Sverige har fler muslimer än Grekland!

Jag och min dotter har haft en skön och avkopplande vecka på ön Samos som tillhör Grekland. En reflektion jag gjorde under denna vecka var att jag såg inte en enda kvinna bära slöja eller liknande.
Varför är detta så märkligt? Jo, Samos ligger endast några få kilometer från Turkiets kust och i Turkiet är ca 55 miljoner muslimer ut av en befolkning på ca 70 miljoner. Att man då inte ser en enda kvinna som bär slöja när det bara är ett stenkast till Turkiet är lite märkligt.

Det som gör saker och ting så intressanta att jag skriver om detta på min blogg är att vi lagom kom igenom tullen på Arlanda innan vi möte den första kvinnan med slöja och sedan kom det fler. Det märkliga är ju att vi i Sverige har mer än 3000 km till närmsta muslimska land.
Ändå har vi invaderats av alla dessa muslimer och invasionen fortsätter i oförminskad styrka med stöd av alla riksdagspartierna.

Varför har inte Grekland invaderats av alla dessa muslimer?

Jag vet varför! Välfärdssystem och bidragssystem i världsklass lockar hit alla.

Kommentarer
Postat av: Gustafsson i Säffle

Varför så få muslimer i Grekland.
Ville bara påminna om att Grekland under århundraden var fångade under Turkiskt välde i det Ottomanska riket. Sedan dess är inte Turkarna särskilt poppis i Grekland.
Alla stater på Balkan fick därmed en stor dos vaccin mot muslimsk påverkan. Bulgarien och Serbien, gillar bara muslimer så där... Som bekant...
Kamratliga hälsningar från Säffle

2007-06-12 @ 23:38:50
URL: http://gustafssonisaffle.wordpress.com/
Postat av: Roger

Du som verkligen sprudlar av energi rörande "faran" med Islam. Att du inte ber om ett litet bidrag från kommunen, eller staten, om att starta ett nytt korståg. Du skulle nog göra dig extremt parant i en militär rustning, och sen ge dig ut och slakta de som har slöja, eller tror på en annan gud än din. För du är väl troende själv förmodar jag?
Vilken kändis du skulle bli, och dina "demokratiska" funderingar skulle spridas och påverka oss andra här
som låter oss utnyttjas av alla dessa muslimer som enligt dig äter upp vårt land. Så på rustningen, och gör dig av med dom. Då har du ett bekymmer mindre och kan lägga energi på att hitta en ny fara för oss i Sverige.
Tack för att du finns och uppmärksammar oss om alla dessa faror som finns utanför, och inom riket.

2007-06-14 @ 08:51:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0