PINSAM TYSTNAD

70599-447
En av mina arbetsplatser på  Gotland för några dagar.                  Foto  Thoralf Alfsson

Jag jobbar fortfarande på Gotland och kommer att göra det ytterligare några dagar innan jag kan åka hem. Därför blir det tyvärr lite glest mellan inläggen.


Jag läser dock Barometern (pdf-tidningen) på nätet varje dag och väntar fortfarande på att kommunalråden i Kalmar skall svara på min debattartikel och genmäle om varför man inte ordnar med så kallade ppp-platser till ungdomar i 16-17-års åldern. Nu är det dock mer än en vecka sedan jag uppmanade dessa kommunalråd om att ge sin förklaring och de har tydligen ingen vilja att svara


70599-448
Barometern 18 april.

En mycket pinsam tystnad från dessa heltidspolitiker. Det är säkert många ungdomar som undrar varför det satsas 18 miljoner kronor/år på 24st så kallade esamkommande unga muslimska män men inte en enda krona på 500st sysslolösa ungdomar i sommar.


Givetvis är det så att dessa heltidspolitiker inte har något bra svar och då väljer de istället tystnaden.

Kritiserar jag istället flyktingmottagning så rycker de dock ut med pennan i högsta hugg och försvarar alla beslut men när det gäller svenska ungdomar är det pinsamt tyst.


Kommentarer
Postat av: Hans B

Ja du Thoralf, vad tror Du? Att ynkryggarna som rösats fram av s.k. valboskapen inte fattar vad som är i görningen? De kan inte ha mer fel!! Därför kommer jag att vid nästa val RÖSTA på Er och med mig sannorligt fem..? till.

2008-04-27 @ 14:30:11
Postat av: Micael F

Fortsätt håll den goda stilen Thoralf så får du min röst med. Försöker också värva röster...

2008-04-27 @ 15:11:06
Postat av: Gregorius

Jag har en känsla av att SD kommer att göra ett bra val nästa gång, trots att massmedia ständigt utmålar partiet som främlingsfientligt. Thoralf, du gör en fantastiskt fin insats genom att ge oss en mer nyanserad och verklighetsförankrad bild av den förda invandringspolitiken. Stort tack!

2008-04-30 @ 07:01:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0