ÄR DETTA I IRAK? NEJ, I SVERIGE, SÅ KLART

Den frågan kommer upp i mitt huvud så fort jag ser bilderna i media på alla irakier som firar vinsten i asiatiskamästerskapen i fotboll..

FINNS DET SÅ MÅNGA IRAKIER BARA I STOCKHOLM!!!!

70599-43

Dagens Nyheter skriver att 15.000-20.000 irakier firar i Stockholm. Svenska dagbladet uppger siffran till 20.000 men Expressen vill inte vara sämre och skriver på sin nätsida att 40.000 irakier firar i Stockholm.

Och ändå är tusentals irakier just nu på semester i sitt hemland.

70599-42

Att Sverige håller på att tappa kontrollen över invandringen den uppfattningen får man en obehaglig bekräftelse på vid sådana här tillfällen.

Undrar hur många av dessa som är poteniella islamister och förespråkare av sharialagar i vårt Sverige?
Är det den trojanska hästen som naiva svenskar ännu inte fått upp ögonen för.

70599-44

Jag hoppas att det är fler än jag som förstår vad som håller på att hända med vårt underbara land och vill ändra på denna utveckling genom att stödja Sverigedemokraterna.


Kommentarer
Postat av: Magnus

http://www.iraqifias.org/Pdf/Projekt/atervandring_projektbeskrivning.pdf
Googlade, och enligt ovanstående pdf fanns 2003 "drygt 100.000 Irakier i Sverige". "40.000 - 50.000 i Stockholms Län". Detta gäller även "infödda irakier i Sverige". Uppgiften från organisationen "Irakiska Riksförbundet i Sverige" och ett dokument inom ramen för ett projekt !Frivillig återvandring".
.
Med tanke på att 10000 irakier kom till Sverige förra året och 10000 första halvåret i år så vore det ju inte osannolikt att sedan 2004 åtminstone 30000 irakier har kommit hit och att det finns närmare 150000 i Sverige och 50000-60000 i Stockholms län.
.
I nämnda dokument skrivs intressant nog, då detta väl knappast alls skildrats i våra stora vänsterdominerade medier, även följande:
-
"Regimens fall den 9e april 2003 var en glädjande nyhet för oss alla. Sedan dess har Irakierna tänkt på olika sätt att vara med och bygga upp och utveckla det nya demokratiska Irak, under förutsättning att frivillig återvandring till Irak sker under värdiga och mänskliga former. Många av Irakierna i Sverige med dess olika etniska tillhörigheter är intellektuella, akademiker och affärsmän. Deras kompetens och erfarenheter bör utnyttjas och användas för deras och Iraks skull. De som vill återvandra..."
-
Och resonemanget inleds med denna i vänstermedias öron reaktionära sanning:
-
"Den störtade diktaturregimens förtryck, förföljelser, terror och massdeporteringar av det Irakiska folket under 35 års period ledde till att ca. 4 - 5 miljoner Irakier lämnade landet till exil."
-
Tydligen har organisationen haft ett samarbete med migrationsverket, så det är ju inte konstigt att Migrationsverket nu inser att det går att återvända till Irak, då denna organisation alltsedan 2003 tydligen haft som mål att de med PUT ska göra det. De som kommer till Sverige i dag tror jag rätt mycket är "lyx-invandrare". Ofta en man som sticker tillbaka till Irak och hämtar sina närmaste när han fått uppehållstillstånd och sedan inte upphör att resa och ha kontakter.
.
.
.
Sverige verkar vara en nation som tror att vi ska ta hand om allt och alla, även om allt och alla förmodligen inte vill bli omhändertagna av oss, men vi kan alltid slösa med pengar och återresor och belevat negligera vår egen kultur om den andres kultur sstår i konflikt med vår (läste att DO förordar Halal-slakt i Sverige... sorgligt!!!!!).

2007-07-30 @ 00:34:50
Postat av: Magnus

...det tycks alltså bara bara SD som stöder en sund reaktion inom Migrationsverket att inte ta emot asylsökande irakier. När något i linje med omvärlden och Migrationsverket svartmålas som extremt, vilka är det då som är extrema?!

2007-07-30 @ 00:49:14
Postat av: Gustafsson i Säffle

"Undrar hur många av dessa som är poteniella islamister och förespråkare av sharialagar i vårt Sverige?"
Bra fråga. Men jag undrar också vad dessa - i och för sig fåtalet bukraklädda kvinnor överhuvud taget gör där?
Om de vill visa iraks fotbollslag sin hyllning, så gör de det ju inte - osm bukaklädda - som individer alls...
Vad är det för vits om jag ska tex. ska hylla en lokal idrottsman, och kommer till stadens torg iklädd heltäckande lakan... Jag hedrar ju prestationen och idrottaren med min personliga närvaro, även om jag står i ett kollektiv. Vad är poängen att hedra ett fotbollslag med sin närvaro, när man inte är individuellt urskiljbar...
Det är ju bara dumt.
Det är ett (ännu ett) mysterium med dessa orientaliska kulturers normer och beteenden...

Postat av: Lasse

Ja det är så de ser ut Monas valboskap. När boskapen samlas i ett eget parti är det Mona som tappar flest röster. Tänk om hon kunde se verkligheten och inse detta faktum.
Kämpa på Thoralf !

2007-07-31 @ 17:10:53
Postat av: Per Petersson

Jag tror att Mona blir en utmärkt minister i Irak,hon Föraktar den Svenska kulturen & gillar den muslimska.
Dessutom stödjer hon homorörelsen,och den är ju utbredd i den islamska kulturem (det vet ju alla).

2007-08-01 @ 02:38:20
Postat av: Kalle Balle

Heil Hitler alla nazzar!
SIEG HEIL!
SIEG HEIL!
SIEG HEIL!
Härligt att se er så hatfyllda, ni måste bli mer bittra och hatiska!
Heil Jimmie!

2007-08-01 @ 20:22:26
Postat av: Jonas Karp

Jag tänkte också på att hur i katten kom alla dessa vidriga människor till Sverige? Det känns vidrigt att leva i detta land. Inga vackra blonda människor kvar tydligen. I dag är det skäggapor som gäller. Ush!!!

2007-08-01 @ 20:40:50
Postat av: Ängömaffian

Undrar om de 10.000 tyska bögarna invaderat Sverige än? Det varnades ju för dom när vi gick med i EU.
De kankse blivit invandrare allihopa och stjärtkramas på Sergels torg i väntan på att de ska invandera och ta över Sverige. Går det att få 10.000 tyska bögar att bli blonda svenskar som vill trängas i en bankomatkö? För det är väldigt Svenskt anser jag.

2007-08-01 @ 21:19:24
Postat av: Magnus

Radera de tre senaste typiska vänsterinläggen (typiskt utan argument eller intelligens och tölpaktiga).

2007-08-03 @ 11:22:54
Postat av: Roger (omvänd)

Ja Göta Petter det är nog en invasion på gång. Har varit på Obs och Maxi ett par gånger den senaste veckan. Varje gång jag vad där fanns där personer med lite mörkare hud som befann sig på leksaksavdelningen där det fanns vattenpistoler och andra vapenlikande föremål. Självklart så inhandlas ju detta för att kunna öva för den framtida invasionen av Sverige. Jag vill se att Sverigedemokraterna arbetar för ett förbud för ickesvenskar och de av annan härmkomst att få vara ute i grupper. max 2 st sen måste de skingras. De ska inte heller få använda kommunikationsmedel. Ska de skicka post måste denna först läsas och godkännas av polisen, ev militären.
För att säkerställa att de inte kan växa i populationen så borde ett krav ställas för att de ska bli svenskar, så ska de genomgå en kastrering. På så sätt kan de inte överpopulera vårat fina rike. De ska inte ges bidrag till dom slappa mörka. De ska arbeta för att få pengar till hyra och mat. De skulle tex kunna användas till att polera bilar, skotta snö, damma av föremål, torka bajs. FInns många användningsområden för dom. Viktigaste är att de inte påverkar vår vita överlägsna ekonomi.
Samtliga personer som inte kan bekräfta sin svenskhet minst 10 generationer bakåt i tiden, borde ses som invandrare. Dessa personer ska registeras hos Säpo och militär. Där de ska få en fotboja där man via Gps kan kontrollera deras rörelsemönster. De som inför ett barn till riket, ska fråntas rätten till detta. barnet ska placeras i en assimileringsanstalt där vi kan lära barnet att bli svensk. Varför då dessa hårda regler. Ja vi måste göra allt för att behålla vår svenskhet, som falukorv, folkölsfylla, raggare, Evert Taube, Skansen, Ingmar Bergman, Gustav Wasa, knäckebröd,Den svenska vita kyrkliga tron,och det viktigaste. Vårt kollektiva tänkande. Det som gör oss alla till Svenskar. Hell Sverige.

2007-08-03 @ 11:55:08
Postat av: invandrare fuck sverige demokraterna

fuck you go and live with bush

2008-02-01 @ 01:00:31
Postat av: invandrare

detta är ju rena rama tramset. hur kna man tycka som er. Ska alla bbosata svenskar i exempelvist spanien lämna spanien e detta logic???

2008-02-15 @ 16:37:50
Postat av: Anonym

Ja du. Jag tycker personligen att Sveriges invandrarpolitik inte riktigt håller. men att skicka tillbaks invandrare är inget allternativ. Det är ju inte så att svenska invandrare i andra länder t.ex som England blir tillbakaskickade till Sverige och om dem skulle bli det så skulle det inte vara livshotande som för många invandrare i Sverige. Man bestämmer inte vart man blir född och vilken bakrund man får men att människor som du ska hindra andra medmänniskor att få en bättre framtid. Det är bara omänsligt.

2008-02-27 @ 22:58:02
Postat av: Anonym

kis okhtak ars

2008-03-12 @ 12:38:29
Postat av: Fuck you

JAg Älskar alla Blatte barn, fler sådana till Folket;)

2008-04-02 @ 14:52:00
Postat av: Tack!

Tack för att någon öppnar ögonen! verkligheten är skrämmande..

2008-07-27 @ 10:34:24
Postat av: arisk

Läste en beräkning om att om sverige fortsätter sin politik som nu, kommer invandrare ta över sverige innan 2020..... har inte detta redan hänt??? och betäffande utflyttade svenskar, så e de ju inte precis så att dom utgör upp till 10% av de landets befolkning, som invandrarna gör i sverige....

2008-11-16 @ 19:24:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0