SVERIGE FORTFARANDE "BÄST" I ”KLASSEN”

Sverige står fortfarande i en klass för sig i Norden när det gäller asylsökande. Antalet asylsökande till Danmark blir allt mindre framförallt från muslimska länder.

Till Sverige fortsätter dock människor från just muslimska länder att söka asyl i lika stor omfattning som tidigare. Regeringens naiva och ohållbara inställning till denna ström av "lycksökare" kommer att leda till fortsatta och nya problem i samhället. Kostnaderna för samhället (kommuner och landsting) kommer att rusa i höjden. Till följd av detta kommer nya besparingar att ske inom skola, barnomsorg, sjukvård och äldreomsorg.

När nu alla tecken även tyder på att det sker en "tvärnit" i den ekonomiska utvecklingen kommer detta med stor sannolikhet drabba den offentliga verksamheten hårt.


Här kommer några diagram som visar ASYLLIGAN I NORDEN.I både Danmark och Finland har mindre än 1000 personer sökt asyl under de sex första månaderna under 2008. När vi sedan vet att dessa länder är väldigt restriktiva med uppehållstillstånd förstår alla att det endast handlar om några 100-tal som kommer att få uppehållstillstånd. I Sverige har däremot mer än 12 000 sökt asyl under de första sex månaderna.

Ställer sig ingen i riksdagen frågan, Varför?När det gäller ensamkommande barn ser det i stort sätt ut på samma sätt. Till Sverige kommer fler ensamkommande barn per månad än vad det gjort till Danmark och Finland på sex månader.Anhöriginvandringen är lika skrämmande och förvärrar situationen eller gör det omöjligt att assimilera dessa människor i det svenska samhället. (Siffran för Finland har jag inte kunnat få fram.)

Det som ändå gör mig mest orolig är den stora strömmen av asylsökande från muslimska länder. Enligt vissa källor finns det redan 500 000 muslimer i Sverige och det fylls på i en jämn ström från länder i tredje världen.

Här finns nog den största anledningen till FRA-lagen men det vill givetvis ingen av alliansens företrädare nämna. Ibland dessa asylsökande finns säkert många "vildhjärnor" som kommer skapa bekymmer i vårt land och hålla SÄPO sysselsatt med diverse övervakning. Oavsett om FRA-lagen blir verklighet måste de poteniella terrorister bland dessa asylsöakande som söker sig till Sverige övervakas annars riskerar Sverige att bli ett terroristcentrum i norra Europa.Alla som följer utvecklingen inom de olika befolkningsgrupperna vet att just somalier är de kostsammaste för det svenska samhället. Enligt en rapport förvärvsarbetar endast 4 procent av kvinnorna och 19 procent av männen. Ändå hävdar t.ex. socialdemokratiska kommunalrådet i Kalmar Birgitta Elfström att de berikar vårt land. Hur den ekvationen går ihop har aldrig jag begripit. Göteborgs Postens artikelserie om somalier var väldigt upplysande. Danmark vet i varje fall hur man skall handskas med personer från dessa länder.Vilka arbetsplatser i Sverige kan ta emot dessa somaliska kvinnor? Hur många av dessa kan läsa och skriva?
Hur många av dessa kommer någonsin förvärvsarbeta i Sverige?


Kommentarer
Postat av: Dumle

En kul grej bara Thoralf - Antalet asylsökande till Danmark blir nog knappast mindre, troligen bara färre. Har ej hört om någon ökad pygméinvandring.

Nu när nästa ekonomiska stålbad väntar vårt land till följd av den allt mer påtaliga lågkonjunkturen, kommer nedskärningar att drabba en mängd människor, ensamma "flyktingbarn" eller deras rätta namn, unga muslimska män kommer INTE att känna av detta. För ressugna fattiga muslimer från Somalia eller Arabvärlden står våra portar och plånböcker alltid öppna. Ända tills......

2008-08-03 @ 22:28:19
URL: http://skafferitrollen.blogspot.com/
Postat av: Jerka

RE: Dumle

Nu är du galet ute. Ett ANTAL blir MINDRE, inte FÄRRE (jfr ett LITET antal, inte ett FÅ antal). De ASYLSÖKANDE blir däremot FÄRRE.

2008-08-03 @ 22:59:20
Postat av: Camilla

Hej "Dumle".

I detta fall har du fel.

Det heter "mindre antal" och "större antal".

2008-08-03 @ 23:23:50
Postat av: Magnus

Alarmerande siffror, särskilt met avseende på varifrån invandrare kommer.Antal:>>> Asylsökande: 12000 x 2 = 24000 (20000 får uppehållstillstånd; ingen utvisning verkställs?)>>> Ensamkommande barn: 700 x 2 = 1400>>> Anhöriginvandring: 17000 x 2 = 34000Totalt 69400, och decembersiffrorna brukar bli högre och med tanke på de delar av invandring som bl a är svenskar som återvänder betyder denna siffra att invandringen är fortsatt på rekornivå, som de senaste två åren!

Ursprungskultur:>>> 6000 asylsökande från Irak, Somalia och "Palestina" (statslösa), där man kan anta att antalet muslimer är ytterligare ett par tusen. Låt oss anta 7500, vilket multipliceras med 2 för hela året = 15000. (Kan vara för lågt skattat?)>>> Andelen anhöriginvandrare och ensamstående barn är cirka 50% högre än asylsökande, och således 15000 + 7500 = 22500.Totalt 15000 + 22500 = 37500.Detta är helt snarlika siffror som för de senaste rekordåren och innebär att mer än hälften av de cirka 70000 invandrarna till Sverige är muslimer från muslimska länder. Cirka 55% enligt dessa siffror och antaganden.Hur rimligt är det? Vår invandringspolitik kan bara beskrivas som en svängdörr som utnyttjas av islam.Varför inte kalla Sverige Libanon på en gång, och ta inträde för sociologer och samhällsvetare att studera oss?

2008-08-04 @ 06:03:12
Postat av: Kalle

"Vilka arbetsplatser i Sverige kan ta emot dessa somaliska kvinnor? Hur många av dessa kan läsa och skriva?

Hur många av dessa kommer någonsin förvärvsarbeta i Sverige?"Bildtexten är mitt i prick. Hur många av dessa "raketforskare" kommer att få jobb. De har kommit hit för att bli försörjda på livstid av Die dumme Schweden."Resor till hemländer populära" stod det i dagens (4-8-2008) SvD på första sidan.

Våra politiker har antingen slutat läsa tidningar eller också är de inte läskunniga. Annars är det hmmm "något" annat som fattas.

2008-08-04 @ 12:38:01
Postat av: AWSvensson

Riksdagsledamoten Camilla Lindberg (fp), 34, blev av med sin plånbok.I lördags morse polisanmälde hon en man för stöld."Personen som stulit plånboken är muslim och har tagit den bara för att jag är judinna", står det i polisanmälan. Detta står att läsa på Aftonbladets webbsida med en extra knorr, Tycker du att verkligen att alla muslimer är tjuvar? Ja Sverige är sig likt efter 4 veckors semester, något annat hade jag inte räknat med.

2008-08-04 @ 12:40:19
Postat av: bjorn

Ja, ryssland är ju ett hot biokemiskt - militärmässigt - pågår ju en massa i olika regioner och provinser. Man la bla ner ett ufo-projekt (gå på vatten).

Militären är väl delvis i upplösning (en del bögsex=hahha).

Befäl som våldtar och torterar och förnedrar.

Och dess gas - och naturgas och industriella projekt.

Nu norska ambassaden = börjat övertalighet (40-60) med spioneri och man såg på "russia today" om "Norway without crime" precis som sovjettiden och "vi ska hitta sätt att ta er på".

Putin = falsk skitstövel "jag har inte varit otrogen" och lägenhet och rysk balettina el vad det var (idrottsgymast). Den skitidioten har säkert haft flera.

Och Medvededed är säkert samma bombade pucko som samtliga Rysslands presidenter och befälhavare Strogavoff som alltid.

Man skulle spränga gasledningarna i luften och även vapenlager (man "hittade" ju ett i Murmansk regionen).

Det ryska murmerdjuet och den falske björnen är alltid en fara - och ingen demokrati eller rationell-utvecklingsbar nation som avtalsrätt och förhandlingsiver råder i (jfr hur dom behandlat Iran= inte gett dom kärnvapen trots utfästelser och klara behov).

Jag hejar ju annars på Iran i stort.

Hahahah

Religionen i kristendomen är annars boven i dramat (samtliga i rys är ju "kristna" och man ser vad det gett för effekter).

Exilen har ju svikit sitt land (och ägnat sig åt en del extravagant). Men å andra sidan = ta den lilla i röven (ingen riktig respekt för flickor och kvinnor och falskhet och pedofili är mkt utbrett).

Rykten om stalin och småflickor(men det var nog lite). Däremot drack sprit med djävulen själv, den onde.

2008-08-04 @ 15:25:50
Postat av: Dumle

Ja ja, någon svensklärare lär jag väl aldrig bli. Får väl hålla tillgodo med att jag istället lärt mången ungdom att se bakom medias lögner och vinklingar. Vilket parti många av dessa uppvaknade tonåringarna sympatiserar med är inget muntert besked för de etablerade partierna. Thoralf, framtiden är ljus trots dagens mörker. Om några år är Sveriges staplar i dina diagram i nivå med Danmarks och Finlands.

2008-08-04 @ 16:35:59
URL: http://skafferitrollen.blogspot.com/
Postat av: Anonym

Ett hopp från pågående ämne!

Några argument till utträde ur Svenska kyrkan !

1/ Vipensionärer får bara ynkliga höjningar på våra pensioner ! 2/ Vi pensionärer får inte den skattelindring som de som fortfarande arbetar erhåller ! 3/Ett utträde ur Svenska kyrkan skulle för min del öka på pensionen med ca 300:- i månaden efter skatt ! Mycket pengar för en pensionär ! 4/ Kyrkans gömmande av papperslösa och flyktingar överhuvudtagert! 5/ Kyrkans närmande till Islam som skrämmer mej ! 6/ Kyrkans samarbete med Broderskapsrörelsen också det skrämmande !

Ja , argument som verkligen tål att ta ställning till !Mvh Stora Småland .

2008-08-04 @ 19:11:01
Postat av: Anonym

Ett hopp från pågående ämne!

Några argument till utträde ur Svenska kyrkan !

1/ Vipensionärer får bara ynkliga höjningar på våra pensioner ! 2/ Vi pensionärer får inte den skattelindring som de som fortfarande arbetar erhåller ! 3/Ett utträde ur Svenska kyrkan skulle för min del öka på pensionen med ca 300:- i månaden efter skatt ! Mycket pengar för en pensionär ! 4/ Kyrkans gömmande av papperslösa och flyktingar överhuvudtagert! 5/ Kyrkans närmande till Islam som skrämmer mej ! 6/ Kyrkans samarbete med Broderskapsrörelsen också det skrämmande !

Ja , argument som verkligen tål att ta ställning till !Mvh Stora Småland .

2008-08-04 @ 19:12:59
Postat av: Anonym

Ett hopp från pågående ämne!

Några argument till utträde ur Svenska kyrkan !

1/ Vipensionärer får bara ynkliga höjningar på våra pensioner ! 2/ Vi pensionärer får inte den skattelindring som de som fortfarande arbetar erhåller ! 3/Ett utträde ur Svenska kyrkan skulle för min del öka på pensionen med ca 300:- i månaden efter skatt ! Mycket pengar för en pensionär ! 4/ Kyrkans gömmande av papperslösa och flyktingar överhuvudtagert! 5/ Kyrkans närmande till Islam som skrämmer mej ! 6/ Kyrkans samarbete med Broderskapsrörelsen också det skrämmande !

Ja , argument som verkligen tål att ta ställning till !Mvh Stora Småland .

2008-08-04 @ 19:14:22
Postat av: Anonym

oj,oj det blev för många men det skadar nog inte det är ett ämne som nog bör diskuteras !Mvh Stora Småland

2008-08-04 @ 19:30:43
Postat av: knowsitall

70% av dom flyktingar som kom till Sverige 1985-1996 kom från länder dit Sverige sålt vapen samma år... kul va?

2008-10-31 @ 01:12:04
URL: http://truthisnotheard.com
Postat av: Åskådaren

Muslimerna dubblas på 25 år bara genom barnafödande.Det sociala arvet gör att kommande generationer sysselsätter sig med samma yrken som föräldrarna...:S

2008-12-14 @ 09:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0