VÄNSTERHYCKLERI

´V BJÖD INTE IN SD TILL MANIFESTATION MOT VÅLD OCH FÖRFÖLJELSE.

Är det något parti i Kalmar som blivit utsatt för våld och förföljelse så är det Sverigedemokraterna. Personligen har jag under 2007 fått fönster i min lägenhet krossade vid tre tillfällen, jag har utsatts för hot och trakasserier. Ändå är vi inte inbjudna när vänsterpartiet bjuder in till manifestation mot våld och förföljelse. Är det möjligen så att vänsterpartiets företrädare har dåligt samvete för de hot och skadegörelse som vi utsatts för då det är just vänstergrupper som tagit på sig ansvaret för flera av fönsterkrossningarna. Polisen har även tagit en person som erkänt trakasserier mot mig och den personen var just vänsteranhängare.


Är det så att våld och skadegörelse mot sverigedemokrater inte räknas eller till och med är ok enligt vänsterpartiet i Kalmar. Frågan är helt klart befogat med tanke på vänsterpartiets agerande.


Vänsterpartiets politiska sekreterare Birgitta Axelsson Edström försvarar deras agerande med att sverigedemokraterna inte är ett demokratiskt parti.

" Min definition av demokrati är en människa en röst men också alla människors lika värde säger Birgitta Axelsson Edström"


70599-100
Birgitta Axelsson Edström  för bild se länk 

Jag blir faktiskt ganska förbluffad över detta uttalande. Problemet för dessa vänsterpartister är att vi förespråkar en begränsad invandring och det är inte en tillåten åsikt enligt vänsterpartiet, för då drar dessa vänsterpartister sina märkliga slutsatser. Är det någon som har problem med att leva upp till demokratin tycks det vara just vänsterpartiet.


Ett gammalt ordspråk säger Man skall inte kasta sten när man sitter i glashus" men det är precis det Birgitta Axelsson Edström ägnar sig åt. Hon och vänsterpartiet delar upp människor i olika grupper (läs sd) och därmed lever hon och vänsterpartiet inte upp till sina egna värderingar. Att inte bjuda in sd är bara ett litet exempel på detta och det hyckleri som dessa vänsterpartister ägnar sig åt.


Det vore betydligt mycket bättre om vänsterpartiet ägnade sig åt att försöka uppfostra sina ungdomar i Ung vänster och vänsterpartiets militanta grupp AFA. Varje gång någon av "deras" ungdomar ägnar sig åt våld, skadegörelse eller annan odemokratisk verksamhet så är vänsterpartiets företrädare alltid tysta.


VÄNSTERPARTIETS AGERANDE KAN BARA SAMMANFATTAS MED HYCKLERI!


Kommentarer
Postat av: Jorma

Thoralf kolla din mail ;-), lite godis!

mvh Jorma

2007-11-10 @ 19:21:54
URL: http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/
Postat av: Rune

Men skall du verkligen låta medlemmar i ett kommunistparti bestämma vilka partier som är demokratiska.
Ignorera dem! Eller påminn dem om vilka de är!
Jag är så gammal att jag minns hur man talade om de fyra demokratiska partierna och kommunisterna. Kommunisterna gick då kommunistblockets diktaturstaters ärenden och gör så fortfarande.

2007-11-10 @ 20:41:28
Postat av: Göran

Alltid lika lustigt varje gång en kommunist tar ordet demokrati i sin mun. Mänskligt avskräde likt Birgitta Axelsson Edström vilka glatt hänger sig till en perverterad politisk åskådning som kostat mer än 100 miljoner människor livet under 1900-talet
kan endast bemötas med förakt!

2007-11-10 @ 22:33:51
Postat av: Ängö

Tänkvärda ord från en blogg nära er:

I dag är det Fars dag, inte för att vi firar det, jag är en stor motståndare till dylika dagar. Men är facinerad över att så många gör det. Nu för tiden skrotar vi det mesta, våra barn får inte fira traditionell julavslutning i skolan, man får inte sjunga nationalsången i skolan på avslutningen, de får inte gå till kyrkan, vi ska helst ha andras länders maträtter på julbordet, midsommarbordet och påskbordet. Vi gör allt för att sudda ut våran identitet. Men far- och mors dag ska vi fira. Märkligt.

2007-11-11 @ 11:34:17
Postat av: Skånepåg

> Ångö

Det är bara att hoppas att RFSL "gör sin plikt" i den fortsatta demoleringen av vårt fosterland och börjar yla i massmedia om att även detta måste avskaffas!

Man har ju visat sitt rätta jag då RFSL:s "elittrupper" rev ner och saboterade affischer i tunnelbanan med budskapet mamma pappa barn. Den efterföljande debatten i TV var hårresande i sin enfald från RFSL:s medverkande.

Som nytt "manskön" kommer man nog därför att kräva att det i stället införs sprutans dag. Barnen måste ju få ett svar då man frågar vem är min pappa? Svaret enligt RFSL måste därför i framtiden bli att det var en spruta!

2007-11-11 @ 13:22:45
Postat av: Jorma

Får man rekommendera läsarna att gå in på en känd fulblogg där anklagelser haglar emot en etnisk grupp mm?:
http://www.tommy.funebo.se/?p=3088
Hans inlägg är baserat på mitt blogginlägg i ämnet som Thoralf skriver,läs:
http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/2007/11/vnsterpartiet-kommunism-antisemitism.html

Trevligast är i sammanhanget att fulbloggaren ej fattar att allar lagar och föreskrifter har följts lagenligt och länkas till respektive sidor! Han påstår att jag hänger ut en kommunist i syfte att bringa våld emot denne, vilket är rent nonsens då det handlar om en print ifrån vänsterpartiets egna sida...löjeväckande men typiskt för en person med livlig fantasi.

Själv har denne fulbloggare blivit polisanmäld för förtal mm vilket man kan läsa om här:
http://funeboblogg.blogspot.com/

2007-11-11 @ 17:01:23
URL: http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/
Postat av: karin

Nedmonteringen av svenska traditioner beror snarast på det Gesellschaft som vi lever i. Utvecklingen är helt naturlig om man ska tro alla de sociologer som forskat kring ämnet mkt länge.
Är ni nazister? Om inte borde ni passa er för att göra jämförelser mellan vänstern och kommunister. Ni om några borde väl veta hur det är att hela tiden refereras till något som endast är historiskt. Vänsterpartiet må ha varit ett kommunistparti, men det är sedan länge övergivet. Försök att hålla er lite up-to-date med förändringarna i partiprogrammen, inte bara ert eget!

2007-11-12 @ 20:44:28
Postat av: Jorma

Up to date? och det är just vad ni från brunvänstern gör i era argument om Sverigedemokraterna? Ni är och förblir KOMMUNISTER och inget annat, bara och se vad eran fascistledare och antisemitiska svans utav bloggare skriver i cybervärlden. Ni är lika "up to date" i eran världssyn och idelogi som eran "kamratledare" i Nord-Korea.

2007-11-12 @ 22:06:38
URL: http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/
Postat av: Thoralf A

Karin tyvärr så får jag ofta påminnelser av vänstermänniskor som gör att kopplingen till kommunismen förefaller vara en verklighet för vänsterpartiet.
Jag hade varit väldigt glad om jag kunnat säga motsatsen men tyvärr är det inte så.
Vad det gäller oss sverigedemokrater så kan vi inte kritisera den förda invandringspolitiken eller islam utan att bli kallade för rasister men det biter inte längre på mig.

2007-11-12 @ 22:29:58
Postat av: Göran

"Karin": Du och dina likar är och förblir vedervärdiga KOMMUNISTER! Det krävs allt lite mer än ett litet kavajbyte efter Sovjetimperiets fall för att övertyga! Ta dig i brasan!

2007-11-13 @ 01:27:32
Postat av: karin

Snälla ni, varför antas jag vara vänsterpartist hela tiden? Jag hade lika gärna kunnat försvara ett annat parti om felaktiga påståenden gjorts. Ok för er som gillar att kalla V för kommunister, men håll då enskilda politiska aktörer utanför. Birgitta E-A är lika mkt kommunist som Thoralf är nazist.
Det är en sak att kritisera politiska åsikter, men att kalla vänsterns politik för "perverterad" är väl att ta i? Det är sånt som enbart visar på okunskap!
Gör mig en tjänst och gå till bibblan och låna "det kommunistiska manifestet" och läs vad som eg. sägs. När ni ändå är där: testa Hobbes "Leviathan" och J.S Mills "On liberty". Bara ett tips...

2007-11-13 @ 11:12:06
Postat av: Jorma

Karin, vänsterpartiets ledare Lars O var -93 Leninist, -99 Maoist, -04kommunist, och nu till sist är han bara enligt honom själv en enkel människa med feministisk framtoning! Ehhh..trovärdigt som bara attan va? Glöm inte att kommunistledaren grät när Berlinmuren föll.
Han grät över en Sovjetregim vilka enbart inom sin egna riksgräns mördat 7 ggr Sveriges befolkning. Jo, perverterade kommunister är och förblir Vänsterpartiet till den dag då dom rensat ut avfallet ur partiet.

2007-11-13 @ 12:50:19
URL: http://jormas-sd-blogg.blogspot.com/
Postat av: Göran

"Karin":
Mig veterligen var Birgitta E-A ansluten till "Vänsterpartiet KOMMUNISTERNA" och är då givetvis en perverterad kommunist trots kavajbytet, emedan den gode Thoralf mig veterligen aldrig varit ansluten till eller sympatiserat med "NSAPD" så din retorik haltar betänkligt. Du nämner "okunskap" och svamlar i nästa andetag om "Det Kommunistiska Manifestet". Menar du okunskapen om 100 miljoner döda människor som offrats på det kommunistiska altaret. Nej du jag betackar mig för din anvisade skräplitteratur ty det räcker med grundläggande historiska fakta för att inse att kommunismen i likhet med islam är PERVERTERADE irrläror vilka orsakat mänskligheten ett oändligt lidande.
Min tidigare uppmaning till dig kvarstår således: Ta dig i häcken!

2007-11-15 @ 00:03:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0