HYCKLANDE FEMINISTER

70599-425

De senaste veckorna har jag läst flera debattartiklar och insändare framförallt från politiker som tar upp mäns våld mot kvinnor. Idag var det 4st riksdagsledamöter från allianspartierna som skrev om detta i en insändare. Mycket av insändaren var tagit från regeringens handlingsplan mot mäns våld mot kvinnor.


Även våra lokala politiker som Birgitta Elfström (s) har skrivit om detta i insändare till Barometern. För att inte tala om alla dessa så kallade feminister som också nästan har detta som enda punkten på agendan.


Det som gör mig väldigt förvånad och minst sagt förbluffad är att de aldrig nämner mångkulturen och en viss religion som en del av orsaken till detta problem i samhället.


Våldtäkter räknas in i statistiken för våld mot kvinnor. Bara det senaste året ökade antalet våldtäkter med 13 procent eller ca 500st anmälda våldtäkter från ca 4200st under 2006 till mer än 4700st under 2007. Den stora överrepresentation av invandrare berörs aldrig i regeringens nya handlingsplan.

Hedersrelaterat våld har även fått en undanskymd plats i handlingsplanen och vem som helst med lite sunt tänkande förstår varför. Det går givetvis inte att både propagera för ett mångkulturellt samhälle och samtidigt erkänna de mycket negativa konsekvenserna av samma mångkultur som t.ex. hedersrelaterat våld.

Inom islam är kvinnoförtrycket en del av religionen men detta nämns givetvis inte i denna handlingsplan. Det samma gäller alla dessa insändareskribenter som tillhör skaran av Pk-politiker, där det är fullständigt tabu att överhuvudtaget att nämna detta. Vilket vi titt som tätt ser prov på i media när de alltid bara får hålla sig till halva sanningen.

Jag har fullständigt tappat respekten för dessa politiker.


Jan Mild har sammanfattat detta i en intressant video på youtube som är sevärd. Se den här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0