FD. HAMMARBYSPELARE HÄKTAD I DANMARK

En förre detta Hammarbyspelare är häktad i Danmark för det stora rånet i Bröndby. Som vanligt är svensk media tysta om vem det är då det handlar om en person med invandrarbakgrund. Annat är det i dansk media!

LÄS FÖLJANDE ARTIKEL.När får vi se samma uppgifter i svensk media?

Kommentarer
Postat av: vmm

Asså... Tänk på att han inte är dömd. Det är inte polisen som dömer. Och eftersom han är gripen så finns det ju inte så stor anledning att lämna ut signalement och bild.Jag gillar inte att media tassar på tå ifall misstänkta råkar ha utländsk bakgrund men jag gillar inte heller att man visar upp misstänkta bara för att dom har utländsk bakgrund. Visa verkligheten som den är, svart eller vit (!), tycker jag. Thoralf... håller du med?

2008-08-18 @ 01:00:43
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: steen

Når der ikke er navneforbud fra dommerens side, tyder det på meget stærke beviser. EB skriver at resten følger i morgen. Knappast online før i overmorgen.

2008-08-18 @ 01:28:15
URL: http://snaphanen.dk
Postat av: Ronken

Du, "vmm", i just hans (Manzilas) fall är det ju av allmänintresse, eftersom han är eiltidrottsman.

2008-08-18 @ 07:16:31
Postat av: AnonymEn fin representant för de nya "svenskarna " !Mh S-E Karlsson

2008-08-18 @ 08:10:52
Postat av: Sune

Det är många "Svenskar" som sitter i häkte eller på fängelser, alltför många...

2008-08-18 @ 08:12:16
Postat av: Roberth Ström

När det är en etnisk svensk då kommer namnet ut fortare än du hinner säga put. Varför är det skillnad när förövaren inte är etnisk svensk? pinsamt som alltid av svensk skitmedia

2008-08-18 @ 08:19:55
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

För mig tycks "verkligheten" vara svart!

Allt enligt visad bild!!!!

2008-08-18 @ 09:12:12
Postat av: Söder

Det var fan. Har ett vagt minne av att Manzila gjorde 1-2 år som bänknötare i A-laget. Har för mig att han kom ifrån gröndal till bajen.

Södraförorterna och norraförorterna har problem med kriminella invandrare.

2008-08-18 @ 10:51:52
Postat av: anonym anonym

De andra rånarna var danskar? Var är namn och bilder på dem? Rent juridiskt är de utlänningar. Så fram med all info tack. Det är väl ickesvenskar ni vil påvisa är ett problem. Eller är någon modig nog att erkänna att det handlar om annat?2008-08-18 @ 11:21:15
Postat av: Lassese

Det finns ju massor på exempel på hur ännu icke dömda svenskar hängts ut i media så det där är bara dravel.

Sådana här fall är alltid av allmänintresse eftersom det visar på svensk medias lögner.

2008-08-18 @ 11:26:07
Postat av: Thoralf A

Anonym anonymSå snart dansk media lämnar ut uppgifter om övriga 3 svenskar skall jag även ta det på min blogg. Även den person som är dansk medborgare.

2008-08-18 @ 11:44:02
Postat av: Kalle

I det här fallet ser vi en typskillnad mellan den danska fria pressen och den (själv)censurerade svenska presssen.Det är ett uruselt betyg åt svensk press att svenskar måste gå till utländska media för att få reda på fakta vad som händer i sverige eller med "svenskar".2008-08-18 @ 12:02:26
Postat av: anonym anonym

Då du ändå håller på att hänga ut misstänkta brottlingar. Så vore det ju samtidigt intressant att få reda på vilka svenska medborgare som är straffade och fängslade i andra länder. Det ska finnas ett gäng svenskar i bla Thailand. Saknar bilder och info om dessa här.

2008-08-18 @ 12:16:50
Postat av: Micael Foghagen

> anonym anonymVisst kan jag bemöta dig med mitt namn för jag står för mina åsikter - såväl i den här bloggen som andra i andra. Gör du?Jag har inga som helst problem med utlänningar per definiton, däremot har jag mycket stora problem med massinvandringspolitiken och pk-media som konsekvent undanhåller gemene man dess

konsekvenser!

Thoralf gör ett kanonjobb, hederligt, sakligt och beundransvärt.Micael Foghagen, Kalmar

2008-08-18 @ 12:21:39
Postat av: anonym anonym

Micael Foghagen

Jag står även jag för mina åsikter. Men då andra "viktiga" personer anser sig ha rätten att skriva under fejkade namn, så tar jag min den rätten med. Sen är det min rättighet att i denna demokrati att få vara anonym om jag vill det. Jag har valt att göra detta för in egna säkerhet. Har redan fått min dörr inslagen 2 gånger, blivit nerslagen på stan av anhängare till Sverigedemokraterna. Jag vill inte smutskasta er genom att nämna detta. Det är för min och min familjs säkerhet. Att det skulle pågå någon form av konspiration osv, det finner jag bara underhållande. Som jag ser det, och många kollegor med mig, så finns det absolut inget nyhetsvärde i att hänga ut, och rapportera sådant här. Oavsett nationalitet, religion eller annat högst personligt.

Vad gör SD den dagen då ni är pk? ska ni ifrågasätta er själva, och montera ned er?Huruvida Thoralf gör ett bra jobb eller inte, det är inte upp till mig att avgöra. Anser dock att mycket han skriver här är strunt, och sen med alla anhängare här, så blir det bara en massa svammel. Nyhetsvärdet är noll i många saker, och det enda som sker är att det piskas upp en stämning, där ni hetsar varandra. Men alla behöver en plats på nätet för att stilla sina tankar och egon. Så visst fyller hans blogg ett syfte.Självklart ska det vara en debatt i samhället. Men att tex angripa en person, invandrare. Hur löser man politiken på de sättet? Jag har med mina tveksamheter rörande invandringspolitiken. Men att det skulle vara invandrarnas fel? Det är inte dom som sätter besluten eller?2008-08-18 @ 12:35:44
Postat av: Roberth Ström

anonym anonym du är bara en feg stackare! Sen säger vi inte att det är invandrarnas fel men det kanske du missat?

2008-08-18 @ 12:50:03
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Thoralf A

anonym anonymAtt kalla sig anonym är inte att stå för sina åsikter.Att du skulle ha blivit nerslagen av några sverigedemokrater håller jag som mycket osannolikt, utan jag tror mer att det är em mycket dålig ursäkt från din sida för att förbli anonym.Att du har fått din dörr inslagen 2 gånger gör mig väldigt förundrad och nyfiken. Det brukar inte vara vem som helst som utsätts för detta. Jag hoppas att du polisanmält alla dessa övergrepp.Om du sedan anser att det mesta jag skriver är strunt så förstår jag inte varför du läser det!Det finns säkert andra bloggar som är bättre lämpade för dina åsikter.

2008-08-18 @ 13:15:16
Postat av: Kalle

>Anonym anonym

Dansk media hänger ut dessa brottslingar även om de är invandrade s.k. svenskar.Anser du att det är fel att dölja fakta i media???Är du för att dölja fakta också i andra sammanhang som du anser strida mot din politiska uppfattning???Är du för ett förljuget samhälle som det svenska???Är du för demokrati som döljer fakta när det passar dig???Dansk media gör helt rätt!!! Samma sak borde svenska fega media också göra!!!

2008-08-18 @ 13:22:40
Postat av: AnonymHåller med dej fullständigt Thoralf !Mbh S-E Karlsson .

2008-08-18 @ 13:27:26
Postat av: Micael Foghagen

>anonym anonymDu kanske tycker vi ofta pratar om PK-media - och det är förvisso helt korrekt - men det finns en orsak till det.Ett exempel. Nyhetsrapporteringar från Ekot, Rapport, Aktuellt mfl talar om "illegal invandring" när det gäller andra länder än Sverige.

Samma fenomen i Sverige beskrivs med "papperslösa".Hur ser du på den saken? jag har ställt samma fråga till ovannämnda medier ( och några till ) och ännu inte fått något svar...Vad det PK vi kallar det....?

2008-08-18 @ 14:18:58
Postat av: Frode Karlsson

Anonym tycks vara journalist (?) med kolleger (alltså inte kollegor!), alla vilka tycks hemsökas av grava missuppfattningar i denna sin roll! I ett gravt segregerat multikultisamhälle som det svenska är det per definition alltid av nyhetsvärde att rapportera vad de olika grupperna gör, inklusive vad enskilda individer åstadkommer. Allt behöver ju inte vara brottsligt! I det här särkilda fallet är det självklart att nämna namn och bild skall läggas ut, inte bara på den svarta mannen utan på alla de "begåvade" rånarna! Sedan till språket! Bara för att någon har ett visst medborgarskap, så blir det inte lika med nationaliteten! Ta ett exempel! Undertecknad älskar Frankrike (knappast ensam om), och skulle detta land nu begåva mig med ett medborgarskap (vilket knappast kan ske), så blir jag ju bara aldrig fransman! Rånade jag en bank, så blev det svensken med franskt medborgarskap! Punkt slut! Så har det alltid varit och så kommer det att förbli!Jag pratade med en ganska känd journalist och skribent (kvinna) för något år sedan, och hon berättade för mig att "desken" strök allt som antydde att det var invandrare i farten! Tala om censur! Det finns alltså en och annan journalist som skriver rakt av, men det har ju vederbörande tydligen inte mycket för. Alltså! Kritiken av svenska media fortsätter från min sida! Ge oss läsare alla fakta på bordet, så drar vi själva slutsatserna.

2008-08-18 @ 14:36:11
Postat av: Frode Karlsson

PS. Skulle det nu finnas någon vilsen typ, som inte vet vad han eller hon skall tycka, så finns det ett gäng ledarsidor som kan ge vägledning.

2008-08-18 @ 14:40:19
Postat av: anonym anonym

Frode, nej jag är inte verksam inom media överhuvudtaget.Till er andra så återkommer jag senare med svar, och fördjupning.

2008-08-18 @ 14:56:02
Postat av: AWSvensson

Det var väl ingen som på allvar trodde det heller. Du måste var analytiker med den knivskarpa hjärnan.

2008-08-18 @ 15:05:18
Postat av: Frode Karlsson

PPS. Jag uttryckte ovan den allmänna regeln, men från den kan det ju finnas undantag av olika slag. Sådana finns, men ett kan inte grunda sig uteslutande på att vederbörande brottsling är invandrare. Det går bara inte! Oaktat vem det nu än råkar vara, så kan omständigheterna vara sådana att man bör ligga lågt av olika skäl, men dylika fall ligger alltså på marginalen.

2008-08-18 @ 15:26:35
Postat av: Micael Foghagen

Jag respekterar anonym anonym när denne vill återkomma med sitt svar. Det kan aldrig vara fel när någon vill "läsa på". Om fler gör på samma sätt kommer vi kunna debattera "känsliga" saker på ett sakligare sätt.2008-08-18 @ 15:29:55
Postat av: salasso

AWS, normalt håller jag med dig i det mesta men när du antyder att en meningsmotståndare är dum i hela huvudet så gör du ett misstag.

Här är en anonym skribent som vill diskutera och du bara avfärdar honom? Trodde faktiskt att den debattmetoden var förbehållen de "goda krafter" som förlöjligar sd-väljare genom att påstå att de är lågutbildade i allmänhet och mindre vetande i synnerhet.

Har de kanske ändå rätt?

2008-08-18 @ 15:30:04
Postat av: Frode Karlsson

Instämmer med Foghagen och salasso! Inga personagrepp! Låt folk tycka vad de vill, så tar vi ned dem med sakargument! I denna fråga är det knappast svårt! Sakargumenten är ju SD:s starka grej! Sabba inte den positionen!

2008-08-18 @ 15:44:44
Postat av: AWSvensson

Jag brukar kunna hänga med i svängarna, men när det gäller anonym anonym så inser jag att i den debatten får jag inget som helst grepp om den röda tråden, den som skulle kunna leda debatten framåt, så jag vidhåller att i anonym anonym har jag funnit en överman.

2008-08-18 @ 15:46:30
Postat av: Söder

Som hammarbyare vad det väldigt intressant för mig att veta om Manzila. Är det fler hammarbyare inblandade, f.d eler aktiva så vill jag veta det.

De andras identitet bryr jag mig inte om. Är luttrad numera.

2008-08-18 @ 16:20:14
Postat av: Frode Karlsson

Bra sagt Söder! Jag tänkte faktiskt inte på den aspekten! En mycket viktig sak, eftersom det finns många olika lojaliteter. Eftersom jag inte är något större fotbollsfan - låt vara VM och EM - så missade jag den aspekten. Sorry!

2008-08-18 @ 16:58:31
Postat av: Tore

"vmm"! du menar väl inte, om utländsk media hänger

ut svenska invandrare som brottslingar med både bild och namn, att inte Thoralf ska/får informera

svenska folket om vad det står i utländsk media?!

Berätta, för nu blev jag nyfiken på, vem du egentligen är, och ditt tankesätt!...

2008-08-18 @ 18:43:44
Postat av: anonym anonym

Kalle

En brottling är en brottsling. För att denne är av annan härkomst så ser jag ingen anledning att hänga ut. Isåfall borde väl samtliga brottlingar och andra med tveksam moral hängas ut, eller?Ett annan tanke kring detta är att vi lever i ett samhälle där de mesta går att få information om. Är det nu som så att man vill ha reda på domar, och vilka som dömts till fängelse. Då är det inte svårare än att hämta hem denna information. Ingen döljer något för dig. En stor del av demokratin bygger på att man tar ett eget anvar och själv tar reda på saker. Därav en anledning till öppenheten i samhället. Det är precis detta Thoralf gör, men vad säger att han har rätt, bara för att det står här? Och vad säger att blaskorna Aftonbladet ch Expressen har rätt? Det är upp till var och en och se vad samhället är.

Så återigen Kalle, det är ingen som döljer något för dig. Du är väl bara lat som behöver en person som Thoralf som hittar informationen åt dig.Att jag valt att vara anonym är för egen säkerhet. Om inte du kan acceptera detta, då blir jag rädd. En väldigt viktig del i demokrati, är att vi har rätten att vara anonyma. Tyvärr så utnyttjas detta av grupper från höger och vänster. Men nu ser du inte mig i någon mask då jag gör en Hitlerhälsning eller kastar sten på polisen.

Ja, samtliga händelser är polisanmälda.

Ja mycket av det du skriver är ganska mycket strunt. Finns massor av människor som inte ser de problemen du finner. Många klarar av att leva ett helt liv utan att se några som helst beymmer med invandrare. Själv har jag mest problem med andra människor. Men det är här det är skillnad på synsätt. Att jag då väljer att läsa och kommentera här. Det är till stor del pga mitt arbete.

2008-08-18 @ 18:58:57
Postat av: Roberth Ström

Anonym du kanske inte vet det men merparten av svenka folket köper medias lögner om "svenskar" som utför brott i utlandet osv. Anonym jag vill att du läser I Sveriges väntrum. En mycket bra bok. Sen kan du läsa sluten anstalt också. Återkom sen!

2008-08-18 @ 19:23:45
Postat av: Icke anonym

Jag hittade Patrik Manzilas hemsida på Facebook. Där kan man hitta hans vänner med namn och bild!

Hoppas polisen läser detta!

2008-08-18 @ 20:06:22
Postat av: Kalle

>Anonym anonym (kan du inte kalla dig för XYZ eller något annat)En brottsling är en brottsling och skall hängas ut oavsett ursprung i media för allmän kännedom så att de kan skämmas och varna den oskyldiga allmänheten för dem.Dessa brottslingar kan räkna med ett straff för grovt rån efter dansk lag och då döms de till 12 års fängelse. Det är mycket dyrare än ett svenskt mord på kungsholmen exempelvis.Eftersom inte media vill/kan skriva om dessa svenskar utan väljer att mörka så döljer media medvetet uppgifter för den svenska allmänheten.Det är deras jobb att upplysa om fakta. Nu står det helt klart vilken himelsvid skillnad det är mellan det fega svenska media och det fria danska media.Tänk bara på de danska karikatyrerna till exempel och hur den svenska utrikesministern som var jurist till och med mörkade dessa teckningar med att stänga ned sajter. Det säger något om attityden i sverige gentmot hela europa. (Fler länder publicerade dessa i solidaritet med danmarks fria media)Media är till för att upplysa allmänheten. Det skall inte behövas att 9 miljoner svenskar sitter och söker på samma sak. Vad skall vi då med media till när de inte upplyser? Numer kör de med falsk information. De skall intet undanhålla!!!Om folk verkligen visste hur mycket invandringen kostar sverige netto så skulle nog inte de flesta människorna sitta och vara liknöjda med invandringen. Vet du det så kläm fram siffrorna???Du verkar vara en stor tillskyndare av censur i sverige!!! Så ditt jobb består i att skydda de svenska förljugna media??? Vilket skiiitjobb att ställa upp på att slå blå dunster i ögonen på den svenska allmänheten. Har du ingen heder i kroppen???Anser du att mina frågor om vad du tyckte om demokrati är trams så kan du absolut inte vara förespråkare för demokrati.Byt jobb så snart som möjligt och upptäck världen där det går lättare att andas.

2008-08-18 @ 20:24:10
Postat av: anonym anonym

KalleSom så vanligt så skapar ni era egna spöken. Du påstår att jag förespråkar censur. Du har väldigt fel i detta fallet. Det är väldigt intressant att Du, och många här ser världen som antingen eller. Verkligheten är inte ett bordelinefall, även om man ibland kan tro det. =)Ja Media är till för att upplysa allmänheten om NYHETER, kan inte se på något sätt hur en nyhet skulle vara mer informativ om vi tex hänger ut en bild på Abdullaha Abdullah som blivit dömd för att ha beågått bankrån. Vart drar man gränsen för vem som ska hängas ut. Gäller det alla brott? Och gäller det alla samhällsklasser? Kort och gott, så säger du en brottsling, oavsett kön, ras, ålder, inkomst, ska offentliggöras?Sen så när det kommer till Muhammedbilderna så är det en på tok för stor fråga att släta av här. Det är en alldels för stor fråga, och det anser väldigt många muslimer med. Alla är då inte tokbollar. De finns överallt de därna tokbollarna. Men jag ser ingen anledning att provocera eller driva med någon annans relgion. Återigen en stor skillnad i sättet att se på människor. De från höger av skalan, och allra helst inom SD, provocerar gärna för att lyfta fram saker. Detta är på gott och ont. Visst fasiken finns det frågor som absolut ska tas, och föras fram. Men att tro att hela media skulle vara i konspiration och hålla information från det Svenska folket. Det är bara löjligt. En del av er verkat tro detta, menar ni då att resten utan befolkningen är helt pantade? Skulle vilja se er gå till val på det. "Vi kan sanningen, ni är pantade" =)Thoralf gör nytta för sin sak, för det han tror, för det han ser. Men att han skulle ha mer rätt än någon annan. Knappast. Han och många mer er här, väljer att se fiender, jag har valt att se något annat. Jag lever i samma verkligehet som er. Men har inte de svårigheter ni tycks ha. Märkligt, eller hur. Ska ni nu säga att jag är en hjärntvättad vänstertok som gått på allt sossarna sagt. FEL!Sista orden från mig här nu på bra länge. Detta kommer gläjda en del här. Ni ska få återgå till eran "herrklubb" och ha era konspirationer för er själva. En annan ska ut på tjänsteresa i landet mångfald.2008-08-18 @ 21:00:27
Postat av: Söder

Det bästa vore att visa namn och bild på dömda brottslingar. Jag förstår att många känner sig frustrerade då det sker en sådan vinkling i media.

Jag tycker att det är ok att hänga ut helenes mördare. Det är ok att hänga ut hagamannen och englas mördare. Men varför visades aldrig alexandramannens ansikte och namn i tidningarna?

Har inte smygaren som våltog sovande kvinnor i göteborg också erkänt vad han gjort? (englas mördare är inte dömd)

Antingen är man konsekvent eller så avstår man helt med att publicera namn och bild.

2008-08-18 @ 21:00:56
Postat av: salasso

Nå, anonym anonym, jag tycker det är trevligt att du vill diskutera. Jag är inte någon större anhängare av Sd men tycker ändå att de har rätt i vissa saker.

Media är inte alltid så sanningsenliga i sin rapportering. För några år sedan kunde vi läsa att "svenskar" var inblandade i Lockerbieattentatet. Det fick mig att börja fundera över vilka media ansåg vara "svenskar". När jag sedan läser om hur "svenskar" begår hatbrott mot invandrare så började jag också fundera över om "invandrare" med svenskt medborgarskap plötsligt upphör att vara "svenskar" om de utsätts för brott av någon som varit "svensk" under längre tid än de som utsatts för brottet?Som du märker så handlar mycket av diskussionen på denna blogg om media och dess oärlighet. Få av debattörerna torde ha något emot ärliga och arbetssamma invandrare. Desto fler av oss misstror media och politiker.

2008-08-18 @ 21:03:00
Postat av: salasso

Anonym anonym, gör inte misstaget att klumpa ihop alla debattörerna på denna sida till en och samma deg. Här bryts åsikter mot varandra och jag tycker du är en frisk fläkt i debatten.

2008-08-18 @ 21:09:47
Postat av: Roberth Ström

Tänk att alla bra bloggar drar till sig personer som tror sig veta allt. Som tror de vet mer än de som studerar ämnet noga i flera år.

2008-08-18 @ 22:29:35
Postat av: Kalle

>Anonym anonymKonstig syn du har på media och nyhetsvärdering. Svensk media skriker ut att svenskar blivit anhållna men undahåller detaljer om vem det är utan misstänkligör alla allsvenska spelare i någon klubb.Dansk media publicerar bild och namn på dessa s.k. svenskar. Du anonyme fördrar det anonyma i allra högsta grad vad det än är. Rädd för din egen skugga??? Är det också ett skrämmande spöke???Du verkar intresserad av gänser när det gäller publicering och ändå påstår du att du inte är intresserad av censur av media. Hur skall du ha det ???Jag menar att all fakta skall publiceras utan undantag helt fritt utan döljande av någon sanning.Du vill inte diskutera muhamedteckningarna som du tycker är för stor fråga. Visst det är ett bra sätt om man inte kan greppa ämnet utan backar baklänges ur debatten.Du hänvisar hela tiden till ditt jobb i alla möjliga och omöjliga inlägg. Jag bryr mig inte ett smack om vad du har för jobb du jamnt kommer dragande med för att stärka din egen identitet.Är det allt du kan hänga upp ditt liv på ??? Ett jobb. Är man så beroende av identiteten i sitt jobb så skall man nog byta jobb snarast och försöka vara människa istället på ett annat jobb.2008-08-18 @ 22:55:29
Postat av: anonym anonym

KalleJag jobbar för att försörja mig. Ber om ursäkt om detta river dig i ögonen. Ska hålla mig från det lätsamma kommentarena i fortsättningen. Har nämt det eftersom det kan komma att ta en del tid innan svar kommer. Men uppenbarligen var även detta något som det gick att störa sig på. Märkligt att någon alltid här ska finna något de kan störa sig på.Att jag inte väljer att ta upp Muhammedbilderna här, är helt enktelt för att forumet är för litet för det. Har du ett par månader över, och en massa kaffe, visst då kan vi dra igenom ämnet. För att försöka nå någonstans om det här. Meningslöst. Det blir bara strunt av det. Ämnet är viktigt och intressant, men som sagt, fel forum Eposta ditt telenr till mig, så kan vi ses och orera kring ämnet.Återigen, förstår inte hur du kan få det till att jag skulle förespråka en censur. Det jag egentligen sagt är att många är lata, och hellre skaffar information tex så här. Låter någon annan sköta gatekeeperfunktionen och publicering. Vilket genast väcker andra frågor, iallafall hos mig.All fakta ska publiceras, till vilken nytta? Så att du kan sitta och svära över köksbordet och få dina fördomar besannade? Visst, då är väl den förste vi ska hänga ut här Thoralfs dotter, som sjäv erkänner att hon brutit emot lagen på sin blogg. Nu är det en skitförselse i mina ögon, men ett brott är ett brott säger du, och de ska hängas ut. Så du tar tag i detta då hoppas jag?Återigen att jag väljer att vara anonym, det är min fulla rätt. Som jag tidigare sagt. En stor del av vår demokrati bygger kring att vi har rätten att vara just anonyma. Men herrn kankse vill införa åsiktsregistrering? Skulle det göra ditt lev enklare?2008-08-19 @ 02:57:00
Postat av: Die Dumme Schwede!!!!

När jag läser "anonym anonym" gör jag samtidigt en tidsförflyttning till "rödingarnas" förlovade decenium på 1970-talet. Olof Palme och socialdemokraterna styrde åsikterna via egna underrättelseorgan typ "IB"!

Vid avslöjandet av socialdemokraternas åsiktsregistrering hängdes de båda journalisterna ut med "namn, bild och allt" innan de ens var dömda. Olof Palme och "S" var lagstiftande-, dömande- och verkställande makt. Allt i ett, så praktiskt! Vid avslöjandet av förre justitieminister Lennart Geijers "böjelser" använde "rödingarna" hela sin arsenal av påtryckningar på media, vilka givetvis böjde sig för makten och förmedlade "rätt sanning"!

Vilken skillnad mot USA och Watergate - affären! Där kan man tala om "öppen demokrati"!!!! Som medborgare och väl indoktrinerad av socialdemokratins ofelbarhet, så svalde man givetvis hela konceptet från Olof Palme och hans anhang!

Det känns därför som en befrielse med Thoralf och andra SD-bloggar, där samtliga åsikter är välkomna och en öppen debatt får förekomma! Motsvarande "debattforum" är totalt förbjuden i, de sedan länge, mer etablerade och politiskt korrekta media såsom SVT, SR, TV4, DN, SVD, AB, EX och så vidare!!!!

Tack för Din öppenhet, Thoralf, så länge Vi nu får behålla denna. Man vet aldrig när det börjar "brännas" för "Makteliten" och "proppskåpet" nedmonteras!!!!

2008-08-19 @ 08:03:36
Postat av: Roberth Ström

DieDumme mycket bra skrivet. Svensken är överlag mycket godtrogen. För 5 år sedan köpte jag allt som stod i mainstreammedia numera finns sanningarna på nätet.

2008-08-19 @ 08:35:10
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: DDR2

anonym anonym: Vad gäller de s.k. muhammedbilderna, så finns det väl inte så mycket att diskutera - eller hur?Antingen accepterar vi att vi har ett sekulärt samhälle där vi accepterar kritik av religioner, eller så får vi finna oss att leva efter kalifatets regelverk.Kan det vara mycket svårare?

2008-08-19 @ 13:06:55
URL: http://exilen.eu
Postat av: skitlack anonym

Die Dumme Schwede!!!!

Inte förvånande att du skulle ta upp så där gammal skåpmat. Det var väldans länge sedan det. Men det är bra att du sätter en rödstämpel på mig, det gör ju saken enklare då jag numera kommer att hänvisa till nazismen.Det var någon för ett tag sedan som skrev här, att kasta in vänterrelaterade saker från förr, är lika idiotis som att kalla er alla här för nazister. Det finne EN person som uppfattat att världen ändrats. Ni andra verkar då sitta kvar med era khakibyxor på

2008-08-19 @ 13:10:11
Postat av: Daniel

DDR2

Nej det är inte bara så lätt. Verkligehten är som sagt inte tillstånd av borderline där allt är svart eller vitt. Jag tror ärligt att det är detta sättet att se på saker, antingen eller, som i längden kommer att förstöra för SD. I många frågor är ni som trotsiga barn, vägrar lyssna på andra agrument, lösning? Du har ditt sätt och vara och det är tydligen det enda rätta.

Oj då, kom mitt nanm med nu med. Herregud, vem blir först att gnälla och uppmärksamma kring detta måntro.

2008-08-19 @ 13:34:09
Postat av: Lingon

Anonym anonym:Hur tänkkte du här? Fakta eller fördommar?"All fakta ska publiceras, till vilken nytta? Så att du kan sitta och svära över köksbordet och få dina fördomar besannade?"

2008-08-19 @ 17:48:13
Postat av: Daniel

LingonJa men det är ju det som är ironin i det hela. Uppenbarligen så var det bara jag som förstod det roliga i det. så jag ska stoppa min humor i lådan. Sorry

2008-08-19 @ 19:53:59
Postat av: Roberth Ström

Daniel låt oss höra dina lösningar! Jag tycker det är fantastiskt om någon kommer med en lösning på Sveriges största problem någonsin!

2008-08-19 @ 22:50:22
Postat av: Daniel

Vad får dig att tro att jag skulle ha någon lösning? Den har SD, eller hur.

Lägg ner det där med att försöka fördumma mig här. Det slutar med att mindre bra debatt här. Inget någon av oss vill.Jag har svårt att just invandringen skulle vara vårt största problem någonsin. Jag kan se andra större problem Tex rent inkomstmässigt om vad som sker när alla 40talisterna ska gå i pension. Men detta kan säkert skyllas på invandringen med. Då lär vi behöva dom då vi saknar utbildad arbetskraft. Men det där är ett stort och känsligt ämne att ge sig in på, så det är nog bäst att hålla tyst om den saken.Jag är väl medveten om de problem som finns i samhället. Har inte sagt emot de problem ni ställer fram här. Men det är väl de lösningar många gånger jag ställer mig lite frågandes till. Det är kanske det som är lite av SD´s problem. Många i Sverige kan se de effekter som går genom samhället, men vill gärna inte gå er väg. Det finns andra sätt att lösa problemen i samhället på. Kasta ut, skapa en vi och domsituation löser inget, det kommer i framtiden att skapa ännu mer problem. Ja det lät väldigt vänstersliskigt det, jag håller med om det.2008-08-19 @ 23:49:26
Postat av: Roberth Ström

Daniel du säger att vi behöver utbildad arbetskraft. Du kanske inte vet att invandringen till Sverige knappast varit av den sorten? Du kanske inte vet att även invandrare blir äldre? De sista åren har antalet pensionärer ökat med 13% inom invandrargrupperna. Vem vill slänga ut dem då? Vi vill ha ett stopp i detta vansinne annars får de som redan är här aldrig någonsin en chans. Du ska inte döma ut politik när du ej är insatt

2008-08-20 @ 09:14:50
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: Anonym

Argumentet att vi behöver arbetskraftsinvandring blir tunnare för var dag som går ! Förra veckan försvann det väl bara den veckan tusentals arbeten på grund av arbetsbrist och neddragningar att då ändå köra tugget med arbetskraftsinvandring låter väldigt ihåligt ! Kanske fanns behovet i början av 70 talet när det fanns gott om jobb men i dagsläget kan vi glömma det argumentet det är för tunt ! Argumentet i dag är att bara ta emot de 3-5 % som är "riktiga " flyktingar alltså inte pensionärer bidragstagare och analfabeter dom har vi tagit emot tillräckligt av !Mvh S-E Karlsson .

2008-08-22 @ 07:23:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0