SD HÖGER ELLER VÄNSTER?

Den frågan är det många som ställer sig! Det finns heller inget ensidigt svar på den frågan och den som försöker att sätta in hos i blockpolitiken kommer att misslyckas fullständigt. Blockpolitiken är något för riksdagspartierna att diskutera men jag ser gärna att sverigedemokraterna krossar denna förlamande stelbenta synsätt som politiken bedrivits i Sverige sedan "urminnes tider".

Tidningen Barometern har tydligen insett detta faktum och placerar oss därför i mitten av den politiska skalan som säkert kommer att reta en del politiker och läsare. (Hoppas Barometern inte misstycker att jag lånat några av deras grafiska bilder, med det går tyvärr inte att länka till dessa objekt)

            70599-108
Valresultat kommunval i Kalmar.

Trots att vi i Kalmar bestämde oss för att ta det första året som ett läroår har vi ändå rört om en hel del på det lokala planet och det har också uppmärksammats i media. Vi har irriterat framförallt vänsterpartiet och detta har också gjort att vi fått extra rubriker. Socialdemokraternas invandrarpolitiker Nasim Malik har också hjälpt till att marknadsföra oss Sverigedemokrater.
Vi har inte var särskilt aktiva vad det gäller motioner men har ändå lämnat in fler motioner än moderaterna och kristdemokraterna och med tanke på att vi endast har två mandat i jämförelse med moderaternas 13 så är det anmärkningsvärt.

          70599-109
Jag kan lova våra väljare att antalet motioner kommer öka under det närmaste året. Vi kommer lämna in en motion om att folkomrösta om flyktingmottagningen i kommunen under hösten.
Barometerns journalister tycker tydligen ändå att vi varit aktiva eftersom de ägnar en del av sin helsida för Sverigedemokraterna med följande rubrik.

                70599-110

Jag måste tacka Barometern för en objektiv artikel i dagens tidning som beskriver det senaste året på ett bra sätt. Det är bara att hoppas att kollegorna på Östran ser och lär.

        


Kommentarer
Postat av: Dumle

Jag hoppas du ser att trenden går i rätt riktning. Demoniseringen av SD och dess folkvalda fungerar allt sämre och sämre i och med att allt fler människor upptäcker partiets representanter som rent av sympatisk. Inte minst du själv är att tacka för denna utveckling.

2007-09-18 @ 20:54:01
URL: http://skafferitrollen.blogspot.com/
Postat av: Thoralf A

Dumle, du kanske lyssnade på P1 morgon idag och hörde på denna kvinna von Essen som tuggar på i samma fotspår. Undrar när hon kommer inse att ingen tror och lyssnar på det hon säger längre.

2007-09-18 @ 22:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0