GUD ÄR INTE SOCIALDEMOKRATFrågan är om socialdemokraterna i Borlänge drabbats av fullständigt pk-hysteri när man vill införa bönerum på kommunala arbetsplatser. Givetvis handlar det om muslimfjäskande.


Kommunen vill se en ökad etnisk mångfald i sin verksamhet. Nu har man tagit fram ett förslag på riktlinjer som skall öka mångfalden och som en direkt följd av detta kommer den etniskt svenska befolkningen att diskrimineras.


" Man ska kunna be. Det ska finnas utrymme och rum för det. Ett fredat ställe, säger Ronny Beyer (s), personalutskottets ordförande."


Ett förslag är att det skall inrättas bönerum på arbetsplatser och att man skall kunna ta paus från sitt arbete för att be fem gånger om dagen.


"Anpassning av arbetsförhållanden kan innebära aktiva åtgärder inom exempelvis semester, annan ledighet, pauser, klädsel och mat på arbetet."Socialdemokraterna i Borlänge är tydligen sanna oikofober. Fortsätter man läsa artikeln i Dalarnas tidning blir det än värre.


"Det fastslås också att samtliga platsannonser ska innehålla följande text:


"Borlänge kommun värdesätter de kvaliteter som en etnisk och kulturell mångfald tillför arbetsplatsen. Vi ser gärna därför sökande som kan bidra till detta".


I riktlinjerna sägs också, att om det finns sökande med utomnordisk bakgrund som har lämplig kompetens, så ska dessa alltid kallas till intervju."


Alla med utomnordisk bakgrund skall alltså kallas till intervju men inte svenskar även om de har lämplig kompetens.

Är inte detta diskriminering så vet jag inte vad som kan kallas diskriminering. Jag hoppas någon i Borlänge överklagar detta beslut om det blir verklighet i Borlänge kommunfullmäktige.


"Det är en aktiv åtgärd. Så att man inte blir bortsållad, säger Ronny Beyer (s)."


Att svenskar blir bortsållade bekymrar tydligen inte socialdemokraterna i Dalarna. Tänk så ofta dessa socialdemokrater pratar om alla människors lika värde men dit hör tydligen inte svenskarna enligt socialdemokraterna.

Mona Sahlin har verkligen lyckats med att få sina förtroendevalda socialdemokrater att behandla svenskar på ett diskriminerande sätt.

Läs hela artikeln i Dalarnas Tidning.

Rubriken har jag lånat från en artikel i tidningen Dagen som också är läsvärd där kyrkan anklagas för att driva vänsterretorik av en moderat riksdagskvinna. Läs artikel.


Kommentarer
Postat av: Tony

Vilken jävla galenskap,men det går inte att bli förvånad längre!

2008-12-13 @ 09:45:22
Postat av: Martin Isaksson

Ja att såna här saker ens diskuteras är skrämmande, varför fjäska för Islam ? detta är ju än en gång en religion och ingen etnisk grupp, utan en religion som måste motas och motarbetas på alla sätt.men som sagt svenskar har inget värde i dessa debatter (jo om de konverterat till islam)arbetsplatserna är väl för helvete inget dagis ? där det ska daltas och fixas så folk kan ha bönerum och mat vid olika tider, där är man för att jobba.inte konstigt att alla företag flyttar till Kina där nästan alla är ateister så de slipper sån här skit,Jag kommer aldrig att anställa en muslim på vårat företag om jag måste göra ett jävla böne rum och ge han ledigt på hans högtider samt kristna högtider inte en chans.kan se när svensson kommer in och kräver att få natvardsvinet samt med händerna knäppta be till jesus i 30min på arbetstid utan att få kicken på plats, men det går bra att rulla ut mattan in ett enskilt rum och kräva special slaktat mat osv,nä för att ytrycka det milt VA I HELVETES JÄVLA SKIT ÄR DETTA FÖR TRAMS!!!!!!!

2008-12-13 @ 09:47:37
Postat av: Martin Isaksson

Kort sagt Muslimer har Bara rättigheter men inga skyldigheter.Tydligen.

2008-12-13 @ 09:52:03
Postat av: Anonym

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/mejlhot-mot-politiker-har-polisanmalts(1032519).gm

2008-12-13 @ 09:57:17
Postat av: Info

Haha. Vansinnigt är ordet, sa Bill. Sinnvanigt är ordet, sa Bull.Kan inte överträffas? Vem vet. Kanske skulle jag kunna roa er med något nästan lika sinnvanigt. Min kära mamma avled i november. Sedan dess har jag försökt få hennes post eftersänd. Detta har ännu inte lyckats. Via begravningsbyrån har jag dock till sist fått kontakt med Svenska adressändringsmyndigheten. Som skickat mig en del förvirrade papper och ett inbetalningskort. Mot en avgift av 200 kronor lovar man att postverket ska eftersända min döda mammas post. Under några få månader. Datum angivet. Sedan räknar adressmyndigheten med att min mamma ska uppstå igen ifrån de döda. Men om jag på nytt betalar in 200 kronor, så kan man tänka sig att eftersända hennes

post ytterligare en liten tid. Och så vidare.Svenska adressändringsmyndigheten har sitt säte i Strömsund. Dess plusgiro är 4770002-6. Sverige är fantastiskt.

2008-12-13 @ 10:01:24
Postat av: D Puddingfjäll

Med sådana politiker är det inte underligt att det går särskilt bra för sd i Borlänge. Tack alla sossar för er enfald, det är den dom ger det lilla extra i sd:s valkampanj.Och i Borlänge hade sd 3,57 % vid riksdagsvalet och 4,0,2 kommunalt. Alltså en bra bit över riksgenomsnittet.Och i sin desperation söker nu partiledningen en patentlösning för propaganda inför EU-valet den 7 juni.Man tycker riktigt synd om pamparna som förstås värnar om sina förmåner.

2008-12-13 @ 10:44:40
Postat av: natan

Pk-fjäskandet leder till deras egen avsättning. De tror väl att invandrarröster ska uppväga den förslust de gör på den inhemska befolkningen. Tror inte att debet o kredit fungerar riktigt så i detta fall. Ett rejält skott i den egna foten med m.a.o.

2008-12-13 @ 11:32:55
Postat av: Frode Karlsson

I det här landet så står bara enfalden som spön i backen! Jag trodde att folket i Borlänge för länge sedan hade fått nog av alla problem med invandrarna! PK-iternas uppfattning om invandringen kan bara vara resultetet av en fullständig härdsmälta i hjärnan! Hjärnsläpp!

2008-12-13 @ 12:16:58
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Tydligen, så måste man vara socialdemokrat för att bli något i Borlänge????

Varför inte lägga ner järnverket, så försvinner alla socialdemokrater och med dem inkvoterade muslimer!!!!

2008-12-13 @ 13:18:39
Postat av: AWSvensson

Förbud mot slöja var diskriminering

LANDSKRONA. En elev på ett gymnasium i Landskrona fick inte delta i utbildningens praktiska moment eftersom hon bar slöja. Diskrimineringsombudsmannen (DO) har slagit fast att det rör sig om diskriminering. De tre kommuner som står bakom skolan har kommit överens med DO om förlikning, ett skadestånd på cirka 100 000 kronor, skriver Helsingborgs Dagblad.

Gymnasieeleven går på hotel- och restaurangutbildningen och i utbildningen ingår praktik på ett hotell. Men hotellet accepterade inte att eleven bara slöja.

Skolpersonalen ska ha försökt övertala eleven att ta av sig slöjan. Enligt skolan gjordes det av omtanke eftersom man ville förklara för henne hur hotellbranschen ser ut.

Skolledningen har erkänt att de gjort fel. Hotellet har ändrat sina regler och låter nu praktiserande elever bära slöja.

Är det någon som tro att en svensk som blivit nedslagen och lemlästad skulle erhålla 100000:- för kränkning, eftergifter till dessa j-a muslimer vet inga gränser.Endast i valet 2010 har folk möjlighet att sätta nya gränser, få se om de begriper det.2008-12-13 @ 13:36:43
Postat av: Martin Isaksson

Helt sanslöst 100000sek för detta skit, tur att både turkarna och fransmännen röstade bort slöja på arbetsplatser,religion är en friditsysselsättning det kan man göra hemma inte på jobbet. vill nu bara skriva en massa svordommar om dessa, men lugnar mig 1.2.3.4.5 balans, andas ut andas in, hmm lugnet sprider sig igen.

2008-12-13 @ 13:42:50
Postat av: Martin Isaksson

jag lägger hellre ner mitt företag än anställer en muslim om jag måste höra nåt sånt skit från denne.

var nära en gång att anställa en sån men han var underkvalificerad så jag tog en svensk istället.

trotts att de subventionerar deras arbetsgivar avgift. men borde väl anstält honom så hadde väl jag kunnat vara med på TV med mona sahlin och bli belönad,Det är ju bättre än att den svensk jag anställt som hadde rättkvalifikationer fick gå arbetslös.men han kunde ju åkte till Norge eller Danmark och jobbat istället det är ju där svenskar ska söka jobb så vi kan göra plats för kulturberikarna.

2008-12-13 @ 13:49:54
Postat av: Anonym

http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1504&blogg=28504

2008-12-13 @ 15:47:59
Postat av: SverigebesöketNu har sossarna börjat göra reklam på denna blogg, Thoralfs blogg. Går man in på länken så hänvisas man till youtube och där möts man av rent pladder.

Sossarna är helt uppenbart desperata och fruktar för sina rundliga förmåner.

2008-12-13 @ 16:39:14
Postat av: Tore

"(S)lödder-partiet aktar jag mig för att gå in på!

Så fort ett S dyker upp, är det ett virus med i

bilden. Därför behöver jag aldrig bli uppjagad, i

mitt sinne % i mitt humör!...

2008-12-13 @ 17:11:16
Postat av: Martin Isaksson

vilket sheboy denna SSU Martin är hahaha.

hahaha Martin läser du detta så sorry för det personliga påhoppet men du är helt ute och seglar,Säg nåt vettigt istället utan floskler och PK info.

hahaskrattar så jag får ont i magen.

2008-12-13 @ 19:52:46
Postat av: j-å

Tore, då kunde du väl för fan hållit dej undan nu också.

Men du var allt tvungen att gå in å spy lite galla ändå.

Synd att man inte vet vem du är, så man kan bedöma vad du själv tillhör för kategori av människa. För någon större hyfs tycks du inte ha.

2008-12-13 @ 22:08:24
Postat av: Knutte

Spännande tanke att man ska ha rätt att ta paus 5 ggr/dag för att beösk detta bönerum. PAus får tas när arbetet så medger har jag för mig att det står i arbetsmiljölagen.

Sen tycker jag att det positiv särbehandling att kall utomnordiska arbetssökande och jag har för mig att offentlig ag inte får syssla med positiv särbehandling. Är dom underkvalificerade blir det bara slöseri med deras och ag:s tid till ingen nytta. men det är ju bara vad lilla jag tycker...

2008-12-13 @ 23:00:44
Postat av: Jörgen

Helt otroligt!

Tänk er annons med följande krav

".... kommun värdesätter de kvaliteter som svensk kultur tillför arbetsplatsen. Vi ser gärna därför sökande som kan bidra till detta".

Vliket j...a liv på pk eliten det skulle bli.

2008-12-13 @ 23:29:34
Postat av: Martin Isaksson

Jörgen det var verkligen bra skrivet.

2008-12-13 @ 23:40:13
Postat av: Tore

Den där j-å är en "otäck rackare"! Han kan inte ens se skillnaden på Thoralfs eminenta blogg, och

(S)lödderpartiets! Men han tillhör onekligen den

socialistiska magsjukan, då dessa har stora svårigheter att att se det som är rätt eller fel.

Att jag angriper "ditt parti" anser jag vara naturligt, med anledning av ert beteende! Däremot

hade jag aldrig angripit en enskild person, utan

"giltiga skäl"! Tyvärr har du nu nått det stadiet,

att du vill "pennfäktas med mig"! Kommer du med

vettiga kommentarer, kommer jag också att besvara dem...

2008-12-14 @ 01:06:44
Postat av: j-å

Av allt att döma var det en vettig kommentar eftersom du besvarade den.

Jag tillhör inget (S)lödderparti, för jag förmodar att du åsyftar socialdemokraterna eftersom det var dem Sverigebesöket nämnde.

Om du hängde med i kommentarerna lite bättre borde du för länge sedan veta vad jag anser om samtliga politikers agerande i invandrarfrågan.

Man kan hålla debatten på en viss nivå ändå.

2008-12-14 @ 01:46:26
Postat av: Tore

j-å, då begriper jag inte ditt agerande, då jag

anser socialdemokratin med dess förespråkare är

ett (S)lödder, och därmed ett (S)lödderparti. Att

du påpekar att du ej tillhör detta parti och är

motståndare till politikers åsikter till invandrar

frågan? förklarar ju inte ditt angrepp på mig!

Sakfrågan är och förblir (S)lödderpartiet, och inte

enskilda personer i denna blogg.

"Allah skall med"! var rubriken, och min kommentar

var, (underförstått) "endast dårar väljer detta parti!". Därmed hoppas jag att normala personer

uppfattar mina kommentarer som, att inte välja detta (S)lödderparti som sin ledstjärna...

2008-12-14 @ 15:40:15
Postat av: Lisa

Hej! Kolla in min fotoblogg, värd ett besök :) Tack!

2008-12-14 @ 15:51:21
URL: http://picturesofme.blogg.se/
Postat av: Tore

j-å! förresten var det, en vettig kommentar du ställde, eftersom du påstod att jag "godkände den"?

Din tid och rum, befinner sig onekligen i okontrol-

lerat perspektiv. Du är en provokativ figur, som

har en mycket dålig kontroll över sin tankeförmåga!

Vad jag dessutom kan se, var det din enda kommentar

i denna blogg, trots att du säger "tvärtom"!

Det förklarar ju "vem du är", och vilken målsättning du är ute efter! Bye, bye!...

2008-12-14 @ 15:58:40
Postat av: j-å

Tore.

Vad är det för skillnad på att kalla en person för slödder eller ett helt parti, eller att kalla dess väljare för dårar.

Undrar vem som är provokativ.

Du efterfrågar en förklaring. Läs det första inlägget en gång till. Jag skrev klart och tydligt att du är ohyfsad i dina kommentarer och att du håller en låg debattnivå.

Dylika inlägg skadar SD mer än de gör nytta.

2008-12-14 @ 18:15:49
Postat av: salasso

Tyvärr (?) måste jag nog ge j-å rätt i att sd:s sak inte tjänar på att vi sätter tillmälen och öknamn på meningsmotståndare. I lagom sanningsenliga media kan man läsa att den genomsnittlige sd-röstaren är en lågutbildad yngre man och som dessutom ofta varit föremål för frivårdens omsorger. Så är det ju inte men stämpeln kan ta tid att tvätta bort och en hyfsad stil hjälper till.

Vid diskussioner inom partiet och gentemot andra partiers sympatisörer så tror jag att sd i längden vinner på att vi visar respekt för varandras uppfattningar. Det innebär inte att man stillatigande accepterar alla åsikter men respekten gör att diskussionen blir mindre laddad och då har man möjligheten att övertyga med egna argument.

Eller kan vi verkligen tänka oss en valarbetare som inleder en diskussion med en potentiell väljare med orden:

- Tänker du rösta på dårarna och förrädarna i Socialdemokraterna eller på oss?Hur lyckat är det?

2008-12-14 @ 19:28:28
Postat av: Frode Karlsson

salasso! Du skriver väldigt tänkvärt! Jag hoppas att vi alla som sympatiserar med Sd:s sak tar till oss din upprättning! Här gäller det att inte skvätta ut som alla på vänsterkanten eller övriga. Målet är klart, dvs. verklighetsanknytning med en bottom-line analys! Sedan må ju denna leda vart den leder! Sd har dock ett klart överläge här. I stor vill jag dock hålla mig ifrån politisk polemik till förmån för juridik! Återkommer alltså, när något juridiskt är på gång.

2008-12-14 @ 20:01:45
Postat av: Martin Isaksson

Bra skrivet Salasso, jag har ju även spårat ur i min iver att få fram mitt budskap och nu så i retroperspektiv så känns det väldigt pinsamt bättre hålla sig på ett trevligt plan,

att var bordus och ha otrevliga tillmälen är inte rätt väg att gå.

2008-12-14 @ 20:21:53
Postat av: Tore

Och vad det beträffar dig salasso, har jag tidigare givit dig "mitt omdöme om dig"! Bye,

bye...Vad det någon mer, som inte tyckte om denna blogg?

Nej, just det! Jag förstod det!

Naturligtvis kan inte min GUD, vara en socialdemokrat! Då S stöder den "stenkastande vänstern", finns all anledning att nämna dessa

för (S)lödderpartiet. För länge sedan, pågick det

ett tv-program som hette "Lödder"! I samma anda på-

går det socialistiska samhället, alla inräknade!

När nu sossarna ställt sig i täten av denna röd/

gröna röra, finns all anledning att benämna (S)löd-

der-partiet. Detta uttryck behagar icke en del troende och "sammansvurna", men som jag påstått: Det där med tänkandet, är inte deras bästa förmåga! Däremot gläder det mig, att jag träffade en "öm punkt" bland dessa, med ett tydligt uppjagande!

Så även i fortsättningen kommer jag fortsätta, i samma anda, allt för att skilja agnarna från vetet!...2008-12-14 @ 20:27:58
Postat av: Tore

Och vad det beträffar dig salasso, har jag tidigare givit dig "mitt omdöme om dig"! Bye,

bye...Vad det någon mer, som inte tyckte om denna blogg?

Nej, just det! Jag förstod det!

Naturligtvis kan inte min GUD, vara en socialdemokrat! Då S stöder den "stenkastande vänstern", finns all anledning att nämna dessa

för (S)lödderpartiet. För länge sedan, pågick det

ett tv-program som hette "Lödder"! I samma anda på-

går det socialistiska samhället, alla inräknade!

När nu sossarna ställt sig i täten av denna röd/

gröna röra, finns all anledning att benämna (S)löd-

der-partiet. Detta uttryck behagar icke en del troende och "sammansvurna", men som jag påstått: Det där med tänkandet, är inte deras bästa förmåga! Däremot gläder det mig, att jag träffade en "öm punkt" bland dessa, med ett tydligt uppjagande!

Så även i fortsättningen kommer jag fortsätta, i samma anda, allt för att skilja agnarna från vetet!...2008-12-14 @ 20:29:55
Postat av: Eric H

Nu börjar undergivenheten för muslimer nå en smått löjlig nivå.

Gissar att det antalsmässigt finns ungefär lika många praktiskt/aktivt religionsutövande muslimer som det finns kristna i Sverige.

Har vi sett några arbetsgivarfinansierade rum för dessa?

Inte..

Diskuterade Sverige med hustrun i veckan, vi är båda klassade som invandrare (europeer) och vi kom fram till att nu är det snart slut med Sverige och svenskarna. Barnbarnen kommer att få leva sitt liv i ett muslimskt Sverige.

Frågan är: VARFÖR?

Har vi i demokratiska val valt detta?

Har sossepropgandan gjort att vi hellre väljer politik på kort sikt än på lång sikt? Och lämnat det långsiktiga åt sitt öde, dvs åt politikerna?

Likt grodan i det allt varmare vattnet?

2008-12-14 @ 20:45:38
Postat av: salasso

Nej Tore, alla som röstar (s) stöder inte plakatvänstern och stenkastning. Många av dessa är mogna människor som med oro ser på hur Sahlin av taktiska skäl driver sitt parti åt vänster.

Min tro är att vi genom en saklig argumentation på "golvnivå" kan övertyga många av dessa att rösta på sd. Kanske kan vi med 5% inte återupprätta vårt förlorade välfärdssamhälle men vi kan åtminstone sätta en blåslampa i häcken på de sju systrar som så glatt vurmar för mångkulturen.

Och om sd får närmare 10% i valet så måste de tänka om och vi kan nå dit om vi respekterar andra. I det ligger att lugnt och sansat försöka övertyga och låta fakta tala för oss.

Sd har ju ett drömläge. Vi måste utnyttja det.

2008-12-14 @ 21:01:56
Postat av: Martin Isaksson

Eric H ja så tragisk är det att ingen märker nåt utan bara tar att våra rättigheter tas bort mer och mer och våran förmåga att protestera försvinner mer och mer.tiden är mogen att agera emot detta tragikomiska öde, då vi genom demokratiska vala och medel gav makten till icke demokratiska Islam, som likt Hitler tar bort mer och mer av våra rättigheter och att alt är vårat fel de rasistiska svenskarna och att de inte är mer toleranta.samt att de är odemokratiska att välja ett parti som inte står för deras smörja. ack och ve, ve och fasa.

2008-12-14 @ 21:07:15
Postat av: Thoralf A

Jag skulle uppskatta om debattonen hos vissa debattörer blev lite mer normal och att man visar respekt för andra debattörer.Jag är rädd att nya läsare på bloggen blir skrämda av de hetska tillmälen som förekommer i kommentarerna. Jag vill som sagt inte moderera bloggen eller blockera någon från att framföra sina åsikter. Så jag hoppas att alla tar sitt ansvar.

2008-12-14 @ 21:09:54
URL: http://thoralf.se
Postat av: Martin Isaksson

Eric H.ja så tragisk är det att ingen märker nåt utan bara tar att våra rättigheter tas bort mer och mer och våran förmåga att protestera försvinner mer och mer.tiden är mogen att agera emot detta tragikomiska öde, då vi genom demokratiska vala och medel gav makten till icke demokratiska Islam, som likt Hitler tar bort mer och mer av våra rättigheter och att alt är vårat fel de rasistiska svenskarna och att de inte är mer toleranta.samt att de är odemokratiska att välja ett parti som inte står för deras smörja. ack och ve, ve och fasa.

2008-12-14 @ 21:10:11
Postat av: Martin isaksson

oj blev nåt fel det kom med 2gånger.

2008-12-14 @ 21:13:50
Postat av: j-å

Bra att du skäms, Tore.

Men det var ett ynkligt försök att släta över dina ohyfsade uttryck, genom att komma dragande med ett Tv-program. Precis som salasso påpekat vid tidigare tillfälle, försöker du in i det sista att "sätta" dej på folk som inte håller med dej.

Dylika stöd kan säkert SD vara utan.

2008-12-14 @ 21:21:27
Postat av: salasso

När jag nu läser igenom vad jag skrivit så är jag rädd att jag låter lite som en ovanligt självgod besserwisser men det är faktiskt inte meningen.

Emellertid har ett liv som lärare lärt mig att man inte kan övertyga någon om något om man börjar med att förklara motparten för idiot.

Det är främst därför jag tycker att vi bör hålla en lugn och saklig ton i vår argumentation.God natt.

2008-12-14 @ 21:48:39
Postat av: Tore

Var ser du att jag skulle skämmas, j-å?

Spekulationer som vanligt! Jag står helt för mina

kommentarer. Gör du det med dina?

Försvarar du socialisterna eller Sverigedemokraterna. De socialdemokrater som ogillar sitt partis program kommer över till Sd,

oavsett vad du tycker. Det är klarlagt. Då är de

ju inga "idioter", som det du tyckte. Därför har Sd 4,5 % enligt Sifo idag, även om mörkertalet är stort. Enligt uppgift, är denna det största stöd

Sd någonsin haft hos Sifo!

Jag tror inte, att jag skulle driva bort några väljare ur Sd, däremot är jag mycket kritisk till sådana, liknande dig, som tillhör den röd/gröna röran. Och hänvisa inte till "salasso", även om du har ett "kort tänkande"! Därmed har vi förklarat

vad vi tycker om "varandra"! Jag är lojal Sd anhängare, och medlem! Är du det?...

2008-12-14 @ 23:09:42
Postat av: j-å

Tore, du ger dej visst inte. Gud bevare SD från en sån anhängare, hur lojal du än må vara.

Nu påstår du att jag tillhör röd/gröna röran också, bara för att jag inte gillar att du kallar andras partimedlemar för (S)lödder och dess väljare för dårar.

2008-12-15 @ 00:15:20
Postat av: Tore

"j-å", om du är samma person, som i Expressen angriper alla som "stör sossarna" i kommentarerna,

då fär du räkna med mothugg även här! Bye, bye..

2008-12-15 @ 14:11:52
Postat av: Martin Isaksson

Tore,

Det är inte det att du inte gillar S utan att du likt vilken Lägerchef som helst i 3riket liknar dem vid löss och kretiner,Den överväldigande majoriteten är inte såna utan följer partipiskan slaviskt då de tror att S är som det var för 20-25år sedan och inte vaknat ur sin slummer än och inset vad de på toppen av pyramiden håller på att göra med detta fina land.Likt Jesus på korset så säger jag förlåt dem då de vet inte vad de gör. ta det lite chillMVH Martin Medlem i SD.

2008-12-15 @ 15:20:54
Postat av: Tore

Med all vänlighet, Martin! Titta på den "fina"

bilden som Thoralf visar! Allah skall med! Tycker

du inte det är dax, att sätta ner foten, även för

oss kristna. Det saknas ledarskap och endast ett

riktigt ledarskap kan rätta till orättvisorna här

i landet. Du accepterar väl inte, att vi har 800.

000 fattigpensionärer här i landet. Och vems fel

är nu detta, och varför har vi nära 20.000 utelig-

gare här i landet, en accellererande siffra! utan

att det göres något. Och vem skall vi skylla detta

på? Två partiledare som dyrkas intensivt, ingen

tillhör svenska kyrkan, men ändå skall de bestämma

över den kristna relionen! Frågan ä väl, om de är

"barbarer", eller om det har konverteras! Många

frågor men inga svar, gör att man kan bli "heligt"

förbannad, på ett sådant här statsskick, som stöds

av märkliga förmågor!. Att jag tar i ibland, beror

kanske på att jag ej gillar halvdana resultat, hatar lögner, svepskäl och omogna kommentarer. Att

du jämför mig med en "lägervakt i 3:je riket, anser

jag vara kränkande i allra högsta grad, och detta tillhör absolut inte Sverigedemokratisk anda. Jag är svensk, nationalist, fostrat tusentals soldater och "repgubbar" till att verka inte bara för sig själva, utan också för andra!...

2008-12-15 @ 22:16:01
Postat av: Tore

Med all vänlighet, Martin! Titta på den "fina"

bilden som Thoralf visar! Allah skall med! Tycker

du inte det är dax, att sätta ner foten, även för

oss kristna. Det saknas ledarskap och endast ett

riktigt ledarskap kan rätta till orättvisorna här

i landet. Du accepterar väl inte, att vi har 800.

000 fattigpensionärer här i landet. Och vems fel

är nu detta, och varför har vi nära 20.000 utelig-

gare här i landet, en accellererande siffra! utan

att det göres något. Och vem skall vi skylla detta

på? Två partiledare som dyrkas intensivt, ingen

tillhör svenska kyrkan, men ändå skall de bestämma

över den kristna relionen! Frågan ä väl, om de är

"barbarer", eller om det har konverteras! Många

frågor men inga svar, gör att man kan bli "heligt"

förbannad, på ett sådant här statsskick, som stöds

av märkliga förmågor!. Att jag tar i ibland, beror

kanske på att jag ej gillar halvdana resultat, hatar lögner, svepskäl och omogna kommentarer. Att

du jämför mig med en "lägervakt i 3:je riket, anser

jag vara kränkande i allra högsta grad, och detta tillhör absolut inte Sverigedemokratisk anda. Jag är svensk, nationalist, fostrat tusentals soldater och "repgubbar" till att verka inte bara för sig själva, utan också för andra!...

2008-12-15 @ 22:18:13
Postat av: hunter

@ ToreLåt dig inte avskräckas att skriva som du känner. Jag tror nämligen att vi har fått in en och annan "mullvad" i sällskapet.2008-12-15 @ 22:23:32
Postat av: Martin Isaksson

Hej Tore, ta det lungt bara visst är det skit med S men det låter mer som du bara är lite väl arg och fantisk.

visst är det du säger rätt och riktigt, men ta det lite lungt.ja visst ok lägerchef var väl att ta i men ta det lite lungt bara så ska det nog bli bra med det.

har du varit Yrkesmilitär?.inget illa ment nu tar vi nya tag.2008-12-16 @ 09:05:07
Postat av: sophia

Hmm.. Intressant att det är så upprörande att muslimer får gå å be 5-10 minuter 5ggr på en dag. Då är det minsann positiv särbehandling. Men alla jävla rökare då som tar pauser jämt å ständigt. För vissa räcker inte 5 ggr per dag, de tar paus en gång i timmen iaf, dvs åtta gånger, fem till tio minuter per gång. Vad är det? Positiv särbehandling måste det ju vara från era ögon sett isf! Tänkt på det?

2009-02-13 @ 15:53:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0