MÖTE I SVERIGES "JERUSALEM"

70599-140
FOTO THORALF ALFSSON

Lördagen ägnade jag åt ett möte i Jönköping där både Jimmie Åkesson och Björn Söder deltog.


Jönköping brukar ju kallas för Sveriges Jerusalem och därför är det roligt att sverigedemokraterna blivit så många och starka i Jönköping. När jag för några år sedan började engagera mig för sd var uppslutningen inte så stor vid möten men idag ser det helt annorlunda ut och det var mötet i Jönköping ett bevis på. Till Jönköping åkte ett antal medlemmar från Kalmar, Borgholm och Mörbylångas kommun och vi hade en trevlig dag tillsammans, även andra kommuner från Kalmar län var representerade.


Informationen på mötet handlade om den kampanj om invandringen som kommer att starta under hösten med kampanjtidning, hemsida och motioner i kommunpolitiken.

Även arbetet inför valen till EU juni 2009, kyrkovalet september 2009 och riksdagsvalet 2010 har redan inletts och mål och strategi inför detta redovisades av Jimmie och Björn.


SDU presenterades också av dess nyvalde ordförande Erik Almqvist. Han har ett väldigt viktigt jobb med att få fart på SDU som jag tror har mycket goda möjligheter att få många nya medlemmar med tanke på våra höga siffror i skolvalen.


Det var också roligt att träffa Sven-Evert Gunnarsson som driver nöjesstället Seghalla och som har utsatts för en hatkampanj från den socialdemokratiska riksdagskvinnan Carina Hägg.
Att höra Sven-Evert berätta om det stöd han fått i Värnamo med omnejd var en ren fröjd i mina öron. Han hade aldrig kunnat tänka sig att han skulle få ett sådant stöd! En enda person hade under den här tiden uttryckt sig negativt, med andra ord en droppe i havet.


Läs gärna kommentarerna till följande artikel i Smålandsposten så förstår man vilket stöd Sven-Evert fått.

Den som funderar på att ta steget att börja engagera sig i Sverigedemokraterna hoppas jag förstår att bemötande bland släkt, vänner, arbetskamrater och allmänheten är till 99 procent väldigt positivt. Vissa kanske inte delar vår åsikter och politik men det påverkar ändå inte relationerna då de respekterar våra åsikter.

Personer som Carina Hägg är undantag och ibland dessa undantag finns även vänsterpartiets anhängare men det är inget jag hänger läpp för. 

Vänsterpartiet som med sin tysthet stödjer organisationer som AFA (AntiFacistiskAction) och Osynliga partiet och därmed också förespråkar odemokratiska metoder är något resten av Sverige borde ta avstånd från.


Kommentarer
Postat av: Göran

Underbar bild på två blivande riksdagsledamöter!

2007-10-08 @ 23:26:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0