ARENAN ETT HÖGRISKPROJEKT FÖR KOMMUNEN


Ombyggt Fredrikskans som ej blir verklighet.

Har ovanstående layouter någonsin publicerats i lokal media?

Allt tyder nu på att kommunfullmäktige på måndag kommer att godkänna det liggande förslaget från kommunstyrelsen om att ge KFF ett förskottsbidrag på 29,0 miljoner kronor och ta på sig ett borgensåtagande om max 100 miljoner kronor för att ny arena skall kunna byggas. Detta är dock inte hela sanningen.


Den senaste veckans turer och alla nya avtal och utfästelser som gjorts och hyresavtal som tillkommit gör det hela mycket svårt att överblicka. Jag tror till och med att jurister kommer att få stora problem med omfattande tvister om något skulle gå snett inom de närmaste åren.


Jag upplever att media har missat diverse detaljer i detta ärende och att man aldrig redovisat en samlad bild över alla kostnader som är knutna till detta projekt. Jag tolkar detta som att media inte vill ge Kalmar kommuns innevånare en sammanställning av hela den ekonomiska problematiken i arenaprojektet.


Vi Sverigedemokrater träffades igår kväll för att diskutera frågan och jag återkommer med ett inlägg om våra frågeställningar och hur vi upplever detta ekonomiskt mycket riskabla arenaprojekt för kommunen.


Kommentarer
Postat av: Tore

Tänk så bra med Fredrikskans. En sjö att svalka av

sitt hetsiga humör och sina "nerver", när det går dåligt. Och vackert och billigt också...Såg att ni Kalmar-bor hade över 2.000 riksdaler pr

skalle under 07, med alla utjämningsbidrag. Det är väl dessa 07-pengar herr Persson vill sätta sprätt på.

08 lär inte bli så trivsamt i överskottstabellen. Men som sossestyrd kommun, lär ni erhålla en hel del "utjämningsbidrag", eller erhålla "Robin Hodd skatt" som det kallades för. Det gäller ju att slösa, för att lura av oss andra en del mynt...

2008-08-24 @ 15:50:09
Postat av: Micael Foghagen

Är det verkligen för sent? Kan stånga mig själv blodig isåfall...

2008-08-24 @ 16:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0