Fanerdun och kinaprojektet

Följande platsannons finns på platsbanken AMS

"Vi behöver 45 st byggnadsarbetare under 18 månader för byggnadsarbeten i Kalmar. Arbetet kommer bestå av betongarbeten och montering av prefabricerade huskroppar från Kina. Erfarenhet av större kinesiska byggprojekt i Kina och erfarenhet från produktionen av dessa byggelement är en förutsättning för att kunna utföra arbetet. Kommunicera flytande, i tal o skrift, på mandarin. "

Kan bara konstatera att vi kan nog räkna det på ena handens fem fingrar hur många svenskar som kan matcha detta. Vi är inte i Kina, byggarbetsplatsen ligger faktiskt bara ca 4 km norr om Kalmar centrum och här pratar vi småländska inte mandarin.

TÄNK ATT DET ÄR SÅ ENKELT ATT DISKVALIFICERA ALLA SVENSKAR OCH MED HJÄLP AV AMS.

Kommunalrådet Johan Persson (s) har utlovat 1000 jobb i och med denna investering men fortsätter Fanerdun med dessa språkkrav kommer Johan P att få stå med lång näsa.

Att någon ansvarig politiker i Kalmar kommer att kritisera Fanerdun för detta kan vi nog inte räkna med då den personen i så fall skulle diskvalificera sig till nästa "turistresa" till Kina på projektet/kommunens bekostnad.

Just för tillfället befinner sig 2 delegationer ( ca 6-8 personer) från Kalmar i Kina. (1 mars)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Som riktig helsvensk så känner jag mig diskriminerad och riktigt kränkt. Har du telefonnumret till DO:-)))))

2007-03-03 @ 04:19:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0