SD SKA TAS RÄTT UPP OCH NER

Det är rubriken på Östrans ledarsida den 25 september, denna gång signerad Jan G Andersson. Artikeln föranleds av SIFO-undersökningen där SD får 5,9 procent bland männen men bara 1,4 procent bland kvinnorna. Jan G Andersson kommer återigen med alla dessa floskler som vi hört till leda vid det här laget.
Läs artikeln här.

70599-123


Några exempel på detta som "Partiet har haft sitt största gensvar hos yngre korttidsutbildade män". Här kan vi skönja en uppryckning hos Östran när man byt ut lågutbildade till korttidsutbildade.


Ett annat exempel som visar på Östrans bristande kunskap om sd är följande "Det är möjligt att så billiga demagogiska grepp kan locka till sig socialt förvirrade ungdomar men att stadiga äldre herrar ska gå på sådana enkla finter är väl magstarkt". Jag kan upplysa Jan G Andersson att huvuddelen av alla aktiva sverigedemokrater jag träffat ligger i åldersgruppen 40-75 år med tyngdpunkt på 55-65 år.


Sedan kommer ett riktigt skrattretande påstående "Bland sverigedemokraterna finns besvikna borgerliga väljare som vill uttrycka sitt missnöje med högeralliansens politik." Jan G Andersson tycks fullständigt glömt bort att hans socialdemokrater har styrt landet de senaste 12 år innan vi fick ett regeringsskifte 2006 och då också bäddat för sverigedemokraternas framgångar genom sin misslyckade politik. Min personliga uppfattning och erfarenhet är att merparten av våra väljare är missnöjda socialdemokrater.

Han avslutar sin ledare med följande "Sverigedemokraterna ska tas rätt upp och ner och dessa hatets och illviljans kolportörer demaskeras."

Hur många läser och bryr sig om vad denna Jan G Andersson skriver?
Ingen känner ju igen sig i hans beskrivning av s-verkligheten!


Rolf Asmundsson på samma tidning brukar även han ägna sig åt samma typ av argumentation. Han skrev följande i en ledare i augusti.
 "Sverigedemokraterna finns och deras fördomar måste bemötas och avslöjas. Några för väljarna obligatoriska besök på ett kommunfullmäktigesammanträde där sd-ledamöter sitter med vore kanske det effektivaste sättet."


Jag håller med Rolf Asmundsson om att besök i kf skulle vara välkomna men jag är helt övertygad om att effekten skulle bli den rakt motsatta.

För då skulle vår politik och våra inlägg i debatten nå ut till väljarna. Idag är det just sådana "fina herrar" som Rolf Asmundsson och Jan G Andersson som styr vad som skrivs i Östran.

Om dessa "fina herrar" verkligen menar allvar med vad de skriver skulle ju allt vi sverigedemokrater säger i fullmäktige refereras i Östran men i själva verket är det fullständigt tvärtom.


I artikeln från kommunfullmäktige i Kalmar den 24 september avstår Östran från att publicera ett enda ord från debatten om kostnaderna för flyktingmottagningen i Kalmar, inte ens en enda liten stavelse.

Vilket gyllene tillfälle att avslöja oss för alla läsare!
Varför utnyttjar inte dessa herrar detta fina tillfälle?

Sanningen är den att de vet att vår argumentation går hem hos även Östrans läsare och då är det bättre att tiga. Precis samma taktik som man beskyller Fredrik Reinfeldt för i artikeln.

  

Nej, för Östran handlar det bara om att skrämma väljarna för sverigedemokraterna eller alliansen och det kan tydligen ske med vilka osanningar som helst. Att SD ska tas rätt upp och ner är bara ännu en ny patetisk och innehållslös rubrik från denna socialdemokratiska tidning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0