DET BLÅSER MEDVIND FÖR SDDe senaste åren har alla varit överens om att integrationspolitiken varit misslyckad men få i det politiska etablissemanget har haft några idéer om hur detta skall förändras.

Anledningen till detta är ju givetvis att Sverigedemokraterna har haft lösningarna på dessa problem i många år och därmed omöjliga för övriga partier att använda.


Nu börjar dock det ena partiet efter det andra att krypa till korset och kommer med förslag som närmar sig sd:s partiprogram. Även på ledarsidor kan man se samma utveckling, även om det finns en och annan som inte förstått var utvecklingen är på väg och vägrar se de negativa konsekvenserna av invandringen.

Ju högre opinionssiffror sd får desto mer kommer våra förslag och politik accepteras av etablissemanget. Detta kommer definitivt inte missgynna sd utan bara stärka vår position och legitimera vår politik.


Läs artikeln där Roy Andersson säger ett och annat klokt ord och ett och annat som inte är så klokt.

Ett annat tecken på sd:s medvind är att vi etablerat oss över 4 procent i flera opinionsundersökningar. Jag kan redan nu se paniken börja sprida sig hos vissa partier när sd går fram och avståndet mellan de politiska blocken minskar.

På min blogg stiger också antalet unika besökare och under förra veckan passerade bloggen 4 000 besökare/vecka för första gången. Jag var förvånad att det under semesterveckorna var så många besökare. Jag hade förväntat mig en nedgång under sommarmånaderna men så blev inte fallet. Under förra veckan hade jag nästan 4 300 besökare enligt Bloggtoppen. Jag för lite statistik på antalet besökare och här nedan kommer ett diagram med utveckling det senaste året.Tack till alla läsare som besöker min blogg!


Kommentarer
Postat av: Antiism

Du har så rätt så rätt Thoralf!!

2008-08-28 @ 00:13:27
URL: http://www.antiism.wordpress.com
Postat av: Joakim Lindrot

Jag är en trogen läsare av din blogg! Klart en av de bästa sd-bloggarna!

2008-08-28 @ 01:16:26
URL: http://www.befriasverige.blogspot.com
Postat av: Tobias Lindgren

Fortsätt med ditt fantastiska arbete, Thoralf! Som du ser är vi många som följer din blogg och uppskattar allt ditt arbete som du lägger ner på den och politiken. Länge leve sanningen!

2008-08-28 @ 01:52:07
Postat av: Ruskprick

Thoralf. Du är bäst!

2008-08-28 @ 02:11:44
Postat av: Eric

instämmer.. Tack för en blogg i sanningens namn

2008-08-28 @ 02:12:15
Postat av: Tobias Lindgren

Thoralf, kan du skriva om detta?http://www.medievarlden.se/Articletemplate.aspx?versionId=104453Även SVT2 kommer att satsa på islam i höst och sända den nya tv-serien "Halal-tv". Mer information finns här om du klickar på "SVT2", "SAMHÄLLE" och "HALAL-TV":http://media.svt.se/download/flash/fiktion/dittSVTSkriv gärna om detta, Thoralf!

Postat av: Roberth Ström

Hej! ja din blogg tillsammans med bla Dragans blogg är mycket läsvärda. bara det inte stiger dig åt huvudet. ha en underbar dag.Ps naturligtvis är alla sd bloggar bra ds

2008-08-28 @ 08:24:39
URL: http://surabloggen.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Hur tar man debatten med Sverigedemokraterna, detta skall Mats Johansson i Karlskrona undervisa i.( Hur han själv lyckats med detta visar ju framgången för SD i Karlskrona.)Vi är flera här som varit inne och kommenterat på Björn Andersson Oxelösund, en sosse som leker politiker, och fått erfara hur man tar debatten mot SD. Jag är faktiskt lite skrämd över hur indoktrinerad folk kan bli, skulle Måna Muslim säga till personen ifråga att springa med huvudet före in i väggen, så hinner hon inte avsluta meningen förän han fläskar i så det skvätter. Du som tvingas umgås med politiker från PK- lägret är denne Björn Johansson representativ för dessa, i så fall förståå man lättare att det ser ut som det gör.

Det är skönt att det finns en blogg som denna så man får avreagera sig under ordnade former.

2008-08-28 @ 10:03:05
Postat av: Kalle

Hej ThoralfHåll huvudet högt och stolt. Du gör ett kanonjobb. Din blogg är mycket intressantare än SD-kuriren. Strunta i alla surkart som inte kan respektera demokratin och SD.2008-08-28 @ 10:11:02
Postat av: alex

Tycker definitivt att din blogg är den bästa av SD-bloggarna då den updateras ofta och även handlar om lokala saker vilket är kul att läsa om :)

2008-08-28 @ 10:21:42
Postat av: Daniel

Din blogg fyller ett tomrum. Men som jag sagt innan så spinner saker oftast iväg åt andra håll. Men ett grattis, och ett fortsatt lycka till sitter allt på sin plats

2008-08-28 @ 13:10:13
Postat av: Tore

Ja nog är du ett exempel på undersökande journalistik, Thoralf. Tänk vad mycket svenska journalister kunde ta efter dig, och inte svammla

en massa skit!.

Måtte inte bara våra höjdare ta dig till EU, då du

behövs här i Sverige.

Upplysningens tid är inne, och jag rekommenderar

starkt www.realtid.se var ur denna bloggkommentar

är tagen. Detta gynnar Sverigedemokraterna oerhört

mycket, då folk blir allt mer upplysta om detta vanvett som idag pågår...Har idag erhållit kallelse till "ortopeden"! Dax för den högra höften att "repareras" med titan...

2008-08-28 @ 14:32:24
URL: http://realtid.se
Postat av: Bengt

Även jag inlemmar mig till hyllningskören vad gäller vad gäller Thoralfs insats som modig föregångsman och som med sin blogg gör en stor insats för Sverigedemokraterna inte bara i Kalmar. Samtidigt ber jag Thoralf om ursäkt för hur jag uttryckte mig i ett tidigare inlägg.

Bengt

2008-08-28 @ 16:17:42
Postat av: AWSvensson

”Min son skrek av smärta”

Läkare sökte behandlingsmetod på Wikipedia.

5-åringen hade problem när han skulle kissa.

Tillsammans med sin pappa besöker han Cityakutens närakut för barn. Står att läsa i Aftonbladet. Tankarna förs konstigt nog till en av dessa taxichaufförer som allt för länge körde omkring med Mona Sahlin.2008-08-28 @ 16:45:10
Postat av: Johan A

Tack själv Thoralf. Du är ett verkligt föredöme genom ditt engagerade och modiga arbete.Kappvändandet bland politiker och ledarskribenter är "fascinerande". Visst, man visste att de var lögnare utan någon om helst moral, men det som sker nu är ändå häpnadsväckande. Moderater mfl har i åratal kallat sverigedemokrater och övriga med negativa synpunkter på immigrationspolitiken för "nazister", "rasister" etc. Nu läser man plötsligt rätt ur Sds partiprogram. Vad är det här för "människor"? Hur kan de titta sig själva i spegeln?

2008-08-28 @ 17:43:36
Postat av: Westerbotten

Starkt jobbat Thoralf, speciellt kul med mycket bilder samt den lokala aspektern + din förmåga att ta fram siffror på allt mellan himmel och jord.

2008-08-29 @ 18:06:28
URL: http://www.westerbotten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0