NU HAR DET HÄNT IGEN!

Ikväll har jag varit ute på Lilla puben och inmundigat ett par Newcastle. Jag vet inte för vilken gång i ordningen en förtroendevald politiker i länet kom fram och ville prata med mig.

Det som är förvånande är att ingen vill tala om hur fel sverigedemokraternas politik är utan istället tala om hur rätt vi har i de frågor vi driver.

Kvällens person sa sig vara väldigt stolt över att jag satt i fullmäktige och drev våra frågor på det sätt jag gör. Han var väldigt missnöjd med sitt eget parti och förutspådde visa negativa framtidsutsikter.

Han berättade även att partiet på lokal nivå fått förhållningsorder från sin riksorganisation om att under inga omständigheter samarbeta med Sverigedemokraterna. Han ifrågasatte detta väldigt starkt då han ansåg att det ideologiska borde vara det som avgjorda vem man samarbetade med och eftersom vi hade samma uppfattning i några frågor på lokal nivå borde detta vara avgörande, inte vad partiledningen anser. Han var till och med nära att helt hoppa av politiken om ingen ändring kunde skönjas.


Med andra ord ännu ett bevis på att pk-bubblan är på väg att spricka.


I onsdags kväll hade vi i SD Kalmar en liten pubkväll och några helt nya ansikten dök upp från Kalmar och Nybro.

70599-116


Kommentarer
Postat av: j-å

Varför är du förvånad? Att hela tiden påtala fel och försöka "svärta" ned andras politik, samt ägna sej åt personliga påhopp är i längden olönsamt.
Och det ger oftast en fadd eftersmak. Men tyvärr har det blivit en mycket utbredd metod, inte minst i medierna.
Som sagt, offra energin på de egna frågorna och stötta andras som ni tycker är bra, oavsett partiursprung.

2007-09-22 @ 17:04:10
Postat av: Tobbe

In vino veritas....som man brukar säga.

2007-09-22 @ 22:49:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0