SJ:S KUPÉ OM UNGDOMSRÅN

I helgen har jag varit i Linköping på Jazz och Bluesfestival. Passade givetvis då på att hälsa på min dotter och få gratis husrum. Festivalen var bra med en hel rad kända artister, för min egen del är det blues som tilltalar mig mest. Dansken Thorbjörn Risager är en riktig höjdare. Såg honom på Söderport i Kalmar under hösten och fick nu se honom ännu en gång från en större scen.

70599-423
Thorbjörn Risager med sitt band i Linköping.            Foto Thoralf Alfsson


Denna gång valde jag att åka tåg till Linköping med kustpilen. Inte så mycket för miljön utan för att kunna utnyttja restiden på ett bättre sätt. På tåget fanns tidningen Kupé och i den fanns en artikel med rubriken "Rånen mot ungdomar vardag i stan."

Jag fick direkt en känsla av hur artikeln skulle vara utformad och efter att jag läst den var mina misstankar bekräftade. I artikeln kallas de som begår dessa rån för ungdomsgäng och det framgår inte någonstans att just invandrargäng är överrepresenterade eller rent ut av sagt, mycket kraftigt överreprensenterade. Inte ett enda ord i artikel om denna överrepresentation bland invandrare, som vanligt skall detta mörkas och nu även i SJ:s tidningar på tågen.

Givetvis är detta väldigt känsligt för ansvariga politiker i Sverige och eftersom i stort sett hela mediakåren ägnar sig åt politisk korrekthet kommer aldrig denna statistik fram i Sverige. Ulf Nilsson skrev däremot för några veckor sedan i Expressen om liknande statistik från USA och den rörde då alla åldersgrupper, inte bara ungdomar.


"Av vita brottslingar väljer tre procent svarta som offer. Svarta brottslingar väljer vita offer i 45 procent av rapporterade fall".

Läs artikel i Expressen.


Jag är övertygad om att samma förhållande råder i Sverige och när det gäller invandrarungdomar är jag övertygad om att offren mer eller mindre uteslutande är "svenska ungdomar".

Detta bekräftas i en C-uppsats av Petra Åkesson som släpptes under 2006. C-uppsatsens rubrik fick nog många att reagera "Vi krigar mot svenskarna". Petra Åkesson hade intervjuat invandrarungdomar i Malmö och den bild som framkommer i hennes uppsats är skrämmande.

Några citat från intervjuerna med invandrarungdomer i uppsatsen är verkligen upprörande och visar på den fullständigt misslyckade integrationen i samhället.


"När vi är ute på stan och rånar, så krigar vi, vi krigar mot svenskarna"
eller följande citat "makt för mig är att svenskarna skall se på mig och lägga sig ner på marken och pussa mina fötter."


Läs C-uppsatsen 
 

Det finns många fler exempel i c-uppsatsen. Den är en utmärkt bekräftelse på hur våra pk-politiker och pk-journalister mörkar dessa invandrargängs framfart i städer genom att kalla dem för ungdomsgäng.


Kommentarer
Postat av: Micael F

Ibland vet jag inte vad jag är mest f-n över. Invandrarelaterad brottslighet - eller politikers mörkande - och fjäskande - inför detta faktum.

2008-04-06 @ 17:43:22
Postat av: Frode

Jag håller med Micael F.! Jag har tänkt samma tanke! Vad är jag förbannad på - blatteriet (det finns ju så många Blatteberg i Sverige) eller politikerna? I slutet bli det nog så, att det är alla dessa aningslösa (om man nu skall vara snäll, såvida dessa inte har någon hemlig aganda)
politiker som förespråkar ett s.k. mångkulturellt samhälle men som inte lever i det! Det värsta är det uttalade hyckleriet! Varför kan inte korten läggas på bordet om hur alla dessa invandrare beter sig i landet? Här bör det väl påpekas att ytterst få är flyktingar enligt gängse konventionert, men alla dessa andra dessutom - anhöriga utan slut! Vad gör de i Sverige? Södertälje kommun har nu skrivit till regeringen om att kommunen inte mäktar med alla invandrare. Den fråga som inställer sig är ju bara kristallklar - varför tog kommunen emot alla dessa invandrare, så att säga "in the first place"? Ingen tvingade ju Södertälje kommun till det! Jag blir bara så trött på enfalden och hyckleriet! Sentensen blir den, att det i första hand är fel på politikerna, som har noll koll på verkligheten! Dessa har bara mitt fulla förakt!

2008-04-06 @ 20:21:07
Postat av: Frode

PS. Den förda svenska politiken har inget att göra med den internationella rättsliga regleringen att göra utan är bara en policyfråga från den svenska statens sida. Frågan är bara varför denna policy finns? Här famlar jag i totalt mörker! Var finns rationalen? Kan vår begåvade kommunalboss Persson upplysa oss i saken?

2008-04-06 @ 20:26:56
Postat av: Skånepåg

Thoralf vi lider forskellige danske musiker. Kim Larsen er for mig en virkelig morsom fyr!

Rita - http://www.youtube.com/watch?v=KUuKrt6KnwY

Hva gør vi nu lille du -
http://www.youtube.com/watch?v=gQ5ZWxsjDKQ

Han elsker og bruge "tossed" i forskellige sanger!

2008-04-06 @ 21:35:10
Postat av: DDR2

Läste själv samma artikel på X2000 i dag.


Noterarade bilden där ett par mörka händer håller ner en uppenbart vit kille, och tar hans mobiltelefon...


Lite vill artikelförfattarna berätta, men de smyger med informationen...

2008-04-06 @ 22:21:18
Postat av: Fru Nord

'De kallades ?nyttiga idioter? av Leninisterna. Det var vänsterfolk, ofta socialdemokrater eller andra, som ställde upp på kommunisternas allmänna kampanjer utan att förstå att de därmed gick de våldsamma ärenden som ytterst alltid varit kommunismens politiska kärna. På DN debatt skriver i denna anda ett antal historiker och andra samhällsforskare i protest mot den pågående informationskampanjen om kommunismens brott mot mänskligheten som Forum för levande historia just nu genomför. En lång lista finns på nätet. [...]
Den intellektuella gulag som Peter Aronsson, Lars Olsson, Gunnar Olofsson, Ola Agevall och andra undertecknande forskare vid Växjö universitet nu placerat sig själva i är en skamfläck för vårt lärosäte. Studerande bör känna till att kurser vid ämnena historia och sociologi genomförs där historieförnekelsen har sin största koncentration.
Allmänheten varnas"

http://www.smp.se/nyheter/lobbyn/en-skamflack-for-vaxjo-universitet%28566475%29.gm#

2008-04-06 @ 23:17:11
Postat av: Fru Nord

'De kallades 'nyttiga idioter' av Leninisterna. Det var vänsterfolk, ofta socialdemokrater eller andra, som ställde upp på kommunisternas allmänna kampanjer utan att förstå att de därmed gick de våldsamma ärenden som ytterst alltid varit kommunismens politiska kärna. På DN debatt skriver i denna anda ett antal historiker och andra samhällsforskare i protest mot den pågående informationskampanjen om kommunismens brott mot mänskligheten som Forum för levande historia just nu genomför. En lång lista finns på nätet. [...]
Den intellektuella gulag som Peter Aronsson, Lars Olsson, Gunnar Olofsson, Ola Agevall och andra undertecknande forskare vid Växjö universitet nu placerat sig själva i är en skamfläck för vårt lärosäte. Studerande bör känna till att kurser vid ämnena historia och sociologi genomförs där historieförnekelsen har sin största koncentration.
Allmänheten varnas'

http://www.smp.se/nyheter/lobbyn/en-skamflack-for-vaxjo-universitet%28566475%29.gm

2008-04-06 @ 23:18:16
Postat av: PS

PS:

Exempel på rasism mot svenskar....

?Ge den där jävla svennen!?

http://safflemannen.se/?p=842

2008-04-06 @ 23:20:54
Postat av: PS PS

TILLÄGG, nedanstående exempel/fall kan ses på Tv3 nu inatt (natten mellan söndag måndag!) mellan kl. 02.35-03.35 på Tv3 då Efterlyst går i repris!

Det går även att spela in programmet, exemplet på den handikappade man som blir överfallen och attackerad med orden 'Ge den där jävla svennen!'
är med i avsnittet av Efterlyst som visas inatt.

----

Exempel på rasism mot svenskar....

'Ge den där jävla svennen!'

http://safflemannen.se/?p=842

2008-04-06 @ 23:26:14
Postat av: Fru Nord

Ny stenkastning i Södertälje i lördags!

'Stenkastning mot buss

Ungdomar kastade på lördagskvällen sten mot en buss i Södertälje.
Strax efter klockan 19 på lördagskvällen fick polisen larm om stenkastning mot en buss i linjetrafik i Södertälje.

Det var vid Fornhöjden som skadegörelsen inträffade och en ruta på bussen krossades. Även plåtskador ska ha uppstått. Polisen letar efter de skyldiga i intilliggande områden.'

http://www.svd.se/stockholm/nyheter/artikel_1100857.svd

(Fornhöjden är tillsammans med Ronna, Geneta och Hovsjö de värsta områdena i Södertälje...).

--------

Mer Södertälje...

'Södertälje med 83.642 invånare tar emot fler irakiska flyktingar än USA och Kanada tillsammans. På torsdag ska stadens kommunalråd Anders Lago utfrågas i USA:s kongress om hur kommunen tacklar den strida flyktingströmmen. [...]
Strömmen av irakiska flyktingar till Södertälje har uppmärksammats stort i amerikanska medier på senare tid.'

http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=1105612&lid=senasteNytt_275214&lpos=rubrik_1105612

----------------

Enligt tidningarna på nätet just nu har en man skjutits ned i Alby-Norsborg - området i sydvästra Stockholm.

Å bara häromdan så sköt de en kille i problemområdet Östberga i södra Stockholm!
Ovanstående är ju bara ett AXPLOCK av alla händelser dessutom!

För övrigt anhölls ett par personer för mordförsök på en person som överfölls på väg hem från krogen i problemområdet Hagsätra i södra Stockholm natten till söndag, osv osv....

Ett antal personer skjuts nu ned varje vecka i Sverige...

2008-04-06 @ 23:45:59
Postat av: Micael F

En stilla betraktelse....

Jag ser ser Sverige som ett hus med en kvarglömd droppande vattenkran på.

Till en början märkte ingen något, problemet var inte så stort, det räckte med att svabba upp på golvet för att torka upp.

Men det blev bara värre och värre och fler blev sysselsatta med att torka upp. De som bestämde i Huset Sverige började dessutom ge lön för arbetet.

Så kom det en dag en liten kille och sa - varför går ni inte och stänger av kranen så slipper ni torka golven hela dagarna och hela tiden reparera alla fuktskador för dyra slantar?

Men då var det redan så många i Huset Sverige som fick lön för att samla upp vattnet dagarna i ändarna - och tyckte den lille killen skulle gå och lägga sig och hålla tyst.
Och om han öppnade munnen igen bestämde man sig för att strunta i honom.

Men som alla vet, små killar blir större....

2008-04-07 @ 00:51:14
Postat av: Jag igen

Michael F skrev: 'Men det blev bara värre och värre'.

Visst har det blivit värre.

I en artikel kan man läsa om vad som allmänt sågs som 1950-talets värsta brottsling.
När man läser den här artikeln så förstår man hur illa det utvecklats och hur brottsgränserna förflyttats dramatiskt.
Idag har vi skottlossningar, maffiagäng, gängkrig, beskjutna polisstationer och åklagare, bomber och massiva attacker på öppen gata mot värdedepåer och penningtransporter, vem minns inte när de sprängde värdetransporten vid Hallunda i Stockholm och spärrade av motorvägen med tio brinnande bilar och nu senast i Göteborg.
Och alla avrättningar på öppen gata...
Sätt dagens brottslighet i relation till vad denna brottsling gjorde sig skyldig till i Folkhemssverige för 50 år sedan:

'"Tumba-Tarzan" hade sin kriminella karriär på 1950-talet.

Han hette Rolf Johansson och växte upp i ett fattigt torp utanför brukssamhället Tumba. Redan i tidiga skolåldern togs han av polisen för obetydliga förseelser som i dag inte ens åtgärdas av myndigheterna.

Som vuxen utnämndes Rolf, född 1925, till landets farligaste förbrytare.

Hans brott bestod i diverse flykter från vårdanstalter samt sommarstugeinbrott på jakt efter föda och litteratur (!).'

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=242622

Dåtidens värste brottsling var en inbrottstjuv, och dömdes enligt artikeln för saker som inte ens åtgärdats idag (förm pga att brotten är så mycket grövre idag!)
Idag har vi maffiaosos med mord i blicken... och i bagaget...

/Jag igen

2008-04-07 @ 01:15:39
Postat av: Tanten-Tanten

Intressanta uppgifter framkommer på första länken...
Om VÅLDTÄKTSMAN m.m:

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_1098459.svd

Du borde även kolla båda Falkblick-länkarna.

http://falkblick.nu/?p=138

http://falkblick.nu/?p=140

mvh, Tanten-Tanten

2008-04-07 @ 01:39:12
Postat av: Frode

Jag är gul och blå både utanpå och innuti såsom Ultima Thule säger i sin sång och jag lär förbliva så! Men hur länge står jag ut med enfaldern i Sverige! Är det dags att dra nu med det jag nu har? Hur som helst så är läget allvarligt! Är det så att vi alla dissendenter drar till kontinenten? I mitt perspektiv är det fråga om
några
månder av praktiska skäl! Jag blir nog en jävligt bra tysk.
Who hade believed it?

2008-04-07 @ 02:23:27
Postat av: Truckdriver

En light version av Fitna!

http://www.youtube.com/watch?v=IzarfEBFsRU

2008-04-07 @ 12:47:18
URL: http://www.youtube.com/watch?v=IzarfEBFsRU
Postat av: Magne

Allt är som vanligt de barbariska samt rasistiska Svenskarnas eget fel.

2008-04-08 @ 00:15:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0