"INGA MUSLIMER PÅ VÅRA GATOR"

Läs hela artikeln.

Jag kunde inte annat än skratta (fast man borde egentligen gråta) när jag läste följande artikel med tanke på mitt tidigare inlägg om Sverigedemokraternas turné i Norrland under förra veckan. I Luleå blev det ju ganska bråkigt då så kallade motdemonstranter gjorde allt för att störa Sverigedemokraternas torgmöte. Som vanligt skanderades det "inga rasister på våra gator" men jag tror att dessa "huliganer" istället får ändra sina ramsor efter att jag läst om denne våldsamme asylsökande muslim som stod åtalad vid Luleå tingsrätt efter att han gått löst på både bilar och kvinnor i Boden.


"Inga muslimer på våra gator" vore mer passande.

------------------------------

I LILLA LIDS KYRKA I SÖRMLAND nekas sockenrådet att sätta upp ett träkors i en ny minneslund, eftersom ingen religion ska ­FAVORISERAS i ett sekulariserat Sverige.

Läs artikel i SvD, kommentarer överflödiga.

Som sverigedemokrat är det bara tacka och ta emot nya väljare. Kristdemokraterna med Göran Hägglund kommer inte driva denna fråga utan de kommer inte öppna munnen för då kan de kränka någon muslim.


Kommentarer
Postat av: Ola

Sverigedemokraternas bästa valarbetare är invandrarna själva.

2008-08-10 @ 13:36:01
Postat av: Göte Borg

Det var ju i alla fall en rak rapportering av NSD. Inte som när Barometern rapporterade om mordet i Oxhagen, ett bestialiskt mord begånget av den 31-årige asylsökaren vid namn Kerrar från Algeriet. Man fick verkligen gissa sig till vem förövaren var. Endast Kurt Lundgren vid Kalmar Läns Tidning namngav den dömde och blev efter det hotad till livet. Förmodligen av någon släkting, som också bor i Kalmar.

2008-08-10 @ 13:55:35
Postat av: Gusse

Ja kan inte mer än hålla med Ola! invandrarna gör valet rätt enkelt.. precis som alla riksdagspartier..

SD mot riksdagen!!

2008-08-10 @ 14:42:35
URL: http://gusse87.blogg.se/
Postat av: Skånepåg

På Sd-kuriren har Mattias Kalsson ett utmärkt inlägg om svenskhatet från vissa framträdande personer i samhället. Se bifogade länk.Jag återger följande kommentar, som jag även publicerat på Sd-kuriren i anslutning till Mattias inlägg:"Historia – Nutid – FramtidHistoria: Våra kloka förfäder skapade Sverige genom hårt arbete, egna idéer och kompletterade detta med det som var bra från andra länder. Detta visar Harrison och Guillou ett oerhört förakt för och nedvärderar genom sina vinklade historiebeskrivningar.Nutid: Anledningen till Guillous böcker om Arn, är inget annat än ett desperat försök att ge legitimitet åt massinvandringen från muslimska länder, som har en förödande effekt på alla områden i vårt samhälle. Om vi låter islam få ett än starkare fotfäste i Sverige, kommer de sunda värdegrunder som skapats av våra förfäder att successivt ersättas av islams förvridna samhällssyn inom alla områden. Islam är inte enbart en religion utan i ännu högre grad en politisk rörelse, som styr människan i alla avseenden från vaggan till graven.Framtid: Herrarna Harrisson och Guillou är tydligen så begränsade, för att inte säga inskränkta, att man inte har förmågan att se konsekvenserna av vad som nu håller på att ske i det en gång trygga svenska folkhemmet. Sveriges politiker har, utan hänsyn till den svenska folkviljan, genom en ansvarslös invandringspolitik lämnat uppehållstillstånd på ”löpande band” till folk från jordens alla hörn. Personer som inte på något sätt omfattas av Genèvekonventionen och som oftast, utan minsta moraliska betänkligheter, inte har annan avsikt än att snylta på det svenska samhället och det svenska folkets arbete. Jag får innerligt hoppas att seriösa akademiker snarast möjligt ”kommer ut ur garderoben” och genom olika scenarier och analyser beskriver hur framtiden kan komma att gestalta sig, om vi inte lyckas sätta stopp för detta PK-vansinne som kommer att få oanade konsekvenser och bit för bit rasera vårt fosterland!"

Postat av: Rättvis

Och sist kommer slutklämmen:

”men att mannen innan dom faller ska genomgå en rättspsykiatrisk undersökning”En av konsekvenserna av den vettlösa invandringspolitiken är att svenskarna mer eller mindre trängs ut från den psykiatriska vården. Sjukvården är något som kostar väldiga pengar som svenskarna har valt att betala in för att få den trygghet som rätt till vård innebär. Man var är den tryggheten?

Den vettlösa invandringspolitiken rycker ju bort rätten till sjukvård för ofantligt många behövande svenskar. Värst är det för alla de äldre som prioriteras bort från vården till förmån för invandrarna.

Och vilken cynisk kvinnosyn? Hur kan våra politiker bara ha mage att föra en invandringspolitik som skapar en så otrygg situation för våra kvinnor. De traumatiska upplevelser alla dessa berörda kvinnor utsatts för är ju orsakade av politikernas invandringspolitik. Hoppas verkligen att åtminstone någon politiker skäms riktigt ordentligt just nu.

2008-08-10 @ 15:55:05
Postat av: Säfflemannen

"LILLA LIDS KYRKA I SÖRMLAND"Ett FY F-N är väl på sin plats?

Ändå är jag hedning ut i fingerspetsarna.Keep up the good work, Thoralf!

2008-08-10 @ 18:15:27
URL: http://safflemannen.se
Postat av: Tore

Något som aldrig framkommer i historien är, hur

GOTERNA spred sin "säd" där de drog fram!. Om jag

inte missminner mig, intog dessa "goter" Rom när

deras herravälde tog slut. Det var ju bl a "goterna

som knäckte dessa"!

Löjligt att bara påpeka att muslimerna följde

korsfararna hit till Sverige! (enl Guillou)

Någon borde lära honom den svenska och den islamiska historien, innan han super ihjäl sig, denne islamist och terror älskare!. Visst skulle han spärras in, denne "falskspelare"...

2008-08-10 @ 19:42:19
Postat av: Göran Wikman

Muslimen i Luleå som spottar på sin försvarare borde väl vara ett riktigt scoop för andra tidningar att skriva om? Men ännu har ingen av rikstidningarna ens en notis om denna skandal! PK-andan i ett nötskal. Håhåjaja!

2008-08-10 @ 21:10:33
Postat av: Thoralf A

Göran WikmanJag har faktiskt mejlat följande tidningar ett tips om detta om de skulle ha "missat" det. Expressen, Aftonbladet, DN, SvD, GP och Sydsvenskan.Även bett dem motivera varför de inte publicerat något om detta.

2008-08-10 @ 21:44:30
Postat av: Söder

Som det skrevs tidigare. Det är otroligt många invandrare som tar upp platser inom psykiatrin. Jag har en bekant som arbetat många år inom mentalvården. Det han beskriver för mig är skrämmande. Vi har avdelningar med 100% invandrare där många är väldigt våldsamma och brottsbelastade.

2008-08-10 @ 22:27:17
Postat av: Tobias Lindgren

Per Dahl försvarar JK:s beslut om Ted Ekeroth:http://www.barometern.se/ledare/god-insats-av-jk-for-yttrandefriheten(786731).gmStarkt gjort. Han torde vara den ende ledarskribent i Sverige som har vågat yppa sig om frågan.

2008-08-10 @ 22:53:56
Postat av: Roberth Ström

Det vore nått det att höra "inga muslmer på våra gator" Det komer vi får höra snart i andra länder i Europa sanna mina ord!

2008-08-10 @ 23:55:25
Postat av: Annelie Johansson

Inga muslimer i sverige vore passande tycker jag.

ockej man ska inte dra alla över en gräns. Men om det vore så skulle vi slippa alla dessa kulltur krockar. Hedersmord, halsala kött. Listan kan göras oändligt lång. Alla dessa kostnader det är inte bara kostnader för att komma och bo här. Utan all kriminalitet då muslimerna inte kan anpassa sig till vårt samhälle.

2008-08-11 @ 00:35:47
Postat av: gunnar peterson

I förarbetena till den lag som behandlar minneslundar på begravningsplatserna sägs ingenting om andra religioner, men däremot om religiös eller snarare konfessionell neutralitet. Minneslunden avsågs bli en anonym icke-konfessionell gemensam grav. Det var alltså inte några judar i riksdagen som framförde önskemål att det kristna korset eller andra symboler knutna till kristendomen inte skall förekomma på eller i anslutning till minneslundar. Muslimer eller buddhister fanns vid den tiden inte representerade i riksdagen, men däremot ateister. Artikeln i Svenska Dagbladet är en aning missvisande. Begravningsombudet har helt rätt enligt lagen.

2008-08-11 @ 07:11:36
Postat av: Sessan

> SöderEnligt SVT 2008-08-11Observera i nedanstående att "bland 17 västeuropeiska länder är Sverige det land som har lägst antal vårdplatser per invånare”. Detta är ytterligare ett exempel på hur sjukvården drabbats och där prioriteringslistor på vilka sjukdomar som är "värda" att behandlas en annan. Fullständigt ansvarslösa politiker överför oerhörda summor till den fullständigt vanvettiga invandringspolitiken utan att ta minsta hänsyn till hur det egna folket drabbas genom horribla nedskärningar inom olika områden."Vårdrelaterade infektioner ökar på Sveriges sjukhus. På ett år har antalet resistenta tarmbakterieinfektioner ökat kraftigt i Stockholm från 40 fall 2007 till 224 fall i år, skriver Svenska Dagbladet.Bristen på enkelrum gör att patienter måste isoleras i dubbelrum och bland 17 västeuropeiska länder är Sverige det land som har lägst antal vårdplatser per invånare.Biträdande överläkare på Karolinska universitetssjukhuset Patrik Gille- Johnson tror att problemet kommer vara stort om ett par år om inget görs."Exempel på prioriteringar från några Landsting finns på http://www.aftonbladet.se/nyheter/article201204.ab

2008-08-11 @ 10:52:17
Postat av: Kalle

>gunnar petersonEnligt lagen har begravningsombudet rätt men är det som står i lagen vad det svenska folket tycker???Står det i den saudiska lagen att kristna skall få begravas i saudi på allmänna gravplatser??? Får en kristen kyrka byggas i saudiarabien???Inga muslimer på våra begravningsplatser.

2008-08-11 @ 10:57:35
Postat av: Kalle

>SessanFör ungefär 15-25 år sedan kom jag över dessa nedslående siffror när det gäller nedragningar på antalet vårdplatser. Sverige låg dåligt till.Skickade dessa uppgifter till media. Det var inte intressant för media då med en sosseregering. Ingen tog upp det eller skrev om det.Hur är det med städningen på våra sjuhus??? Bara invandrare som städar. Något fel är det med den svenska planeringen.

2008-08-11 @ 11:09:37
Postat av: AWSvensson

Den vedertagna symbolen för begravningsplats är ett kors, det vore konstigt om man inte fick utsmycka dessa med den symbol som på kartan visar på en begravningsplats.

2008-08-11 @ 11:38:56
Postat av: Roberth Ström

Vi hade asatro innan kristedomen kom hit. Ska vi gå till Islam nu är meningen?

2008-08-11 @ 11:43:50
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Anonym

Hej och godmiddag ! Har nu på förmiddagen mailat till tidningarna Oskarshamnstidningen och Oskarshamnsnyheterna med en undran varför dom inte skriver om den asylsökande i Luleå som i tingsrätten i Luleå spottade sin försvarare i ansiktet! Denne kulturberikare är instämd till tinget för inte mindre än nio svåra brott !

Har precis fått ett mail från Birgitta Hultman på

Barometern men hon tänker inte skriva om denna nyhet i "sin " tidning ! Det verkar vara en sån nyhet som ska "mörkas" !

Man betalar ca 2000 kr om året för en tidning som inte bryr sej om att förmedla sånt som man som läsare tycker är intressant !NSD = Norrländska Socialdemokraten skriver om detta !

Mvh S-E Karlsson Berga

2008-08-11 @ 13:04:33
Postat av: Roberth Ström

S-E säg upp skittidningen!

2008-08-11 @ 13:31:37
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Tobias Lindgren

Thoralf, kan du skriva om detta?http://www.smp.se/nyheter/tingsryd/fortsatt-nej-till-sd(787409).gm"Utredningen" som de talar om är redan färdig, och här kan man läsa mer om det:http://img148.imageshack.us/img148/9383/dagenssamhlle20080804nq1.pngLåt lögnarna inte komma undan, Thoralf! Du är vårt stora hopp.

2008-08-11 @ 13:45:15
Postat av: Tobbe

Jag såg att chefsjuristen i Nyköping (han som inte tycker att man ska ha kors i minneslundar) hade sin BMW till försäljning på blocket. För spekulanter kanske det är bäst att kolla om fälgkorset ligger kvar i bakluckan :-)

2008-08-11 @ 15:27:45
Postat av: Roberth Ström

Japp fin bmw 523

2008-08-11 @ 16:17:35
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: gunnar peterson

Kalle: muslimer och judar har egna begravningsplatser, så på den punkten kan Du vara lugn. De brukar inte få ont i magen av det kristna korset på de verkliga eller föregivet kristnas begravningsplatser. Det är ateisterna som känner sig störda, i något fall också Jehovas Vittnen, som menar att Jesus inte hängde på ett kors utan på en påle.

2008-08-11 @ 17:03:12
Postat av: Skånepåg

-> gunnar petersonJag har en känsla av att det enda som ville uppnås med detta, var att "bilskojaren" ville framstå som ytterst politiskt korrekt och där verklighet och detaljer i själva verket var helt betydelselösa!

2008-08-11 @ 17:15:21
Postat av: Mattias Johansson

"Inga muslimer på våra gator" är ingen lyckad paroll. Motståndarna kommer att se det som en bekräftelse på rasistanklagesen. Onödigt att ge dom öppet mål.

2008-08-11 @ 18:07:09
Postat av: Magnus

Idag så hade min släkting, som arbetar som läkare, inplanerat ett besök av en burqakärring. Naturligtvis kunde inte kvinnan ett ord svenska varför en tolk hade beställts, allt på landstingets bekostnad. Tror ni tanten dök upp? Gissa vilket parti som min släkting kommer att rösta på 2010!

2008-08-11 @ 20:49:30
Postat av: Tobias Lindgren

Magnus: Förhoppningsvis blir det Sverigedemokraterna, det enda Sverige- och svenskvänliga partiet i Sverige. :-)

2008-08-11 @ 21:05:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0