STOPPA VÅLDET.

70599-217

Den senaste veckan har varit en av de mest våldsammaste i det nya Danmarks historia. Det har inte gått en dag utan att det har skjutits skarpt och någon har blivit likviderad med antingen skjutvapen eller knivhugg. På lördagen löpte en våldsam och okontrollerad missbrukare runt på Vesterbro och knivhögg två oskyldiga människor, den ene så allvarligt att han blir lam om han överlever. En man blev knivhuggen till döds i Esbjerg. Invandrargäng härjade i Taastrupgaards bostadsområde tidigare i veckan och avfyrade omkring 75 projektiler mot vanliga människors lägenheter, bara för att markera att det är deras territorium. Det var ett mirakel att ingen miste livet.

Så börjar Pia Kjaersgaard sitt veckobrev. När man läser hela brevet så slås man av hur mycket som överensstämmer med situationen i Sverige. (Ni får ha överseende med att min översättning från danska till svenska kanske inte är den bästa). Hon fortsätter sitt brev på följande vis.


Det gjorde istället en invandrare på Nörrebro vid en gänguppgörelse natten till torsdagen. Efter att den unge mannen med kopplingar till invandrargänggrupper blivit likviderad kallblodigt på Nörrebro, möte hans vänner och bekanta upp på Rikshospitalet beväpnade och klara för att fortsätta kriget där. Natten till söndagen blev en ung kvinna våldtagen i Sönderborg och strax innan hade en ny EU-medborgare från Bulgarien stått bakom en väldigt rå kidnappningsvåldtäkt.

Läs hela veckobrevet


De senaste veckorna har vi haft liknande händelser i Sverige. Rubrikerna har varit många men idag får ett mord inte någon större uppmärksamhet längre. Det märkliga är att våra svenska riksdagspolitikerpolitiker inte reagerar på samma sätt som Pia K i Danmark.


Varför är de svenska politikerna så tysta om det accelererande våldet?

  

Svaret är tyvärr väldigt enkelt!!

  

Invandrare står för en stor del av denna kriminalitet. Och då får våra svenska politiker tunghäfta!


Att gå så långt som att erkänna att en väldigt stor del av denna brottslighet begås av just invandrare är väldigt kontroversiellt. Eftersom man vägrar att erkänna detta kan man heller inte fatta de rätta besluten för att försöka få någon rätsida på våldet.

Att sopa problemen under mattan är vad som gäller i Sverige.


I Sverige brukar politikerna istället prata om MC-gängen och deras brottslighet och på något sätt används MC-gängen som ett surrogat även för invandrargängen för då går det lättare att uttala sig i media eller i en TV-soffa.

Men nu visar det sig att invandrargängen även är på väg att ta över denna verksamhet också och då vet jag inte vad våra politiker skall skylla på längre utan att säga något kritiskt om våra "nya svenskar" som begår brott.


I Danmark har däremot Dansk Folkeparti fått till en mycket begränsad invandring och därmed kommer problemen troligtvis minska med tiden. I Sverige kommer vi däremot att få se en allt mer accelererande våldsspiral under oöverskådlig framtid.


Kommentarer
Postat av: Johan F

"Varför är de svenska politikerna så tysta om det accelererande våldet?"

Fel. Våldet ökar inte. Läs och haja grejen innan du uttalar dig. Är du politiker eller verklighetsfrånvänd poet?

http://sydsvenskan.se/kultur/article278322.ece

"Invandrare står för en stor del av denna kriminalitet. Och då får våra svenska politiker tunghäfta!"

Belägg för detta, genast!

Hela du är en enda stor klyscha, förkroppsligat.

2007-12-19 @ 23:37:32
URL: http://slutstadium.se
Postat av: Thoralf A

Johan Frick, jag föreslår att du läser BRÅ:s rapporter istället för sydsvenskan. Speciellt den som heter "Brott bland svenskar och invandrare" så kanske även du lär dig ett och annat.
När du läser rapporten skall du också vara medveten om att invandrare utgör ca 15-20 procent av Sveriges befolkning när du tolkar rapportens siffror.
Trevlig julläsning!

2007-12-20 @ 09:42:00
Postat av: Johan F

Jag gör det ganska ofta, de pekar på motsatsen. Våldet i samhället ökar inte. Varför är du så rädd för att ange källor? För att det skulle blotta din distansering från verkligheten?

2007-12-20 @ 20:10:34
URL: http://slutstadium.se
Postat av: Thoralf A

Johan Frick, kan du ange var i denna rapport från BRÅ som det anges att brottsligheten minskar. Jag kan inte hitta det någonstans utan bara motsatsen.
Du får gärna citera.

2007-12-20 @ 23:57:02
Postat av: Johan F

Men snälla lilla Thoralf, vi pratar om (huruvida) våldet (i samhället ökar eller ej). Inte sant? Kan du inte förhålla dig till det ämne som ditt inlägg faktiskt fokuserar på här?

Så här skriver BRÅ själva om denna statistik: ?De brott som anmäls till polisen och som polisen redovisar till BRÅ är en överskattning av det faktiska antalet fall av dödligt våld. Till exempel finns där fall som efter polisutredning visar sig vara exempelvis naturlig död, självmord eller olyckor. För att få en bra bild av det dödliga våldet måste man i stället göra specialstudier, där varje enskilt fall jämförs med Socialstyrelsens dödsorsaksstatistik. Dessa specialstudier visar att under de senaste 30 åren har det i Sverige varje år i genomsnitt begåtts cirka 100 fall av dödligt våld i form av mord, dråp och misshandel med dödlig utgång. Det dödliga våldet har således inte ökat sedan år 1975.?

Ökning med 35% på tio år av dödsfallen på grund av våldsbrott visar sig alltså vara helt felaktig, i själva verket finns ingen ökning alls.

2007-12-21 @ 16:28:07
URL: http://slutstadium.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0