Täppas Fogelberg i ring P1 mycket osmaklig!

Den 6 mars ringde en Kurt Nyberg från Piteå ring P1 och ville prata om invandringens konsekvenser men det föll inte i god jord hos programledaren Täppas Fogelberg som var mycket osmaklig i sina argument. Lyssna på denna länk (ca 8 min in i programmet från den 6 mars 09:20 kommer samtalet från Kurt N) Lyssna hur Täppas förolämpar Kurt Nyberg med uttryck som ?Du vet ingenting? eller ?fakta från avloppsdiken? eller ?sunt förnuft som Hitler? eller ?goja? och som avslutning ?gäggiga luftslott?. Senare i programmet kallade han norrlänningar för Sveriges niggrer. Jag måste säga att det var bedrövligt och upprörande att lyssna till detta. 

Täppas Fogelberg påstod också att antalet personrån har minskat enligt statistiken men det är en ren lögn och mycket enkelt kollat på brottsförebyggande rådets hemsida www.bra.se . Antal rån 1985 var 963 st och hade till år 2005 ökat till 2606 st vilket är en ökning med närmare 200 procent.
Han påstod även att Sverige ropar efter arbetskraft och därför behövs invandringen! Vilken lögn och hån mot alla arbetslösa! Inte vet jag var han lever någonstans men jag har svårt att tro att han lever i samma land som mig. I Kalmar har vi ca 2500 personer arbetslösa/åtgärder enligt AMS och ytterliggare ca 3200 personer som har aktivitetsersättning/sjukersättning enligt försäkringskassan. Alltså närmare 6000 personer på en total folkmängd om ca 62 000 personer. 

Ring P1 skall vara ett program där alla våra medborgare skall få göra sin röst hörd utan att någon åsiktspolis filtrerar samtalen. Täppas F gör tydligen allt i sin makt för att följa den politiska korrektheten, bedrövligt.

Även en blind höna kan hitta ett korn men det gäller tydligen inte Täppas Fogelberg. 

Sparka Täppas som programledare för ring P1!!!!
Trackback
RSS 2.0