Unga muslimska män in, svenska ungdomar ut på gatan.

Socialdemokratiska kommunalrådet Birgitta Elfström vill slänga ut gymnasieungdomar från sitt boende för att ge plats åt unga muslimska män.

Kalmar kommun tog ett beslut i november 2006 att ta emot 8st så kallade ensamkommande barn. Vi sverigedemokrater i kommunfullmäktige var de enda som var negativa till kostnaderna och debatten blev het men alla övriga partier var eniga.


Nu visar det sig att 5 av dessa barn i själva verket är 18 åriga unga muslimska män som om de får uppehållstillstånd måste förses med ett annat boende av kommunen. När de fyllt 18 år får de ej bo i detta boende.

Birgitta Elfström (s) anser då att svenska gymnasieungdomar skall sägas upp från sitt boende/studentlägenheter för att ge plats åt dessa unga muslimska män. Jag kan inte kalla det för något annat än diskriminering och svenskfientligt. Att problemet med bostäder är stort i Kalmar är inget nytt men på det här sättet får det inte gå till. Men socialdemokraterna som styr i Kalmar blundar för detta och kör på som om att det "regnar".

Vid senaste kommunstyrelsemötet var frågan om ensamkommande flyktingbarn uppe men inget nämndes om att sparka ut gymnasieungdomar, inget annat framfördes heller utan avtalet med migrationsverket klubbades utan att någon yttrade sig. Tråkigt att vi sverigedemokrater inte får yttra oss i kommunstyrelsen, utan vi får vänta tills det kommer upp i kommunfullmäktige. Kalmar Läns Tidning skriver om detta 8 maj i sin nättidning och jag undrar om de stora tidningarna Barometern och Östran över huvudtaget kommer att skriva om detta. Troligen kommer det att mörka detta som de brukar göra med vissa uppgifter.


Under samma möte föreslår majoriteten att det antal flyktingar som skall tas emot i kommunen ökas från 50 till ca 170 personer. Vilket bara kommer att förvärra lägenhetssituationen i Kalmar och när vi vet att Birgitta Elfström styr även detta så vet vi att det kommer skapas en gräddfil för dessa "flyktingar" till de få lediga lägenheter. Återigen kommer svenska ungdomar och andra svenskar att diskrimineras av kommunen. Detta beslut i ks väljer de stora tidningarna att inte nämna i sin rapportering om kommunstyrelsemötet. Kalmars innevånare skall tydligen hållas så ovetande som möjligt om beslut i den här riktningen. Dessa beslut kan ju även gynna oss sverigedemokrater och det är ytterliggare en anledning att undanhålla allmänheten detta.

Vad det gäller beslutet om att ta emot 8 så kallade ensamkommande flyktingbarn så tror jag inte så många förstått att det är 8 platser man planerat för inte 8 personer. Detta innebär att det kommer bli många fler än de 8 personer som media skriver om. Först kommer 8, sedan kommer 5 av dessa att flyttas till ett annat boende p.g.a. de är 18 år och fått uppehållstillstånd. Det innebär i sin tur att 5 nya unga muslimska män kommer till Byagården i Påryd. Och på det sättet är det 13 personer och sedan kommer det att fortsätta, så vi har idag ingen aning om hur många som Kalmar kommun kommer att ta emot. Kommer det att bli 20, 25 eller 50?

Så går det till när socialdemokratiska kommunalrådet Birgitta Elfström får styra och ställa.


Kommentarer
Postat av: Göran

Det finns tydligen ingen hejd på detta galopperande vansinne. Socialdemokraterna visar än en gång sitt svenskfientliga tryne, men med en sannolikhet gränsandes till visshet kommer folket att vakna och Sverigedemokraterna går en ljus framtid till mötes.
Konstigt förresten hur dessa 12-åriga skäggiga muslimska "ungdomar" snabbt åldras. Så fort PUT utfärdats är man hokus-pokus 18 år eller äldre.
Die dummen Schweden förnekar sig aldrig.

Kämpa på Thoralf--du behövs!

2007-05-10 @ 01:54:07
Postat av: Magne

Kunde varit ett aprilskämt men det är det inte. Detta är Sverige idag. Skrämmande!

2007-05-10 @ 23:54:54
Postat av: S-E karlsson

Det är mycket fult av migrationsverket att använda sej av uttrycket " ensamkommande barn " det rubriserar jag som en stor osanning som är till för att spela på äldre människors känslor !! Har själv hört ifrån äldre damer
uttrycket " Ooooh det är så synd om de små barnen"!!
Vi har ju sett på tv att det inte är några "småbarn" utan snarare unga män !
Fram för sanningen !!
Mvh S-E Karlsson .

2007-05-27 @ 22:12:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0