DAGEN(S) ARBETE BEDRIVER EN FÖRTALSKAMPANJ MOT SD

Den förtalskampanj mot Sverigedemokraterna som den fackliga tidningen Dagens Arbete bedriver har inget gehör hos deras medlemmar. Att ca 32 procent av de fackliga ordförandena vill utesluta medlemmar som är Sverigedemokrater är ju rena pk-propagandan. Dessa blötdjur försöker endast vara så pk-anpassade som de bara kan, annars riskerar de att förlora sin position och därmed också sin inkomst och privilegier.


Det brukar benämnas för hyckleri.

  

Statsvetaren Sören Holmberg uttrycker sig på följande sätt om dessa fackliga förtroendevalda personer.

  

" Han blir upprörd när han får höra att 32 procent av IF Metalls, Pappers och Grafikernas avdelningsordföranden vill utesluta medlemmar som är sverigedemokrater.

- Då kan de ju inte ha tänkt. Ska de införa åsiktsregistrering då? Dessutom skuldbelägger det sverigedemokraterna och gör dem till offer.

Mindre förvånad blir han över att 5,8 procent av industriarbetarna skulle rösta på sd om det var val i dag. Och han menar att det finns en viss social faktor bakom stödet för sd."


Dagens arbete har något som man kallar för veckans fråga och den lyder som följer.


Tycker du att Sverigedemokrater skall få ha förtroendeuppdrag i facket?

70599-195

Normalt verkar det vara 200-300 hundra som svarar på frågan men denna vecka är det som sagt närmare 1400st och 71 procent av dessa svara,. JA.!

  

Det visar bara hur fel de stackars fackliga ordförandena har. De marscherar i otakt med sina egna medlemmar och ju mer de försöker imponera på Mona Sahlin desto mer distanserar de sig från sina medlemmar.


Eftersom jag själv är förtroendevald politiker för Sverigedemokraterna och det är allmänt känt och att jag alltid talar om min åsikt om det diskuteras samhällsfrågor och även informerar om min partitillhörighet borde jag ju få många mothugg.

Men så är det inte!

Istället bemöts jag på nio av tio ställen med stor nyfikenhet och intresse. De allra flesta håller med om att Sverige har för stor invandring och vill veta mer om vår uppfattning i dessa frågor. En inte oansenlig andel säger också att de tänker rösta på sd i nästa val.


DET SOM KÄNNS ALLRA BÄST ÄR ATT SÅ MÅNGA BÖRJAT GENOMSKÅDA DEN FÖRTALSKAMPANJ SOM RÅDER I MEDIA MOT SVERIGEDEMOKRATERNA OCH HUR VI FÖRNEKAS ATT DELTA I DEN OFFENTLIGA DEBATTEN.


FOLK BLIR FÖRBANNADE NÄR DET BARA SITTER JA-SÄGARE I ALLA TV-KANALERS DEBATTPROGRAM ELLER MORGONPROGRAM!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0