SD ENDA EU KRITISKA PARTIET I SVERIGE?

De svenska politikerna i EU-parlamentet har redan börjat diskutera hur man skall hålla sverigedemokraterna UTANFÖR från parlamentet.

Dessa naiva politiker tycks tro att det bästa sättet att motverka sverigedemokraterna är att öka valdeltagandet i EU-valet 2009. Det är en logik som borde innebära att det är de EU-kritiska som röstar i valet medan de EU-vänliga ligger på sofflocket. Allt sunt förnuft säger ju raka motsatsen, det är de EU-vänliga som i huvudsak röstar i detta val. Jag tror istället att ett ökat valdeltagande gynnar sd.
 

Sverigedemokraterna är ett EU-kritiskt parti och som absolut inte vill få med Turkiet som medlem. Utav riksdagspartierna är det bara v och mp som är EU-kritiska och dessa båda partier kommer få det mycket problematiskt 2009 med att vissa sina EU-kritiska hållning om de samtidigt skall vissa upp en gemensamt alternativ med socialdemokraterna inför riksdagsvalet 2010. Miljöpartiets Peter Eriksson har redan flaggat för att man kan ändra uppfattning i EU-frågan om det gäller att t.ex. bilda regering med socialdemokraterna. Bägge partierna har dessutom inget emot att Turkiet blir medlem i EU vilket gör att de inte framstår som äkta kritiker av unionen.


Vid en intervju av några EU-parlamentariker svarar de på frågan om de tror att Sverigedemokraterna kan ta någon av de 20 platserna till EU-parlamentet.

Inger Segerström (s) säger sig vara mycket orolig för sverigedemokraterna men förklarar inte varför.

Carl Schlyter (mp) uttrycker däremot den förnuftig inställning att alla partier har rätt att försöka ta sig in i EU-parlamentet och att miljöpartiet skall ta mer platser i till parlamentet i nästa val.


Gunnar Hökmark (m) däremot uttrycker en skrämmande inställning och dålig kunskap då han i Rapport säger följande "Sverigedemokraterna tycker illa om människor för att de kommer från ett annat land eller annan kultur eller miljö". Gunnar Hökmark känner givetvis ingen sverigedemokrat utan sprider bara sina floskler och skrämselpropaganda.


70599-148
Gunnar Hökmark, gammal moderat i ny tappning.

Han vet givetvis inte att många av våra medlemmar är människor från andra länder eller kulturer. Han är till och med okunnig om att vår vice partiledare Anna Hagwall är invandrare från Ungern. Gunnar Hökmark gör sig själv till ett åtlöje genom dessa uttalanden och skaran som lyssnar på detta blir bara färre och färre. När vi kommer till 2009 kommer inte dessa argument att räcka till för att få människor att avstå från att rösta på Sverigedemokraterna.


Jag tycker synd om de "gamla" moderaterna!  Jag tror att väldigt många "gamla" moderater undrar över vad som pågår i partiet och även tänker att det var mycket bättre förr. Jag har hört moderata politiker säga att om homoäktenskap godkänns vid partistämman i Gävle i slutet på oktober så kommer de lämna partiet och politiken.

DE ÄR VÄLKOMMNA TILL SVERIGEDEMOKRATERNA, DET ENDA PARTIET I SVERIGE MED VÄXTVÄRK!


Kommentarer
Postat av: Thoralf A

Jag har fått mail om att en del har problem med att kommentera mina inlägg. Är det fler som har detta problem skriv detta i min gästbok på min hemsida eller maila mig på [email protected]

2007-10-13 @ 23:47:55
Postat av: Marthin

Testar om det fungerar att kommentera.

2007-10-14 @ 14:08:37
URL: http://www.riksdagspartiet.se
Postat av: Skånepåg

Funkar OK?

2007-10-14 @ 15:31:22
Postat av: Lasse

Test

2007-10-14 @ 18:53:08
Postat av: Göran

Det finns väl knappast något annat land i Europa som så väl lever upp till epitetet "Den sista DDR-staten" som konungariket Sverige, förlåt jag menar givetvis Swedistan!

2007-10-14 @ 22:21:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0