TEDDYBJÖRNEN FREDRIKSSON. NEJ, MUHAMMED.

En sak är i varje fall helt klar, muslimer har inget barnasinne!!

De tycks istället vara fullständigt galna!

70599-196

Den engelska lärarinnan Gillian Gibbons lät sina 7-åriga elever kalla en teddybjörnen för Muhammed och detta har utlöst en bisarr utveckling i Sudan. Gillian arresterades och skolan stängdes.

Det var under en lektion med årets djur, björn, som barnen röstade fram "Muhammed" bland en rad namnförslag. Teddybjörnen hade en av eleverna tagit med hemifrån.

70599-198


En sudanesisk domstol fann vid en kort rättegång på torsdagen Gibbons, 54, skyldig till smädelse. Hon dömdes till 15 dagars fängelse och utvisas därefter. Hon kunde enligt den sudanesiska sharia-lagen ha fått 40 piskrapp, sex månaders fängelse och böter.

Rättegången var stängd för journalister som hindrades att närvara av en mängd poliser.


70599-197

Vid fredagsbönen i Martyrmoskén i centrala Khartum sade schejk Abd al-Jalil al-Karuri att Gibbons avsiktligt hade förolämpat islam.

70599-199


Hundratals sudaneser demonstrerade efter fredagsbönen i Khartum mot att den brittiska läraren Gillian Gibbons fått en alltför mild dom sedan hon smädat islam genom att låta de 7-åriga skolbarnen i sin klass döpa en nallebjörn till Muhammed. Demonstranterna krävde att Gibbons i stället ska avrättas.


" - Den som förolämpar profeten borde straffas med kulor, ropade demonstranterna."

Varför blir inte barnen straffade av dessa muslimska fundamentalister? Jag har inte kunnat få fram uppgifter om det var muslimska barn eller västerländska som undervisades i skolan.


Nej, självklart är det den engelska lärarinnan som skall straffas. Hon kommer ju från Europa och England, som alla vet deltar i Irakkriget. Detta spelar givetvis in när dessa galningar kräver att Gillian skall avrättas.

DET HANDLAR OM HÄMD!


Skulle vara intressant att veta vad vår muslim i fullmäktige Nasim Malik anser om denna domen  mot den engelska läraren. Mina mail svarar inte Nasim Malik på men Barometern kanske kunde ställa frågan.
'Ett litet tips till Barometern och Östran. (flera av deras journalister läser min blogg)


ÄR DET BARA JAG SOM BLIR BEKYMRAD NÄR VI HAR 300 000 - 400 000 MUSLIMER I SVERIGE OCH FÖR VARJE DAG ÖKAR DET MED CA 100 -200 ST.

MUHAMMED KANSKE VORE ETT BRA NAMN PÅ EN HUND ELLER EN KATT. 

PLATS, MUHAMMED!


Kommentarer
Postat av: vmm

Och nu har dom satt upp den där rondellbocken i Gävle... Jag är rädd för hur det ska bli med namnet på den. Blir det Muhammed så blir det väl ett jäkla liv. Ja, då kanske dom till och med bränner den där bocken!

(nja, lite skruvad humor där, kanske inte helt lyckad. Men jag försöker i alla fall)

2007-12-01 @ 22:21:18
URL: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
Postat av: skånepåg

Hej!

Hur var det, hade inte vår högt ärade konung för ett antal år sedan en hund som kallades för Ali eller nåt sånt?

I vilket fall som helst så döptes hunden om efter någon form av protester. De flesta som fick kännedom om detta, drog väl på smilbanden och anade inte vad som komma skulle!

2007-12-01 @ 23:25:40
Postat av: Marthin

Johan Glans om Lars Vilks och Muhammed som rondellhund;

http://www.youtube.com/watch?v=mxVTsV8HvTM

2007-12-02 @ 01:21:43
Postat av: j-å

Muslimer kan bara lösa en konflikt på ett sätt. Genom våld.
Fördjupar man sej i dess historia så handlar det om "blodtörst och sadism". Man tycks kunna skapa vilka regler och lagar som helst, med koranen som någon slags grundlag, där varje förseelse straffas med våld.
Samtidigt råder inom de muslimska släktena en inavel som näpperligen kan vara gynnsam.

2007-12-02 @ 02:17:40
Postat av: Göran

Muslimer smädar dagligen oss RIKTIGA svenskar med sin oönskade närvaro i landet. Varför inte använda samma metod som medeltidslandet Sudan, dvs 15 dagar i buren och därefter UT!!!!
Eureka!

2007-12-02 @ 15:02:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0