SERIEVÅLDTÄKTSMANNEN VAR LIBYER.

En 25-årig asylsökande man från Libyen har åtalats för en hel rad våldtäkter och våldtäktsförsök i Stockholmsområdet. Bevisningen är grundad på DNA-analyser från flera av våldtäkterna.

Läs artikel i SvD.


Hade Migrationsverket tagit DNA-prov på alla asylsökande hade flera av dessa våldtäkter inte behövt inträffa. Flera av de drabbade kvinnorna har fått sår inombords som troligen aldrig kommer att läkas.


Statistik från Brå visar att män från arabvärlden är kraftigt överrepresenterade i våldtäktsstatistiken. Var och en kan nog räkna ut vad som kommer att hända i framtiden när Sverige översvämmas av asylsökande från just dessa muslimska arabländer.

70599-424
Antalet anmälda våldtäkter 1975-2006.

Resultatet av det mångkulturella samhället som riksdagspartierna hyllar.


Kommentarer
Postat av: Gregorius

Efter att ha läst artikeln i Svenskan som du referade till slår det mig plötsligt att så många av dessa asylkrävande går omkring och pratar i mobiltelefon. Täcks kostnader för dessa av bidragen som dessa främlingar åsamkar oss skattebetalare? Någon som vet?

2008-04-07 @ 22:51:22
Postat av: Skånepåg

Bör läsas av alla!

Från Dagens Nyheter 2008-04-08

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=758709

"Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna"

Några citat ur artikeln:

?Jämför man samtliga som beviljats uppehållstillstånd under dessa 26 år så är nio av tio varken klassade som flyktingar eller skyddsbehövande. Hela denna bild visar att det inte är sant att Sveriges mottagande av utländska medborgare främst värnar om de mest utsatta flyktingarnas rätt att få stanna.?

?Det är dags för vår yrkesgrupp att våga lyfta på locket och föra en offentlig diskussion som är förankrad utanför elitens elfenbenstorn. Ett rimligt krav är att regeringen tillsätter en statlig utredning om hur mycket de människor som har kommit hit de senaste tio till femton åren kostar i offentliga utgifter och tillför i skatteintäkter. På så sätt skulle vi äntligen kunna få en öppen diskussion om det mångkulturella samhällets för- och nackdelar ur ett samhällsekonomiskt perspektiv. Ett samhälle som faller sönder på grund av en alltför stor invandring gagnar ingen. Vi måste begränsa oss till att hjälpa de svårast utsatta om vi i framtiden ska kunna ha några resurser kvar till ett värdigt flyktingmottagande.?

Den modige journalisten heter Gunnar Sandelin.

P.S.
Skriv ut artikeln och dela ut till alla som ni känner!

Postat av: Skånepåg

Vänsterpackets "modiga" insatser framgår av nedanstående artikel i Sydsvenskan.

http://sydsvenskan.se/lund/article314070.ece

Postat av: AWSvensson

Försent skall syndaren vakna, det är så dags att Gunnar Sandelin självrannsaka sig men som det heter bättre sent än aldrig. Men de flesta i likhet med mig inser att det är 10 år försent för att få Sverige på fötter och återställa ordningen.Vetskapen om att man har haft rätt i frågan om asylsvindleriet är en tröst men i det stora hela är det bara bedrövligt att detta svindleri fått fortgå så länge pga av dessa förtroendevalda och deras uppbackare inte vågat erkänna deras stora misstag utan spelat med. När skall den stora massan inse att de är grunlurade och slänger ut sådana som Mona Sahlin med massor av likasinnade, om möjligt skulle de rullas i tjära och fjädrar och få löpa gatlopp så man kunde få möjlighet att bespotta packet.

2008-04-08 @ 11:31:49
Postat av: jenny

kopierar detta inlägg!

2008-04-08 @ 17:12:51
URL: http://www.pappasflicka.blogspot.com
Postat av: Micael F

Jag tvivlar inte på att invandrare är överrepresenterade men var i BRÅ kan jag hitta att araber är överrepresenterade? Har för mig de mörkar etnisitet i sin statistik....
Länk sökes tacksamt

2008-04-08 @ 20:31:28
Postat av: Thoralf A

Micael F, Läs rapporter från Brå om "Brott bland svenskar och invandrare". speciellt den från 1996. I den från 2005 fann Brå det inte meningsfullt att göra någon djupare utvärdering av geografiska områden, jag begriper varför.

2008-04-08 @ 22:31:25
Postat av: Micael F

Tack Thoralf

2008-04-08 @ 22:58:41
Postat av: Någon

Titta ¨på länken, här är ytterligare en serievåldtäktsman som härjar i Stockholm.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1453950.ab

2008-04-14 @ 13:28:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0