HALAL ROSENGÅRD

Sista avsnittet av Halal-TV stoppas och ersätts av en debatt om varför programmet skapat sådana upprörda känslor framförallt inom bloggvärlden.

För det första är frågan väldigt korkad, vem som helst kan räkna ut det utom de ansvariga på SVT.


För det andra
skall det bli väldigt intressant att se vilka personer som SVT väljer ut att delta i denna debatt, Jimmie Åkesson anser jag vara ett självskrivet namn eftersom han medverkat i programmet.


För det tredje
och viktigaste. Varför stoppas det sista programmet i serien. Min personliga uppfattning är att det har att göra med programmets innehåll som kanske kommer att uppröra många och kan få bägaren att rinna över.

Enligt uppgifter i media skall det handla om kvinnors hälsa. Givetvis är det något som gått snett och gör att det sista programmet kan bli väl magstarkt för många och därmed gynna Sverigedemokraternas argument mot det mångkulturella samhället.


Men som Sverigedemokrat får man nog ändå vara tacksam för serien som utan tvivel lyft ögonlocken på en och annan människa om vad islam gör med människor och då framförallt kvinnor.


Men med följande medverkande lär det inte bli mycket till debatt på måndagkväll i SVT

"Medverkande gäster: Från Halal-TV: Cherin Awad, jurist, Dalia Azzam Kassem, läkarstuderande och Khadiga El khabiry, tandsköterska.

Devrim Mavi, chefredaktör Arena, Andreas Malm, författare, Ozan Sunar, f d programgengrechef SVT, Helena Benaouda, ordförande Sveriges muslimska råd, Shora Esmailian, redaktionssekreterare Arbetaren, Alf Linderman, religionssociolog och Robert Olsson, programbeställare SVT."Rosengård

  

"Vi måste bränna, polisen skall inte komma hit"

  

Vänsteraktivister stöder muslimerna enligt P1. Med andra ord frågar jag mig om Lars Ohly också stöder dessa kravaller.


Hör på dessa ligister som skyller på både det ena och det andra i Studio ett


På en direkt fråga varför ungdomar kommer till Rosengård svarar en kille i programmet att de vill ha roligt. Alltså tycker dessa invandrarungdomar att det är roligt att bränna ner andras egendom och kasta sten på polisen o.s.v.

Då vill jag föreslå svenska myndigheter att skicka tillbaka dessa ungdomar till de länder som de "flytt" från. Om jag inte har fått alldeles fullständigt om bakfoten har de eller deras föräldrar flytt från krig och elände men ändå tycker de att det är roligt med kravaller. Det är kanske det som är mångkultur.

I sina hemländer kan de säkert få det väldigt roligt om de vill och har dom tur så kanske de också hamnar i ett riktigt krig och då kan de få det riktigt roligt, en riktig orgie i förstörelse och "nöjen".

Jag blir så jävla upprörd när jag hör dessa "idioter" uttala sig! Än mer uppretad blir jag när jag tänker på att det finns pk-politiker som menar att dessa ungdomar är Sveriges framtid. Hur dum kan man vara?


Enligt P1 handlar det om en grupp hårdföra muslimer som blivit av med sin moské och dessa muslimer ligger bakom dessa kravaller. En grupp som utan att jag behöver använda ett större mått av fantasi står för införande av sharialagar i Rosengård och sedan Malmö och sedan .........

Svd

Henrik Rydström

  

Nu idiotförklarar denne allsvenska fotbollsspelare alla som kritiserat honom för hans mycket negativa blogginlägg om författaren Anders Johansson.  Jag är tydligen en av alla dessa personer som "krälar under stenarna".  Precis som jag skrev tidigare så är det ingen chans att Henrik Rydström skriver Sverigedemokraterna vid namn i sin blogg, det skulle nämligen vara ett stort nederlag för denne oikofob.

  

Nej, du Henrik Rydström jag tror du tappat många supportrar de senaste dagarna och fortsätter du så kommer det att bli fler.

  

Oikofoben Henrik Rydström anklagar indirekt svensk friidrottare och skidåkare för att dopa sig. Det är den enda slutsatsen som jag kan dra utav hans raljerande i detta ämne.


"Och så en sak till. Det finns en pompös självgodhet i det här landet där man tror sig stå över andra nationaliteter. Vi svenskar är ordentliga, vi svenskar är moraliska, vi svenskar dopar oss inte (och om en svensk friidrottare eller skidåkare gör häpnadsväckande framsteg beror det enbart på hård träningsdisciplin, medan andra länders skidåkare och friidrottare antagligen dopat sig)"


Grattis Henrik Rydström!


Jag undrar vad Henrik Rydström anser om dessa ljushuvuden som bränner upp allt i sin väg i Rosengård? Jag undrar hur han skall ursäkta detta beteende? Skall han också säga att det är ungdomer som kommer till Rosengård för att bråka och då beror det inte på problem i Rosengård. Men om dessa ungdomar nu kommer från någon annan invandrartätt stadsdel i Malmö eller från Landskrona är det då inte samma problematik?

Jag har väntat och väntat på att Kurt Lundgren skulle försvara sin vän Anders Johansson och idag kom det förväntade inlägget. Jag blev inte besviken över Kurts sågning av läraren och fotbollsspelaren Henrik Rydström eller vad sägs om följande stycke.

"Det oroar mig att han är lärare. Verkligen. Jag skulle inte vilja ha mitt barn i en klass där läraren talar om medmänniskor i insektstermer - nazisterna talade om människor i insektestermer - det slutade med Cyklon B - just mot insektsohyra, som judarna jämställdes med."

Läs hela Kurts inlägg.

Jag kan inte annat än instämma i det Kurt Lundgren skriver. Henrik Rydström iklädd munkjacka, palestinasjal och kängor skulle säkert känna sig hemma i kravallerna i Rosengård.


Kommentarer
Postat av: Ture F.

Jag har sagt det tidigare och det kan upprepas! Värre trams och total förvirring i tanken om fakta i verkligheten får man leta efter! De som krelar fram vid stenlyftning är tydligen Rydström och dylika. Ynkliga kryp, som man enklast gör sig av med genom att fatta tidningen av papper och klappa till!Man kan ju undra varför Baromertern släpper fram ett sådant kryp som Rydström? Är tanken den att en något känd fotbollsspelare skall stå för alla pk-åsikter och pga sin popularitet övertyga? Knappast! Här kan man nog tala om back-fire! Till nackdel för Kalmar FF och andra, ty man kan ju ställa sig frågan om det finns fler undermåliga där än Rydström. Är Rydströms uppfattning legio i fotbollskretsar, så blir det ingen mer fotboll för mig! Har Barometern skjutit sigb i foten?

2008-12-20 @ 02:32:16
Postat av: j-å

Det var väl själva fan. Finns inte en chans att ta sej igenom med kritiska kommentarer. Barometern måste sortera bort dem på något sätt.

2008-12-20 @ 02:53:53
Postat av: Hellgate

Det är intressant att en stor del av de som slår sönder Rosengård nu är Svenska (vita)kids. De tillhör inte någon organisation, utan det är där för att det enbart är roligt att slå sönder saker. Vad är det för fel på dessa ungdomar. Har de påverkats för mkt av muslimer och har nu en längtan efter att sabotera vårt samhälle?

Att de agerar utan en organisation kan väl inte heller vara bra. Vem ska vi då skylla på. Vi kan ju inte begära att deras föräldrar ska uppfostra sina barn. Lets göra det enkelt. De är rekryterade av mosken, de är där som Mona Sahlins lakejer, och har Maos lilla röda, samt Stalintröjor och Palestinasjal på sig. De är garanetat såna därna vägra ätakötttyper med. Och vi vet ju alla hur radikala såna är. Jag har ju inga fördomar och är inte rasist, men vi vet ju hur dom är, och det stör på nätet hur de är med. Så då måste det ju vara sant. Samt så talar ju Thoralf om för oss alla hur farliga andra människor är. Så för Svenkhetens och för det framtida lugnets skull. Låt oss Klona Thoralf. Så om några år är vi alla som han med lite tur. WIIIEEEE!!!!!!!!!!!

2008-12-20 @ 08:09:03
Postat av: Sune

Våran Svenska(?) inteligensreserv övar sig inför framtiden just nu i Rosengård.

Det skulle vara bra om våra journalister pressar vänsterblocket på deras åsikter om Rosengårds framtidsutsikter.

2008-12-20 @ 08:24:05
Postat av: Hellgate

Det verkar vara lätt att vara Sverigedemokrat. Uppenbarligen är allt man behöver göra är att se världen som svart eller vit. Allt som är en anings annorlunda är vänster, eller sverigefientligt. Detta tankesystem lockar mig om jag ska vara ärlig. Jag vill med kunna gå omkring och leva efter fördomar, dra hastiga beslut efter att ha tolkat saker på enbart ett sätt. Och kan jag inte bemöta andras argument eller vanor så är de kort och gott vänstertokar. Kan man önska ert tankesätt i julklapp? Helst då levererad av en Svensk tomte.

2008-12-20 @ 08:34:14
Postat av: Putte

Nu har tydligen Danjel = Helgate jullov och ingenting att göra.

2008-12-20 @ 08:35:07
Postat av: Sune

Jimmy Åkesson, Björn Söder och Erik Almqvist borde vara självskrivna i "halaldebatten".

Men det vågar inte SVT tydligen. För tänk om någon säger något kritiskt om muslimer i SVT (eller SR), det går ju inte för sig..........

2008-12-20 @ 08:35:27
Postat av: Thoralf A

HellgateDin sammanfattning här ovan visar ju att du kan om du bara vill!

2008-12-20 @ 09:04:27
URL: http://thoralf.se
Postat av: Putte

Intressant med individer som Hellgate, Daniel, Peter, Sigvard eller vad han väljer att kalla sig nästa gång. Han gör ett inlägg under ett alias och svarar sig själv under ett annat, bara för att det ska verka som om det är någon annan som över huvud taget bryr sig om vad han skriver. Sedan får han ju medhåll av sig själv och det kanske tröstar.

2008-12-20 @ 09:31:51
Postat av: s-e karlsson

Hej,hej !

Det är inte svårt att vara Sverigedemokrat , det är bara att hålla sej till sanningen !

Allt enligt Thoralf Alfsson !

Så sant så sant !

Mvh S-E Karlsson ,2008-12-20 @ 09:56:40
Postat av: hunter

@ Hellgate (korrekt stavning är Hell-gate, så inte ens detta är rätt!)Nedanstående citat från den eminenta bloggen Fria Tankar. Så många "vita kids" (white trash) var det tydligen inte. Men som vi vet ändrar massmedia sin beskrivning av verkligheten till vad som är bäst passande ur PK."Bomber, raketer och stenar mot Polis och förbipasserande. Mobben attackerade urskillningslöst. En bil med privatpersoner stannades och fick rutan inslagen när den försökte köra i väg.Om det var fullt krig i Rosengård igår så var mycket värre i natt. Polisen tvingades retirerar gång på gång.I diskussioner mellan folk på plats förstod man inte de uppgifter om att det var folk utanför Rosengård som stod för upploppet. Inget tydde på att det var så under kvällen/natten. Man kunde peka ut stenkastarna med namn!Rapporten att det bara var icke Rosengårdsbor som blev tagna under gårdagens kravaller berodde på att de utomstående inte, till skillnad från Rosengårdsborna, kunde retirera tillbaka och gömmas sig i källare och lägenheter när polisen kom.När det gäller polisens och medias utpekningar om vilka som ligger bakom kaoset så är det historieförfalskning. Man förstorar och försöker få det att låta som om det mestadels är utomstående. Så är inte fallet!Bloggen vet inte hur det ligger till men detta var den allmänna uppfattningen bland kravallåskådarna."

2008-12-20 @ 10:22:21
Postat av: BAW

Vi har utrustat polisen med 9 mm Sig Sauer för att användas när mobben anfaller, varför gör inte polisen det då? Ett skott i benet på en mobbmedlem så är kravallerna över. Inte så roligt att kravalla längre om det gör ont i köttet.

2008-12-20 @ 11:16:20
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Är detta Sveriges framtid med invandrande "Hjärnkirurger, kärnfysiker och raketforskare" från Rosengård, under fullt krig mot svenska myndigheter betalande socialbidrag och övriga invandrar - relaterande understöd, medan flygande molotov - coktails, gatstenar och spottloskor erhålles som tacksamhetsbevis!!!!

Är det så Ilmar och Måna vill ha det framtida Sverige????

2008-12-20 @ 11:28:40
Postat av: Eric H

Rydström verkar mer än lovligt förvirrad för att inte tala om den något överdrivna uppfattningen om sin egen betydelse och åsikter.

Vi är bara småkryp inför denne intellektuelle gigant...

Lade in några kommentarsrader i hans blogg, om de nu kommer in. Den är väl likt hos andra egenkära (Jinge!) kraftigt modererad)

2008-12-20 @ 11:28:59
Postat av: Mike

Åk till rosengår och delta sen kan du skriva en artikel.Ta chansen och fråga undomarna varför dom är arga.slår vad om att alla svar du får går stick i stäv med mediabilden

2008-12-20 @ 11:46:01
Postat av: Martin Isaksson

Min kusins man var där igår (han är zigenare med typsikt sånt utseende) så han smälte in fint.Enligt honom var det bara rosengårdare (araber) och AFA och dylika svenskar som höll på hela tiden

men vad vet han han bor ju bara i området Henrik verkar ju veta mer.Ps måste bara flika in då AFA inte verkade förstå att Islam och Nazi tyskland har mkt starka band än idag så hyllas hitler för sina gärningar.tänk på detta AFA och likn människor.betänk följande; I Bosnien-Hercegovina fanns det århundraden tillbaka (hmm inte så bra att muslimerna fick fotfäste i balkan va) motsättningar mellan kristna och muslimer.vilket muslimerna kunde utnytja i eget syfte när de gick med i Waffen-SS för att få vapen de kunde slå ner de Serbiska tjetniks. (om någon nu undrar varför serberna var sugna på pay back under 90 talet)detta var vad de gjorde i olika byar när de stötter på kristna civila.CitatDe dödar dem enbart med kniv. Där fanns en sårad man bland dem. Han lät snöra av armen och dödade ytterliggare 17motståndare (kvinnor barn)

Det förekommer även fall där dde skär ut hjärtat på motståndaren


Herrmann Fegelein, SS-Brigadefuhrer i en lägesrapport till Hitler den 6april 1944 angående Muslimska SS-divisionen Handschar.Men då detta beteende inte kunde tolereras av SS då deras upgift i balkan var att bekämpa partisaner (vilket blev Muslimernas fiender de haft i århundraden inte SS militära fiender)då gjorde de följande när de stog inför bestraffning. Citat: Trotts att divisionerna fick speciella rättigheter - de fick fritt utöva sin religion , vilket innebar att varje bataljon hadde sin egen imam och varje regemente sin mulla. sä förekom myterier (nä de skulle bestraffas av SS för de brott de gjort mot befolkningen) De dödade de som män som var av den tyska personalen, stal regementskassan, endast då divisionens överste beskyddare Stormuftin i Jerusalem kopplades in så blev der ordning som kunde användas militärt.

Källa Guido Knopp,s bok utgiven av historiska media finns i alla bokhandlar SS ondskans mäktiga redskap.PS: alla ni AFA och dylika som säger haha det var så länge sedan släpp det bla bla. Ja när muslimerna slutar komma koranen det var 1400år äldre än det jag hänvisar till men ändå så kör de stenhårt med detta än idag.

2008-12-20 @ 11:51:43
Postat av: AWSvensson

850 söker jobb på Konsum

Kristianstad-Blekinge Konsumentförening formligen drunknar i ansökningar om de lediga tjänsterna på Konsum. Drygt 850 personer vill jobba i butiken.

– Jag har aldrig varit med om något liknande, säger Pia Ehrnfelt, föreningens personalchef.

Är det fler än jag som får 30 tals frossa, och detta i tider när man ska underlätta för arbetskraftsinvandring.

2008-12-20 @ 12:01:03
Postat av: Martin Isaksson

Min mor är personalchef på Malmö djursjukhus, hon fick 1000ansökningar då de satte ut ett jobb för receptionen.länge leve den fria arbetskraft invandringen.

2008-12-20 @ 12:15:22
Postat av: Martin Isaksson

visst känns det bra att något som skulle bli så PK och brobyggande mellan väst och mångkulturen (räknar bara islam som mångkultur det är den enda som skljer sig väldigt emot alla andra kuturer i europa)sen kan de inte ens sända ett avsnitt utan att visa islams fula ansikte haha älskar när sånt här som ska visa hur SD och alla andra normala svenskar har helt fel när det gäller islam bara CRÀSH AND BURN. haha helt underbart komiskt

2008-12-20 @ 12:33:38
Postat av: stefan

Fulmedia försöker pumpa ut budskapet att det är tillresta som skapar upplopp i Rosengård, ingen skugga får falla på de boende, tror jag inte ett ögonblick på, tror att den stora majoriteten är boende där. Undrar om inte det harama halalprogrammet laddat upp för ett snyftprogram om den påstådda diskrimineringen på arbetsmarknaden, genom att en av sjalarna sökt jobb på slutet av varje program, men nu i massuppsägningarnas tidevarv har de väl insett det olämpliga i det, och svårigheten att få tittarna att gråta framför apparaten.

2008-12-20 @ 13:02:22
Postat av: Thoralf A

StefanDet kan ligga väldigt mycket i den funderingen om halal-TV.

2008-12-20 @ 13:58:31
URL: http://thoralf.se
Postat av: Kalle

En tanke runt packet i Rosengård.Vi svenskat betalar världens högsta skatt. Vi betalar sååå mycket att statsmakterna inte verkar veta vad de skall göra med alla inkomster via skattsedeln.De låter en massa muslimer och oliktänkande svämma över den svenska gränsen. Svenska staten betalar t.o.m. för deras "flykt" hit.Sedan får de en massa bidrag som överträffar vad en etnisk svensk fattigpensionär får i pension. Svenska staten betalar och uppmuntrar.Svenska staten betalar för deras utbildning som packet tackar för att bränna ned en skola direkt om de skulle få syn på någon. Svenska staten svrar med en ajajabaja klapp i all vänlighet på axeln av en svensk socialarbetare.Dessa kravmaskiner till muslimer bränner och förstör all kristen egendom och skyller på allt annat. Svenska staten känner sig skyldiga inför dessa muslimska kravmaskiner. Svenska staten förstår inte bättre. Svenska staten består av kristna puckon.Trots att vi svenskar betalar världens högsta skatt så finns det inte polismaterial tillräckligt för att bekämpa dessa muslimska dyrkare. Svenska polisen lånar polismaterial som fordon av Danmark.Polisen bara backar och backar från dessa muslimer som har erövrat den svenska gatan. Polisen kan inget göra enligt svensk lag. Politikerna gör ingenting för att föraändra lagen. Statsministern hukar under trycket från dessa muslimer. Han gömmer sig i en salig tystnad. Var en man nu Fredrik Reinfeldt och kliv fram och visa var skåpet skall stå. Klarar du det??? Repelu i malmö borde göra samma sak men han gick ju i tidigare demonstrationståg med detta pack och slödder. han har visat vart hans skåp skall stå tillsammans med detta slödder.Det "modiga" Svenska Dagbladet som är en avlandets större tidningar har en liten osignerad undanskymd blämkare om detta slag mellan muslimer och blåljus i Resengård. Det är inte endast i Rosengård bränderna och röken sprids. Runt om i större delen av sverige kan samma tendens skymta fram genom röken.Var finns alla multikulta politiker nu???

Håller ni med brännarpacket i Rosengård???

Är ni där och bränner tillsammans med den muslimska kravmaskinen???Man borde åka dit och bränna sin skattsedel i protest mitt dessa importerade idioter.Vägra betala ett öre till i skatt som går till dessa marodörer och blåljusens göranden.2008-12-20 @ 14:08:16
Postat av: Martin Isaksson

Som min kusins man sa det var inga som rest dit endast kommunist svinen hadde tagit buss och cykel dit.

2008-12-20 @ 14:54:49
Postat av: Antiism

Det står på muslimska friskolans blogg vad anledningen är.

2008-12-20 @ 14:55:06
URL: http://antiism.wordpress.com
Postat av: Hr Føkk

Den engelskspråkiga delen av Al Jazeera, hade igår en mycket intressant dokumentär från Somalia där terroristen Al-Shabab öppet talade om utvidgningen av Islam till alla länder. Eftersom media i Sverige missar detta kan det bara förmedlas på detta sätt!I Rosengård har denna gris lyckats med denna utvidgning, livligt påhejade av troligt konverterade svenska politiker och huliganer som ivrigt följer sin gud, rondellhunden mohammedhttp://english.aljazeera.net/news/africa/2008/12/2008122055527212230.html

2008-12-20 @ 15:03:09
Postat av: Martin Isaksson

?? läste men förtår fortfarande inte anledningen ?

2008-12-20 @ 15:03:37
Postat av: kompis_en

Jag får ibland känslan att vilken "tur" att autonoma grupper "råkade" komma till Rosengård för att kasta sten, elda och använda hemmagjorda bomber.

För då kan PK media äntligen skriva om multikulti områden och vad som händer där, och ta mig fan, INGEN från området har gjort något, utan det var folk utifrån.Kan det vara så att dessa autonoma grupper är utsända stormtrupper för att skapa en möjlighet att ytterligare beskylla och skuldbelägga den svenska "barbaren"?

Vilka kan göra något sådant?

Vad är syftet?

Vad tror Ni?Något verkar vara i görningen......2008-12-20 @ 15:19:31
Postat av: Martin Isaksson

Nix inget i görningen det är bara svenska anarkist fjortisar som inte har något bättre för sig samt de som bor i området. inget konstigara än så det är media som försöker få det till att det är utomstående muslimskariddare som är där.2008-12-20 @ 17:07:54
Postat av: sverigedemokrat

grabbar

Livet är inte ett problem som skall lösas, utan en verklighet som ska upplevas.Och bästa sättet att få ett arbete att verka svårt är ta mig fan... att skjuta upp det.

2008-12-20 @ 19:43:45
Postat av: Roberth Ström

Rydström årets foliehatt!

2008-12-20 @ 22:45:17
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com
Postat av: thoralf´s ex fru

Det kommer en period i livet när era barn kommer skämmas för eran ignorans...sånt slöseri...

2008-12-20 @ 22:52:51
Postat av: hunter

@ thoralf´s ex fru (?)Vilken ignorans avser du, eftersom det du skriver kan tolkas på olika sätt?

2008-12-20 @ 23:16:58
Postat av: Kalle

Verkar vara några som är så blåögda att de tror att muslimerna i Rosengård skulle tillåta somliga härja fritt med bränder i en muslimsk enklav utan muslimernas tillåtelse. Tänk att en del kan vara sååååå blåögda.Runt 80 procent av dessa rosengårdsbor är arbetslösa och lever på socialbidrag, Svenska staten betalar bidrag så att dessa muslimska marodörer kan härja och förstöra all kristen egendom de ser.Anställa någon muslim. Aldrig i livet!!! De har visat nu att det är ena riktiga kravmaskiner som springer till DO och hänger i hennes kjolar så fort de känner sig krängta av verkligheten i sverige.Passar det inte i sverige så står det ALLA muslimer alldeles fritt att stanna kvar på semestern i sitt hemland. Det är inget som tvingar dem tillbaka till averige mer än honungsburken av bidrag.

2008-12-21 @ 01:26:39
Postat av: Fenrisulv

Min bror skrev följande kommentar till Henrik Rydströms postning om "krälar under stenar" Behöver jag nämna att den censurerades bort?"Henrik är säkert en bra fotbollsspelare, men han bevisar också tesen om att elitidrottsmän som regel är så korkade och inskränkta att världen utanför den snäva sportkretsen blir så stooooor och förunderlig så dom nästan anser sig vara på månen när dom konfronteras med verkligheten. Därför är det sannolikt att Rydström befinner sig på månen när han drar sina självgoda och fantasifulla slutsatser av kommentarerna på hans explicit intelligensbefriade inlägg häromdagen.Bara en sådan formulering som "det mångkulturella är alltid rätt" visar ju på en närmast skrämmande verklighetsfrånvaro, och det skriver nog samtliga svenskar som "berikats" sönder och samman under på. Det finns egentligen väldigt mycket att skriva om dig och den typ av människor som du uppenbarligen tillhör, men det låter sig icke göras i en liten kommentarsruta. Jag kan med tillfredsställelse dock konstatera att din älskade "mångkultur" återigen visar sitt rätta ansikte på Rosengård dessa dagar. Att du och dina gelikar inte ens äger en rudimentär förmåga att se sambandet orsak och verkan förvånar mig inte alls, för ni är som dom tre aporna, ser inget, hör inget och säger inget.Tvärtom framhärdar ni i åsikter som gång efter annan vederläggs av dagens krassa verklighet. Att begära en sådan basal sak som att ni skall lära er något av detta är dock uppenbarligen ett alltför högt ställt krav. Men fortsätt du att bana väg för din framtida politiska karriär, men bli inte förvånad om dina åsikter framledes kommer att bespottas, förlöjligas och framställas som helt i avsaknad av verklighetsförankring och intelligens. Men något säger mig att du varken kan eller vill bry dig om det, där du sitter på månen och fantiserar ihop ett mångkulturellt Utopia där alla är snälla och glada och betalar inträde på Fredriksskans (eller dess efterkommande arena) för att se en lindrigt intelligent man jaga en läderpåse fylld med luft under tiden som hans främsta onaniobjekt, det "mångkulturella samhället" rånar, våldtar och mördar utanför stadion."

2008-12-21 @ 10:12:07
URL: http://www.rebels.org/bloggen/
Postat av: Roberth Ström

Andreas Malm är en antisemit som anser att självmordsbombae är bra. Fy fan för Svt detta vidriga skitorgan!

2008-12-22 @ 07:07:48
URL: http://www.surabloggen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0