SVERIGE FÅR 30 MILJONER FRÅN EU.

70599-186

Detta har varit en toppnyhet på Sveriges Radios nyheter idag. På grund av att Sverige är så duktiga på att ta emot Irakier och ge dem permanenta uppehållstillstånd överraskar EU med hela 30 miljoner kronor i bidrag till Sverige och hela PK-maffian spelar med i farsen.

Varje person som migrationsverket placerar ute i kommunerna innebär ett bidrag/introduktionsersättningen till kommunen om ca 180 000 kronor. Det betyder att dessa 30 miljoner kronor motsvarar bidragen för ca 160 personer.


DET RÄCKER INTE ENS TILL KALMAR KOMMUN!


Kalmar kommun tar under 2007 emot 175 personer och EU:s generösa bidrag som regeringsföreträdare lovordar räcker med andra ord inte ens till detta.

Fredrik Reinfeldt och Tobias Billström är däremot väldigt stolta över det beröm EU ger till Sverige och vår stora mottagning av Irakier. De begriper tydligen inte att EU driver med Sverige och resten av medlemsländerna skrattar bakom ryggen på Fredrik Reinfeldt.

Sedan är det ju fullständigt vansinnigt att kalla det för bidrag när Sverige nettobetalar ca 14 miljarder kronor eller 14 000 000 000 kronor till EU varje år.

VI ÄR DET ENDA LANDET SOM BETALAR FÖR ATT BLI AV MED VÅR SJÄLVSTÄNDIGHET!   VILKEN DÅRSKAP!

Jag undrar hur många svenskar som går på denna vilseledande information/nyhet?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0