IDAG HÅLLER VI PÅ DANSK FOLKEPARTI

Idag är det val till folketinget i Danmark och då hoppas jag att Dansk Folkeparti stärker sin ställning.

70599-176

Se Dansk Folkepartis valfilm

MEN oavsett hur det går i valet har Dansk Folkeparti förändrat dansk invandringspolitik dramatiskt sedan 2001.
Idag står de flesta partier i Danmark för en mycket stram hållning vad det gäller invandring.
Till och med socialdemokraterna lovar en i stort sett oförändrad invandringspolitik om man nu kan lita på detta. 

Enligt en artikel från TT idag används Sverige som ett slagträ i den danska debatten enligt följande.
Inte bara socialdemokraterna utan en majoritet av partierna använder Sverige som ett skräckexempel.

Svensk asylpolitik har döpts om till amnestipolitik av den socialdemokratiske partiledaren Helle Thorning-Schmidt vilket borde få Mona Sahlin att drömma mardrömmar. 

Alla partier utom radikale venstre vill inte göra några större förändringar i dansk invandringspolitik.

TÄNK VILKEN SKILLNAD DET ÄR PÅ ANDRA SIDAN ÖRESUND!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Varför flyttar inte farbrorn till Danmark då? Du verkar ha en stor kärlek för landet och dess politik. Ser inte meningen att sitta i Sverige och gnälla och klaga som du gör. Det är som om du gillar att plåga dig själv.

2007-11-13 @ 10:07:18
Postat av: Magnus

Du helt anonyme, som inte ens har IQ nog att skriva en anonym signatur: Varför accepterar du inte att jag har åsikten att Sverige, och i synnerhet invandrarområden som Malmö och andra städer och förorter, riskerar att islamiseras när det kommer 40000 muslimer till Sverige varje år, det vill säga cirka 20 procent av alla nya svenskar om man räknar in övriga invandrare samt födda i Sverige (alltså 100000 födda plus 100000 invandrade). Räknar man in att 5 procent muslimer i Sverige har yngre åldersfördeklning och högre nativitet är säkert redan var fjärde ny svensk, där alltså cirka varannan är invandrad, är muslim. Detta kanske var svårt att förstå för dig och du vet kanske inte heller så mycket om islam att du kan diskutera eventuella implikationer av om Malmö får islamisk majoritet inom några år...

-

Eller, superanonyme Alf-dissare, varför får inte problem med mångkultur diskuteras? Det vill säga om det alls är en möjlig ekvation.

Eftersom dagens Sverige -- ditt Sverige, som du vill ha det -- inte ger friheten att diskutera detta (du råder ju nu Alf att flytta till Danmark istället för att argumentera, och lärare som har kritiska synpunkter på invandringspolitisk får yrkesförbud) så är jag faktiskt inne på att kanske just flytta til Danmark. Men inte bara därför, utan även för att jag är säker på att det går åt helsike med Sverige om denna politik fortsätter.

mvh, Magnus

2007-11-13 @ 10:28:51
Postat av: Magnus

Apropå min sista mening om att Sverige går åt helvete på grund av bl a det jag anförde, så kan det ju inte diskuteras av den superanonyme som här kommenterade.

Frågan är ju trots allt - vilket den superanonyme verkar vara stolt över - censurerad.

2007-11-13 @ 10:31:21
Postat av: Giant

Det är nog bäst att flytta till ett land som inte tar emot invandrare.

2007-11-13 @ 10:43:42
Postat av: AW Svensson

Varför inte be muslimerna som inte trivs här pga mohammedhundar och vårt västerländska leverne med allt vad det innebär att flytta utomlands det skulle vara en välgärning som skulle uppskattas av svenska folket.

2007-11-13 @ 11:46:43
Postat av: Thoralf A

Jag har under de senaste 5 åren jobbat mycket tillsammans med danska företag. Under 2004 jobbade jag stora delar av året i Köpenhamn.
Jag har bara positiva erfarenheter av detta samarbeta och danskarnas mentalitet.
-
Med tanke på den utveckling som råder i Sverige kommer kanske Danmark att bli ett attraktivt land för svenskar att flytta till i framtiden.
En framtid som inte ligger särskilt långt bort.

2007-11-13 @ 12:06:08
Postat av: Giant

Ja en utvandring till Danmark verkar behövas för att behålla det Svenska och vår stolthet

2007-11-13 @ 14:43:03
Postat av: Gustafsson i Säffle

"IDAG HÅLLER VI PÅ DANSK FOLKEPARTI"

Det gör vi.

2007-11-13 @ 14:44:06
URL: http://gustafssonisaffle.wordpress.com/
Postat av: Magnus

"Ja en utvandring till Danmark verkar behövas för att behålla det Svenska och vår stolthet"

Vill du utveckla vad du menar. Menar du att de som har en åsikt bör flytta?I så fall har du kanske en odemokratisk grundinställning.

Menar du att "det svenska" är att förneka svensk kultur (som Reinfeldt när han säger att svenskhet bara varit barbarari eller Mona och Mauds helt liknande uttalanden?) och att "det svenska" är att absolut skita i vad som än förändras och hur det förändras? (T ex förndringar som att våldtäkter ökat dramatiskt, många gånger om, där utomeuropeiska invandringen är störst, som t ex i Malmö, är ett faktum; eller att första svenska publiceringen av Vilks teckning -- som publicerades veckor innnan i danska tidningar utan problem och publicerats senare av andra tidningar, SVT m fl medier -- lett till att en chefredaktör har fått ett pris på sitt huvud.)

Menar du att "det svenska" är att acceptera att Malmö inom 10 år har en utländsk bakgrund med nästan halva befokningen utlandsfödd plus födda av utlandsfödda?

Kan du lite mer utförligt beskriva karaktären av det svenska om över 100000 invandrare per år adderas till de i Sverige infödda... Snälla! (Men jag antar att ditt enda intresse här var att med en dålig och tarvlig kommentar var att fortsatt få tyst i denna fråga på samma odemokratiska sätt som för närvarande råder i Sverige; "det svenska" sättet kanske?)

Det du skrev var alltså oklart, och kloka människor har ju sagt att ondskan ligger i det otydliga.

2007-11-14 @ 02:25:50
Postat av: Magnus

Giant: Glömde att säga att mitt svar ovan var till dig. Kanske mina misstankar var felaktiga, så sprid lite ljus nu och förklara vad du menade.

2007-11-14 @ 02:30:04
Postat av: Niels Henriksen

Svensker kommer ALTID att vare mycket välkomna i Danmark - vi förstår och respekterer värandra, och fungerer generelt bra ihop, och de två språken är ju faktisk ganska nära - så där 80-90 % -, om man ljustner ordentligt. Särskillt om Sverige inte vinner över os på fotboll ;-) - och även om vi på sköj säger lite tuffa saker då och då, men mest om era tokiga politiker og deras fulständigt vansinniga agerande i dessa saker -, så tycker vi faktisk myket bra om Sverige och om dom VANLIGA svenskerne - och sen säger ni ju typiskt också helt andra positivere saker om DK, än vad dessa svenska landsförrädere slunger ut av mycket gröva uttalanden
i sin desparation.

Det är också därför att, det gör så oerhört ont i många danska hjerten att få se, vad som egentligen går för sig av kriminelt oansvarlighet imot det EGNA svenska folket från era EGNA politiker under dessa år. Och sen har vi naturligtivs inte häller glömt bort er hjälp under okkupationen av DK i andra världskriget.

Värför Fan köper folk i Sverige äns dessa skrattväkkanda PK-tidningerne, som är totalt uten kontakt til verkligheten, och som inte tillåter någon debatt als - om den inte är PK - om dessa ekstremt viktiga frågor ?

Men snälla ni - ni kan väl för Fan lada Mona Sahlin och dom andra PK-naivister och självgoda glorieputsere få stanna hemma och njuta ut av "kulturberikningen" på alvar eller hur ? På nått sätt skulla det ju känns ganske rättvist.

2007-11-25 @ 04:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0