SKRÄCKFAMILJEN FRÅN KOSOVOIgår var jag på Tingsrätten i Kalmar och läste en deldom (Dom B2097-08, Kalmar Tingsrätt) där en familj från Kosovo som bor i "Kalmars norra delar" dömdes för en hel rad av brott. Brotten har skett både inom familj och mot utomstående vid en rad tillfällen. Domen var på ca 50 sidor + övriga handlingar och jag kan lova er att det är en mycket lång och skrämmande läsning.


Tidningarna har givetvis skrivit om detta men som brukligt har man utelämnat etnicitet och en del andra uppgifter som jag tror många finner mycket intressanta.


Läs Barometerns mycket kortfattade artikel.

Läs Östrans artikel.


Jag tänkte nu berätta om en del fakta som tidningarna inte uppgett och några egna funderingar.


I domen döms pappan, sonen och en syster.

Ännu en syster är åtalad för våld mot tjänsteman och dom kommer senare.


Pappan, 48 år

Döms för misshandel av sin egen dotter till villkorlig dom och dagsböter om 18 000 kronor, han skall också betala ett skadestånd till sin egen dotter på 7 000 kronor.

Noteras kan också att pappan finns i två avsnitt i belastningsregistret tidigare.


Misshandeln har givetvis sin grund i hedersrelaterat våld då dottern varit ute på kvällarna och haft en svensk pojkvän.


Sonen, 19 år

Döms till fängelse i 14 månader för:

Misshandel

Grov kvinnofridskränkning  2st

Olaga hot 3st

Grov vårdslöshet i trafik


Han skall dessutom betala skadestånd på 78 000 kronor totalt till 4 personer, däribland sin syster om 12 000 kronor.

Sonen finns sedan tidigare i 5 avsnitt i belastningsregistret, mellan den 16 mars 2004 och 4 februari 2008 har han dömts 5 gånger vid Kalmar Tingsrätt, Katrineholms Tingsrätt och Göta hovrätt. Bland brotten kan nämnas olaga intrång, tillgrep av fortskaffningsmedel, flera fall misshandel, olovligt förfogande, hot mot tjänsteman och olaga hot.


Att läsa domen och vittnesmålen angående sonen är mycket skrämmande. Hur han misshandlat och hotat sin syster och sin flickvän under mycket lång tid. Sin syster av hedersskäl och sin svenska flickvän av svartsjukeskäl och kontrollbehov.

Han har hotat och misshandlat flera svenska killar, han tycks helt oprovocerat muckat gräl med enbart svenska killar för att sedan dra fram en kniv eller pistol. Vid ett fall satte han pistolen mot tinningen på en kille och tvingade ner honom på knä och hotade döda honom. Han försökte även backa över en ordningsvakt med bil, därav grov vårdslöshet i trafik.


Jag bara undrar varför han får behålla sitt körkort och varför han inte döms hårdare med tanke på hans tidigare brott. Helt ofattbart!

  

Dotter, 18 år

Döms till villkorlig dom och dagsböter om 3 000 kronor för:

Misshandel

Våld mot tjänsteman

Hot mot tjänsteman

Våldsamt motstånd


Dottern har medverkat vid misshandeln av sin egen syster. När dottern skulle hämtas in för förhör från sitt hem krävdes det 6st poliser och 2st socialtjänstemän. Poliserna och tjänstemännen från socialen fick mota sparkar, spottloskor och dödshot från döttrarna.

Även under förhören har våld och hot förekommit mot personalen.


Efter att jag läst domen finner jag straffet för den 18 åriga dottern löjligt lågt


Dotter, 16 år

Dom kommer senare.


Den dotter som misshandlats av övriga familjmedlemmar där även mamman hotat sin dotter till livet enligt dotterns vittnesmål bor idag i ett så kallat skyddat boende som kostar Kalmar kommun ca 500 000 kronor/år.


Den misshandlade dottern i familjen är för övrigt den ökända "Drottningen av Montana" som härjade på Funkaboskolan under förra läsåret. Läs artikel i Barometern.


En annan omständighet som jag finner lite märklig är att enligt domen är föräldrarna skilda men vid alla tillfällen dottern misshandlats och polisen eller socialen besökt familjen har alltid pappan funnits i lägenheten. Familjen har idag sex barn och då börjar man ju fundera om det inte är en skenskilsmässa för att lura till sig bidrag, vem vet.

En ensam mamma med sex barn får nog rejält med bidrag av alla de sorter. I Göteborg fick en somalisk sexbarns familj ca 23 000 kronor i bidrag om jag inte minns fel om vad Göteborgs Posten skrev i sin artikel.


I domen framgår det också att pappan har befunnit sig långa perioder i Kosovo där han tydligen bygger på ett hus. Vi får hoppas att han tar med sig familjen tillbaka till Kosovo så snart som möjligt.


JAG ANSER ATT ALLA DOMAR ÄR ALLDELES FÖR LÅGA I DEN HÄR DOMEN FRÅN KALMAR TINGSRÄTT.


Det blir rent ut sagt horribelt när man läser om denne 17-åring som dagen efter dömts lika hårt som denna Kosovofamilj vid Kalmar Tingsrätt för att han renoverat en cykelram han hittat i ett skogsparti.

Nu var ju 17-åringen svensk om han istället varit invandrare hade han säkert friats av Kalmar Tingsrätt. Läs artikeln i Östran.


Uppdaterat.
Läs även "Advokaten: Faller är helt sanslöst". i Östran om cykeldomen.


Kommentarer
Postat av: Skånepåg

-> ThoralfTack för din grävande journalistik.När man gång på gång fått reda på vad som händer i den vettlösa invandringspolitikens spår och mörkläggningen inom massmedia, så har detta inneburit att jag överhuvudtaget numera inte längre tror på vad det än är de skriver om. Massmedias svek mot sitt eget folk är avskyvärt!

2008-08-12 @ 23:58:42
Postat av: Tokroligt

Du anser att straffen är för låga? Då brotten begåtts i Sverige, ska de med dömas i Sverige. Vilket innebär att du vill ha dom en lång tid i fängelse. Undrar vad det kan kosta?Ut med dom istället. Det är väl korrekt SDpolitik det. Då kostar de inte något längre.Och Skånepåg. Kallar du detta grävande journalistik. All information som behövs finns öppet, för vem som helst, inga som helst problem att komma över den. Om du tycker detta är bra grävande journalistik. Då kan du inte ha speciellt höga krav på murvlar. Nyhetsvärdet i detta, lixom med den unge "cykeltjuven" är väl på ungefär samma nivå som ICA-reklamen.

2008-08-13 @ 00:07:14
Postat av: Knute

Hvide englændere frygter diskrimination:

Hver tredje hvide englænder mener, at politi og domstole vil behandle dem anderledes.<a href="http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/294315:Udland--Hvide-englaendere-frygter-diskrimination">Kristeligt Dagblad</a>

2008-08-13 @ 03:21:51
URL: http://everykindapeople.blogspot.com/
Postat av: Knute

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/294315:Udland--Hvide-englaendere-frygter-diskrimination

2008-08-13 @ 03:23:22
Postat av: nils.a

Tingsrätten vågar väl inte döma hårdare straff..då blir man väl anklagade för rasism!!??

2008-08-13 @ 06:54:48
Postat av: Roberth Ström

Vad säger man? Helt ofattbart att såna här får gå lösa!

2008-08-13 @ 07:48:36
Postat av: Roberth Ström

Tokroligt hade du några fler påhitt att erbjuda oss? Vi behöver att gott skratt

2008-08-13 @ 07:49:24
Postat av: Magnus

>>>>TokroligtNog tycker jag man kan kalla det här för grävande journalistik. Jag har läst i Barometern ett par artiklar om denna familj/händelse och naturligtvis, precis som de flesta, gjort reflektionen att det med största sannolikhet handlar om invandrare. Men inte ett ord nämns om detta i de lokala tidningarna, trots att detta är tämligen relevant. Hedersrelaterat våld, vilket uteslutande drabbar kvinnor, är ett stort samhällsproblem. Tycker du detta ska förtigas? Hur tror du då man kan komma till rätta med en stor orättvisa. Även i andra aspekter är etniciteten relevant då det belyser det faktum att det naturligtvis inte är helt oproblematiskt med att ta emot så många invandrare som Sverige gjort. Ska detta också förtigas. Tycker du allt i livet endast ska vara en enda stor lögn? Du skriver att all denna information som Thoralf tar upp är offentlig, jo visst är det så, det är just därför Thoralf lyckats snoka reda på denna relevanta information åt oss. Men de flesta svenskar har inte tid att som Thoralf ta reda på den verkliga sanningen, den som förtigs av medierna, vilket gör att många svenskar via de etablerade medierna får en totalt felaktig bild av vad som sker i samhället och hur verkligheten ser ut.

2008-08-13 @ 09:03:05
Postat av: AWSvensson

Det arbete Thoralf lägger ned kommer när det bli val att betalar sig, var så säker. Även om brädorna och spiken finns där måste någon slå i spiken, spiken i den pk-bedrägliga tillvaron som svenska folket tvingas stå ut med.

2008-08-13 @ 10:10:02
Postat av: Wilson82

Är det någon mer än jag som reagerar på Barometerns följande mening: "Rätten ser extra allvarligt på brottet eftersom det är pappan, och dömer till villkorlig dom och 80 dagsböter."? Ja, det lät ju verkligen som om man såg extra allvarligt på det brottet.

2008-08-13 @ 10:18:07
URL: http://wilson82.wordpress.com/
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

Detta är exakt den kultur som "Måna Muslim" och Fredrik "Barbaren" önskar sig. Eftersom den etiskt- och genuina svenska kulturen är töntig och efterbliven! Allt enligt sakkunskapen!!!!

2008-08-13 @ 10:30:03
Postat av: Skånepåg

-> Wilson82Jag uppfattar rättens agerande som att man gör allt, för att utdöma lägsta möjliga straffpåföljd för samtliga inblandade. De tillhör ju gubevars en ”utsatt grupp” och då skall man använda silkesvantar!Hela det svenska rättsväsendet har blivit ett enda stort skämt. När man t.ex. ser straffpåföljden inom olika områden som mord, våldtäkt o.s.v. blir man minst sagt upprörd. För att inte tala om att vi har en totalt snedvriden lagstiftning inom området hets mot folkgrupp. Här kan en etnisk svensk utsättas i princip för vilka vidriga handlingar som helst, utan att kunna göra någonting. Etniska svenskar är en folkgrupp (som inte omfattas av lagen) medan däremot muslimer från olika folkslag och all världens hörn genom sin religion anses vara en folkgrupp. Vilken idioti!Massmedias agerande har en enorm skuld till denna utveckling, genom att man döljer en av konsekvenserna av massinvandringen. Signalement på efterlysta gärningsmän och dömda brottslingar av utländsk härkomst döljs till varje pris, för att vi inte skall ”råka missförstå” den enorma kulturberikning av samhället som nu pågår!

2008-08-13 @ 11:30:43
Postat av: Skånepåg

-> Wilson82Glömde skriva, att även din blogg nu är inlagd på min privata lista. Kastade ett hastigt "getöga" och blev imponerad. Hinner inte läsa nu, har en del att pyssla med under eftermiddagen, så får ta igen det senare under dagen.

2008-08-13 @ 11:52:42
Postat av: Slobodan

Kosovo är ju nu en egen stat och premiärministern där Thaci är Bildts kompis. Det är en mycket juste typ.Thaci. Inte Bildt.

Det är en fin och anständig stat med öppna och humanistiska institutioner, som aldrig skulle drömma om att döma så hårt som i Sverige i en sådan hederskulturfråga. En olydig kvinna måste tåla lite spö. Till exempel ett par slag därbak med en innebandyklubba.

Jag vill rekommendera Kosovo för envar.2008-08-13 @ 12:43:00
Postat av: Roberth Ström

Slobodan du måste vara ett troll. Är du inte det så lider jag med dig.Läs nedan om en somalisk kvinna som vi numera får betala pension åt. Vlt.se

Domstol låter 75-åring stanna

En 75-årig kvinna från Somalia får stanna i Hallstahammar. Migrationsdomstolen anser till skillnad från Migrationsverket att kvinnan har tillräckliga skäl för uppehållstillstånd.Kvinnan ansökte om uppehållstillstånd i början av sommaren 2007. Hennes son i Hallstahammar hade då haft uppehålls tillstånd i drygt ett år.I sin ansökan hävdade kvinnan att hon var beroende av att återförenas med sin son för att klara sig. I hemlandet Somalia hade hon levt tillsammans med sonen och dennes familj. Men sedan sonen och hans fru och barn flytt till Sverige hade honinte längre någon som tog hand om henne.Migrationsverket avslog kvinnans ansökan. Myndigheten ansåg det inte bevisat att det inte fanns någon som kunde ta hand om kvinnani Somalia. Dessutom fickmodern pengar som sonen skickade till henne. Det finns inget hinder för att det inte kan fortsätta att vara på det viset, resonerade Migrationsverket.Verket ansåg också att kvinnan borde ha ansökt om uppehållstillstånd i direkt anslutning till att sonenbeviljades uppehållstillstånd i Sverige, och inte drygt ett år efter.Kvinnan har uppgett att hon på grund av ekonomiska svårigheter inte lyckats ta sig till närmsta svenska ambassad.Det är en förklaring som Migrationsdomstolen köper. Migrationsdomstolen anser att det föreligger ett särkilt beroendeförhållande mellan mamman och hennes son, även efter det att sonen bosatt sig i Sverige.Att sonen skickat pengar till modern är ett uttryck för detta, menar domstolen.

Jackie Meh

0220-530 07

2008-08-13 @ 12:54:43
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Info

INGEN FARADagens sommarvärd är Hassan Brijany.Sa just en kvinnoröst i Sveriges radio med sin sedvanliga, starka brytning. Jag vet inte hur många mörkhyade sommarvärdar, som har berikat oss i Sveriges radio i år. Ja, en och annan har visst också varit ljushyad. Men dessa är ursäktade. Lesbiska.

2008-08-13 @ 13:06:51
Postat av: Micael F

Visst är det grävande journalistik Thoralf bedriver. Inte tu tal om något annat.Detta arbete skulle mycket väl kunnas utföras av våra medier ( herre gud, det är väl deras jobb? ) men så är icke fallet.Massinvandringens negativa konsekvenser kommer därför alltför sällan till allmänhetens kännedom. Att lita på auktoriter - i det här fallet media av olika slag - är väl styrkt. I slutändan betyder det att alldeles för många ( liksom jag själv en gång för inte så länge sedan ) köper medias bild av verkligheten.Du är en enorm tillgång Thoralf och inspirerar många med mig att sprida en annan verklighet till var och en. Det är inte sällan tufft - men vi har argumenten på vår sida. Och vi vinner i trovärdighet.Att rösta framöver har aldrig varit så roligt!2008-08-13 @ 13:12:20
Postat av: ännu roligare

Sverigedemokrater tror på troll. Tror ni på tomten och påskharen med?

2008-08-13 @ 13:41:08
Postat av: Kulturkamp

Enklaste lösningen hade varit en enkel biljett till deras hemland. Livstids utvisning inkluderat.

2008-08-13 @ 14:23:12
URL: http://www.kulturkamp.blogspot.com
Postat av: AWSvensson

Butikerna på Rosengård var för svåra att råna, tyckte ungdomsgänget. Så då valde de Tempo på Kulladal i stället. Pojken med den skarpa pistolen förklarar sig så här när han får frågan om varför gänget valde ut Tempo-butiken som mål:

– Vi tänkte att butikerna på Rosengård har vapen och sånt, basebollträn bakom diskarna.

För stor risk alltså. Står att läsa i Sydsvenska Dagbladet.

Dagens fråga: om det är någon är som tror att dessa ungdomar har sina rötter i Sverige, i så fall har man sovit törnrosasömn de senaste 50 åren.

2008-08-13 @ 14:50:18
Postat av: Truckdriver

ännu roligareSverigedemokrater tror på troll. Tror ni på tomten och påskharen med?Eftersom du tydligen inte vet vad ett Internettroll är, så ställ dig framför spegeln och titta!

2008-08-13 @ 15:59:57
Postat av: Roberth Ström

Gissa landet.I vilket annat land får du inte ha skolavslutning såsom du alltid haft. I vilket annat land ska det inkvoteras personer med utländskfödda föräldrar.I vilket annat land kan du DO anmäla lärarhögskolan för att du saknar kunskaper. I vilket annat land görs polisutbildningen om så att vi kommer få icke simkunniga poliser som inte klarar det svenska språket. I vilket annat land opererar läkare in mödomshinnor för skattebetalarnas pengar. I vilket annat land får du inte gå med ditt lands flagga på din tröja för det är rasistiskt. I vilket annat land får en nyinflyttad pensionär lika mycket i pension som en som arbetat sitt hela liv. I vilket annat land är bidragsnivåerna högre för en invandrare. I vilket annat land förvägrades människor att sätta upp ett kors på en kyrkogård. I vilket annat land kan arbeta och leva vidare i trots att du fått utvisningsbeslut. I vilket annat land satsas det mer på skolor med invandrare än på andra skolor. I vilket annat land finns den högsta skatten men ändå inte den bästa välfärden. Om du har gissat landet då är det dags att säga stopp det räcker nu!2008-08-13 @ 16:08:06
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Anonym

Truckdriver

Kan inte. Har en stor idolbild av Thoralf där. Hoppas att bli som han nån dag.

2008-08-13 @ 16:12:15
Postat av: Truckdriver

> Anonym"Kan inte. Har en stor idolbild av Thoralf där. Hoppas att bli som han nån dag."Var inte för optimistisk, sååå stora under sker det inte!

2008-08-13 @ 16:17:51
Postat av: Anonym

Truckdriver

Jag är bra nära, jag är jätterädd för allt som rör Islam, jag tror på troll, och jag gillar konspirationer. Sen är jag en fena på att hitta helt öppen information som alla kan nå och publicera på nätet. Så jag är på god väg.

2008-08-13 @ 16:39:03
Postat av: Truckdriver

> Anonym"Sen är jag en fena på att hitta helt öppen information som alla kan nå och publicera på nätet. Så jag är på god väg."Då skall du definitivt inte tänka på att bli journalist. Börjar du då skriva så att läsarna får reda på alla fakta som kan vara av intresse, för att att slippa hålla på och leta överallt, så kommer du att få sparken direkt!Men OM du nu skulle satsa på detta yrke och få blomma ut i all din fena frihet, så skall jag omedelbart prenumerera på den tidningen. Eller det är kanske så, att du redan knegar på en skitblaska som talar om vad ni får skriva eller inte skriva. Det är kanske rent av så att du är oerhört bitter, besviken och avundsjuk på Thoralf för att han kan skriva vad han vill på sin blogg och att du får sitta där och förvränga fakta för att få ihop till brödfödan?

2008-08-13 @ 17:57:42
Postat av: Anonym

Truckdriver

Behöver inte göra ngt för brödfödan. Är ytlenning. Så jag får villa, bil och pension av dom snälla skattebetalarna i Sverige.

2008-08-13 @ 19:17:50
Postat av: Södeer

http://www.sr.se/cgi-bin/jonkoping/nyheter/artikel.asp?artikel=2249707

Helt otroligt. Mannen åtalas själv

2008-08-13 @ 19:20:20
Postat av: Söder

Det skall vara Söder inte södeer som namn i ovanstående inlägg.

2008-08-13 @ 19:23:02
Postat av: Annelie Johansson

Kostnader åter igen på invandrare som inte kan uppföra sig enligt sveriges lagar. Alla partier som vill hjälpa fler invandrare hit borde tänka om. Fast det är klart tänker fler som Mona qusling Shalin är det illa. Partier som är sverige fientliga är skrämmande.

2008-08-13 @ 19:32:54
Postat av: Skånepåg

-> SöderInger Davidsson, kristdemokrat och vice ordförande i riksdagens justitieutskott har meddelat att

Regeringen står fast vid sin plan att till hösten lagstifta om en skyldighet att ingripa vid brott. D.v.s. lagstifta om "civilkurage". Det här är ju inte klokt!Killen som tog en snöbollskastare till Polisen åker nu dit för att han visade civilkurage. Enligt det nya lagförslaget hade han nästa år åkt dit om han inte gjort det. Om jag lyckas ta en kniv från någon som hotar mig och andra, ger jag mig tusan på att jag på motsvarande sätt åker dit för brott mot knivlagen. Är det dessutom en Musse Pigg (!) så blir han säkert kränkt, gör en anmälan till DO och jag åker på ett stort skadestånd.Hela svenska rättsväsendet är ett enda stort skämt!

2008-08-13 @ 20:00:27
Postat av: Roberth Ström

jösses är vi en bananrepublik? Lagstifta men om man inte törs ingripa då?

2008-08-13 @ 21:39:53
Postat av: Wilson82

Politikerna vill lagstifta om civilkuragelag för oss medborgare, men när kommer de att instifta politiker-kuragelag som innebär att politiker måste visa ryggrad och våga säga ifrån vad det gäller mångkultur och massinvandring? Ett sådant förslag skulle jag hellre vilja se.

2008-08-13 @ 22:13:56
URL: http://wilson82.wordpress.com/
Postat av: BlodkorvensKusin

Hej på dig anonyme "ytlenning", är det en BMW eller Merca du fått? ;)

2008-08-13 @ 22:27:28
Postat av: Ruskprick

Nyss hemkommen från huvudstaden som i hiskerlig takt vuxit till en befolkning på 2 mille. Man ser anledningen när man åker tunnelbanan ut åt Akalla eller Barkaby. Måna äckel har redan vunnit..,

2008-08-14 @ 00:47:17
Postat av: Skånepåg

-> RuskprickI ärlighetens namn så skall det framhållas, att det var folkpartisterna Birgit Friggebo och Bengt Westerberg som i början av 90-talet var mest pådrivande för massinvandringen. Det är deras agerande vid den här tiden som vi i dag ser konsekvenserna av. Ingen politiker har sedan dess "vågat" stoppa vågen av invällare och den Politiska Korrektheten har utvecklats till ett självgående destruktivt och avskyvärt maktmedel!

2008-08-14 @ 09:49:05
Postat av: Roberth Ström

Skånepåg sossarba ville hejdå den men då satte MP stopp med Fridolin i spetsen. Sossarna startade eländet men de vilel stoppa det två gånger.

2008-08-14 @ 16:13:53
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Ruskprick

Bengt Westerbergs agerande (var det 94?) då Bert och Ian kom in i pressrummet, då han reste sig och gick ut var det vidrigaste jag sett i Svensk politik. Han formligen spottade demokratin och Svenska folket rätt i ansiktet. Det kan man se i den mycket underhållande filmen Lasermannen. Lika så kan man se en förvirrad Friggeboden resa sig upp i samlingslokalen i Rinkeby och slänga ur sig att "nu reser vi oss upp alla sammans och sjunger "We shall overcome". Det var då det nu har Måna tagit över raserandet av Sverige.

2008-08-14 @ 17:53:15
Postat av: Ruskprick

Bengt Westerbergs agerande (var det 94?) då Bert och Ian kom in i pressrummet, då han reste sig och gick ut var det vidrigaste jag sett i Svensk politik. Han formligen spottade demokratin och Svenska folket rätt i ansiktet. Det kan man se i den mycket underhållande filmen Lasermannen. Lika så kan man se en förvirrad Friggeboden resa sig upp i samlingslokalen i Rinkeby och slänga ur sig att "nu reser vi oss upp alla sammans och sjunger "We shall overcome". Det var då det nu har Måna tagit över raserandet av Sverige.

2008-08-14 @ 17:54:29
Postat av: Ruskprick

Bengt Westerbergs agerande (var det 94?) då Bert och Ian kom in i pressrummet, då han reste sig och gick ut var det vidrigaste jag sett i Svensk politik. Han formligen spottade demokratin och Svenska folket rätt i ansiktet. Det kan man se i den mycket underhållande filmen Lasermannen. Lika så kan man se en förvirrad Friggeboden resa sig upp i samlingslokalen i Rinkeby och slänga ur sig att "nu reser vi oss upp alla sammans och sjunger "We shall overcome". Det var då det nu har Måna tagit över raserandet av Sverige.

2008-08-14 @ 17:55:15
Postat av: Stora Småland

Läste i NSD att en mani Jävrebodarna utanför Piteå överraskade en inbrottstjyv kl 04.00 en morgon . Men inbrottstjyven fick sej en läxa som han säkert inte glömmer i och med att fastighetsägaren sköt honom i foten , vilket jag tycker att han gjorde rätt i ! Nu gäller det bara att skaffa sej ett vapen så man kan göra likadant i händelse av att !

Fastighetsägaren är misstänkt för mordförsök !!Stora Småland .

2008-08-14 @ 20:01:23
Postat av: Gregorius

Jag har sagt det förr men det förtjänar att upprepas! Thoralf, tack för ditt civilcourage. Det krävs ett stort sådant i det här landet om man offentligt ska kritisera den helt vansinniga invandringspolitiken.

2008-08-14 @ 22:42:08
Postat av: Sigge från Öland

Först och främst vill jag tacka skaparen till denna sida, Alf! Det händer mycket skit men varför kan inte folk bara bry sig om sig själva eller tycker man så mycket om sitt land och sitt folk att man grupperar sig för att stärka skyddet. Men skyddet mot vad? Om vi gör som SD's teori och slänger ut all drägg, gamla som små, och sedan, Vad händer då? Kommer vi få en bättre välfärds system i Sverige eller kommer att statens pluspengar gå till världsbanken som Sverige är skyldig till? Kommer landet att vara harmoniskt då? De nya blåögda barnen som växer upp, vad ska man säga till dem? De kommer själva vilja flytta från det "skyddade landet" precis som Moses gjorde det när han lämnade Faraos palats. De nya barnen kommer ända (vissa av dem) bli våldtagna eller utnyttjade av svenskar också eller har jag fel? Sexualdriften finns hos alla människor som den kände psykologen Freud säger. Men visst blir man extra upprörd för att någon annan folkgrupp gör det och inte beter sig artigt som en gäst bör vara. Jag är själv utlänning och jag har hittat en bra juridisk lösning på brott och straff och det är att sprida skam-nyheterna till de berördas släktingar i hemlandet så får vi se om de fortfarande vill skamfläcka sin stam. Varför det inte är bra att slänga ut alla invandrare? Jo för att då kommer det vara diktaturstyre i Sverige och då drabbar det ALLA svenskar.

Sverige är bunden enligt internationell lag att ta emot en viss kvot utlänningar men betydligt mindre än dagens mottaglighet. Detta är min första blogg-kommentar, så snälla Ni! Skriv vad som helst men inte att jag bör lära mig språket för det kan jag. Jag förstår Er ilska och håller med utan några ”men”. Jag känner likadant. Sverige är ett jätte bra land och istället för att ni ska grina och vara avundsjuka på andra som inte byggt upp landet och får bidrag ändå såtrösta Er med att det ändå marginell kostnad. Om någonting kostar såsom vård beror det helt på att systemet är uppbyggd på många onödiga utgifter som går runt fram och tillbaka. De som jobbar inom en viss vård är ändå Svenskar (oftast) så man kan säga att de livnär sig ändå på det. De är en kunskap isig att vårda men kanske inte direkt den bästa spetskompetensen som Sverige behöver för att möta den globala konkurrensen. Men om Ni (ursäkta att jag använder ordet Ni)tycker om Ert folk så kanske ni ska ta hand om era äldre mer känslomässigt och inte tro att de har dåligt ställt pga invandringen. Tänk bara på etnisk sex så vet ni vad jag menar skämtar Men en sak som är sant är att "Alla svarta har inte stora kukar och alla Svenskar har inte heller småkukar skämtar igen Det är synd att alla utlänningar inte är som mig som tycker om Svenskar, särskilt fester, supa, knulla och inte slåss. Jag är en dålig människa för att jag är en utlänning men jag har också träffat många tröga Svenskar som tråkar ut en (bönder) som bara bryr sig om vädret, Ni vet vad jag menar, grisätare, storväxta ungar, en gris helt enkelt. Om alla Svenskar inte vill ha utlänningar kan jag förstå, gäller det också turister? Jag tror att det är ett undantag för då blir det hinder för Er att turista utomlands någonsin. Jag skäms många gånger när invandrare begår skamliga brott. Jag är också utav den typen som vill ha hårda straff på sexualbrott etc Det är oerhört synd om de tjejer som åker svarttaxi, som tur är finns inte såna anonyma typer i Kalmar utan bara rutinerade svarttaxi chaufförer men de äcklen gömmer sig i större städer såsom Malmö, Stockholm och och Göteborg. Problemet är att svensk kriminalvård skyddar våldtäktsmän och ser det som ett biologiskt kemisk problem (västerländsk kunskap). Men egentligen beror det på deras sociala tillhörighet och hur de har formats i sina liv. Så egentligen när man ska argumentera emot invandringen ska man säga att man är emot de folkgrupper som har haft en social misärs liv. Det bästa vore om man sorterade alla efter utseende, ålder och lät alla ha gangbang i en jättestor arena full med värme, uppåtdroger och god oljigt mat så man kan hålla på länge. Vi behöver inte skapa halvaraber eller mullater. Det är för mycket ansvar. Är inte det viktigaste i livet, det essentiella i livet själva känslan man känner i hjärtat. Och ni som bara vill älska med era äktar behöver inte vara med på den nya arenan som kommer att byggas snart i Kalmar. Jippi

2008-11-07 @ 01:49:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0