NYA MAUDERATERNA I KALMAR

De nya mauderaterna har haft riksting i Kalmar och jag passade på att lyssna och ta några bilder när jag ändå var på stan i några ärenden. Att det skett en förändring inom centerpartiet under Mauds ledning är nog ganska uppenbart för de flesta. Bort med folkdräkter och andra nationalistiska attribut och in med Stureplanscentern och de nya mauderaterna.

70599-8570599-84
De nya mauderaterna

Jag såg flera av de gamla centerpartisterna från norra Kalmar län hålla sig i utkanterna av Stortorget under Maud Olofssons tal. De var nog lite fundersamma över om det var deras gamla parti eller inte. Svenska folkdräkter och svenska flaggan var nationalistiska attribut som var ganska svåra att hitta, däremot fanns det andra nationers folkdräkter i centerns parad.

För de centerpartister som inte känner sig hemma längre kan vi sverigedemokrater erbjuda ett parti som står för många av centerpartiets före detta värderingar.

Jag tänker inte uppehålla mig vid Maud Olofssons tal men några reflektioner skall jag ändå återge. Invandringen och dess kostnader nämndes inte med ett enda ord. Däremot tog Maud upp vår dåliga vägstandard och beskyllde Ulrika Messing för att ha försummat investeringar på ofattbara 20 miljarder kronor i infrastrukturen.

 70599-86
En ny snilleblixt på gång?

JAG UNDRAR OM MAUD OLOFSSON ÄVEN KALLAR INVANDRINGENS KOSTNADER FÖR OFATTBARA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0