BLIR ARENAN EN VERKLIGHET?Länsrätten i Kalmar län godkände Kalmar kommuns borgensåtagande på 100 miljoner kronor och det ekonomiska stödet på 29 miljoner i engångsstöd förutom det föreningsstöd på drygt 5 miljoner kronor/år till Kalmar FF.


Nu återstår det för Arenabolaget att klara av finansieringen med Swedbank och det är som jag förstår inte så säkert att man lyckas med i spåren av finanskrisen.

Vi får väl se hur lång tid det dröjer innan spaden åker i marken för detta bygge. Jag misstänker att det fortfarande kan dröja en tid.


Kommentarer
Postat av: Nya (E)rans Revolutionär

Thoralf måste vara sinnessjuk,

en sanslös jävla galning!

Döda den jäveln och skär av hans kuk,

här hjälper ingen övertalning!Läses med melodi.

2008-12-11 @ 13:21:09
Postat av: Kalle

Swedbanks nya nationalarena i Stockholm har lagts på is i dessa finansiella kristider.

Tycker nog att Kalmar kommun skall kasta sina Arenaplaner och börja en billigare ombyggnad av Fredriksskans.Ingen vet hur länge Kalmars fotbollslag håller sig på toppen. De kan falla lika snabbt som de finansiella marknaderna. (O.B.S.inget ont om Kalmars fotbollslag)Världen går upp och ned. Det gäller att anpassa utgifterna i sämre tider.2008-12-11 @ 13:28:44
Postat av: Micael Foghagen

>ThoralfHot över nätet äv väl brottsligt? Om idioten har använt sin hemmadator eller annan lättspårad IP-adress - Polisanmäl honom!2008-12-11 @ 13:30:21
Postat av: Thoralf A

MicaelSjälvklart kommer jag göra en polisanmälan av detta hot.

IP-nummer är hemmahörande i grannkommun till Kalmar så det spåras förhoppningsvis väldigt snabbt. Risken är dock stor att det tillhör en dator på en skola, bibliotek eller myndighet vilket kan göra det svårt att spåra personen ifråga. Men det är ju polisens uppgift.

2008-12-11 @ 14:26:58
URL: http://thoralfalfsson.webblogg.se/
Postat av: AWSvensson

Anita Dorazio – Årets svensk , denna självutnämnda överprövare som anser att hon har landets högsta ämbete när det gäller att avgöra vilka som får stanna i Sverige. Nu är det väl inte någon seriös tidning som utsett denna personifiering av en riksbimbo.

2008-12-11 @ 14:52:10
Postat av: David

Ska man skratta eller gråta? http://www.svt.se/svttext/web/pages/113.html

2008-12-11 @ 14:58:47
Postat av: D Puddingfjäll

Just nu pågår en debatt på SvD. Det är miljönissen Birger Schlaug som vill starta ytterligare, alltså ett nytt Miljöparti.Vi kan vara förvissade om att med dålig miljö menar han inte att bli nedslagen och rånad av sina grannar. Den sortens miljöförstöring blundar herr Schlaug för.

Postat av: Martin Isaksson

Gråta. vilken tölp som låter folk som inte har någon asylrätt stanna för att parasitera på samhället , säger det igen bara för att man är fattig så får man inte stanna i sverige och åtnjuta våra skattefinansierade ekonomi.

då skulle vi ju ta in 2miljarder flyktingar.

men det är väl det som är planen.Nya Erans Revulutionär låter muslimsk då han vill skära av kroppsdelar.men just såna inlägg borde man spara för det gör ialla fall mig mer övertygad om att Thoralf är inne på rätt spår, då desto grövre hoten osv blir desto mer förstår Revolutionär

eller vad de blötdjuren kallar sig och deras hittepå organisationer, att detta är ett riktigt hot mot deras ljusskygga antidemokratiska verksamhet.

2008-12-11 @ 16:14:35
Postat av: s-e karlsson

Hej och godkväll !

Läste nånstans att självmorden bland äldre hade ökat , det förvånar mej inte det minsta ! Är man fattigpensionär med en pension strax över 4000 kronor efter skatt så kanske man ser självmord som enda utvägen ! Den moderna ättestupan har kommit för att stanna ! Vi måste givetvis hjälpa asyl / invandrarna i första hand ,om våra egna gamla far illa är inte så noga ! Nej dom som kommer hit från länder som ligger 4- 500 mil från Sverige ska hjälpas först och främst ! Tyckasyndommänniskorna måste ju få visa hur goda och ädla dom är med svenska skattebetalares pengar !

mvh S-E Karlsson .

2008-12-11 @ 16:20:27
Postat av: Martin Isaksson

det var ju som en PK tjej sa till mig när jag ifrågasatte om de SK papperslösa utan asylskäl skulle ha tillgång till gratis sjukvård när inte ens jag har det, jo då blev svaret i arg ton,jo för du har pengar men det har inte de!!hmm ok nu såg hon att jag körde en ny SUV av modell större men, men jag vet många som inte har 2000kr till tandläkaren eller ens till patient avgiften eller till 1500kr till mediciner

tänk att vara pensionär och ha 200till avgiften eller 700spänn till medicin ? enligt PK tjejen så har väl pensionärerna rätt att ta det? då de inte heller har pengar ? kallas inte det stöld ? jo om en fattig pensionär hadde tat medecin eller snattat en burk med bönor på ICA så hadde de nog åkt dit som fan, men stjäl nån kulturberikare så är det ju deras rättighet för de har ju inga pengar???????????

vill bara kräka.

2008-12-11 @ 16:34:24
Postat av: Tore

Visst skall du polisanmäla dessa hotelser, Thoralf!

När språket är förbrukat, kommer kvädelseorden,

kallelse som "rättshaverist", även om ordet slår

tillbaka på den som anklagar, m.m. och när dessa är

förbrukat kommer verkligheten fram hos dessa fi-

gurer, hot om död och förintelse! Sådant är livet

just nu i Sverige! Är inte förvånad, om polisen

meddelar "utredning nerlägges, i brist på bevis"!

Detta är det nya Sverige, som Fredrik och Mona vill

ha det...

2008-12-11 @ 17:59:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0