SVERIGE SKALL BLI EUROPAMÄSTARE I INVANDRING

Migrationsminister Tobias Billström har fått spelet när han vill göra Sverige till Europamästare i arbetskraftinvandring, enligt P1 ekot.

70599-137


De "nya moderaterna" går från oklarhet till rena vansinnespolitiken.


Vem som helst skall ha rätt att komma till Sverige under 3 månader och söka jobb.
Jag tror att många av dessa kommer att utnyttja tiden till att framförallt jobba svart under dessa månader men det kommer säkert också finnas grupper som kommer sätta i system att begå brott eller trafficking och allt vad som kan följa i dess spår.


Förslaget innebär också att människor som fått avslag på sin asylansökan skall kunna stanna kvar i landet och söka jobb under 3 månader som arbetskraftsinvandrare.

Hur gör man för att avsätta denne naive migrationsminister?


För mig är det fullständigt en gåta hur moderaterna kan ha några väljare kvar. Det borde bli en riktig revolution på partiets stämma i Gävle denna vecka men det är väl som vanligt att alla är rädda om den hand som föder en och då tiger man och finner sig i alla de nya moderaternas tokigheter.

En moderat politiker i Kalmar sa häromdagen till mig att den moderata kompassen hade gått i spinn och att ingen längre vet åt vilket håll den pekar. Stackars moderater, hur länge kommer Reinfeldt få sitta kvar?

Partiet har ju chansen att välja ny partiledare om några dagar.

Många moderater har i det tysta visat sitt stöd för sd och jag är helt övertygad om att vi klommer att få ännu fler om utvecklingen av de nya moderaterna fortsätter. Snart har moderaterna mycket gemensamt med vänsterpartiet.


Pest eller Kolera ifrån mitt inlägg igår har fått  ytterliggare en ny dimension.


Kommentarer
Postat av: Arne SVensson

Kan inte övriga EU länder förklara för den här gossen att är de väl inne i Sverige så är det fritt fram att invadera nästan hela EU . De om några har ju sagt ifrån att de inte önskar att kreti o pleti hemsöker deras länder som de värste barbarer på plundringståg.

2007-10-23 @ 17:50:08
Postat av: MA

Bra punktmarkering av en tomhylseminister i tomhylsepartiet i tomhylseregeringen.

Det där har han talat om rätt länge. Sen mer än ett halvår tillbaks. Bl a i ett Axess-program. Ja visst är det katastrofalt!

I Axess vill jag minnas att han sa att han inte ansåg att arbetskraftsinvandrades utbildning spelar någon roll vid en fri arbetskraftsinvandring samt att den skulle ses som ett slags bistånd till andra länder, vilket där även vänsterdebattören Per Wirtén ryggade inför.

Naivt är bara förnamnet. Killen fattar förmodligen inte att det finns gränser för samhällen, och beträffande arabisk (=islamisk) invandring är han säkert totalt naiv.

Dock vill jag minnas att han när han var i Bagdad tillsammans med Bildt uttryckte att det vore bra om irakier kunder stanna i Irak istället för att åka till Sverige, samt att de som kommit till Sverige bör få incitament att återvända (men snacka går kanske när man inte står på svensk mark och behöver vara 100 % pk?).

En svag minister som är lika som Borg rörande godtyckligt strippande av försvaret.

Men MUF är minst lika naiva!
Här intervjuar MUF-Niklas de en muslim som säger att hon vill införa sharia nnär muslimerna är i majoritet, och MUF-Niklas tycker att muslimerna är precis som alla andra:
http://www.youtube.com/watch?v=VGSyQARUj2w

Här intervjuar MUF-Niklas integrationsministerpojken Billström, och tramsar om "fett bra" och "bra fett" i att slags barnsligaste fåntrattsbabbel:
http://www.youtube.com/watch?v=F5SrubOrMt8

2007-10-23 @ 19:57:23
Postat av: Adde

Det är alltid lika trivsamt när du överraskar, Thoralf. Ingen kan med fog kalla dig förutsägbar i alla fall. :-D

2007-10-25 @ 15:37:01
Postat av: Wlan

Ja, man kan ju i ett demokratiskt land välja att tolka budskap på sitt eget sätt. You Tube "snuttarna" är väl ett bra exempel. Jag tolkar dock inte tjejens budskap som att Sverige "riskerar" sharia-lagar i framtiden. Och vem är hon att ta sådana beslut? Du kan vara lugn ThorAlf. Vi kommer inte att få några sharia-lagar i Sverige under vär livstid. Men kan du garantera att Sverige har muslimer om SD vinner valet?

2007-10-26 @ 01:20:57
Postat av: Thoralf A

Wlan, med den utveckling som råder just nu i vårt land där tusentals muslimer kommer till Sverige varje månad så är det fruktansvärt naivt att inte inse att sharialagar kommer införas av dessa muslimer.
-
FAKTUM ÄR ATT DE REDAN PRAKTISERAS I VISSA DELAR AV DEN MUSLIMSKA BEFOLKNINGEN I SVERIGE.
-
Det handlar om att de vill göra detta offentligt också.
Om SD skulle vinna valet kommer det givetvis finnas en mängd muslimer i Sverige men de muslimer som inte vill anpassa sig till våra lagar och regler kommer vi erbjuda ett rejält bidrag för att återvända till sina hemländer.

2007-10-26 @ 08:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0