PK-JOURNALISTERNA OCH SVERIGEDEMOKRATERNA.

70599-161
Idag har jag varit ledig och gjort en liten biltur på norra Öland. Kalmarsund låg i det närmaste spegelblankt, endast ett svagt vågskvalp vid vattenbrynet som var mycket rogivande och avkopplande.

Media och det så kallade politiska etablissemanget hävdar som envisa åsnor att sverigedemokraterna enda fråga är invandringspolitik.

Medias rapportering av sd:s kommunkonferens i Getinge belägger istället det faktum att media och pk-journalisterna fått invandringspolitiken på hjärnan.

Ett mycket påtagligt exempel på detta är den radiojournalist som var närvarande under söndagen i Getinge. Han trampade otåligt runt i lokalerna under söndagen tills avsnittet om invandringspolitik avhandlades då han med sin mikrofon ivrigt försökte fånga alla inlägg. Så fort detta avsnitt var avklarat lämnade han lokalen. Att vi sedan avhandlade ytterliggare 10 avsnitt om kommunpolitik var fullständigt ointressant för denne pk-journalist.

Det som också bör nämnas är att just avsnittet om invandring antogs utan att någon debatt krävdes, alla andra avsnitt debatterades friskt.


ETT TYPEXEMPEL PÅ MEDIAS OFÖRMÅGA ATT VARA OBJEKTIVA!


Efter att ha läst en rad tidningar (DN, Expressen, Svd, Sydsvenskan, GP) och deras ledarkommentarer blir bilden än mer "skrämmande". Alla ledare handlar i stort sett endast om avsnittet invandring, alla övriga avsnitt (10st) är tydligen fullständigt ointressanta för dessa skribenter.

Det märkliga är att inte i någon av dessa ledare eller artiklar citeras det kommunpolitiska programmet om invandring, vilket borde föranleda en och annan fundering över innehållet i dessa ledare. Däremot är ledarna fulla av egna tolkningar den ena mer vild än den andra för att belägga flosklerna om sverigedemokraternas invandringspolitik som artiklarna bygger på. Det troliga är tyvärr att många läsare litar på dessa skribenter som fullt medvetet försöker föra sina läsare bakom ljuset.


FÖR DET KAN VÄL INTE VARA SÅ ATT  DE BARA VILL FÖRSTÄRKA BILDEN AV SD SOM ETT ENBART INVANDRARPOLITISKT KRITISKT PARTI.


JAG MENAR SÅ OPROFESIONELLA KAN VÄL ÄNDÅ INTE SVENSKA JOURNALISTER VARA?


VI ANSER JU OSS VARA ETT FÖREGÅNGSLAND VAD DET GÄLLER YTTRANDEFRIHET OCH DEMOKRATI.


Dessa politiskt korrekta journalister vägrar med andra ord skriva något om följande avsnitt i sverigedemokraternas kommunpolitiska program.


Demokrati

Ekonomi

Barnomsorg

Individ och Familjeomsorg

Äldre och Handikappomsorg

Miljö och Natur

Samhällsbyggnad

Brottsbekämpning

Skola och Utbildning

Kultur och Fritid


Så fort jag får tillgång till det uppdaterade kommunpolitiska programmet skall jag publicera avsnitt för avsnitt på min blogg.

Jag frågar mig bara om dessa journalister har något eget samvete eller är det viktigaste att vara etablissemanget till lags och då bryr man sig inte ett dugg om sitt eget samvete eller moral.

Vart är vårt samhälle på väg när en majoritet av journalisterna inte är självständiga längre utan tänker i första hand på att inte hugga av den hand som föder dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0