"Svenskar" krigar i Somalia

För några veckor sedan skrev jag i min blogg om Somalia och vad så många svenskar gjorde i Mogadishu när krigstillstånd råde. Jag hade mina funderingar kring om dessa personer stödde de islamistiska domstolarna som styrt Somalia under de senaste 6 månaderna och om de då levde på bidrag från det svenska samhället. Våra regler tillåter någon att återvända till sitt hemland under 12 månader med fullt bidrag från Sverige. 
Efter att jag läst några artiklar i media så kan jag konstatera att det nog ligger en hel del sanning i mina tankar. I en artikel i Expressen (25 december) säger den islamiska domstolarnas utbildningsminister Sheik Fuad Qalaf  (bott i Spånga under 10 år men sedan några år boende i Somalia) bland annat följande ”Uppmanar alla svensksomalier att ansluta sig till Jihad och att flytta från hedniska länder tillbaka till Somalia”. Detta skulle ju vara en stor befrielse för Sverige om dessa islamister flyttade.
Undrar varför han valde att bo i ett hedniskt land som Sverige under 10 år men orsaken heter nog bidrag från samhället.Enligt artikeln var han imam i en källarmoské i förorten och hade en nedsättande syn på Sverige och svensk kultur.
Undrar hur många andra imamer i Sverige som predikar negativa åsikter om vårt land och dess innevånare? Jag är helt övertygad om att de är väldigt många. Somaliska föreningar har skickat över 60 000 kronor till de islamiska domstolarna för att kunna öppna träningsläger åt skolungdomar i Somalia för att de skall bli redo för jihad.
Undrar hur många nya självmordsbombare våra svenska bidragspengar kommer bära ansvaret för? I ett pressmeddelande från TT-AP 14 januari kan jag läsa att flera svenska medborgare som anslutit sig till den somaliska islamistmilisen uppges ha gripits av den etiopiskt stödda somaliska interimsregeringen. Vad var det jag sa!
Undrar hur många som inte gripits utan har återvänt till Sverige eller är på väg att återvända till Sverige och ett fortsatt liv på bidrag från samhället tills det är dags för nästa jihad.
Undrar om det dröjer så länge innan Sheik Fuad Qalaf knackar på dörren till vårt hedniska land igen.
Sverige är fantastiskt.

Kommentarer
Postat av: Mogadishu-Janne

Hur kan du kalla dessa illaluktande varelser för svenskar då de
tydligt är SOMALIER!!!!!!

2007-02-23 @ 23:35:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0