SVERIGES "FARLIGASTE" MÄN, IMAMER?

När kristdemokraterna vill införa ett vårdnadsbidrag går vänsterpartiets partiledare Lars Ohly i taket och vrålar kvinnofälla i högan sky. Han anklagar miljöpartiet för att vara kvinnofientligt parti eftersom det kan tänkas stödja någon form av vårdnadsbidrag.

När allianspartier kom med förslaget om "pigavdrag" så var Lars Ohly ganska vildsint i sin retorik och anklagade partierna för att vara kvinnofientliga. Kritiken har varit ganska samstämmig från socialdemokraterna och vänsterpartiet.

70599-115                      70599-116
Lars Ohly, kommunist och partiledare för före detta vpk.


Men när Abd al Haqq Kielan, född Leif Karlsson vill kedja fast kvinnan vid spisen är Lars Ohly och alla andra feminister knäpptysta!

Abd al Haqq Kielan är imam vid moskén i Eskilstuna och Islamiska föreningen i Stockholm och ordförande i Svenska Islamiska Samfundet.

I en intervju uttryckte han sig på följande sätt.

 "Det är tveksamt om kvinnor bör ha rätt till ett eget socialt liv utanför hemmet".

Att kritisera denne konverterade muslim och hans religiösa muslimska bröder för deras kvinnosyn är tydligen uteslutet bland de så kallade politiskt korrekta i Sverige. Detta har vi till stor del vår svenska media att tacka för, så fort någon kritiserar islam sätter media en stor stämpel med texten "Islamofob" i pannan på vederbörande.

70599-114

Abd al Haqq Kielan betyder fritt översatt, sanningens underdånige tjänare. Att någon bara kan välja ett namn med den betydelsen får nackhåren att resa sig på mig.


Abd al Haqq Kielan vill inte bara kedja fast kvinnan vid spisen utan även införa barbariska lagar i Sverige. I en intervju hänvisar han till koranen som säger att

"Brott mot samhällets stabilitet och fortbestånd ger dödstraff" och exemplifierar med äktenskapsbrott, landsvägsrån och vissa typer av mord.

Jag kan bara tolka detta som att han inte värnar om demokrati utan förespråkar diktatur med stor inskränkning av yttrandefrihet, åsiktsfrihet, mötesfrihet, religionsfrihet och att han gärna ser att sharialagar införs i Sverige.

Jag antar att så kallade hedersmord är undantagna någon form av bestraffning enligt Abd al Haqq Kielan. Jag tolkar också detta som att Abd al Haqq Kielan förespråkar stening vid äktenskapsbrott.


Med tanke på det utrymme Abd al Haqq Kielan ges i svensk media och att inget riksdagsparti eller riksdagsman vågar kritisera honom anser jag att han är en av de "farligaste" männen i Sverige och ett allvarligt hot mot vårt demokratiska samhälle.

Lars Ohly framstår vid sidan av Abd al Haqq Kielan som ett riktigt söndagsskolebarn och demokratiförespråkare.


Trots detta inbjuder riksdagen denne imam till att vara med och leda inledningen av det nya riksdagsåret i Storkyrkan i Stockholm (se program). I detta fall spelar helt plötsligt inte hans kvinnosyn och hans syn på "alla människors lika värde" någon som helst betydelse för statsministern Fredrik Reinfeldt.
Vem minns inte statsministerns uttalande vid ett besök i stadsdelen Ronna i Södertälje när han uttryckte sig på följande sätt.

"Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån"

Vår statsminister har fått mycket om bakfoten!


Abd al Haqq Kielan har tydligen svårt att förstå västvärldens lagar eftersom han i en intervju uttryckte sig så här.

"Jag förstår inte Sverige och dess lagar. Det är okej att homosexuella gifter sig men det är inte tillåtet att ha fyra fruar."

Hur ser Abd al Haqq Kielan på äktenskapet

"Äktenskapet inom islam är inte baserat på kärlek. Kvinnan har inte rätt att ingå äktenskap på eget initiativ, det är pappan, brodern eller någon annan manlig anhörig som bestämmer vem hon skall gifta sig med."

  

En muslimsk man kan gifta sig med en svensk kvinna men det är inte tillåtet att en muslimsk kvinna gifter sig med en svensk man. I så fall måste han bli muslim och konvertera.  


Ändå säger denne imam att de absolut är för integration, vem går på dessa osanningar som "sanningens underdånige tjänare" uttalar.

Läs mer på följande källor

http://sv.wikipedia.org/wiki/Abd_al_Haqq_Kielan

http://www.paraplyprojektet.se/nyheter/mannens-mark-eller-husets-harskarinna/

http://www.expressen.se/1.331982Kommentarer
Postat av: JohannaV

Bara en kommentar till den "gode" imamens namn: Den vanligaste betydelsen av ordet "abd" är slav, inte tjänare. Enligt islam är människorna Guds slavar, inte tjänare.

2007-09-21 @ 14:25:50
Postat av: horoskop

En sund kvinnosyn har de knappast gjort sig känd för.

2011-07-24 @ 12:35:32
URL: http://www.horoskop.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0