IMAMER NU ÄVEN EKONOMISKA RÅDGIVARE

Imamer tycks vara några supermänniskor. Inte nog med att de präster och tolkar koranen på det enda och riktiga sättet de fungerar även som äktenskapsrådgivare, domare, skilsmässoadvokater o.s.v. Idag kan vi också läsa att de är ekonomiska rådgivare och bestämmer vilka företag som muslimer får investera sina besparingar eller bidrag i.

 

Hyckleriet inom denna religion har tydligen inga gränsar.

 

"Dessutom väljer islamfonden bort finansiella företag, då räntor inte är förenligt med ortodox muslimsk tradition."

 

Aktieutdelning är tydligen helt ok men inte räntor. I Sverige beskattas aktieutdelning som inkomst av kapital enligt samma regler som ränta på ett bankkonto. Vilket hyckleri från dessa religösa fanatiker.Konvertiten Leif Karlsson, alias Abd al Haqq Kieland  nu även ekonomisk rådgivare?

"400 000 muslimer i Sverige får nu första fonden anpassad till Islams värderingar."

 

"Nu har första fonden nått Sverige, genom fondbolaget Selector Management som tar hit sin fond Islam Sharia Global. Fonden är en globalfond med innehav i 110 bolag från hela världen. Fonden börjar säljas idag via Avanza Bank."

 

Jag är kund hos Avanza men det är kanske dags att byta förvaltare av min lilla aktieportfölj och samtidigt skicka ett mail till Avanza och meddela varför jag lämnar dem.

 

Hur länge dröjer till att ekonominyheterna börjar att rapportera om "Dow Jones Islam index". I Sverige kommer säkert pk-media starta rapportering omgående av detta index. I annat fall kan ju alla muslimer känna sig "krängta" och alla SVT:s och SR:s ekonomiprogram blir anmälda till diskrimineringsombudsmannen.
 
Läs artikel på Avanza.

Trackback
RSS 2.0