VÄNSTEREXTREMISTER SKYDDAS AV SVERIGES RADIO

Igår råkade jag höra ett samtal i programmet "Efter tolv" i P3 samtidigt som jag satt och jobbade i en driftcentral på Nordkalk i Kappelshamn på Gotland. I programmet intervjuades Linn Nilsson (v) angående att ett arrangemang anordnat av Nätverket mot rasism i Karlstad stoppats av kommunen. Enligt ansvarige på kommunen stoppas arrangemanget p.g.a. att lokalen är för liten. Det är patetiskt och höra den ansvarige personen Linn Nilsson försöka förklara detta när alla vet att den verkliga anledningen är att kommunen är rädda för att dessa vänsterextremister kommer att ställa till med bråk.


70599-449
Nätverket mot rasism i aktion?

Vad är en antirasistisk gratiskonsert för något? Kan någon förklara.


Det är för bedrövligt att man inte på Sveriges Radio och Karlstad kommun kan tala klarspråk och säga att man är rädda för vad dessa vänsterextremister kommer att kunna ställa till med i Karlstad, kommer det bli bråk, skadegörelse, upplopp eller kravaller.

Det finns ju många exempel på vad dessa maskerade ungdomar ställt till med tidigare.


Ännu mer bedrövligt är att höra när programledaren Gunnar Gramnes hela tiden försöker skuldbelägga sverigedemokraterna för att arrangemanget stoppas. Frågan är om han är så okunnig eller om han gör detta medvetet.


Politisk korrekthet och hyckleri handlar det om när man istället bara berömmer nätverket mot rasism i programmet.


Jag kommer själv vara på riksårsmötet i Karlstad och kommer att skriva och fotografera för inlägg på min blogg under riksårsmötet.


Lyssna på Efter tolv, inslaget kommer ca 15 min in i programmet.


Kommentarer
Postat av: Sivan

Programledaren var helt partisk och som vanligt i svensk media dåligt orienterad

2008-04-28 @ 08:32:11
Postat av: Spinkige spinnrockaren

Thoralf, samma personer uppmanar också till bojkott av det hotell som hyr ut till sd. Det gjorde de innan de fick sin "konsert" avbokad. Förstår de inte ironin och dubbelmoralen i det hela?

http://varmlandmotrasism.wordpress.com/2008/04/17/bojkott-mot-hotell

Det är rena kommunister det rör sig om:

http://www.vf.se/Nyheter/Karlstad/2008/April/Vecka-17/Kommunen-stoppar-antirasistisk-konsert-.aspx

"Bakom nätverket Värmland mot rasism står Karlstad LS(syndikalisterna), syndikalistiska ungdomsförbundet, RKU(revolutionär kommunistisk ungdom), ung vänster och vänsterpartiet samt enskilda ungdomar."

Det verkar vara någon lokal förlängning av Expo! De länkar till Expo från sin blogg och skriver att de har delat ut LO-tidningen Dagens Arbetes propagandamaterial mot sd. DA gjorde detta "särtryck" i samarbete med Expo, och SAP står så klart för notan.

Filma och fotografera dessa brottslingar mycket noggrant så att ni kan polisanmäla dem efteråt! Det är ju lagligt att filma och fota på allmän plats.

2008-04-28 @ 19:31:49
Postat av: Tore

Läste en nyhetssändning om detta. Då stod det att
kommunen hade "nobbat" denne "antirassistiska" gra-
tis konsert p g a att de var rädda för våldsamma "höger-anhängare" skulle bråka,(men inte vänsteranhängarna). Syftar de på SD, som våldsamma? Alla vet ju annars, att det är för att SD har sitt årsmöte i Karlsted, som orsakat att vänsterdegarna fått myror i benen! Tyvärr tror jag, om inte polismyndigheten spärrar av området, så blir det nog "lite rörigt", där på hotellet så våldsamheter kommer sannolikt att bryta ut...

2008-04-29 @ 11:24:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0