TEMO SYNOVATE ANSTÄLLDA ODEMOKRATISKA!

Jag har alltid varit tveksam till att lita på det opinionsundersökningar som görs i Sverige. Som sverigedemokrat vet jag att mycket är styrt av den så kallade politiska korrektheten men jag förväntar mig att just dessa opinionsinstitut skall vara politiskt oberoende. Jag har tidigare hört rykten om att personer som ingått i dessa undersökningar fått diverse kommentarer och till och med nekats att svara sverigedemokraterna i undersökningar.

70599-117

Under den senaste veckan blev en av sverigedemokraternas medlemmar i Kalmar uppringd av just TEMO/SYNOVATES anställda och tillfrågad om han ville ingå i månadens opinionsundersökning. Efter ett antal andra frågor som civilstånd, jobb o.s.v. kom den viktiga frågan.

På vilket parti skulle du rösta om det vore val idag? 
N.N. svarade.
-Sverigedemokraterna.
Telfonröst.
Tystnad......... -Finns inte på vår lista! Tystnad ( personen i telefonen förväntar sig att N.N. skall säga ett annat parti)
N.N. svarar igen.
-Sverigedemokraterna.
Telfonröst.
Jaha, då får vi ta fram listan på övriga partier. (mycket besvärligt)

Telefonrösten kommer med en ny fråga.
På vilket parti röstade du i valet 2006?
N.N. svarade.
-Sverigedemokraterna.
Telfonröst.
-Finns inte på vår lista! Tystnad 

Frågan är om denna telefonröst noterade N.N. röst på Sverigedemokraterna eller om den hamnade någon annanstans eller om han noterades som ett obesvarat samtal eller vet ej, vem vet.

Det här bekräftar bara de rykten som tidigare funnits om dessa opnionsinstitut och jag ifrågasätter starkt deras resultat. Jag har tidigare varit i kontakt med Nicklas Källebring på Synovate som försäkrat att allt går rätt till vid dessa telefonuppringningar. Om detta beteende är utbrett bland synovates anställda vilket är ganska troligt kan man betrakta detta som ett brott mot de demokratiska reglerna som gäller i ett civiliserat land. Sverige börjar mer och mer likna ett stasi land.

Slutsatsen blir att man utan dåligt samvete kan lägga på 1 procentenhet på Sverigedemokraternas opinionsresultat från TEMO/SYNOVATE. 
Vilket i så fall hade inneburit 4,3 procent i augustimätningen.

70599-118

SE UPP KD, MP, V, C OCH FP FÖR NU KOMMER SD!


 

Kommentarer
Postat av: Medlem Sv. klubben

VILKEN KOMMUNISTTIDNING?
Vilken kommunisttidning publicerar idag följande huvudnyhet:
´´SVERIGEFEMOKRATERNA. På väg blir tredje största pariet bland män I en stor icke-officiell partimätning får sd nära sex procent av de manliga väljsarsympatierna.
Väldigt anmärkningsvärt
Den svenska högern som är främlingsfientlig har alltid varit dominerad av män, ofta unga. Expressens politikerexpert
Anders Jonsson om sverigedemokraternas väljarsympatier.
Vad tycker du om att sd:s framfart bland män. Diskutera!´´
Rätt svar: Den folkpartistiska tidningen Expressen. Vem är Anders Jonsson? Det är en snart pensionsfähig PK-man, som började sin bana som politisk storsluddrare i Sveriges radio. Låt oss gärna kalla hans diktion för ett talfel. Hur politiskt korrekt han än var i sina analyser, fick han sluta en vacker dag. För att nästa dag fyka upp som en politisk expert på en dalatidning. Också därifrån försvann han. För att slutligen bli politisk expert i Expressen. Sluddrar överlägset gör han fortfarande, när han då och då kallas in som gästtyckare i Sveriges radio.
Notera uttrycket "framfart". Att ha en åsikt, som inte överensstämmer med Jonssons, är att sjukt och ondsint armbåga sig fram. DEN SVENSKA HÖGERN. FRÄMLINGSFIENTLIG. Jonsson har hamnat i fel land. Det var i Pol Pots Kambodja han kunde ha levt ut sin förljugna elakhet till fullo.

2007-09-23 @ 00:32:19
Postat av: Fröken Sverige

Anders Jonsson har ett eget litet korståg mot sd. Men är det någon som bryr sig om det han skriver? Inte många, skulle jag tro.
Ha en bra helg, Thoralf!
Mvh
/FS

2007-09-23 @ 00:47:04
URL: http://imittsverige.blogspot.com/
Postat av: j-å

Det är något som är fel med Sverige, enormt fel.
Vet inte om det är särskilt utmärkande för den unga högern, att vara främlingsfientlig.
Talar man med folk i allmänhet och mellen fyra ögon, så har säkert 90% en negativ åsikt om invandringen, oavsett hur de röstade i valet.
Det som är så "sjukt" är att det är ett enormt gap mellan politikernas åsikter och väljarnas.
Varför får inte väljarnas åsikter någon genomslagskraft?

2007-09-23 @ 18:25:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0