DANSK FOLKEPARTIES VALAFFISCH

Inte utan att man är lite avundsjuk på Danmark som går till nyval den 13 november.

Jag är fullständigt övertygad om att Dansk Folkeparti kommer att stärka sin position i folketinget.

De har redan gått ut starkt i valrörelsen och gjort frågan om invandringen och islamiseringen till en valfråga.

70599-159

Pia K med den uppmärksammade valaffischen.


Dansk Folkeparti tycks ha taktiken att gå ut hårt och sedan bara öka tempot.


Det skall bli väldigt intressant att följa valrörelsen i Danmark, med stor sannolikhet kan vi sverigedemokrater lära oss en hel del de närmaste veckorna. Inte minst om hur svensk media kommer bevaka valet i Danmark. Som tur är finns ju Internet så man även kan läsa danska tidningar.


LYCKA TILL PIA K!

Vi i Sverige får hoppas på att Fredrik Reinfeldt kör i "diket" så att vi även får ett nyval och inte behöver vänta till 2010.


Kommentarer
Postat av: j-å

Efter detta ditt senaste inlägg Thoralf, är jag verkligen förvirrad. Vart står du egentligen politiskt, sett till bredden och inte bara i invandrarfrågan.
Du häcklar sossarna och vänsterpartiet. Nu hoppas du på att Reinfeldt "kör i diket", vilket drar med sej hela det borgerliga blocket.

2007-10-25 @ 20:30:02
Postat av: Thoralf A

j-å, för dig tycks blockpolitiken vara helig! Jag hoppas att du inte missat att jag är sverigedemokrat och vi har inget samarbete vara sig med vänster eller högerblocket.
-
Jag anser att blockpolitiken är som en fotboja för vårt land. Jag kritiserar allt jag anser vara befogat och den politik som alliansen hittils genomfört är jag mycket tveksam till.
-
Jag hoppas givetvis att regeringen kör i "diket" så vi får ett nyval även i Sverige, vilket ger oss sverigedemokraterna en möjlighet att stärka vår ställning och förhoppningsvis komma in i riksdagen.

2007-10-25 @ 21:07:56
Postat av: Skånepåg

Pia Kjærsgaard udsender daglig videohilsen til vælgerne

Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard, udsender dagligt kl. 14 i resten af valgkampen en videohilsen til vælgerne på Dansk Folkepartis hjemmeside.

I sin daglige opdatering vil Pia Kjærsgaard beskrive Dansk Folkepartis seneste initiativer og give sine kommentarer til de nyeste temaer i valgkampen.

Det er muligt at se dagens videohilsen ved at følge nedenstående link:

http://www.danskfolkeparti.dk/Valgvideo_med_Pia.asp

2007-10-25 @ 21:16:18
Postat av: Magnus

Ja, man blir avundsjuk på danskarna och den yttrandefrihet de har (tack vare bl a bättre förståelse av samhälle, integritet och mod) men knappast vi längre har.

Risken att tomhylseregeringen skulle bli osams och spricka finns knappast. Tomhylsor kan inte skapa någon laddning mellan sig. Jag tror inte att det missgynnar SD om det tar 3 år innan partiet är (förhoppningsvis) vågmästare.

Blockpolitiken hade inte behövt vara så tokig om "de gamla moderaterna" regerat, med Bohman-takter och en sund syn på nation och stat, eller om svensk borgerlighet mer liknat den danska.

Att SD inte behöver definiera sig blockmässigt är ju självklart, men jag antar att SD inte har så mycket gemensamt med miljömuppar och vänsterpartister i palestinasjal. Samtidigt kan man attraherar förnyftiga sossar och naturligtvis vänsterkantsmänniskor som får upp ögonen...

(Tyvärr är det nog bara en tidsfråga innan slymuken (en läskigt anpasslig klump utan ryggrad) Reinfeldt t ex virar in sig i palestinasjal - moderate biståndsministern Gunilla Carlsson gör det ju redan bildligt i en hel garderob med palestinasjalar.)

2007-10-25 @ 22:16:35
Postat av: Marthin

Den tvådimensionella politiska skalan är inte minst föråldrad, men även _kraftigt_ missvisande. Således inget man ens bör försöka att placera in partierna på, eller beklaga sig kring!

2007-10-25 @ 23:55:45
URL: http://www.riksdagspartiet.se
Postat av: Tore

Precis, Thoralf! Nu när "hesa Fredrik" rensar ut
de gamla "gnällspikarna", kommer social-moderaterna
att störtdyka. Det verkar också lite panik i "pengabegäret". Månde det bero på den okontrollerade invandringen. Och det enda som saknas är läkare och specialistsköterskor. Kan det
också bero på den åldriga "förmånsinvandingen" tro.
Själv har jag väntat i över 2 (två) månader för att
få en röntgen!...

2007-10-26 @ 00:04:11
Postat av: Magnus

Tore: Pengarna - det invandringen kostar - ...fixar sig alltid. Man laddar ju tomhylsor i försvaret för fulla muggar, vilket, som Borg visat, spar pengar. :-(

Kostnaden är naturligtvis stor (kanske mellan 50 och 100 miljarder; marginalkostnad för hög invandring kanske i mångmiljardklassen) och inte ointressant, men viktigare fokus är nog ändå att vi kan skapa det samhälle vi vill ha och tacka nej till ickefungerande multikulturalism (vilket i verkligheten snarast är kulturer med inga svenskar och relativt stor andel muslimer, såsom i Stockholms- Göteborgs- och Malmö-stadsdelar). Märkligt att man accepterar massinvandring. Rimlig flyktingmottagning (där kanske, t ex, inom EU fördelas 1000-tals, inte 100000-tals, från exvis arabländer och vilka t ex är homosexuella eller hotas till livet av annat skäl) accepterar jag...

Det gör även SD (på lång sikt, även om temporärt mer eller mindre totalstopp ju diskuteras) och Danskt Folkeparti samt andra enligt media-, Expo- och politikerskrå-pöbeln "rasistiska" (sic) partier i Europa.

2007-10-26 @ 06:21:58
Postat av: Magnus

"Således inget man ens bör försöka att placera in partierna på".

Nu har ju de partier som kallar sig röda samt de som kallar sig borgerliga ändå gjort det... Vad är du för knäppgök att mästra tredje part om det? "Riksdagspartiet"? Ja jee!

2007-10-26 @ 06:25:03
Postat av: Lennart Svensson

Det är enligt min mening helt riktigt att så länge SD inte ingår i några allianser så kan man gott bedriva smörgåsbordspolitik, dvs man skall inte behöva lassa in
1kg tartarbiff bara för att få lite Jansson. Man kan plocka det som man tycker passa in politiskt av antingen ideologiska, ekonomiska eller överhuvud taget vilka skäl som helst.

2007-10-26 @ 09:52:24
Postat av: j-å

Thoralf.
Nu drog du en förhastad slutsats. Blockpolitiken är inte alls helig för mej, snarare tvärt om. Den har mer och mer blivit ett verktyg för att tillskansa sej makt, i stället för samarbetspolitik.
Har alltid ansett det vara fel att rösta ned ett bra föeslag, bara för att det framförts av "fel parti", vilket oftast blir följden av blockpolitik.
Jag ville bara veta din politiska strategi.

2007-10-26 @ 10:30:12
Postat av: Lennart Svensson

Läste nyss i Aftonbladet att Pia K vunnit slaget om yttrandefriheten i Danmark. Muslimerna verkar har kapitulerat, de inser att de inte har något att vinna genom att bete sig som idioter. Fasthet är ett språk som de begriper, men det begriper man inte i PK -kretsarna i Sverige. Danmark är bara att gratulera de ligger decennium före Sverige men nu är folkrörelsen på väg upp i Sverige.

2007-10-26 @ 10:31:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0