ISLAM EN FREDLIG RELIGION?

Många muslimska företrädare påstår att islam är en fredlig religion men hur kan det då vara möjligt att utfärda dödshot och belöningar till den som mördar människor som anses ha kränkt denna religion. Alla muslimer vänder tydligen aldrig andra kinden till eller finns det någon som gör det?

70599-103
Se upp, Lars Vilks!

Dessa hot uttalades av Irakiske al-Qaidaledaren Abu Omar al-Baghdadi som troligen framfördes under gårdagens fredagsbön.

  

"- Härmed, och i godhetens månad Ramadan utlyser vi en belöning på 100 000 dollar till den som dödar den kriminelle gudsförnekaren. Belöningen höjs till 150 000 dollar om han slaktas som lamm.

  

- Vi utlyser en belöning på 50 000 dollar till den som kommer med chefredaktörens huvudet på den tidning som publicerade teckningarna.
- Muslimer som dödar dessa två gudsförnekare och fähundar kommer att ersättas för gärningen hos Gud. Men, vid Guds namn kommer vi att uppfylla våra löften om pengar. Det är inte ersättning för att döda dessa fähundar utan för den tid som läggs ned för att fullfölja gärningen."

Så låter en företrädare för den fredliga religionen islam!


Sveriges Muslimska Råd skriver följande på sin hemsida om Ramadan som började den 13 september.


"Ramadan är en månad för andlighet och sökande av själsfrid, en månad för försoning och förlåtelse. Låt denna ramadananda genomsyra er, era hem och familjen, ert arbete och deltagande i samhället så att det goda och välgörande växer och sprids där svenska muslimer lever och verkar."

Ganska eller omöjligt att lita på detta budskap. Den som läser texten förstår att det muslimska budskapet skall spridas i Sverige och undrar nog också om det inte handlar om hyckleri när man skriver att ramadan handlar om försoning och förlåtelse.


När nyheten om att det utfästs en belöning på 100.000 dollar på Lars Vilks huvud och ytterliggare 50.000 dollar om han slaktas som ett lamm så försöker media tona ner det hela och ser inte alls något allvarligt på hoten.

Att media tar så lättvindigt på detta gör mig väldigt förundrad. Det här påverkar ansvariga personer på tidningarnas redaktioner oavsett vad dom säger i media och det innebär att de kommer att tänka sig för mer än en gång innan de skriver eller publicerar något kritiskt om islam i fortsättningen.


Kommer Fredrik Reinfeldt bjuda in dessa islamister till Rosenbad för att be om ursäkt eller kanske till och med leverera Lars Vilks "huvud" på ett fat för att ställa in sig hos dessa religiösa tokstollar. Nu är det hög tid för vår statsminister att kalla upp ambassadörerna från dessa muslimska länderna och tala om var "skåpet skall stå". Han bör kräva att deras regeringar omedelbart ser till att dessa islamister som utfärdat dessa hot grips och ställs inför rätta. Men för guds skull begär dom inte utelämnade till Sverige.


ISLAMISTER I SVERIGE?

70599-104
Demokrati och jämlikhet i Pakistan.


I gårdagens Studio P1 diskuterades varför unga muslimer i Sverige blir islamister och vill offra sina liv för islam i terrordåd. Det fastslogs i programmet att det fanns många islamister i Sverige men ingen av de företrädare som deltog i programmet tog egentligen inte riktigt avstånd från detta, istället visade de sitt hat till USA. De erkände utan omsvep att det finns imamer i Sverige som sprider islamistisk propaganda i moskéer.  Om jag vore i Lars Wilks eller Ulf Johanssons kläder skulle jag vara mycket försiktig i fortsättningen


Det mest sorgliga i denna historia är att de inte kan förvänta sig något stöd från den menlöse statsministern Fredrik Reinfeldt eller den resgalne utrikesministern Carl Bildt.

Att socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin skulle uttala sitt stöd för Lars Vilks eller Ulf Johansson är nog helt osannolikt utan hon fortsätter nog att tiga som hon gjort den senaste tiden. Hon vägrade ju delta i senaste Uppdrag granskning som handlade om integrationsproblemen.


VAD HAR VI FÖR RYGGRADSLÖSA RIKSDAGSPOLITIKER.


Kommentarer
Postat av: Rune

Det är väl bara att inse bortom allt rimligt tvivel, att en mycket stor del islamtroende griper varje tillfälle som tänkas kan för att ställa till bråk. Behövs det mer bevis?
Att ställa till bråk och komma med hotelser för dessa löjliga teckningar?

2007-09-15 @ 20:30:01
Postat av: Per Petersson

Men Thoralf.
Nu använder du kommunens bilder på kommunfullmäktige igen.
;-)

2007-09-15 @ 23:25:53
Postat av: Stig

Tänk att gemene man ALDRIG lär sig följande: islam&muslimer--demokrati&integration är lika ogenomförbart som att försöka blanda olja med vatten, vilket tyvärr dagligen visar sig runt om i världen!

2007-09-16 @ 06:23:19
URL: http://sillastryparn.blogspot.com
Postat av: Thoralf A

Oj Oj Oj, Per! Nu får jag nog kommunens tjänstemän efter mig igen ;-)
Eller Nasim Malik.

2007-09-16 @ 19:24:47
Postat av: Per Petersson

Haha,du kan alltid skydda dej med en skinkmacka om han blir för hotfull.
;-)
Ha det gött.

2007-09-16 @ 19:51:54
Postat av: Säg NEJ TILL ISLAM, för djurens skull!

Muslimerna nere i psykoöstern och här i Sverige kan gapa bäst fan de vill! Här i Sverige har RÅDER YTTRANDEFRIHET och ÅSIKTSFRIHET, i vilken rätten att avbilda pedofiler och djurplågare som kallar sig "profeter" (Muhammed) och kritisera religioner som ISLAM ingår!Stå på dig LARS VILKS, Sveriges främsta konstnär, hjälte och försvarare av vår YTTRANDEFRIHET!I also want to give my SUPPORT TO DENMARK and JYLLANDSPOSTEN!Here are some of my own cartoons of the muslims beloved childmolester of "prophet" Muhammad and his "holy place" - the cave HIRA where he performed his SICK CHILD MOLESTATIONS and CRUELTY TO ANIMALS (HALALBUTCHERING)!http://i36.tinypic.com/24etg7t.jpghttp://i33.tinypic.com/ulcus.jpgYou muslims can complain and threat all you want - I LAUGH AT YOU!! :-)Finally i would like to tell all of the people around the world who read this to BOYCOTTING THE OIL and convert your vehicles to be powered by ETHANOL, BIODIESEL or any other fuel which is NOT COMING FROM THE PSYCHO(MIDDLE)EAST!BOYCOTTING OIL=SAYING NO TO TERRORISTS, CHILDMOLESTORS AND OTHER MANIACS IN THE PSYCHO(MIDDLE)EAST!2009-11-23 @ 14:58:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0