BRÅK PÅ FLYKTINGFÖRLÄGGNINGAR

Med jämna mellanrum kan man läsa i media om bråk på flyktingförläggningar. I veckan kunde vi läsa om ett storbråk på en flyktingförläggning i Norge.


"Angriparna var tjetjenska män som ville göra upp med kurder på förläggningen. Fem personer har gripits.
- De var beväpnade med pistoler, knivar, järnstänger och en hammare, säger Khalil Alkhalidi till Verdens Gang."

Citerat från Expressen.


Även i Kalmar län förekommer denna typ av bråk. I Virserum ledde ett jätteslagsmål till att ett antal personer fick flyttas till en annan flyktingförläggning i Malmö.


I Blomstermåla slogs ett 30-tal personer för en tid sedan.


Jag har i tidigare i flera inlägg på min blogg tagit upp rena mordförsök på flyktingförläggningar eller i boende som migrationsverket har ansvar för.


Frågan är hur mycket bråk och andra problem som finns på dessa förläggningar som aldrig kommer fram i media. Idag får allmänheten endast ta del av det som polisanmäls. Jag misstänker dock att personal på dessa anläggningar i det längsta undviker att inkalla polis eller att göra polisanmälan för att undvika uppmärksamhet. På Merit Wagers blogg kan man ibland läsa om detta smygande från ansvariga på migrationsverket.

Civilkuraget hos myndighetspersoner i Sverige är tydligen på en mycket låg nivå.


Medias sätt att följa upp dessa problem är också mer eller mindre obefintliga. De brukar inskränka sig till att de skickar ut någon reporter på aktuell förläggning för att leta upp en asylsökande så kallad "flykting" som är högutbildad och som kan berätta en "snyfthistoria" om hur eländigt allt är men som samtidigt prisar Sverige. Sedan gäller det att hitta en flyktingsamordnare som kan berätta hur duktiga och välutbildade alla asylsökande är och att det inte finns några problem utan allt beror på "missförstånd" mellan olika befolkningsgrupper.

Inte undra på att journalistkåren i Sverige får allt större trovärdighetsproblem.

Jag finner det mycket anmärkningsvärt att människor som söker asyl i Sverige och menar att de flyr från förföljelse på grund av politiska, etniska eller religiösa orsaker inte kan leva i stillsamhet när de fått en fristad i Sverige. De har fått lära sig alla sätt för att påverka myndigheter och hur de skall "agera" för att få uppehållstillstånd i Sverige men någon respekt för andra människor eller vissa befolkningsgrupper tycks de sakna.

De tar med sig sina motsättningar till det "nya landet" och ge uttryck för dem i sina handlingar. När dessa människor inte klarar av att hantera sina aggressioner mot andra människor på en flyktingförläggning är det inte svårt att räkna ut hur det kommer att bli i fortsättningen.


Jag tror att många svenskar har blivit immuna mot allt detta. Vi reagerar inte längre på artiklar eller inslag i media där invandrargrupper bråkar med varandra eller till och med försöker mörda varandra. Det handlar om vi och dem! En majoritet av svenskarna bryr sig inte längre om dem, ingen har längre energi att bry sig om dessa religiösa fanatiker eller med annan kulturell bakgrund så länge de härjar runt i Rosengård, Tensta, Ronna o.s.v.


Sverige har blivit segregerat!

  

Som tur är har Svensson över hela landet nu äntligen börjat få upp ögonen. Nu är det inte längre bara skåningar och vissa storstadsregioner som börjat drabbas av diverse "fenomen" utan det har spridit sig till i stort sätt hela landet. Även i Norrlands inland har det börjat att "knorras" en del och det lär öka i styrka över hela landet.


Det är ingen utveckling jag applåderar men den har det goda med sig att fler och fler personer ser Sverigedemokraterna som ett politiskt alternativ, vilket inte minst den senaste tiden opinionsundersökningar visat.


Idag är nog de flesta politiska bedömare enade om att sd kommer att göra sitt intåg i Sveriges riksdag år 2010. Därmed kommer blockpolitiken utsättas för mycket stora påfrestningar och det skall bli väldigt intressant att se hur de så kallade etablerade partierna kommer att formera sin valstrategi fram till valet 2010.


Läs artikel i Dagen om Sverigedemokraterna och blockpolitiken.


Kommentarer
Postat av: D Puddingfjäll

”Inte undra på att journalistkåren i Sverige får allt större trovärdighetsproblem”, säger Thoralf sammanfattande. Och visst har han helt rätt. Det är till och med så att vissa tidningars trovärdighet sedan länge är skattad åt förgängligheten.

En sådan är Folkbladet som tagit in en artikel där en kommunist säger att nazism och sverigedemokrati är ungefär samma sak.Men när jag kommer med ett genmäle som visar att det är tvärtom så är det stopp. Kommunisterna tillhör ju sossarnas regeringsunderlag... Tänk så skrämmande. Dessutom är det ju så att Folkbladets göbelspropaganda finansieras med skattemedel.Här är i alla fall den kommentar som Västerbottens Folkblad stoppade.”Ingen vill kännas vid vänsterpartiet. Att förknippas med ett parti som finansierats av den sovjetiska spionorganisationen, KGB, känns olustigt för de flesta . Det gäller alltså att distansera sig

Så gör också Lotta Gröning på Aftonbladet. Och så här skriver hon på sin blogg:”De / vänsterpartisterna/ bara skäller och försvarar den rådande politiken utan någon som helst självkritik eller förmåga att bemöta de fördomar som florerar.”Hur är det med vänsterpartiets självkritik? Många lurades ju in i detta från Moskva styrda parti. De överlevande Kiruna-svenskarnas öde vill vänsterpartiet sopa under mattan. Tänk vilken cynism. Att bara vara så omänsklig.

Och att ta emot så mycket pengar från Moskva. Till och med vänsterpartiets väldiga stenhus i centrala Stockholm är en gåva från den sovjetiska spionorganisationen. Men så stödde även vänsterpartiet nazisterna i vått och torrt när de ockuperade Norge.

Och vem vill kännas vid sådana? Inte ens samarbetspartnern?”

2008-08-02 @ 14:50:40
Postat av: Anonym

Man kan ibland ställa sej frågan : Är dom flyktingar eller har dom blivit utvisade från sina respektive länder på grund av bråk ? Ja, vad det gäller asyl/ invandrare så kan man räkna med vad som helst och vi blåögda och naiva svenskar går på det också !

Lördagshälsningar S-E Karlsson.

2008-08-02 @ 15:08:18
Postat av: Tore

Och t o m mord sker på dessa förläggningar! Jag

tror att inte ens om man delar upp skarorna i

etniska grupper, så håller de sig lugna!...

2008-08-02 @ 16:01:24
Postat av: Jerka

Egentligen är det väl de etniska svenskarna/norrmännens fel att det bråkas på förläggningarna.Det har dock journalistkåren inte lyckats förmedla med tillräcklig kraft, där har de en uppgift.

2008-08-02 @ 21:44:34
Postat av: Anonym

Godmorgon !

Hur kan SVT tillåta dessa båda , Elisif Elvinsdotter och America Vera -Zavala , som båda haft nytta av svensk blåögd generositet i och med att de båda är invandrare , få sitta på bästa sändningstid och klanka på Sd och Sveriges invandringspolitik när vi andra tvingas att hålla truten !! Dom borde skämmas tusenfalt !

2008-08-03 @ 08:30:23
Postat av: Anonym

Förlåt !

Glömde mitt namn !

Mvh S-E Karlsson.

2008-08-03 @ 08:32:51
Postat av: Skånepåg

Huga!Från DN.http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=501206&previousRenderType=2

2008-08-03 @ 14:37:06
Postat av: D Puddingfjäll

Varför har man dröjt med att publicerad vad alla redan vet?

DN:

”Sanningen är att det har varit mycket kontroversiellt att över huvud taget undersöka denna känsliga aspekt av vår verklighet.”

Jo man har alltså inte fått säga, ja inte ens forska kring sanningen om invandringspolitikens konsekvenser. Många kritiker av invandringspolitiken har råkat illa ut. Det luktar alltså högmålsbrott. Och för denna allvarliga och systematiska brottslighet mot det svenska folket väljer alltså DN denna omskrivning.Nu får alltså SD rätt även i detta. Och att publiceringen sker nu torde ha med SD:s växande popularitet att göra. Man törs inte mörka sanningen längre.Ett stort grattis till SD alltså. En milstolpe är passerad.

PS Jag talar om den DN-artikel som Skånepåg lagt ut

2008-08-03 @ 17:53:49
Postat av: Tore

Jag undrar vad "Stockholm-Bob" säger nu, när fakta

lägges fram från hans forna arbetsplats. Säkert kryper han undan och gör sig oanträffbar! eller hur. Dessutom har Brå undanhållit svenska folket

sanningen om den växande brottsligheten. Vem skall

vi straffa nu hos Brå? nu när Stockholm-Bob flytt

från sitt ansvar. Lägga ner skiten? då detta har vi vetat om en mycket lång tid. Nog tål detta att

tänkas på, även för de fortfarande anställda hos Brå!...

2008-08-04 @ 01:12:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0