ÖVERGÅNGSSTÄLLEN KRÄNKER MUSLIMER?Inte nog med att Herr Gårman skall få en fru Gårman för jämlikhetens skull.

Nej, det ska inte bli en Fru Gårman i burka.  


Det handlar om handen på tryckknappslådorna till de elektroniskt styrda övergångsställena. Enligt uppgifter i tidningen Dagen skall handen föreställa att den pekar på Jesus. Detta kan då kränka andra religioner och jag drar då slutsatsen att det är islam som man tänker på i första hand och att muslimer i Sverige inte kan korsa vägar då det "vägrar" använda dessa tryckknappslådor och istället blir brottslingar då de tvingas gå mot rött.


En privatperson  i Skellefteå har också JO-anmält "lådorna".

"Om Aftonbladets inslag om att tryckknappselektroniken till övergångsställen innehåller religiösa symboler är sant måste det ju innebära att myndigheter på något sätt bryter mot lagen.


Växjö kommun skall nu kolla upp att deras tryckknappslådor inte stöter sig med andra religioner. Jag undrar hur Växjö kommun tänker undersöka detta? Det blir intressant att läsa deras utredning. Läs artikel i Dagen.


Detta är politisk korrekthet i absurdum!


När man läser detta hoppas man att det är 1 april men tyvärr är det inte så väl.
  

Det är dags att någon säger STOPP och ryter i ordentligt. Men tyvärr har vi så ryggradslösa personer i ledande ställningar i Sverige så det lär inte hända, tyvärr.


Kommentarer
Postat av: robban

tja dom som tillverkar den kan ju lika gärna säga att den pekar på en pingisboll hehe, hur pk-nissarna ska lösa detta dilemma ska bli kul att följa :)

2008-08-20 @ 00:19:39
Postat av: Söder

Ska handen peka nedåt för muslimernas skull ?

2008-08-20 @ 01:18:55
Postat av: Bengt Johansson

Jag instämmer till fullo med bloggaren. Det här handlar bara om politiskt korrekt idioti på högsta nivå. Kanske ska även korset i vår blågula flagga förbjudas inom en nära framtid?I så fall sker det med samma pk-anpassade motivering som i det aktuella fallet: "Vi ska inte stöta oss med andra religionsutövare"...Än så länge låter den här cirkusen som ett långsökt aprilskämt. Och visst luktar det som ett illa dolt skämt lång väg, precis som den i dessa dagar aktuella surströmmingen.2008-08-20 @ 02:02:59
Postat av: Micael Foghagen

Nu får väl ändå "Muhammedtrollen" ge sig nå´n gång....

2008-08-20 @ 04:01:38
Postat av: Jimmy

Varför detta trams och medhårsstrykande.Varför har vi inkompetenta politiker som inte vågar säga ifrån.En sak,det hela stinker.

2008-08-20 @ 07:18:24
Postat av: Harry H

Konstigt att handen skulle vara stötande för andra religioner! I så fall vilken religion? Kristna, judar och muslimer tror ju på Gud. Så vem är det som blir stötta?

2008-08-20 @ 08:47:45
Postat av: Micael Foghagen

>Harry HHåller med dig fullständigt. Själv är jag agnostiker men med kristen uppfattning när det gäller det mesta inom moral och etik - låt vara en del undantag från det gamla testamentet....Så varför går då muslimer i taket så fort det rör deras ISLAM? Jo, därför mer än någon annan religon sätter de sig främst. Allt i koranen är sant, går inte ändra på, inte tycka annorlunda om, inte ge uttryck för nyanseringar osv. Profeten har sagt sitt genom Allah och därmed basta!Islam blir därmed cementerat fast i 600-talet och per definition en mycket allvarlig ( farlig ) kraft i ett annat så utvecklande samhälle, både globalt och här hemma.Och när det gäller här hemma måste vi sätta ned foten och säga ifrån varje gång dessa yttringar gör sig gällande.Sagt det förr, men det tål att sägas igen - att rösta nästa gång har aldrig varit så angeläget.

2008-08-20 @ 09:19:55
Postat av: AWSvensson

Radio Kronoberg denna uppstickare i PK- träsket hade ett reportage om denna hemska händelse, där verkligen reportern på fullt allvar försökte intala lyssnarna om det hemska i detta. Den enda symbolen som vore begriplig för dessa mentalt retarderade vore den med långfingret i luften.

2008-08-20 @ 09:24:41
Postat av: S-O Axelsson

Upptäckte just att min dators muspekare har samma symbol. Vad kan det betyda?

2008-08-20 @ 10:44:17
Postat av: Roberth Ström

S-O det betyder att du är kristen och snart blir jihadad...

2008-08-20 @ 12:56:38
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Tore

Snart kommer muslimska "burka" kvinnor protestera

den kvinnliga figuren med fladdrande kjol som visar

detta övergångsställe!

Dessa kvinnor (burka) har ju på senaste tid börjat

få "hög svansföring" i deras särskiljande från normala kvinnor!...Det finns fler händer att angripa: reflexerna! Länge lever våra händer. Vi kristna kanske bör

protestera med att visa handens pekfinger pekande

uppåt, när vi möter våra medmänniskor...:-)

2008-08-20 @ 13:52:08
Postat av: Söder

Jag uppmanar alla andra religionsutövare att protestera. Det vore trevligt om hinduer, buddister, judar och sikher gjorde sin röst hörd.

Vilket kaos det skulle bli med att försöka tillgodose alla olika krav.

Överös myndigheterna med problem. Sen har vi den stora gruppen ateister som också skall få sitt.

2008-08-20 @ 14:37:18
Postat av: Annelie

Varför blir jag aldrig förvånad? Kanske börjar vänja mig. Ska vi behöva ändra på allt som stör eller i någon grad diskriminerar invandrarna. När ska politiker som håller invandrarna bakom ryggen fatta? Det finns ett ordspråk som passar bra (räcker man ut lillfingret tar dom hela handen) i detta fal menar jag att hela sverige ska anpassa sig för att det ska passa invandrarna. Så ingen ska känna sig diskriminerade. Vi svenskar ja det är det ingen som bryr sig om Utom sverigedemokraterna.

2008-08-20 @ 18:43:32
Postat av: Henke

Lägg noga märke till att det inte är någon med invandrarbakgrund som klagat. Vad är det för fel på folk som ska se sig som invandrarombud hela tiden?

2008-08-20 @ 18:49:01
Postat av: Söder

>> Henke

Jag tror att många av dessa "invandrarombud" brottas med egna problem. Det som förenar dessa psykfall är att de ser på invandrarna som något hjälplöst som skall tas omhand, istället för att behandla folk som vuxna människor med eget ansvar.

Jag undrar vilka som har fördommar ? De som vill behandla vuxna som vuxna eller de som tror att alla utanför sveriges gräns är menlösa offer.

2008-08-20 @ 19:54:24
Postat av: Rune

En typisk rötmånadshistoria som många verkar ha tagit på allvar i stället för att skratta.

Ur led är tiden.

2008-08-20 @ 20:37:34
Postat av: Gregorius

Man bugar och tackar för det stöd pk-media skänker till SD. Personligen ser jag fler artiklar av slikt slag (som handlar om hur vi svenskar förtrycker musselmaner och zigenare (förlåt Romer)). Varje bidrag genererar minst 100 nya röster. Rock on!

2008-08-20 @ 22:40:13
Postat av: Vertigo

Ja. Det här var sannerligen ett klockrent exempel på sd-retorik. En journalist ringer upp en kommunpolitiker som blir nervös och mumlar om att kolla upp om det kränker någon. Av detta blir det:" ... jag drar då slutsatsen att det är islam som man tänker på i första hand och att muslimer i Sverige inte kan korsa vägar då det "vägrar" använda dessa tryckknappslådor och istället blir brottslingar då de tvingas gå mot rött."Eh? Var kom muslimerna in i bilden? Har någon muslim klagat? Har någon förutom Skellefteåbon (som ogillar religion i allmänhet, även islam) klagat? Kan man verkligen vara så paniskt skräckslagen för muslimer att man i denna löjliga historia ser ett muslimskt hot mot sverige. Jösses.

2008-08-21 @ 23:23:27
Postat av: Roberth Ström

Vertigo. Läs på lite mer så förstår du kanske sammanhanget och bilden av Islam

2008-08-22 @ 15:28:52
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Vertigo

Ok. Skall jag läsa den sakliga bloggen du länkar till då Roberth? Förstår fortfarande inte hur jag skall kunna läsa mig till en större förståelse för den extremt långsökta kopplingen mellan vad en kommunanställd i kalmar säger om kristna händer på knappar och att muslimerna tar över sverige. Sorry.

2008-08-22 @ 16:50:36
Postat av: Tore

Thoralf! Hos Svenska Missionskyrkan finns en

Göran Zettergren med en blogg, och han förklarar

bakgrunden till detta berömda "finger"!

www.missionskyrkan.se

Sannolikt en "ateist" som blivit förgrymmad! he,he.

Nu sover jag mycket lugnt...

2008-08-22 @ 21:17:47
URL: http://missionskyrkan.se
Postat av: Albin

Detta är helt sjukt. Muslimerna kan ju inte ta illa upp av att en skylt pekar var man ska träcka!! Fega politiker som viker sig

2009-06-24 @ 18:22:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0