mer med det,tragisk människa.Bland massor av privata/jobb resor i islamiska länder har jag själv vart i saudi för ABB i 13 mån,det var iofs flera år sen nu,men om man tror att indoktrinerade muslimer har något bra utöver arbetskraft att tillföra ett västerländskt samhälle har man aldrig lärt känna kulturerna tillräckligt.Och att någon skulle tjänat 1/2 miljon på 3 månaders arbete är rent bullshit,finns ingen läkare som tjänar såna pengar där,jag hade en lön på 31 000 taxfree/månad och fri bil,som arbetsledare,"supervisor", över 3 lag a 10 personer,sen finns det ingenjörer som tjänar det tredubbla,men det är i emiraterna och bahrain,saudi är annorlunda.

2008-12-18 @ 00:12:22
Postat av: brody

Rydström menar jag...eller kanske Al-rydström...

2008-12-18 @ 00:13:52
Postat av: Putte

Han har antagligen politiska ambitioner, precis som kollegan Lasse. Då är det viktigt för en blivande pk-politiker att bli upprörd på något och i pk-världen är det bästa av allt att bli upprörda på de som inte dyrkar multikulti. Han är ju snart fotbollspensionär, så det är väl klart att han nu försöker bädda för en latmaskkarriär som politiker.

2008-12-18 @ 05:54:41
Postat av: Roberth Ström

Alla borde kommentera eller maila tokstollen Rydström. han är förmodligen helt ovetande om hur det ser ut i Sverige idag jävla pajas!

2008-12-18 @ 09:49:58
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Stone

Göra karriär utan att vara för det mångkulturella samhället och pk-korrekt i övrigt, är svårt i dagens Sverige. Påminner om att det nästan börjar likna det som i öst behövdes "partibok" för att komma åt köttgrytorna mm. Kan det var något av ovanstående som Rydström insett eller har han drabbats av godhetssyndromet.

2008-12-18 @ 10:21:12
Postat av: Martin Isaksson

Ja för att vara ärlig så kommer jag inte ihåg hur mkt han tjänade men kommer ihåg att det var en väldig summa, han hadde blivit ibjuden för att han är Narkosläkare och ialla fall på den tiden hadde nästan unika kunskaper inom områden och han blev inbjuden av en saudisk läkare som ville att han skulle lära dom Bengt heter han och har precis gjort en professur (eller var det docentavhandling) ang bakterier inom akutvården eller vad det var. så han är mkt högt ansedd inom sin branch, bengt heter han efternamn sätter jag inte ut men han jobbar på Lundsuniversitetssjukhus där finns bara en bengt som är narkosläkare om nu någon vill ringa och kolla upp saningshalten.

2008-12-18 @ 10:23:01
Postat av: Katinka Glahd

Jag tar chså ställning Rydström ,mot det mångkulturella helvetet(läs det islamska) så in i helvete.

Vill Du Dina egen undergång och Dina barns,får det stå för Dig.Jag har självbevarelsedrift för mig och mina barn och barnbarn!

Men så fan heller att jag accepterar en lära som är kvinnofientlig och i övrigt fasansfullt grym.

Aldrig jag tolererar en systematisk intolerans.

Jag tar ochså ställning för Anders Johansson och hans lågmälda skrifter.

Aldrig jag tat ställning för helvetets representant,här på jorden "religionen islam".

Så FAN heller!!

2008-12-18 @ 10:27:35
Postat av: Martin Isaksson

Var det bara jag som fick apatheit känslor av det fotot? kunde likabra ståt svarta ej tillåtna.

men nu stog det kvinnor så det är väl mer ok enligt PK media

2008-12-18 @ 10:30:08
Postat av: AWSvensson

Svenskar – nu ,fler än någonsin

Årets folkökning är den största sedan 1970. Förklaringen är både ökad invandring och ökat barnafödande.

Något att glädja sig åt i all bedrövelse, eller?

2008-12-18 @ 10:40:31
Postat av: Anonym

Jag tar chså ställning Rydström ,mot det mångkulturella helvetet(läs det islamska) så in i helvete.

Vill Du Dina egen undergång och Dina barns,får det stå för Dig.Jag har självbevarelsedrift för mig och mina barn och barnbarn!

Men så fan heller att jag accepterar en lära som är kvinnofientlig och i övrigt fasansfullt grym.

Aldrig jag tolererar en systematisk intolerans.

Jag tar ochså ställning för Anders Johansson och hans lågmälda skrifter.

Aldrig jag tat ställning för helvetets representant,här på jorden "religionen islam".

Så FAN heller!!

2008-12-18 @ 10:46:16
Postat av: AWSvensson

Diskriminerade bör få gå före i kön

Särskilt utsatta etniska grupper bör få förtur i bostadskön. Det föreslår ombudsmannen mot etnisk diskriminering i en ny rapport.

Enligt rapporten som bygger på ett projekt i Malmö, Göteborg och Sundsvall diskrimineras romer och andra grupper som afrosvenskar och muslimer.

Under projektets tre år har DO fått in runt 200 anmälningar om diskriminering. Nio ärenden har drivitits vidare till domstol eller förlikning.

Till Sveriges Radios Ekotredaktion säger DO:s projektledare Johan Hjalmarsson att diskrimineringen är en viktig orsak till att många svenska städer är uppdelade i områden där personer med svensk respektive utländsk bakgrund bor.

Enligt Hjalmarsson saknar många bostadsbolag tydliga kriterier när man väljer ut hyresgäster och det lämnar stort utrymme för att personliga åsikter och i värsta fall fördomar avgör vem som får en lägenhet.DO föreslår nu en skärpning av lagen som gör att bostadsbolagen får ett ansvar att förebygga diskriminering. Ombudsmannen rekommenderar också regeringen att utreda om vissa utsatta etniska grupper ska få extra hjälp när de söker bostad. Det kan handla om förtur i bostadskön eller lägre krav på inkomst.Också ett sätt att få igång renoveringar av lägenheter, fast inte ens en svensk uteliggare vill väl ta över en lägenhet som massakrerats av romer och muslimer.

2008-12-18 @ 11:00:50
Postat av: Tobbe

Enligt min mening är Henrik Rydström den godaste människan på jorden - han är det närmast man i juletider kan komma en Kristusgestalt, men det är bara det att goda människor aldrig koketterar med sin godhet, de är goda utan att ständigt tala om det.Människor som skryter med sin godhet har i sjäva verket andra egenskaper, obehagliga sådana, som de gömmer under en skur av goda ord, självbespegling och eget skrytande - jag gissar att Rydström innerst inne är något helt annat och att han har problem med det. Djupa problem.

2008-12-18 @ 11:04:33
Postat av: Inge Sandén

Kan det vara så att Rydström fått en sten kastad mot sitt huvud i stället för bollen vid något tillfälle.

2008-12-18 @ 12:03:46
Postat av: Martin Isaksson

Svenskar – nu ,fler än någonsin

AW svenssonsvenskar har nog aldrig varit så få som nu i sitt eget land när varenda somalie familj samt arab dito föder fram ett fotbollslag var, då de svultit ihjäl i hemlandet så får de frittfram att avla nya här.2008-12-18 @ 12:58:10
Postat av: Anonym

Vilka är egentligen idioter? Mångkulturalism är inte samma sak som att acceptera hedersmord, och det har väl ingen någonsin påstått! Mångkulturalism är inte heller det samma som Islam. Skaffa en ordbok gammelgubbar!

2008-12-18 @ 13:12:30
Postat av: Martin Isaksson

Nä vi ser ju verkligen att ni står på barikaderna och protesterar mot detta ?Nä just det nu vågar inte, det var väl ni som hadde masiva protester när de stenade ihjäl en 13åring när hon anmälde sin egen våldtäckt till polisen ? nä skulle inte tro det och så länge ni PK inte kan se bägge sidor av myntet och naivt tror att de bara menar väl så är det ni som är idioterna, kolla nu på rosengård upplopp på gatorna tända eld på bilar och soptunnor stenkastning, för att de inte fick som de ville med sin kräkiga källar moske (de hittar väl inte 3km längre bort där nordens största moske finns)så länge PK idioterna bara kan rikta kritik åt ena håller så är ni inte seriösa utan bara töntar.skriv lite om andra sidan av myntet jagutmanar dig din anonyme tönt skriv lite om problematiken istället för att ignorera problemen som är högst verkliga.

2008-12-18 @ 13:25:17
Postat av: salasso

Snälla Martin, har du inte förstått att det som är dåligt i en invandrad främmande kultur egentligen inte är mångkultur? De dåliga inslagen, hedersmord och kriminalitet, är ju sådant som händer på grund av den strukturella diskriminering vi utsätter invandrare för. Spännande maträtter och färggranna slöjor är däremot alltid mångkultur.Det är så enkelt att vara mångkulturalist. Man kan vara så härligt selektiv.

2008-12-18 @ 14:24:21
Postat av: HenrikP.

Barometern censurerar kommentarer.Min blev bannad då den innehöll exempel på kulturberikning av slaget:gängvåldtäkter, personrån, oprovocerad misshandel mm. Denna sida av det "Mångexperimentella samhället" är tyvärr alltför frånvarande i dessa "goda " människors hyllningskörer för massinvandring. Jag säger bara:

Rydström, wake up and smell the coffee!"

2008-12-18 @ 14:54:31
Postat av: Antiism

salasso,

spännande maträtter baserade på spännande slaktform utav kapade halsar på levande djur?Väldigt berikande, tyvärr så vet vi att de inte stoppar vid att skära halsen utav levande djur utan även levande människor. Vill du ha en länk och beskåda det "spännande" i sin helhet?

2008-12-18 @ 15:12:30
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Martin Isaksson

ja du har rätt salasso vad trångsynt och rasistisk jag har varit i jag ber om ursäkt med hela min enfald och bugar mig för mångkulturen.

ty där finns det ingen plats för såna trångsynta svin som jag.nä jag säger som fredrik på Fria nyheterHur fan kan man som politiker, medborgare låta denna avart till människor komma hit ?? När dom ej får som dom vill så tar de till våld !!?? Sen visar vi ut en flicka med fadern som gett henne stryk ?? Det är dags att rang ordna dessa !! 1.skötsamhet, vilja anpassa sig och tar religion med en nypa salt. Först i kön förfan !! resten ut förfan !!åk hem !!KOMMER ALDRIG VISA DESSA MÄNNISKOR RESPEKT !!Kom igen nu Sverige !! Nu jävlar säger vi ifrån !!!2008-12-18 @ 15:43:03
Postat av: Sigvard

Jag gillar din blogg Thor, det känns härligt att folk kan uttrycka sin ilska mot religioner som de inte har någon aning om.

2008-12-18 @ 15:51:41
Postat av: Timmernabben

Nej, inga stenar har kastats mot hans huvud men många tunga och blöta bollar ger samma förödande effekt.

2008-12-18 @ 16:12:20
Postat av: Katinka Glahd

Om ni vill upplysas om islam,s vidriga innehåll (fast det vet ni säkert redan)gå in på skanepartiet.org ,klicka på internetradion.

Måndag till tom, torsdag 08.00-11.00.

Öppen telefon ,040-390200-390201.

Många bra inringare,kanske lite töntar ibland men upplysningarna om stolligheterna och grymheterna i denna farliga politiska rörelse som är ute efter världsherravälde står som spön i backen.

Ingen ignorans där inte.Raka rör och ett aldrig sinande flöde av information om denna smitta som drabbat Europa med våra folkförrädare till politikers goda minne.

Det är en klen tröst att även deras barn och barnbarn får sona förfädernas brott mot dessa oskyldiga!

2008-12-18 @ 16:14:16
Postat av: natasha

Till den anonyme!"Mångkulturalism är inte heller det samma som islam. Skaffa en ordbok, gammelgubbar".Begreppet "mångkulturalism" dök aldrig upp när judar flydde till Sverige i samband med andra världskriget, inte heller när ungrarna flydde 1956, inte heller när tjecker flydde 1968, inte heller när polacker och ryssar flydde (och jag själv är en av dem). Det idiotiska begreppet uppkom på grund av de idioter som försöker övertyga omvärlden om det fantastiskt tjusiga med islam, som vräker sig in över landet.Öppna gluggarna för verkligheten som den faktiskt ser ut istället för att stirra i ordboken!!!Katinka Glahd, tack för ditt inlägg! Det var ett rent nöje att läsa det! Där gick du i taket, och det gör jag också!

2008-12-18 @ 16:16:27
Postat av: Frode Karlsson

Sigvard! Du snackar i nattmössan! Kan du inte läsa! Det finns hur mycket som helst på nätet på alla språk! Börja med franska, tyska och engelska! Borde hålla dig sysselsatt ett tag! Då hade även du förstått att bilden ovan är en "lysande" exponent för den helt undermåliga religionen islam! Ta vilket hottentott som som helst, så har vederbörande en bättre!

2008-12-18 @ 16:19:40
Postat av: Frode Karlsson

PS. Våld finns överallt! men det finns ingen religion som officiellt säger att det är rätt att att stena småtjejer till äldre kvinnor pga att de varit otrogna, när det våldtagits av ett gäng av profetens riddare! Det här är bara sjukt! Fuck them all ända in i helvetet! En svensk, kines, tysk, ryss eller japan han får bara skit för ett dylikt beteende - våldtäkt plus mord! Det är bara saltgruvorna som gäller för evig tid! Dessa jävla musslimr!

2008-12-18 @ 16:25:28
Postat av: Martin Isaksson

Sigvard jag har som jag påpekat till många som säger att man inte vet nåt om islam,Växt upp med muslimer nära mig i Malmö har varit och diskuterat i mosken med imamer,diskuterat med vanliga islamer osv vet mkt väl vad islam handlar om,

det kan summeras så här MIND CONTROL inget annat och deras mål än om de är så smarta att inte säger det rätt ut, utan deras religion är fredens och toleransens religion (detta verkar ju väldigt svårt att få fram på undervisningen på malmö mosken tydligen)men målet är ju som det står i koranen att ta över världen,

alla ska underkasta sig allah och pedofilprofeten muhammed.Hans ord är evigt och oföränderligt (lite väl statiskt ?) död åt homosexuella säger de och dyrkar en pedofil (Muhammed.)

2008-12-18 @ 16:48:16
Postat av: Frode Karlsson

PPS. Var skulle muslimerna hamna i Dantes Devina Comdia om helvetet? Hade de någon särskild plats där? Bortsett från alla känslor som bilden ovan rör upp, så måste man trots allt anlägga ett analytiskt anslag. Detta är mycket svårt i dagens situation med Rosengård, Lago i Södertälja etc. etc, ett anslag som verkligen inte uppmuntras av all pk-ism i landet. Ingen regel utan undantag, och det är inte särskilt svårt att föreställa sig att det finns många sekulariserade muslimer väl assimilerade och utbildade, som bara vrider sig som masken på kroken inför fundamentalismen. Problemet är att det tycks vara så väldigt få av dessa - dock lider jag med dem som jag gör med alla fria själar!

2008-12-18 @ 16:51:47
Postat av: Frode Karlsson

Antiism! salasso var vettlöst ironisk! Rent ut taskig! Gick det inte hem?

2008-12-18 @ 17:12:02
Postat av: Magnus

Jag skulle inte vilja kalla Henrik Rydström för korkad, men han har en jävla otur när han tänker.

2008-12-18 @ 17:13:28
Postat av: Thoralf A

Aj, aj, ajNu börjar tonen hos vissa av de som kommenterar bli lite väl häftig igen, stilla er!Jag förstår er ilska men ni får vårda ert språk. Jag blev själv väldigt upprörd efter att jag läst Henrik Rydströms blogginlägg men det var väl också hans syfte med sin text.Någon risk att han nämner oss Sverigedemokrater på sin blogg finns nog inte då han säkert förnekar att vi existerar.

2008-12-18 @ 17:15:59
URL: http://thoralf.se
Postat av: AWSvensson

Magnus vad har du för indikationer på att han tänker, har sett honom i en cupmatchfinal och läst ur den här bloggen. Jag kan inte med utgångspunkt från dessa tillfällen säkerställa huruvida detta är fallet.

En medicinsk sakkunnig kanske kan ge besked om en magnetröntgen kan fastställa detta.

2008-12-18 @ 17:22:15
Postat av: salasso

Sigvard, det är det som är verklig mångfald att vi kan säga vad vi tycker utan att censureras. Det är förresten en av den här bloggens stora förtjänster. Försök att skriva något kritiskt på en vänsterblogg med mångkulturell agenda och ditt inlägg ryker fortare än du hinner säga "strukturell rasism".

Där är man nämligen också tolerant fast på ett annat vis. Man tolererar nämligen bara en sorts åsikter.

2008-12-18 @ 17:24:45
Postat av: natasha

Thoralf, jag kommer att vårda mitt språk i fortsättningen!

2008-12-18 @ 17:30:00
Postat av: Frode Karlsson

Thoralf!Jovisst drog jag på litet men böjde av i PPS-et. Vi svenskar har nog litet svårt i jämförelse med våra mer åt det latinska hållet böjda systrar och bröder på kontinenten. Av erfarenhet vet jag ju att i franska sammanhang så kan man flyta ut riktigt ordentligt både i sak och språk men sedan sammanfatta rent argumentativt och logiskt. Följde samma modell här men skall vara mer återhållsam i språkbruket. Dock tycker jag att även vi i Sverige måste kunna ge uttryck för våra känslor - låt vara lätt modererade. Litet olika kultur här kanske mellan de europeiska broderfolken?

2008-12-18 @ 17:35:13
Postat av: Martin Isaksson

mmm

2008-12-18 @ 17:47:29
Postat av: Frode Karlsson

Martin! Det var det absolut minsta vi hört från dig! mmmKom igen!

2008-12-18 @ 17:55:20
Postat av: Martin Isaksson

Känns som om jag har slut på saker att säga.

antar att ni tycker att jag är en lite komiskt inslag, men det bjuder jag på.ha det.MVH Martin.

2008-12-18 @ 19:34:24
Postat av: Frode Karlsson

Nej för tusan, Martin! Du missförstod mig helt! Det var tvärtom! Hur skall jag säga - det var bara en liten gliring oss grabbar emellan över ölen! Hoppas bara att tjejerna inte tar illa upp.

2008-12-18 @ 19:43:20
Postat av: Frode Karlsson

Det sista om kvinnor är ju bara så överviktigt numera! Åtminstone i Sverige! Annat är det med fransyskor, tyskor och ryskor, t.e.x., som har helkoll på läget. Du har spanska ganska så direkta anor, medan jag har belgiska och dessförinnan franskt påbrå för ganska så länge sedan, men mitt humör är bara galliskt (om nu ingen märkt det tidigare!), och det sticker jag inte under stolen med. Detta drag har inte alltid gynnat mig i det korta perspektivet men på sikt - dryga 60 bast - så har det varit till min fördel. Genuinitet vinner alltid i längden, alltsedan min anfader i Sverige gifte sig med pigan, när han hade gjort henne med barn, efter det att hustrun dött i ett barnlöst äktenskap. Här snackar vi om ca 250 år bakåt i tiden, men stolta har vi varit. Min gamla mormor 97 år för tio år (när hon dog) hade som sitt favoritordspråk: Var och en håller på sin vattvälling! Det har släkten alltid hållit fast vid och det har gått bra. Faktiskt vettlöst bra. Håll på ditt Martin! Backa inte en tum, men var flexibel, när det krävs! Där har du slutsatsen! Fortsätt att skriva alltså!

2008-12-18 @ 20:09:04
Postat av: Frode Karlsson

Frode om kvällen, som lägger av nu! Uppmaningen till vännen Martin gäller er alla. Var er själva, men spana in läget! Oaktat muslimer eller andra!2008-12-18 @ 20:22:32
Postat av: Martin Isaksson

ok men är lite ledsen just nu bara.Ringde en kompis i Malmö just nu håller rosengårdarna i 100tal ja ni läste rätt 100tal på att kasta stenar på bilar som kör i ca 70km/h samt tända eld på containrar samt bilar.läste detta på svd. http://sydsvenskan.se/malmo/article399913/Amiralsgatan-i-Malmo-avstangd.htmlmin mormor och morfar bor inte så långt därifrån har bett några av mina kusiner att åka dit och hålla koll så det inte sprider sig dit.vad händer i vårt samhälle. detta är en reaktion mot att de blev avhysta från sin källarmoske och att polisen inte tog av sig skorna samt hadde hundar med sig inne i deras heliga lokal. suckblir så trött hadde jag inte haft ansvar somfamilje far så hadde jag åkt ner och protesterat mot dessa SK aktivister.Tror bara det kommer bli värre och värre suck.hur kunde detta ske, hadde det varit svenskar som gjort detta hadde militären varit där för då hadde det säkert varit en statskupp och revolt, nu är det bara SK aktivister enligt media.ack o ve ve och fasa, hoppas SD får mkr röster annars är det kört för svedala, då måste jag nog fixa boende till min gamla mormor och morfar, så det slipper bli ihjälslagna av några terrorister.

2008-12-18 @ 20:36:18
Postat av: Sven Duva

Ang det totala kriget i Rosengård så är Aftonbladets "löpsedel" på webben hemskt intressant just nu. Inte ett ljud om Rosengård men däremot en stor rubrik om att lakritspipor kanske kommer bli förbjudna i Finland. Det gäller att prioritera nyhetsflödet.

2008-12-18 @ 20:43:54
Postat av: Martin Isaksson

http://www.petitiononline.com/swsharia/petition.htmlsnälla skriv på denna namninsamling mot sharia lagar.

2008-12-18 @ 20:47:27
Postat av: Frode Karlsson

Fy fan vilket läge! Hur många av oss tar ett sådant??? Nill! Nu har vi ju en kennel med ett gäng stora hundar, hästar och annat, och det vore ju en välsignelse om det gick att låna ut några av dessa hundar! Men det är ju inte bara praktiskt möjligt! Här är det bara hagelbössor och basebollträn som gäller. Sjävförsvar alltså - vänta litet innan ni klappar till, och låt någon filma det hela! Pausen är viktig här för självförsvaret! Svårt, men försök. Plus som min fru sade - spraybukar med färg! I Sverige så får ju inte kvinnsen ha tårgas eller pepparspray, ty då kan ju de jävla gärningsmännen till drägg ta skada! Språket alltså, så därför lämnar jag utrymme för alla vi makar, farsor (särskilt döttrar) och andra som i nära relationer bryr sig att fylla i alla de kraftord som här krävs. Den som ofredar min dotter har mistat livet, om det än vore det sista jag gjorde här livet! Det noteras att regeringen skall skärpa alla straff för ogärningsmän. Gott så, men SD har här en given roll som pådrivare. Rösta SD! Stoppa invandringen, skärpra straff vid brott mot person, bevara äktenskapet, upprätthåll rättsstaten etc etc., gamla men väl så pratiksa senstenser!

2008-12-18 @ 20:56:35
Postat av: s-e karlsson

Ibland känns det som om jag skulle vilja leva efter skådespelaren Per Oskarssons devis som är som

följer : Tro på Gud och ärligt vandra , sköt dej själv och skit i andra ! Många gånger vore nog det enklare ! Mvh S-E Karlsson .

2008-12-18 @ 21:07:39
Postat av: Anonym

Ibland känns det som om jag skulle vilja leva efter skådespelaren Per Oskarssons devis som är som

följer : Tro på Gud och ärligt vandra , sköt dej själv och skit i andra ! Många gånger vore nog det enklare ! Mvh S-E Karlsson .

2008-12-18 @ 21:09:17
Postat av: Roberth Ström

Jag mailade lite med Rydström och inte har han alla indianerna i kanoten inte.

2008-12-18 @ 21:16:40
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: Frode Karlsson

I juridiken så talat vi om sedvanerätten mellan stater förutom hänvisningar till rättsgrundsatser gemensamma för de civiliserade folken. Hur än civiliserade vi nu än må vara, så tycks ett numera under västerländskt inflytande det vara så att våra döttrar må ha taskiga förhållanden, och visst som farsor så hjälper vi till, men som en allmän moralisk grundsats tycks gälla att fan ta den som bär hand på min dotter - hur "mässig" hon nu än må vara. Här har vi kvinnans frigörelse som enskild individ. Som kontrapunkt kan man bara säga att vi grabbar gör som vi vill. Som jag sade fria själar - men våld! Aldrig! Våld mot min manliga polare, nej - vi fixar det. Våld mot min dotter - hon fixar det inte. Jag och polarna tar vederbörande! Frågan är - vi civila- tar vi inte alla våldsverkare, när polisen, åklagarna, riksdagen fallerar? Är det privtjustis som våra enfaldiga politiker vill ha? Här krävs svar! Och det på raken!

2008-12-18 @ 21:18:07
Postat av: Martin Isaksson

är faktisk orolig just nu.de är gamla och skröpliga ett lätt byte för dessa terorister,

2008-12-18 @ 21:21:31
Postat av: Frode Karlsson

Till alla farsor och morsor med döttrar där ut! Vill ni se er dotter nedgrävd som på bilden ovan och stenad till döds? Pöbeln står och kastar enkilosstenar på henne tills dess att hon dör. Om inte, så stå upp mot vad allt vad muslimer heter! I varje ögonblick och i varje sekund! Låt dessa veta att de lever som icke existerande här i landet! Här gäller det livet för våra döttrar! Ut med alla muslimer! Dessa har bara inte att göra i Sverige!

2008-12-18 @ 21:28:03
Postat av: Frode Karlsson

Titta rikktigt noga på bilden ovan! Är det din dotter på tretton år gammal eller är det din fru på 45 år gammal, som grävs ned för att bli stenad? Förställ dig att första stenen om knappakilot träffar din fru eller dotter i pannan, så att blodet bara forsar ned. Den nästa stenen krossar hennes näsben - behöver jag fortsätta om den fysiologiska förstörelsen? Moralen?? Ge mig och oss här på Thoralfs blogg ett gott argumnet för att alls stena någon - särskilt en kvinna som har blivitt våldtagen! Alla ni immaner världen runt - här finns allt det mediala utrymme som kan ges - dvs. helt obegränsat, om jag fattat Thoralf rätt. You got the floor! Explain yourself! Då gäller inte bara EKMR! Så argumemntationen måste bara vara helt intagande!

2008-12-18 @ 21:50:59
Postat av: Frode Karlsson

Martin! Rent fyisiskt så kan jag inte hjälpa dig just nu, då vi med hundar befinner så där ca 75 mil norr om Malmö. Jag känner mig hjälplös här vis-a-vis dig. Det är sällan jag har gjort det och särskilt inte med våra hundar, som ger en trygghet som nästan är 100%. Inte ens grannarna vågar sig in, om någon av hundarna skulle sätta sig på tvären helt lynnigt. Utöver rent fysiskt skydd, så är det bara att ringa 112! Föga tröst när det gäller! jag vet! men det berättar om jag någon annan gång. Det kan låta litet larvigt, men det det gäller att ta kommandot över läget - en psykisk tillgång. Låt oss veta hur det hela avlöpte!

2008-12-18 @ 22:05:55
Postat av: hunter

Från gårdagnattens upplopp i Malmö.

Postat av: hunter

Även Kurt Lundgren har uppmärksammat detta och i sin Kalmartidning ger han i dag honom det passande epitetet "överste snömossvamlaren själv, Henrik Rydström."

2008-12-19 @ 07:39:54
Postat av: Martin Isaksson

det gick väl ok de bor ju 1500meter därifrån men det sprider väl sig för eller senare.

2008-12-19 @ 13:28:28
Postat av: Martin Isaksson

det gick väl ok de bor ju 1500meter därifrån men det sprider väl sig för eller senare.

2008-12-19 @ 13:35:37
Postat av: Peter

Nä nu snöar det i Sahara! En Sverigedemokrat som ogillar Islam och mångkultur? Mycket ska man få höra!

2008-12-20 @ 23:22:21
Postat av: En helt annan Henrik

Fotbollsspelare lägger sig ner och bölar 'frispark' för att få vad dem vill. Vänsterextremister gör ju något liknande när man ser deras ledsna miner i tidningen och dem berättar om hur DEM minsann demonstrera fredligt. Eller för att förtydliga, båda två är fjollor som älskar att visa hur oerhört synd det är om dem för att få sin vilja igenom.

2008-12-21 @ 17:18:51
Postat av: Martin Isaksson

mångkultur pytsan det fanns inte innan islam.

de är de nya Nazisterna de har ju ialla fall ett långt dokumenterat samarbete oj glömde att AFA inte var intresserade av relevant fakta.

2008-12-21 @ 23:14:53
Postat av: Stefan K

Jag som hela tiden tyckt att mannen med det blankpolerade huvudet varit ett roligt och välkommet inslag i både bloggvärlden och som expertkommentator i Tv. Nu visar det sig att karln sticker sitt blankpolerade huvud i sanden och vägrar se baksidorna med vår invandringspolitik. Ger mig fan på att han precis som sin partiledare hycklar över våra svenska seder och traditioner. Jag gillar svensk fotboll, men med en sån "svenskhatare" på mittfältet, hoppas jag att Kalmar åker ur kvalet till Champions League med buller och bång. Är lag- och partikamraten Lasse Johansson av samma åsikter som det blankpolerade huvudet?

2008-12-22 @ 10:40:01
Postat av: Lappen

Nu har "Krokodilen Rydström Stor Käft och Inga Öron" Spytt galla över Kurt Lundgren och Anders Johansson igen.

2008-12-22 @ 13:16:02
Postat av: Andreas

Jag förstår att det är en medveten taktik från er sida att hacka på Henrik Rydströms sunda blogginlägg då det är ett av få sätt för oss lite mer nyanserade människor att hitta sådana här mörka avkrokar på internet. Och tur är väl det, att vi hittar hit, för då inser vi hur illa ställt det kan vara på vissa håll.

Ni läser Rydströms blogg som Fan läser bibeln, varpå era åsikter faller väldigt platt. Att medvetet feltolka och sedan kritisera någon för så allvarliga åsikter som att sympatisera med stening påvisar vilken nivå ni har på era argument och åsikter.

Men som sagt, kan ni inte skapa någon trafik hit på egen hand så får ni väl ta rygg på Henrik Rydström.

2008-12-22 @ 22:22:35
Postat av: Martin Isaksson

gäsp

2008-12-23 @ 15:41:56
Postat av: Peter Ingestad

Lästips om invandringspolitiken:http://www.newsmill.se/artikel/2008/11/05/om-invandringspolitiken#comment-11832

2008-12-30 @ 10:38:22
URL: http://luzgannon.blogspot.com/
Postat av: Frida

Jag undrar om DU någonsin har träffat Henrik Rydström, eller om DU bara dömer honom helt ohörd?

2010-12-12 @ 16:45:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0