SD-KOMMUNKONFERENS I GETINGE

Helgens kommunkonferens i Getinge avlöpte i lugnets tecken. Endast 5-10 personer i en liten motmanifestation visade upp några röda banderoller någon timme under lördagen sedan tröttnade de och åkte hem till mamma och pappa.

70599-158

Antalet poliser är antagligen så pass avskräckande att dessa antidemokrater insett att de inte kan störa våra möten längre. Det är bara tråkigt att det skall behövas polisresurser i den här omfattningen som kostar våra skattebetalare stora summor. Polisen skulle kunna använda sina resurser på ett betydligt bättre sätt om dessa vänsterelement kunde acceptera de demokratiska regler som råder i vårt samhälle.

70599-153
Några av de poliser som höll ett vakande öga över oss.


Det kommunpolitiska programmet som antagits under konferensen blir ett mycket bra styrdokument för alla våra ledamöter i olika kommunfullmäktigesamlingar. Här finns minst ett hundratal uppslag till motioner som kan läggas i kommunerna.

Jag har också fått många uppskattande omdömen om min blogg under helgen vilket givetvis känns väldigt bra och som uppmuntrar till att fortsätta.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför väljer ni att se polisövervakning som något negativt? Det gnälls när ingen besyddar sverigedemokrater mot olaga hot, stenkastning mot hus osv. Var då istället tacksamma för att polisen var där . Det finns ju faktiskt ett val i hur man tolkar deras närvaro: beskydd eller hot? Samtidigt ska vänsterungdomarna ses som ett hot! Stackare, ni är visst hotade från alla håll!

2007-10-23 @ 15:37:28
Postat av: Thoralf A

Anonym, Jag anser till skillnad från dig att det är slöseri med samhällets resurser när det måste till en stor bevakning av ett politiskt partimöte.

Orsaken är ju att det finns vänsteranhängare som inte respekterar vår demokrati.
Jag tycker du skall ta och kritisera dessa grupper istället. Finns många bloggar där du kan göra det.

Lycka till!

2007-10-23 @ 17:00:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0