EN HÄRLIG ”FÖRBANNAD PLATS”

Vad är det för fel Nanne Bergstrand?


Hur många allsvenska tränare skulle kalla hemmaarenan för en "förbannad plats" efter följande hemmafacit.


Kalmar FF - Ljungskile SK 3-1

Kalmar FF - GAIS 4-0

Kalmar FF - Hammarby IF 1-0

Kalmar FF - Helsingborg IF 4-2

Kalmar FF - Trelleborgs FF 1-0

Kalmar FF - Djurgården IF 5-1

Kalmar FF - Halmstads BK 1-1

Kalmar FF - Malmö FF 3-2

Kalmar FF - AIK 3-2


Ingen förlust på 9 hemmamatcher, utan 8 vinster och en oavgjord, vilket ger 25 poäng av 27 möjliga på den förbannade arenan Fredrikskans. 25 mål på nio matcher vilket ger nästan 3 mål varje match. Vilken tränare skulle vara missnöjd med det på hemmaarenan?


Även vid gårdagens presskonferens attackerar Nanne "arenan".


Han tackar för kvällens regn och att alla i publiken som blev genomblöta. Nu tror jag ingen av beslutsfattarna stod ute i regnet, de satt säkert på huvudläktaren (södra) väl skyddade från blåsten (sydlig) och regnet. Jag kan meddela Nanne att jag satt under tak på fjärde raden på norra läktaren men blev ändå blöt i regnet p.g.a. den hårda blåsten som blåste in regnet på läktaren.

Han avslutar presskonferensen med att "annars kan vi slå ihop den här skiten". De sportsliga resultaten tycks inte vara så viktiga längre.


Nanne tycks ta varje chans att "lobba" för en ny arena och sätter därmed en enorm press på den styrande vänstermajoriteten med Johan Persson (s) i spetsen.


Kommer Johan Persson bemöta kritiken?  Eller är media för fega för att ställa de tuffa frågorna till kommunalrådet?

Igår hade Barometern ett helt uppslag med en intervju av Johan Persson. Arenan borde varit ett stort ämne men på hela detta uppslag fanns endast dessa märkliga ord om arenan. Är detta ämne tabu för media och kommunalrådet?


Ynka en enda liten mening om arenan, vilken journalistik från Barometerns sida. Även om meningens innehåll är väldigt intressant och tyder på att det finns en växande opinion för ett ombyggt Fredrikskans p.g.a. de ekonomiska ramarna spruckit när det gäller en ny arena.

Kurt Lundgren kommenterar mitt inlägg på bloggen "KalmarTidning"


Kommentarer
Postat av: Micael Foghagen

Stockholm Stadion - byggd till OS 1912 - fungerar utmärkt "trots" sitt centrala läge i Stockholm.....Renorvera Skansen och behåll gemytet och dess unika särprägling! Ekonomiskt sunt dessutom.

2008-08-05 @ 13:31:51
Postat av: Göran Wikman

Även Gamla Ullevi byggs om för en kapacitet om 18.000 åskådare. Inte heller göteborgare vill ha något nytt schabrak till arena utanför city. Jag undrar vilkas särintresse som styr Nanne Bergstrand?

2008-08-05 @ 17:17:24
Postat av: Anonym

Test,test!

2008-08-10 @ 06:12:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0