Riksårsmötet 2007

Mitt 3:e riksårsmöte avklarat och det var utan tvekan det bästa och trevligaste. Ett bra arrangemang av SD Karlskrona borgade för ett effektivt möte. Problemen med att kunna hålla riksårsmötet gjorde nog också att sammanhållning var mer påtaglig än tidigare år och i stort sätt alla beslut togs enhälligt. Det krävdes votering vid några tillfällen angående en del stadgeändringar som krävde kvalificerad majoritet.


Lördagens möte inleddes med ett tal av partisekreterare Björn Söder som var mycket bra, lagom kraftfullt och med många viktiga synpunkter på dagens Sverige. Om det finns möjlighet att lyssna på detta på nätet så rekommenderar jag att ni gör det


Sedan kom en överraskning för oss alla när Mikael Zand från Halmstad presenterades. Han berättade med egna ord om hans avhopp från moderaterna efter hans kritik i fullmäktige över den förda invandringspolitiken. Han blev varmt välkommnad till Sverigedemokraterna och jag fick senare under dagen en kort pratstund med honom, vilket jag säkert kommer att få användning av i kommunfullmäktige i Kalmar.


Jimmie Åkesson omvaldes enhälligt till partiledare, övriga personval gick också som på räls.

Handlingsprogram för invandringspolitik och äldreomsorg antogs efter att alla talare hade yrkat på bifall för handlingsprogrammen. Författarna till programmen fick mycket beröm av ombuden på riksårsmötet.

Polisen gjorde ett bra jobb och vänsterextremisterna hölls på behörigt avstånd vilket gjorde att vi knappast märkte deras närvaro. Detta måste ha varit mycket frustrerande för dessa AFA-anhängare, kanske var det därför de krossade en bakrutan på en bil som inte ägdes av någon Sverigedemokrat utan någon stackars Karlskronabo.


Med tanke på den härliga stämningen på riksårsmötet har vi sverigedemokrater all anledning att se framtiden an med stor tillförsikt.

Om alla som röstade på Sverigedemokraterna i valet 2006 även röstar på SD 2010 och samtidigt övertalar/övertygar en person att göra detsamma så har vi ca 6 procent och detta skall väl inte vara en omöjlighet.


Kommentarer
Postat av: Lisalill

Dags att vidga dina vyer.
Sluta tro att personer födda inom norden är bättre än andra.
Vakna upp.
Förfärad har jag läst lite här. Gråtfärdig och arg.
SD har ingen koll.
mångkultur är rocken roll!

2007-05-21 @ 11:16:52
URL: http://www.lisalill.blogg.se
Postat av: Jenny

Och VAR står det att "personer födda inom norden är bätte"??!!
Har alltid undrat varför folk som du sitter och diktar ihop en massa osanningar.. Det kanske är du som ska vakna upp och inte ha så mycket fördomar!

2007-05-21 @ 22:53:17
Postat av: Thoralf A

Tack Jenny
Lisalill, tillhör med stor sannolikhet vänsterextremisterna. Hon skriver att "Mångkultur är rocken roll" jag kunde höra demonstranterna i Karlskrona skandera detsamma, så hon kanske var där och lärde sig detta.
Jag har svårt att förstå att någon kan tycka att hedersmord, stening, månggifte o.s.v. är rock'n roll.
Lisalill, öppna ögonen och koppla upp hjärnkontoret!

2007-05-21 @ 23:44:56
URL: http://web.telia.com/~u495025
Postat av: Göran

Hohoho. Läs virrpannan "Lisalills" blogg. Säger väl det mesta:-)))))))))

2007-05-22 @ 03:36:25
Postat av: Magne

Hon envisas som alla andra PKare att prata om invandrare som flyktingar när det finns statistik som visar att endast 5% klassas som egentliga flyktingar enligt genevkonventionen. Kommunism är bra och snällt tycker hon säkert också för det har hon hört i skolan, Stalin var en snäll mysfarbror. Ensamstående flyktingbarn kommer alltid att vara 4 år och inte 18-20 som i verkligheten med helskägg. Begår "invandrare" brott i Sverige t ex våldtäkt eller gängrån så är det Svenskarnas och samhällets fel som diskriminerar dom.
Det är lönlöst att diskutera med sådana som Lisalill och Johan inne på gästboken. Nyttiga idioter kallades dom under Sovjettiden.

2007-05-22 @ 16:25:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0