JÄVLEMOSKÉ FÖR3000 SUNNIMUSLIMER

Qatars ministerier satsar mångmiljonbelopp på moské i Gävle. Svensk kultur, religion och traditioner försvinner när metodistkyrkan i Gävle säljs till en islamisk förening för 5 miljoner kronor. Qatars regering finansierar köpet och ombyggnaden till moské.

Enligt Mustapha Mamlouk finns det 3000 sunnimuslimer i Gävle kommun, en siffra som borde få nackhåren att resa sig på varje svensk när ett antal av dessa med stor sannolikhet  också är muslimska fundamentalister. Med dagens invandring från framförallt Irak kommer den siffran att fördubblas på kanske 3-5 år. Men med en moské i Gävle så kanske det går ännu fortare. Södertälje kanske får en ny utmanare om titeln "Lilla Bagdad".

En fråga jag ställer mig är hur många shiamuslimer finns det i Gävle och kommer detta i så fall leda till oroligheter mellan dessa grupper i framtiden.

Metodistkyrkan i Gävle som snart konverterar till islam.

I många muslimska länder förföljs kristna och deras kyrkor vandaliserar eller till och med bränns och som vanligt skriver media väldigt lite om detta.

I många av de arabiska länderna är det inte tillåtet att bygga kyrkor eller ens utöva en kristen tro. Frågan är om vi skall tillåta människor från dessa länder att komma till Sverige och bygga moskéer när de själva inte tillåter kristna att göra detsamma i deras hemländer.
Vi har förvisso religionsfrihet i vårt land men finns det ändå inte en gräns för hur långt det får gå. Alla vet att det finns muslimska fundamentalister som sprider sitt budskap i dessa moskéer och detta kommer utan tvivel att leda till motsättningar mellan olika grupper i det svenska samhället.


I Qatar är enligt tidningen Dagen islam statsreligion, och en person som missionerar för någon annan religion utom islam kan dömas till fängelse i upp till tio år.

DETTA LAND TILLÅTER VI FINANSIERA MOSKÉER I SVERIGE!

  

Läs artikeln i Dagen

Vad är det som säger att de muslimer som kommer till Sverige inte har samma inställning till andra religioner än islam.

Trackback
RSS 2.0