AVGÅ REINFELDT!

Dödshot och stora belöningar till den som slaktar en svensk konstnär eller en svensk chefredaktör och vår statsminister vägrar uttala sig.

- Statsministern vill i det här läget inte kommentera ärendet alls, hälsar pressekreteraren Edvard Unsgaard.

                       70599-105

Vi behöver en statsminister som tar kraftigt avstånd från dessa hot oavsett vem det kommer ifrån och inte någon som gömmer sig i Filippas kjolar när det hettar till.

AGERA ELLER AVGÅ, REINFELDT


Kommentarer
Postat av: Stig

En värre ynkrygg till statsman och ledare får man leta efter. Undrar hur många tiotals procent av "Alliansens" väljare som känner sig grymt besvikna? För hoppningsvis leder detta missnöje till strömhopp till Sverigedemokraterna men om så skulle bli fallet lär vi tyvärr dock ej undvika att få den fullständigt obildade Måååååna till statsminister 2010----Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

2007-09-16 @ 06:10:31
URL: http://sillastryparn.blogspot.com
Postat av: Magnus

Först racar han med MP-försvarspolitik, och nu denna dhimmitude.
Anser att försvarsfrågan och att han skandalöst inte stödde en av sina ministrar enligt försvarsbeslutet är ett i sig nästan tillräckligt problem för att ha en förtroendeomröstning.

2007-09-16 @ 16:17:11
Postat av: Per Petersson

Är inte lätt att vara opartisk efter familjemiddagen som dom avnjuter på bilden.

2007-09-17 @ 00:59:04
Postat av: David D -Invandringskritisk svartskalle

Först så röstade jag på miljöpartiet, miljön är nog det som ligger mig varmast om hjärtat. Sen insåg jag vilka bolsjeviker dom är, på senare tid de största islamist-kramarna likaså (går hand i hand som alla vet), sen röstade jag borgerligt efter det tills detta senaste val, då jag tog modet till mig och lade min röst på SD, vilket jag nu är väldigt nöjd med nu när jag ser Alliansens flathet, PINSAMT!! Jag var väldigt nöjd med att Alliansen vann men kommer ändå aldrig lägga min röst på den Svenska Sosse-högern igen, SD må vara ena riktiga jeppar i mångt och mycket men i dessa tider.... SD 2010!! Du kommer att få ångra denna flathet Herr Reinfeldt!!

2007-09-17 @ 14:57:23
URL: http://postmoderntimesgroup.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0